Един за друг или не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един за друг или не
преди: 15 дни, 17 часа, прочетена 379 пъти
През живота си съм имала двама приятели.
С първия много ни вървеше, развивахме се, но се случи да се разделим, защото той бърза, подвежда се и прави грешки и сам си ги знаеше, че не е прав и не искаше да ги прави, но от глупост ги направи. И послуша майка си да не сме заедно. Замина за чужбина. И там създаде семейство. Дали още ме обича, не зная, но който не мисли, сега живее друг живот и е вече и с деца.
Той бърза, прави грешка, осъзнава я след време, но вече е късно станало.
Вярвах му, чувствах се добре с него. Но и аз допусках грешки, от страх бягах, налагах се и аз понякога и така. Обърквах се, не го последвах от страх и общо взето си провалихме връзката. Като цяло се опитвах да му угодя. Аз пък не мога да бързам, противоположен е като характер на мен.

За сегашния ми приятел
Страдах за първия приятел с години, след което намерих сегашния ми приятел. С него също много се лутахме първоначално, но като цяло много ми хареса, красив също и го обикнах така че го ревнувам. Но причината да не сме създали още дете е, че много пъти не се чувствам сигурна в него, тъй като нищо не казва и зад гърба ми си прави негови неща. Казвам му да ми казва всичко, че сме едно семейство. Обича ме и аз него. Но аз съм била дете на разведени родители и не исках да живее друго дете като мен ако реши да си тръгне.

Вървя напред, вървя назад по пътя на живота, а искам да имам време да си остана вкъщи. Работата ми ме уморява и не искам да работя и в събота. Всичко е както си го нагласиш, но аз се уморих. Искам да имам дете.
Да остана вкъщи да гледам бебе. А вече съм стара, годините толкова бързо минаха неусетно.. Все поставях себе си на заден план.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 дни, 13 часа
hash: 0315042f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   На колко си години? Звучиш ми като човек, който не е достатъчно емоционално зрял, щом се оставяш дълго време в някакви неясни и неудовлетворяващи те отношения за дълго време. Човек се налага да се вгледа по-задълбочено в себе си и да анализира къде са пречките да се чувства в душевен мир, какво не го удовлетворява, какво да подобри, за да може да има адекватна визия за личните си граници, за това с какви хора е добре да се свързва и как да се избавя от умствени капани и психологически зависимости. Да искаш дете е ок, но това не трябва да е самоцел, още повече от човек, към който изначално имаш някакви резерви. Използвай интуицията си, ако тя ти подсказва, че не си щастлива със сегашния си приятел, просто я послушай и го напусни. Не се надявай, че ще можеш да промениш друг човек, той е такъв какъвто е, в твоята власт е единствено да решиш ти как да реагираш на ситуацията и ако тя не ти харесва да намериш воля да излезнеш от нея.
Ж. 41

 
  ...
преди: 14 дни, 9 часа
hash: 4f9198156f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Като родиш, мъжа че мине малко на заден план. Гледай да родиш, пък с мъжа както се развият нещата, така. Няма гаранции за нищо, какъвто и да е все ще се карате и изнервяте един на друг, понякога. Идеална връзка няма. Даже и децата, дето обичаме много, ни изнервят.

 
  ...
преди: 14 дни, 5 часа
hash: 5da3fce694
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Поредната дето си мисли, че мъжете са и нещо като антураж или прислуга. Каквото каже тя. Бил си правел зад гърба и някакви си негови работи.... как смее изобшо. Всичко да и бил казвал, откъде накъде ще си мълчи.
А първия толко много те е обичал, че заминал за чужбина и си създал семейство

 
  ... горе^
преди: 14 дни, 1 час
hash: 9dab2d72ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Чакай са - що мислиш, че първият е направил грешка? Създал си е семейство и не те мисли. Ти го мислиш, теб те боли и сърби.
Не си зряла, уви. Сама ще си останеш с такова мислене и само две гаджета, а пишеш ти самата, че си стара.

 
  ...
преди: 13 дни, 6 часа
hash: 26626f88ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Едно е да искаш дете, друго е да отглеждаш дете. Казвам го като майка на две деца с разлика година и половина. Мъжът ми винаги е бил до мен, помагаме си, вярвам му и разчитам на него. Ти нямаш сигурност в партньора си, ако те зареже с бебе какво ще правиш? Уморена си от работата си? Защо не си намериш по-лека? Да не мислиш, че ако си в къщи с дете, само ще си почиваш? Възможно е тогава пак да пускаш тема, че си уморена защото гледаш детето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker