Аз и той - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз и той
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 2700 пъти
Случи ми се нещо което никога преди не съм изпитвала и не съм мислела че ще ми се случи. Влюбих се в мъж които не съм виждала очи в очи, всичко вървеше добре харесваше ми начина по които разговяряхме и се чувахме, но изведнъж всичко се промени. Доколкото разбрах май бившата му приятелка иска да си го върне, а аз много държа на него пак и скоро щяхме да се видим. Искам съвет дали да се боря за него или да преглатна всичко което изпитвам и да оставя нещата така. Отделно той някак се отчужди и вече не е същото. Просто искам да видя дали рещението ви и отговорите ще си съвпаднат с това което аз мисля. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 9b9d2542e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И с мен се случи същото... по-добре е да не се занимаваш с него щом е така.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 314ca6dd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-добре се виж с него, така няма да се самообвиняваш цял живот, че не си го направила и така ще разбереш дали наистина и на живо те влече!!!:))) Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 788179f346
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Остави го! Още повече щом чувствата му се променят... просто няма смисъл.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: bc4c27f92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Аз имах подобни отношения с един човек преди около 2 години. Той живееше в Америка. Влюбихме се без да сме се виждали, но след около 2 месеца обяснения по имейл и телефон и по 10-тина смс-а на ден, около 2-3 седмици преди да се върне в БГ за да се видим, той се промени.

Доколкото ми беше казвал, имал е приятелка, но месец преди да се запознаем, се е разделил с нея, а година преи това не я е виждал, защото тя се е върнала тук. А иначе ми се обясняваше, влюбен бил, по 2 часа телефонни разговори, десетки смс-и... Така налапах въдицата, че не е истина, чувах сватбени камбани.

Около седмица преди да си дойде тук за отпуската, престана да ми се обажда, аз полудях, чудех се какво става. Няколко дни след пристигането си ми се обади и се видяхме. Беше ужасно. Толкова студен и отчужден човек беше... Не можах да повярвам, че това е човека, който ми се обясняваше с дни и с часове по телефона.

На следващия ден аз му звъннах да се видим, но той не ми вдигаше. После вдигна и се държа гадно, каза, че не му се излиза и ще се видим на другия ден. На другия ден обаче аз го отрязах и това беше края.

Скоро разбрах, че се е оженил и има дете. Предполагам, че се е върнал при бившата и че преди да се върне в БГ си е подновил отношенията с нея, но не ми е казал. Дори не ме интересува какво става с него.
Дано съм ти била полезна с моята история. Не се притеснявай, аз го забравих за седмица. Когато няма физически контакт е по-лесно. Желая ти всичко да се нареди.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 9034dfd146
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Естествено връзката с жив контакт има повече шансове. Допускам и това е причината да се върне към старите отношения. Не губите нищо, ако се срещнете и едно ненатрапчиво държание само ще Ви помогне да се ориентиратe.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: c544c015fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дано не съм лош пророк, но ми се струва, че такава връзка няма бъдеще. Ако се срещнете на живо, вероятността да се разочаровате един от друг е голяма и вероятно няма да продължите да се срещате. Виртуално една връзка може да е всичко, но на яве излизат много детайли, които човек не може да отмахне с лека ръка. Независимо от всичко ви желая успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker