Това положение ме побърква! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това положение ме побърква!
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3237 пъти
Здравейте пиша ви, защото вече не мога да се позная. Това не съм аз.

Накратко имам си мъж и дете. Не сме женени, но живеем на семейни начала. От известно време имам чувството, че ме мами. И съответно го разбрах. Разрових му телефона (колкото и лошо да е, но ми трябваха доказателства), разрових се в компютъра и хоп човека се регистрирал във всевъзможни сайтове за запознанства, видео-чат канали и всякакви подобни. Урежда си срещи и ходи на тях, какво прави сами можете да се сетите.

След като поставих въпроса и доказателствата ми се заяви това не било точно така (Боже убий ме), не е това което изглеждало, правила съм от мухата слон и т.н. Ха сега ми кажете на думите или на делата да вярвам? Защото сърцето ми му вярва на думите, но разсъдъкът ми ще ме побърка да бягам по-далеч от него за мое и на детето добро.

Изчетох купища от подобни теми било нормално да се ровят, да гледат ок, но чак и на срещи да ходим е идва ми в повечко. Пък и щом е тръгнал да търси значи нещо иска, а като го попитах какво му липсва ми отговори нищо всичко съм му била давала, просто любопитство.

Май не е само любопитство, защото и от тогава взаимоотношенията ни не са същите. Почнахме много и все по често да се караме, а това ме прави много нещастна (направо откачам)!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5c60676966
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не му вярвай, каквото и да ти говори. Мъж, който си поддържа профили в сайтове за запознанства, пише си в чатове с разни жени и даже ходи на срещи с тях, не заслужава изобщо доверие. Вероятно ти вече сама си се досетила какво прави с тези жени след като се срещне с тях. Едва ли само си приказват сладки приказки и пият кафе. Така че нещата са повече от ясни.

Проблемът е само в това, какво е накарало мъжа ти да постъпва така. Дали нямате някакви проблеми в брака, за които не отваряш дума или пък той просто се е оказал женкар, на който една жена не му е достатъчна? Трябва да си отговориш на тези въпроси, защото само така ще можеш да запазиш брака си.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2a88dfd705
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кофти, е че имат дете... иначе моя съвет щеше да е "да бягаш през глава"!!! В случая има няколко варианта...

1. Да пробваш да разнообразиш нещата в леглото, а и не само... малко грим, секси бельо. Да му покажеш, че няма какво да търси, без значение от любопитство или поради друга причина...

2. Да го накараш да ревнува, може да инсценираш, че си търсиш или пък имаш някой(жените ги умеете тези неща)... обаче при този вариант както може да спечелиш, така може и всичко да загубиш!!!

3. Тук горе-долу е ясно... разбирате се всеки си прави каквото му е кеф, но сте семейство заради детето.... (предполагам, че е малко) евентуална раздяла, ще му се отрази много лошо и най-вероятно ще го промени за цял живот!!!

Успех, не се отказавай и не се давай.... и ние мъжете си имаме "слабо място", номера е да го намериш!!! :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ed55d937d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може би си му омръзнала или просто иска да опита нещо ново. Не го оставяй заради детето, но може и ти да си потърсиш друг, като криеш от детето си. И когато детето стане на 18-19 може да потърсиш щастието си.
***Кървавата роза***

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f6dde19d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Както винаги казвам в такива ситуации - така ти се пада!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1b79b1173a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря ти 4 - да ти се връща

А относно съветите всичко пробвах и прическата си смених, и грима, и дрехите и пак същото, т. е. той не ме пренебрегва като жена, но това че не престава и продължава ме прави нестабилна. Казва че в секса не му липсвало нищо и че всичко съм му била давала. Както и във взаимоотношенията било същото, но той не се променя.
А намеря ли си аз любовник това значи край на брака ни.
А това с ревнуването само още повече влоши нещата.
Май картинката е ясна!
Но защо все чужди мъже отглеждат децата ни( казвам го защото доста приятелки се разделиха и после си намериха половинките)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0724d0b79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4, а според теб какво трябваше на да направи? До го попита има ли нещо и той щеше да й каже истината? Че той сега отрича, макар че регистрациите и срещите са налице. Или да чака да го хване на гюме, че тогава да повдигне въпроса? Или да подтиска женската си интуиция и да се прави, че нищо не е станало?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d8b7171e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Определено си постъпила глупаво. Изобщо не е трябвало да говориш с него. Като си тръгнала, трябвало е да стигнеш до край. Трябвало е да разровиш дълбоко, да разбереш какво точно са си писали и си щяла да разбереш какво му липсва. Има голяма вероятност, това от което се нуждае да си го охвърлила със замах и да е станало тема табу за него към теб. Може би ти е загатвал нещо и не е успял да се доизкаже. А има и неща, за които не е нужно да се говори - просто е очевидна нагласата. Причина има и тя едва ли е само в слабост към жените от негова страна. Ако пък наистина това е така, бягай бързо и надалеч - нищо добро не те очаква. И все пак се постарай да изясниш поне за себе си нещата преди крайния извод.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bfcfb11c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Подкрепям 8. Иначе, не си прави илюзията, че с деца ще си намериш половинката. На пазара са много младички и неупотребени момичета, които също си търсят мъжлета, има доста отчаяни от провинцията, които са готови на всичко, за да живеят що-годе нормално. Кой нормален българин, при сегашния манталитет и при сегашното множество от млади момичета, ще предпочете жена с деца? Трябва да си много специална, пак да се съобразяваш ти с мъжа, защото той, разбираш ли - ами взел те е с чуждите деца.
Затова... гледай да запазич своя си мъж и бъди търпелива, послушай 8.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9770de36b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Като чета последните два коментара направо ми се иска да не раждам или да обръщам резбата :Д. Наистина са ужасни.... 8, на мен мъже са ми казвали, че ако жената до тях спи с друг, да си остава с него.... Иска ми се някой път, когато мъж каже, че жена му му е изневерила, да му кажат, че видиш ли, той трябвало да промени нещо...
10, слава Богу не е точно така, както казваш, но наистина е по-трудно с деца. Като се замислиш дори да не роди жената, за да не стане втора употреба пак ще остарее, като жените май са смятани за стари след 30 за разлика от мъжете. Ако пък си с един мъж ако сгрешиш, ще трябва да се съобразяваш с него защото е мъж. Тогава защо да се раждаме направо.... :)
Авторке, не зная дали вече нещо може да се направи, но отстоявай себе си. Остави промените за нечие внимание, бъди човек, който иска партньор до себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 43b99f5797
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Страхотно мнение, н 10! Значи си с някого единствено защото не можеш да си намериш друг, според теб. Най- накрая се намери една искрена жена да ни обясни защо държи на брака на всяка цена. Всичко друго - "истинската и фалшивата любов", " обичта и привързаността ", "ние си принадлежим " и "децата няма да са щастливи " е една евтина манипулация пред мъжете. Страх те е, че никой няма да е с теб не заради децата, а заради теб самата. Заради това което си.

Към Авторката : Време е да си преосмислиш връзката, колкото и да е неприятно това. По- горе си писала, че някои от женските похвати не работят, което е абсолютно нормално, но обикновено жените докато не ги пробват, си мислят че с малко грим и прическа нещата ще се променят.

С разговори няма да стане, защото те лъже. Има регистрации и си търси друга, може и да има друга, може и да има паралелна връзка с една или няколко жени. Ти имаш избор.
Единият вариант е да приемеш нещата и да се примириш, да се правиш че не забелязваш в името на това да сте заедно. Това те съветват повечето хора, но това е живот в лъжа.
Другият вариант е да се разделите и да започнеш отначало. Ти избираш. Това което искаш, той да спре и да не го прави, няма да ти се получи, просто ще започне да се крие по -добре. Живота си е твой -ти решаваш

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1b79b1173a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   11 Благодаря за разбирането и подкрепата!
Не смятам да търпя цял живот само заради детето! Искам да си имам поне още едно, но не и от този мъж вече. Сигурна съм, че ако си бяхме разменили местата щеше да ме изрита без дори да поиска обяснение или да ме попита какви са причините за да го направя! Тогава защо аз трябва да проявявам разбиране и да премълчавам и да търпя?

Съмнявам се да съм пропуснала нещо (въпреки че не е невъзможно)- млада съм, симпатична, поддържана и определено не съм от типа дето все мрънкат за нещо. Проявявам разбиране и съм доста търпелива (май прекалено).

Мислех че съм намерила човека с който да живея в разбирателство и уважение, но май колкото си по-мила или толерантна с един мъж, толкова повече той ти се качва на главата. Това не мога да го разбера? Имам приятелки които буквално тъпчат и унижават мъжете си, те ги гледат право в очите и не смеят нищо да им кажат!!!
Тъй че дотук с търпението и разбирателството.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4a19699dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Зарязвай, мацка.. зарязвай. Хващай си детенце и си живейте щастливо без тома неверни.. ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5be6ca9cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Интуицията е голямо нещо... Ясно м ие всичко и аз съм в същото положение от 2 години...
Моят съвет е да изчакаш, след като си му казала, че знаеш, просто изчакай да видиш дали това ще продължи. Ако продължи -добре, събирай си нещата и се махай, защото всичко ще е ясно... ако спре значи наистина е било от любопитство и може да се преживее.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1b79b1173a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   12-първата ми реакция беше да си събера багажа и да се махна (щом е почнал значи си търси, а щом човек търси ще намери). Но след като споделих ме разубедиха. Нямам намерение да търпя някой да ме гледа в очите и да ме лъже най-нагло.
15-въпроса е колко да чакам. това непрекъснато дебнене и следене ми омръзна( по принцип не съм такава), да не говорим че ме докарва до лудост! Ако каже-изневерих ти просто се случи, съжалявам или нещо подобно, ок сигурно ще го преживея, но той приказва едно а прави друго!
Определено не ме е страх да остана сама с детето(има кой да ми помага), нито пък ме е страх че няма да си намеря друг въпросът е да постъпя по възможно най-правилния начин. Но за съжаление в момента съм доста изнервена и напрегната и определено не мога да мисля рационално.
Затова и реших да потърся вашите мнения, които до момента наистина ми бяха полезни. За което от сърце благодаря!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 38495335a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не се кахъри, много мъже го правят. Повечето не отиват на никакви срещи, или много рядко. Просто си намират занимавка, това им държи егото на висота! Не е трябвало да разбира, че знаеш. Можеше да следиш изкъсо. Аз самата се регистрирах в такъв сайт, след като гледах българския филм love. net, никого там не срещнах. Умирах от любопитство какво има в тия сайтове... Честна дума, не си го слагай на сърце...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 43b99f5797
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Н11 съм. Радвам се, че успяваш да разсъждаваш, въпреки че те боли. Когато се държиш " отвратително " с някой мъж, той се страхува да не те изгуби. Тълкуват просто погрешно нещата. Мислят си, че имаш характер и достойнство. Когато се държиш добре, се успокояват и започват да ти се качват на главата, защото го приемат за даденост. Бъди силна и отстоявай себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 49ee0434e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз съм доста възрастна, но много ми напира да се изкажа по въпроса. Ако е смел гадината мръсна, ще се рови в нета докато намери нещо да му пусне и тогава пиши го бегал. Има и друг вариант. Миличкия да има някакви комплекси за малоценност и да си ги избива по този начин. Я вземи му научи паролките, че като го няма влез да видиш за какъв се представя аджеба. Гарантирам ти, че е приказно красив, дълък му е 20см. и го прави по 5 пъти на ден. Друг вариант е да се закачиш на куката, да му се представиш по нета с фалшив профил и да си чатите, докато захапе. Спретваш му една постановка на дългоочакваната среща. Гаранция като разбере коя си, че ще му държи влага и няма да помирише компютър. Прояви малко смелост, въображение и смело напред в авантюрата. Само докато го правиш и му гледаш сеира, да забравиш че има слабост да се заиграва в нета и хич да не отваряш този тема. УСПЕХ

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1b79b1173a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От авторката
Благодаря на всички!
19- изпълних съвета ти и да видиш неговото чудо!
Сега човека най-демонстративно си изтри всички профили и ми даде дума че повече няма да го прави.
Ще му дам шанс и ще изчакам да видя дали този път думите ще бъдат подплатени с дела.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker