Казва, че не може да ми предложи нищо, но се държим сякаш сме във връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Казва, че не може да ми предложи нищо, но се държим сякаш сме във връзка
преди: 14 дни, 8 часа, прочетена 644 пъти
Здравейте, преди няколко месеца се запознах с една жена. Веднага се влюбих в нея. Не и казах, че съм лудо влюбен по нея, дадох и време да ме опознае и започнахме да излизаме заедно първоначално по-рядко. Преди околко два месеца чрез думите и действията ми разбра, че я харесвам и тук идва интересното. Каза ми, че не може да ми предложи нищо, не иска серизна връзка и така нататък. Сподели ми че миналата година е прекратила 4, 5 годишна връзка и не готова за нова, аз и казах че разбирам и ще и дам време, НО същата вечер се целувахме за първа път и тя беше инициатора. След таза вечер започнахме да се виждаме много повече, да си пишем и говорим по телефона. Почти всяка вечер излизаме заедно, целуваме се, прегръщаме се, ходили сме на почивки заедно, до леглето стигнахме. Като цяло се държим като двойка. Проблема е в това, че вчера отново ми каза че не може да ми предложи нищо. Мислех си че имаме някакво развитие в отношенията си, но вече и аз не знам какво да мисля. Направила ме е шах и мат с пешката.
Питането ми е какво да правя как да постъпя, искам да съм с нея и се боря за това. Лошото е че постоянно се чудя ще се получи ли нещо, играе ли с мен и чувствата ми, иска да е сигурна в мен ли, използва ме да си уплътни времето или... И аз не знам вече какво става. На 32 съм, а съм влюбен като 18 годишен. Моля за съвет... :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 дни, 15 часа
hash: 2f97b6c873
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ще те ползва да не е на сухо. Приятели с привилегии. Мъжки номер.
Като се замисли човек колко жени си прогонил, които са те искали, а си хлътнал по някаква, за която си просто секс? Още стой, няма лошо.

 
  ...
преди: 13 дни, 14 часа
hash: f9e501a4d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Какво точно питаш? Как да я накараш да иска връзка, при положение че не иска ли? Ти ако искаш да ядеш пица за вечеря, как точно да те накарам да ядеш боб?

 
  ...
преди: 13 дни, 13 часа
hash: 349efed36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Жената няма чувства и привличане към теб. Явно, си страда за предишния. "Борба" в любовта винаги ми е звучало странно. Доста е досадно.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 13 часа
hash: 5b6be5a18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   "аз и казах че разбирам и ще и дам време, "
Какво не си разбрал? Приела е думите ти и затова се е от пуснала.
Хайде сега покажи, че си излъгал и започни да я притискаш, че да си бие камшика.

 
  ...
преди: 13 дни, 12 часа
hash: 2728f75208
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може просто да иска да се увери, че ти си правилният. Може пък и предишната ѝ връзка да ѝ е нанесло някакъв вид травма и за това да не иска нова връзка, но в същият момент да изпитва чувства към теб. Може пък и просто да я е страх да влезе в нова връзка - аз бях в тази ситуация. Човекът, към когото изпитвах чувства сподели, че не е едностранно, но в този момент се страхувах да вляза във връзка с този човек поради една или друга причина и ситуацията между двама ни беше подобна на вашата. Разликата при нас е, че той не издържа дълго на този вид отношения и спря всякаква комуникация с мен.
Така че, съвета ми е - или чакаш още малко и, ако нещата не се задълбочат я оставяш или седиш в това положение, ако ти изнася и чакаш някакъв вид развитие.

 
  ...


...
преди: 13 дни, 11 часа
hash: 25c7519e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   "На 32 съм, а съм влюбен като 18 годишен"

Ми не ти личи... Аз си мислех, че жена пише. Това, че ти се натиска, не значи че сте "двойка". Значи че си запълва времето докато оплаква предната си връзка, но не си достатъчно готин за нея, затова директно ти е казала да не очакваш нищо. Сега ясно ли ти е какво става?

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 10 часа
hash: b8a62416ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Мъжете да отговарят на такива питания. Това е типично мъжко поведение.

 
  ...
преди: 13 дни, 9 часа
hash: 59fe8eef36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Истината е, че когато човек "скъса синджира" след години моногамия се чувства толкова опиянявящо свободен да върши каквато си поиска с когото си поиска, че самата мисъл бързо да скочи в нова връзка е направа отблъскваща. Дори не е задължително да се е отдала на разврат. Самата мисъл, че нищо не я спира да го направи е прекрасна.
Другият вариант е връзката й да е приключила много травматично, да са я предали и сега да й е трудно да се довери и да си позволи да се влюби. Аз съм в това положение. Много харесвам един мъж, но моментът, в който усетя, че започвам да летя в облаците се дръпвам. Вече не вярвам в истинската любов

 
  ...
преди: 13 дни, 9 часа
hash: dc73341fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не вижда перспектива с теб. Всичко друго са оправдания.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 8 часа
hash: 5954ab92d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Бях в твоята ситуация и не я бавих въобще. Но като я натиснах сериозно тя ми каза абсолютно същото, че не е готова. Твоите 2 месеца при мен се разиграха за 1 седмица.
Според мен 2 месеца или повече както в твоя случай е адски много време ако си се заявил сериозно.
Заяви се или продължи напред. Според мен те мотае нещо. Или си комуникира и с други опции като теб или има нещо в теб, което не ѝ харесва докрай.
Ако жена те иска няма да те мотае 2 месеца.
Упех!

 
  ...

...
преди: 13 дни, 8 часа
hash: 2c0e54681c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Опитай да намериш друга. На такава възраст си, че нямаш време за игрички.

 
  ...
преди: 13 дни, 7 часа
hash: be0eb6b9e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Най-вероятно не е готова за нова връзка, дали защото не иска или не е преживяла старата, тя си знае. Повече ми бие, че те ползва да се разсее и да убие време. Една влюбена жена по принцип иска връзка, а не някакви неясни отношения. Изчакай още малко ако искаш, но според мен си губиш времето ако търсиш нещо сериозно.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 50 мин.
hash: dcbd4338b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Няма такова нещо като борба в любовта. Или те иска, или не. Ако сега не те иска, едва ли ще те иска и след 10 г., ако ще и на челна стойка да и застанеш. Не се унижавай повече.

 
  ...
преди: 12 дни, 22 часа
hash: 1ce1b75f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Държи те за сигурна резерва. Може наистина да не е преживяла предишния, а може и да има друг, когото повече да харесва и чака да види какво ще стане там.
Щом теб това не те устройва, й постави нещата ребром: дадох ти време, виждам че нещата се получават, време е за връзка. Ако почне пак да увърта, значи никога няма да е готова или това е просто претекст. Иначе има вероятност да загубиш доста дълго време в безперспективни отношения.

 
  ...
преди: 12 дни, 21 часа
hash: e0aebfdc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Започни леко отдръпване, ме отговаряй веднага, следващия път когато иска да излезете си измисли някакво оправдание малко преди срещата. Нека да види, че не си и в кърпа вързан. Ако почне да се цупи и сърди и припомни, че все пак не сте във връзка и няма защо.
Мисля че предостатъчно време си и дал, имай малко самочувствие.
Знам, че ще ти е адски трудно, особено като си влюбен, ама погледни трезво на ситуацията. След месец ако и писнеш и се отдръпне тя, ти ще си съсипан.

 
  ... горе^

...
преди: 12 дни, 15 часа
hash: 83cbcaf749
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Както ти казаха по-горе, запълва си времето (и хралупата) с теб. В момента, в който някой ѝ завърти главата ще ти бие шута окончателно. Обичай си я колкото искаш, но тя теб- не.

 
  ...
преди: 11 дни, 8 часа
hash: d6f181c701
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Няма чувства, съжалявам.
Донякъде се опитва да е честна с теб, като ти казва, че не може да ти предложи нищо, но ти не искаш да чуеш.
Но и е нечестна, защото когато няма какво да предложиш на някого, просто нямаш място при него!
Махай се оттам.

 
  ...
преди: 10 дни, 8 часа
hash: 958ca0b4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   "Не съм готов/а за връзка" и "Не мога да ти предложа нищо" означават, че не иска теб сериозно. Трябва да се научим да разчитаме правилно такива изявления, за да няма наранени. Колкото и да не ни харесва истината.

Защото, в момента, в който подходящият/тата се появи, изведнъж този човек заисква и връзка, и брак, и деца. Даже се случва за нула време да станат нещата. Докато ти си "давал време".

Много хора сме се лъгали и губили време така. "Като ме опознае ще се промени, ще се влюби, ще... ". Да, може да стане и чудо и от несериозно да стане сериозно, но заслужава ли си да рискуваш, да се измъчваш, докато друг човек няма да се чуди дали си ТИ.

Отдръпни се, колкото и да е тежко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker