Омагьосан кръг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омагьосан кръг
преди: 12 дни, 2 часа, прочетена 697 пъти
Момиче на 26 години, твърде отчаяно и потиснато! Постоянно се звирам в миналото си и това ми пречи да мисля за бъдещето. Преди четири години се появи мъж в живота ми, който много ме нарани и си отиде и оттогава сме се виждали само два пъти.. след като ме е наранил той няма право да живее щастлив живот! Това няма да е справедливо спрямо мен! Дано един ден му се случи всичко най-лошо.
Всеки ден се събуждам и заспивам с тъга... не мога да продължавам да живея по този начин. Омръзна ми да гледам всеки ден обвързани двойки, а аз съм толкова самотна. Моля не започвайте да ми изброявате, , предимствата на самотата". Имам нужда мъж, който аз да обичам и той да ми отвръща със същото, искам редовен полов живот (но не и със всеки срещнат). Цял живот съм имала връзки без любов от моя страна, понеже не ми се е получавало с тези, които съм харесвала аз. Това ми влияе страшно много на психиката.
Как да променя живота и начина си на мислене?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 21 часа
hash: 2d36acbaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Той не ти е виновен, а това че му пожелаваш най-лошото само говори що за човек си.
Това че си имала връзки с мъже, които дори не си харесвала пък говори за още по-забавни неща. Изобщо пълна катастрофа.

 
  ...
преди: 11 дни, 18 часа
hash: a7df263756
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Не е възможно просто. Ти трябва да бъдеш силна, независима, да изкарваш пари... Днешно време жените не са инкубатори и не са длъжни да зависят от мъже и от две пищящи деца.. Затова не гледай хората. Те масово не са щастливи! Нали така беше тук в сайта :)? И така се говори, че масово двойките не са щастливи и че са нещастни и нямат време за екскурзии, нямат време за ресторанти.. Вземай се в ръце и бъди силна и независима, еманципирана. Не ти трябва мъж.

 
  ...
преди: 11 дни, 8 часа
hash: 16f6acbdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   ".. след като ме е наранил той няма право да живее щастлив живот! Това няма да е справедливо спрямо мен! Дано един ден му се случи всичко най-лошо. "

Жено, имаш много още да се мъчиш, докато се освестиш. Напротив, има право да е щастлив с друго момиче, точно както и ти имаш право да си щастлива. Обаче глупостта, злобата и въобще негативизма те държат в миналото. Коя си ти да решаваш кое е справедливо? ! Това, което пожелаваш на друг те застига. Иска се повече зрялост на твоите години, за да знаеш, че всеки има свободна воля и да избира, и да си носи последствията. Никой не е длъжен да е с теб и да ти е удобен.
Много, ама много четене ти трябва, за да се осъзнаеш и самоусъвършенстваш. Гледай и анализирай само собствените си мисли, чувства и емоции. Контактувай, ако е възможно, с нормални и позитивни хора, виж се отстрани, така както те виждаме ние.
Ако искаш промяна, започни първо от себе си, стани по- добър човек, с лични цели, самостоятелен и зрял. За да искаш да получиш, първо дай. Усмихвай се, помагай, без да чакаш същото в замяна. Голяма трансформация е това, за добро е и си струва усилията. Готова ли си? Действай! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 7 часа
hash: 1fbce7f751
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Много е несправедливо от твоя страна да имаш връзки с хора, към които нямаш чувства. На теб приятно ли ще ти е някой мъж да е с теб и да не изпитва нищо към теб, дори да не те харесва, докато въздиша по някакви други? ! Съгласна съм с първия коментар.
Ж28

 
  ...
преди: 10 дни, 18 часа
hash: 447a222396
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не е правилно да му желаеш лошо! Това е грях!

Иначе, лекарството за твоя проблем е написано в коментар 24 от съседната тема в същия раздел: "Девствен на 40, безработен и живеещ при майка си: как да си намеря жена? "

Прочети внимателно този коментар (24) - там човекът е написал решението на подобни проблеми, пуснал е и такава тема тук "За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "

Ако искаш намери я нея, излиза и като първи резултат в Гугъл като напише заглавието й.

И не обръщай внимание на споровете в нея, а обърни внимание на думите и съветите на автора!

 
  ...


...
преди: 10 дни, 11 часа
hash: a54b7bc62c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На 26 години да се наричаш момиче не е особено уместно ако трябва да сме честни, но ти си знаеш. Възрастта е само цифра, има и 50 годишни момичета ;)

Иначе по темата - такъв е животът. Тези които ние искаме не ни искат нас и тези които ни искат ние не ги искаме. Най-накрая се хващаш с нещо което що-годе става и това е. Истинската страстна любов която я чувстват и двамата е изключителна рядкост.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 6 часа
hash: 8f7e813c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не мислиш ли, че както ти си имала връзки с хора, които не си обичала, така и мъжът, за когото пишеш, не те е обичал? Не мислиш ли, че може и ти да си наранила така някои от бившите си приятели?
Или толкова си се фиксирала в себе си, че не виждаш нищо друго освен да желаеш злото на бившия? Докато не се отърсиш от злобата, никога няма да бъдеш щастлива, за твое добро ти го пиша.

 
  ...
преди: 10 дни, 2 часа
hash: 85a8654c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Дано един ден му се случи всичко най-лошо. "

Тя проклина, като дърта циганка и после се чуди защо не й се случвало щастието. Май ти си тази на която й се случва лошото...

Изобшо, ама изобщо не си готова за връзка. Самото ти изложение като " Цял живот съм имала връзки без любов от моя страна"... смърди... отдалеч Защо си ги имала тези връзки като няма да обичаш?

Сега разбра ли къде ти е проблема? Първо се научи да обичаш, а да обичаш не значи да мислиш на някого лошото а обратно...

Толкова си нелепа, че даже си мисля че темата е фалшива и е провокация...

 
  ...
преди: 9 дни, 17 часа
hash: e11ed8c2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм в същата ситуация. Бях четири години във връзка с едно прекрасно момиче. Щях и живота си да дам за нея, ако се наложеше. Нейното щастие беше основния ми приоритет. Въпреки, че доста пъти ме е наранявала, ако се наложеше бях до нея
Докато тя не преспа с нейн колега, преди няколко месеца. Естествено нарани ме, но никога не бих ѝ пожелал нещо лошо. Истинската любов е, въпреки всичко да се надяваш човека които е бил до теб да е щастлив. Нека е щастлива.
Докато раната беше прясна и аз не понасях щастливите двойки. От личен опит ти го казвам не се вкопчвай в един човек, за да си щастлива. Аз лично направих много глупости да си я върна и накрая осъзнах, че вредя на себе си. На моменти когато съм самотен и аз си мисля, че имам нужда от нея, за да съм щастлив. Разбира се има си ги тези моменти. Адмирации за това със секса, аз също съм човек който не би спал с всяка.
Моят съвет е да не го мислиш толкова и ще намериш правилния човек. Ще намерим правилните хора, просто не трябва живота ни да се върти около това.
М 25

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker