Да опитвам ли или да оставя момичето намира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да опитвам ли или да оставя момичето намира
преди: 14 дни, 4 часа, прочетена 939 пъти
На 29г съм и винаги съм търсил по скромно момиче, не някоя кифла или прочие..

На скоро добавих едно подобно момиче в фб, общ приятел ни беше една учителка от гимназията.

Разгледах снимките и оказа, се скромна, конкурси в университет, от училище. И така реших да и пиша, (заб. Мн рядко си пиша с момчета) тя взе че не сийна, ами оттовори.

Започнахме да си пишем, оказа се че имаме доста сходни неща и в един университет сме учили тя сега го завършва.

Продължихме на другия ден... и така малко по малко я опознах, добро възпитано ученолюбиво момиче, завършва за учителка и това и е мечта.

Каквото и да я питам ми отговаря, интересува се и от мен, малко по малко започнах да и правя компименти, тя на мен също. Каза на няколко пъти че и е много приятно да си пише с мен и вече седмица по късно мисля да я поканя да излезем на кафе, театър(тя обича това иначе на кино бих я поканил също) или разходка..

Писахме си за какво ли не, но имам чувството че мн дръпната, не ми пречи да и пиша всекидневно, но ако не драсна едно хай тя всякаш не се сеща... Предния ден сигурно 3 4 часа си писахме, накрая си казахме лека нощ, на другия ден ставам гледам че е на линия, обаче имах доста работа.. по късно пак влизам.. пак на линия обаче някак си поне да каже едно здравей.

Мъж съм и знам че аз трябва да направя първата крачка и я направих и всеки ден и писах обаче си казвам, ако се самозалъгвам дай да видя поне има ли реален интерес от другата страна или е просто крайно мила... чаках цял ден, ето 22:00 няма кой да се сети, просто да пита как мина деня ти?

Да ли е глупаво не знам, ама щом не и стана интересно добре тоя пичага цял ден къде ли е? Значи или е наистина мн срамежлива или просто няма интерес. Допада ми като характер и като всичко, но насила не искам никой нищо да прави, така че май ще е по добре да оставя нещата в нищото от колкото да тая напразни надежди.

Тя разбра че работя много, че съм умен, че съм джентълмен, не съм като болшинството.

Да ли грешно мисля, че така постъпвам ама ако зависи да ли ще водим комуникация винаги от моето здравей явно не е всичко както трябва

Някой ако може да м3 посъветва, ама то тази тема докато получа отговор може да е вече късно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 дни, 17 часа
hash: 7bcc97581b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Искаш образовано момиче да се хване с такъв с такава култура? Доста грешки има текста ти. Защо? Мислиш, че заслужава добро момиче? Че и се наричаш сам пичага....
Вместо да я поканиш и да видиш какво ще ти отговори, ти сам се хвалиш.

 
  ...
преди: 13 дни, 17 часа
hash: 412487f3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   А момичето си мисли: поредният, който след 1 седмица писане показва Барбито, което носи в себе си чака да му пиша аз, да му пратя цвете, да направя поне тройно салто от възхищение и да се стресирам с мисли "кво ли прави тоя пичага".
Да, остави я намира, тя е за МЪЖ.

 
  ...
преди: 13 дни, 16 часа
hash: 133ab09784
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен я покани на среща. Ако откаже, прекратяваш и продължаваш напред. Не ти трябва човек който няма инициатива от негова страна.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 16 часа
hash: c7aa3c39a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   И на непривлекателните момичета постоянно им пишат такива като теб, така че не се самозалъгвай, че и е до теб специално и не си губи времето в чатове. Ако имаш интерес, покани я да се видите и ще се разбере дали иска да те опознае наживо, а не по 3 часа да щракаш на телефона като зомби напразно.

 
  ...
преди: 13 дни, 16 часа
hash: 3082a8c956
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Приятелче, щом не прави абсолютно НИЩО, значи най-вероятно няма никакъв интерес към теб. Поне така ми се струва. Много жени, може би почти всички имат такова поведение. Вниманието им е приятно, особено ако им е дошло "безплатно" т. е. не са направили никакъв жест, за да ги харесаш.

 
  ...


...
преди: 13 дни, 15 часа
hash: c433f9918e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това поведение на жените е изключително дразнещо, направо не знаеш какво да очакваш, камо ли пък някои непознати да ти дават съвети.

Винаги има някакви интриги, противоречия, направо ми се гади от всичко това.

Не ти пише, но има интерес:
• „Ако той искаше, щеше да се сети“,
• „Не искам да изглеждам отчаяна“,
• „Искам да проверя, ако не му пиша, какво ще стане“,
• „Сигурно съм поредната“,
• „Може да се представя за такъв, какъвто не е“.

Не ти пише и няма интерес:
• „Нямам какво да правя и той запълва свободното ми време“,
• „Аз съм красива и успешна и имам право на избор измежду много мъже, които ми пишат“,
• „Не го харесвам, но му отговарям, за да не го обидя“,
• „Не съм влюбена в него, ние дори не се познаваме, но ми е приятно да си говоря с него като с приятел“.

Конкретният ми съвет е да я поканиш, щом толкова я харесваш (като отбелязвам, че ми е трудно да разбера хората, които харесват някого, без да са го виждали на живо), и ако не мине благополучно, направо прекъсни всякаква връзка. Достатъчно си се унижавал.

Преглеждайки голямото разнообразие от теми тук, забелязвам един конкретен шаблон, който доста често се следва от нежния пол. Ето тук например едно момиче казва, че е било влюбено в някакво момче, но се е отдръплано, „за да се предпази“: http://spodeli. net/4/story-178464. html

В друга тема се говори как момичетата не отказват директно, а дават едва доловими знаци, което затормозява силния пол при прецизирането на своите действия.

Би било идеално, ако мъжете спрат да отдават прекомерно внимание на жените, които не отговарят на чувствата им, за да ги накарат да ги харесат (simp на английски).

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 12 часа
hash: 9949d4ce0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Даже въобще не се занимавай, приятел. Явно не е усетила тръпката. Най-вероятно още си мечтае за побойника с анцунг и банан на врата който и е бил първо гадже преди 15 години. Остави я да си живее живота и да си прави грешки за които може да съжалява после.

 
  ...
преди: 13 дни, 10 часа
hash: 3082a8c956
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Младите жени не харесват "умни и джентълмени". Те искат някой по-простичък младеж, защото по-лесно ще го манипулират. Също не им изглежда предвидим и праволинеен, а има емоция покрай него. От джентълмени се впечатляват лелчета, може би защото вече са се понаситили на лоши момчета, а и им е ясно, че на години вече няма как да се класират за такива.

 
  ...
преди: 13 дни, 10 часа
hash: d7217f9274
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Тя няма да ти пише, защото това не е в женската природа. А и след като цяла седмица не си я поканил на среща, сигурно те е помислила за колеблив и неуверен. Потръгне ли разговора, максимум до 2-3 дни трябва да си я поканил. Иначе е несериозно да си пишете цял седмица като 14-годишни тийнейджъри. То даже 14-годишен щеше да я е поканил.

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 10 часа
hash: d6ff0fc8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Покани я на кафе, на живо да се видите и да си поговорите. Така ще видиш дали има реален интерес. Това че е скромна не означава че няма и други претенденти. Само с писане по фб не става. Ако време да увърта и да търси оправдания, най-вероятно не и харесваш.

 
  ...

...
преди: 13 дни, 10 часа
hash: 9c32f416ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Задължително я, покани на среща. Докато не се видите очи в очи, не можеш да разбереш как стоят нещата. Обаче... вземе ли да увърта да знаеш, не е твоят човек. Ако месец си пишете нормално е да се видите. Ако тя не може, да дойде при теб, иди ти при нея. Всичко се разбра когато хората са очи в очи...

 
  ...
преди: 13 дни, 9 часа
hash: 820a810246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   На 29г съм и винаги съм търсил по скромно момиче, не някоя кифла или прочие..

>> Това е добре. Явно имаш добри интереси и не избираш каквото и да е.

На скоро добавих едно подобно момиче в фб, общ приятел ни беше една учителка от гимназията.

>>Това е добре. Трабва самоувереност. Все пак ти си мъжа и трябва ти да действаш

Разгледах снимките и оказа, се скромна, конкурси в университет, от училище. И така реших да и пиша, (заб. Мн рядко си пиша с момчета) тя взе че не сийна, ами оттовори.

>>По самите снимки трудно може да се разбере. Дали е скромна. Тези неща на живо се разбират. Винаги човек може да се заблуди там. Там може единствено визуално да бъдеш впечатлен.

Започнахме да си пишем, оказа се че имаме доста сходни неща и в един университет сме учили тя сега го завършва.

>>Това е добре. Винаги трябва да има сходни неща, интереси и хобита.

Продължихме на другия ден... и така малко по малко я опознах, добро възпитано ученолюбиво момиче, завършва за учителка и това и е мечта.

>>Това е добре, че иска да се развива в професионален план. Има нужда от подкрепа и сигурност, както и истиски мъж до себе си.

Каквото и да я питам ми отговаря, интересува се и от мен, малко по малко започнах да и правя компименти, тя на мен също. Каза на няколко пъти че и е много приятно да си пише с мен и вече седмица по късно мисля да я поканя да излезем на кафе, театър(тя обича това иначе на кино бих я поканил също) или разходка..

>> Това означава, че има интерес. С комплиментите недей много да правиш. Това е все едно да ти се прияде сладолед. Не един, а да изядеш двайсет сладоледа. Първо да кафе за да можете да се видите. След това по - нататък с театрите. Трябва да направите среща на живо.

Писахме си за какво ли не, но имам чувството че мн дръпната, не ми пречи да и пиша всекидневно, но ако не драсна едно хай тя всякаш не се сеща... Предния ден сигурно 3 4 часа си писахме, накрая си казахме лека нощ, на другия ден ставам гледам че е на линия, обаче имах доста работа.. по късно пак влизам.. пак на линия обаче някак си поне да каже едно здравей.

>> Така е. Дръпната е, защото не те познава. Знаеш много добре за случаите. За макетните ножчета , насилието на жените. Тя има изградена бариера, която трябва а я свалиш. Трябва да ти има доверие. Никакво писане, а визуална среща. Фейсбука е да организираш среща и един фотоалбум от снимки.

Мъж съм и знам че аз трябва да направя първата крачка и я направих и всеки ден и писах обаче си казвам, ако се самозалъгвам дай да видя поне има ли реален интерес от другата страна или е просто крайно мила... чаках цял ден, ето 22:00 няма кой да се сети, просто да пита как мина деня ти?

>> Така е. Прикючваш с писането. Трабва да нямаш никакви очаквания. Да го караш по - спокойно. В момента топката е в нейното поле. Покажи и, че имаш свои хобита, интереси, работа и занимания. Попитай я, кога е свободна да излезете. Това означава, че ти се съобразяваш с нейното решение и мнение. Трябва да имаш контрол над емоциите. Това е много важно. Имай на предвид, че освен тебе още други и пишат. Почти едно и също 20. 20 100 човека

Да ли е глупаво не знам, ама щом не и стана интересно добре тоя пичага цял ден къде ли е? Значи или е наистина мн срамежлива или просто няма интерес. Допада ми като характер и като всичко, но насила не искам никой нищо да прави, така че май ще е по добре да оставя нещата в нищото от колкото да тая напразни надежди.

>>Защото постоянно и пишеш и мистерията и интереса се губи. Теми на разговори. По какво искаш да си учителка. Обичаш ли да пишеш двойки или шестици.

Тя разбра че работя много, че съм умен, че съм джентълмен, не съм като болшинството.

Да ли грешно мисля, че така постъпвам ама ако зависи да ли ще водим комуникация винаги от моето здравей явно не е всичко както трябва

Някой ако може да м3 посъветва, ама то тази тема докато получа отговор може да е вече късно

 
  ... горе^
преди: 13 дни, 7 часа
hash: 175837a5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не ти трябва да си губиш времето с такива, дето са се взели за център на вселената. Има една песен на Папи Ханс - "Да си знаел. "

 
  ...
преди: 12 дни, 16 часа
hash: 611b7cb970
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Този "пичага" Ха-ха-ха, никоя жена не се изразява с такива грозни думи.
Ти самият си пасивен и обвиняваш нея.
Защо трябва да си пишете с дни, ори положение, нче живеете в един и същи граф и можете директно да се видите.
Писала ти е, че й е приятно да общувате, а ти дори не си се сетил да я поканиш на среща.
Казала е достатъчно.
Дръж се като мъж и янпокани на среща. Трябвало д досега сам да се сетиш. Няма да ти откаже.

 
  ...
преди: 12 дни, 14 часа
hash: 5f33a29adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Щом поддържа разговор с часове, значи има интерес. А това да не ти пише първа си е напълно в реда на нещата, особено ако е по-скромна и срамежлива. Ти си.

 
  ... горе^

...
преди: 12 дни, 13 часа
hash: c955abda27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Нали уж мъжете са ловци, не е работа на жената да те гони. Ако нямаше интерес, щеше да те шкартира бързо

 
  ...
преди: 12 дни, 3 часа
hash: ead5961594
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе, сърцето никога не закъснява за една истинска любов, никога! Закъснява само разумът.

 
  ...
преди: 11 дни, 8 часа
hash: 399627e3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ами нали я искаш скромна? Скромните са така, не се закачат с мъжете, не пишат първи, не правят крачки, не рискуват, предпазливи са. Нито пък ще скочат бързо в кревата щом на мъжа му се до*бе. Ако нямаш търпение, не се занимавай.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 1 час
hash: 0ea04d26f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   И да е скромна и ученолюбива не значи, че търси себеподобен. И тя като всички останали иска някой топ мъж с брутална физика, татуси и брада.

 
  ...
преди: 9 дни, 22 часа
hash: dd6847ab9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Благодаря за съветите, в същата вечер и писах, завързахме разговор.. до късно си писахме, спомена ми, че в леко подкашля и сигурни е настинала, на другия ден още преди да съм прочел това което сте написали тук и писах за да видя как е:

Обясни ме че вечерта още. Повече се е задълбочила кашлицата и не е могла да спи(вече 4ти ден е болна), дори от това стана тема за разговор споделих и че и аз скоро бях на същото положение, дадох и съвет за лекарства и прочие и тя взе че ме послуша и направи това което и казах, благодари че съм загрижен за нея. Стигнахме до темата че не сме се виждали и казах в прав текст ако искаш и имаш желание като оздравеш следващите дни и се почувстваш по добре може да излезем на кафе или разходка и тя отвърна ще ми бъде много приятно.

По някакъв начин и спечелих вниманието, леко се отпусна, праща ми снимки, казва ми къде е била, какво е правила, разпитва ме и мен, интересува се от ежедневието, в разговорите постоянно се смее защото все я разсмивам, такъв човек съм просто хем сериозни намерения хем с чувство за хумор.

Отделно беше кандидатствала за работа и се опитах с каквото мога да съдействам и да попитам познати(имам контакти) тя беше повече от очарована че въпреки че не я познавам толкова добре правя нещо за нея..

Ще изкачам да се оправи и ще я поканя, на 20 пъти ми каза че съм хубав, красив като и пратя някоя друга снимка, единственото което в самото начало ме озадачи е въпроса за това колко си висок, реално съм я виждал само бегло отделеч, но тя ми спомена че е точно колкото мен висока 174. 1см разлика да имаме, след 2 3 дни пак ме пита а ти колко каза че си висок.. и тъй като не съм от най високите 174-5см, да ли това няма да и е проблем. Лично на мен по това което виждам тя е добра мила, забавна, умна е, отличава се от сегашните момичета, води по различен начин на живот, чете, спортува, не пуши, не пие.. реално ако си допаднем и на живо не виждам пречка от моя страна, но да ли нея би я притеснил този факт: височината, защото на 2 пъти ме пита.

 
  ...

...
преди: 9 дни, 16 часа
hash: 802c9f791f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Е, браво авторе!
Така се прави, разговаряш, опознаваш, държиш се човешки, а не "съм алфа, съм пичага".
Показал си загриженост и си намекнал поне в поведението си за онзи инстинкт на покровителят без да минаваш граници.
Еднаквият ви ръст със сигурност няма да е фактор за продължение или липса на такова. Химията - да.
Вече си спечелил лична среща за кафе, симпатичен си и, иска да те опознае повече. Опознавайте се, без да я притискаш.

Взел си бележка от коментарите... Това говори добре за теб, носиш на градивна критика, имаш капацитета да се видиш през другите очи и приемеш съвети.
А дано завърши вашето запознанство с красива връзка и чиста любов!

Н 2

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 9 часа
hash: 32e8a420d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   19, и ти си мечтаеш за топ секси мацка с перфектното тяло, въпреки, че ти самият не си топ, и ревеш във всички теми, и не би погледнал нормално, скромно момиче, или такова с наднормено тегло, нали?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker