Любовницата или жената - най-трудният избор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовницата или жената - най-трудният избор
преди: 4 месеца, 10 дни, прочетена 1746 пъти
Здравейте, пиша тук, защото искам да чуя някои странични мнения. Мъж на 38 съм с две деца. От повече от година имах отношения с колежка, в която се влюбих като ученик. Никога не съм се чувствал така - не знам какво е истинска любов и обич, но тази жена ми обърна всички представи. Побърка ме във всеки смисъл. С жената сме заедно от около 20 години, но се събрахме и заживяхме заедно (без да се женим, аз не исках), после се появиха децата. Никога не съм имал любовница, преди да се запозная с колежката дори не съм си го помислял - тя е на 25 години, невероятна жена - не само външно. Преди няколко месеца се раздели с мен, защото каза, че иска нещо истинско и от тогава не знам къде съм. Звъня и, търся я, искам да съм с нея, но тя е непреклонна. Всъщност причината да не оставя жената е, защото ме е страх как ще се отрази на децата, а те са всичко за мен и още са доста малки на 8 и на 4 години. Вие как бихте постъпили? Някой попадал ли е в такава ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 954a859682
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Като имаш деца нямаш избор.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 0a1a615eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Какво толкова имаш да му мислиш? Децата са по-важни, освен ако не си пълен боклук. По-добре си ги гледай тях и забрави за любовните драми, не си на хлапе вече...

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 8246d7a711
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Какъв избор? Той вече е направен и не е твой. Ти нямаш право на такъв, защото любовницата те е отрязала завинаги и няма връщане назад. Наиграла се е, изпитала е тръпката от забраненото да е с женен мъж и сега отива да търси истинската любов с някой, уви, вероятно стойностен човек, който няма да заслужава отношения с ку*ва. Прочети темите във форума. Виж колко истории има на хора, започнали афери с колеги, съпрузите разбрали и ги натирили, любовниците дали заден и те сега не знаят къде се намират и се вайкат горчиво. Трябва да се радваш, че си излязъл сух от ситуацията (поне засега). А ако си нещастен вкъщи, имай доблестта да оставиш жена си и да предложиш нормални, честни отношения на следващата си партньорка, а не като маймуните и жените - докато не се хванеш за друг клон, не пускаш стария.

Много сте ми жалки семейните мъже с афери, които си въобразявате, че любовницата не е долен, аморален човек, защото видиш ли, вашата любов е специална и е изключение и тя така принципно не би постъпила, но заради вашите уникални персони и неповторимата тръпка, неизпитвана никога и от никого по света, милото момиче се е поддало на чувствата си. Иначе въобще не е такова!!! Смях... Почти всяка жена я свалят готини женени мъже, но само кур*ите стават любовници. Не си въобразявай друго. Ти такава жена ли искаш до себе си? Не, ти имаш деца с тази дето ти вярва сляпо и те чака без брак вкъщи като овца.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 64e75e8c1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Нека жената да те зареже, такава змия не е хубаво да и е вкъщи. Загрижил си се за децата. Баща на годината. Явно докато клати младото гадже си забравил, че си баща, наскоро си се сетил за този факт.
За младата си поредният 40- годишен чичо, който си мисли, че става за друго, освен кинти. Бил си и трамплин в работата, защо си и още?

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: dbe2497526
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ще ти кажа нещо малко по-грубо, но се надявам да не се засегнеш много.
Глупав си и мислиш с оная си работа в момента. Представи си, че оставиш жена си и децата си. Да кажем, че дори и самият развод мине мирно и кротко (което не ми се вярва). Какво получаваш? Една 25-годишна пикла, която поддържа връзка с обвързан мъж и най-вероятно сега те е оставила, защото си е намерила нормален мъж, който ще има връзка с нея без да се крие. Шавливо девойче, което най-вероятно няма особен морал и дори да се вземете, в даден момент ще ти изневери. Колко пъти ти е изнверила жена ти? Грижи ли се за теб? Колко пъти я заведе някъде на почивка в последните години, за да сте само двамата и да ви е хубаво? Давал ли си ѝ шанс на тази жена въобще и как правиш две деца без да си влюбен и да не знаеш какво било любов? :) Постъпваш грозно и внимавай да не се окажеш сам накрая. Ако познавах жена ти, веднага бих ѝ казала що за човек си... ти си една от причините, поради които жените искат брак и да са подсигурени.

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 720d40c2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Поредната ганьовска идиотщина. Хванал се с жена без да знае защо е с нея, после тя му родила и деца, а после я предал и изневерил, а после се влюбил в любовницата понеже любовницата го отрязала и му наранила егото. Само остриган като за влизане в казарма с брада и ходещ с анцуг и маратонки може да има подобен кретенски подход без никакви ценности и принципи към хората. Чак ума ми не го побира, как може да има такава простотия.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: a7e0263e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Теб не те е страх от това как ще се отрази на децата. Теб те е шубе, че ако заебеш жена ти, лесният секс заминава на кино, обаче понеже ти си си курварче, (нека модератора не се сърди, че съм сърцато откровен) искаш да я играеш на 2 бряга и да буташ в две дупки без да те знае жена ти! Също така те е страх, че ако жена ти разбере, така ше ти го натряска да плащаш издръжки, че ти е бедна фантазията, обаче понеже ти не искаш да даваш пари за две гърла, се криеш като мишка. Ти ако си мъж, аз съм открил Америка! Никой уважаващ себе си мъж няма да си нарани съпругата по какъвто и да било начин. Като си такъв мъж, отиди, признай си, че си изневерявал, хващай си парцалките и остави жена ти да си намери някой, който истински ще я цени, щото е очевидно, че ти не само не можеш, но си нямаш никаква идея как!

Гаро

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: f68d9e0ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   На децата ще се отрази зле. Не слушай тези, които вероятно ще пишат, че е важно ти да си щастлив, и че, децата са щастливи, щом и родителите им са щастливи. Децата мислят по детски. Тате си отиде, значи, вече не ни обича. Ще се чувстват самотни, изоставени, и виновни за раздялата. Не им го причинявайте.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: b6a1ebe4c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Не ги оставяй, наистине ще бъде пагубно за тях.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 7e31bb0a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Типичен мъж. Нека жената да гледа децата, а ти ще си правиш кефа с колежката. Повръща ми се от такива като тебе.

По - добре остави жена си. Тя заслужава някой, който да я цени, а не такъв, който я има за резервен вариант.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 96366aad04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Еми нормално, то и с жената е било емоция, ама тя гледа децата, а ти се забавляваш с колежката. Даноо те остави, та да се чудиш кво да правиш.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 37f294f7ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Момко, вземи децата с теб и пусни жена си на свобода. А дано намериш време за секс с любовницата, ама едва ли. Със сигурност жена ти ще има време за секс и почивка, ще взима децата, през седмица, две. Така съвестта ти ще е чиста и ще поемеш отговорността си към децата.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 4a0146e687
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От автора: както и предполагах, хората, коментиращи запалено тук, не са и предполагали и нямат идея какво е да преминаваш през нещо подобно. Затова и уточних, че искам мнение от хора, ПРЕЖИВЯЛИ подобно нещо, а не такива, които искат просто да изкажат всеобщото мнение в тези форуми и да си начешат езиците какви сме боклуци ние мъжете или пък жената. Ами противно на очакванията Ви, бившата ми колежка (защото тя напусна малко след като прекрати отношенията си с мен) по никакъв начин не ме е използвала за издигане, защото нямаше нищо общо между нашата работа и отдели и не, не е някаква каквато я описахте, а напълно нормално момиче със истински сериозни връзки зад гърба си, което се влюби в мен както и аз в нея. Въпросът ми беше извън тесногръдите Ви коментари. От къде знаете как се държи жена ми вкъщи и че не ми е изневерявала. Помолих да се коментира конкретно нещо, а не да си вадите несъществуващи изводи.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: 6052d6fcbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Напомняш ми на моя съсед. Аз съм на 30, а той е сигурно към 40-50, нищо особено на външен вид. Женен, страхотна жена има и 1 дете. Жена му е млада, може би малко по-голяма от мен.
Хванах го в изневяра общо взето. Жена му беше заминала явно с детето и се засякохме с него на входа точно като посрещаше една мацка. Беше сигурно студентка, най-вероятно е платена, но може и да са запознали някъде не знам. Та явно пича си действа докато жена му я няма. С нея си хвърляме от време на време погледи, аз много я харесвам, но е факт, че тя никога не ми е дала никакъв повод за нищо. Сега обаче бих действал с удоволствие, след като видях мъжа и и няма да имам никакви угризения и честно казано ще я побъркам.
Та така и ти, докато си лапнал въдицата по някаква засукана 25 годишна, жена ти ще попадне на някой нахакан като мен и накрая ще ти бие шута без да има никакво съжаление. Само да не ревеш пред нея после и по сайтовете, че те е зарязала.
А ти ще си от двата стола на земята.

 
  ...
преди: 4 месеца, 9 дни
hash: d4bcc589d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Едно от най-долните неща е жена ти да седи да се грижи за децата, да те чака с нетърпение да се прибереш, а ти да ходиш да мачкаш чаршафите с друга. Тръпка, не знам си какво... Жената ти не го заслужава. Нито децата ти.
В краен случай, като не ти е било окей с жената, разделяш се, ама поне не падай толкова ниско да я мамиш. Не, че за децата било лесно да преживеят раздялата на родителите си, ама едва ли биха гледали на теб с отвращение. Защото вярвай, ако сега разберат какви си ги свършил, гаранция ти давам, че няма да остане капка уважение към теб от тяхна страна.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: c1b15a9c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Връзката с любовницата е свършила. Тя се е наиграла с теб.
И да се разведеш - тя най-вероятно няма да се върне при теб. Вие сте на различни етапи в живота, всичко и всички ще са против вас.

Понеже питаш как да постъпиш - гледай си жената и постепенно се опитай да спреш да мислиш за колежката.
Изневерил си, имал си късмет да не те хванат и това е. Пази си го като спомен. Случва се всеки ден.

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: e4d5b43c62
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Хич и не слушай хейтта тук, хората много знаят да говорят на чужд гръб. Преживели сте хубави мигове, човек никога не знае, кога любовта ще дойде или най -малкото ще срещне истинска споделеност макар и в паралелни отношения.
Ами, опитай да се събереш и продължи напред, това е. Ясно е, че дамата ( 25г. ) явно е разбрала, че се намира в трудна ситуация и че не е редно да се разваля семейство. Изпитали сте хубави моменти, пази ги, но гледай и да се съхраниш, а на нея ( 25г. )дай шанс да има чисти отношения и може би семейство.
Не съдя и не определям хората, никой никога не знае, пред какво ще се наложи да се изправи и да премине през този живот.
Усетил си любовта отново на 38, няма по -хубаво от това.
Но и не забравяй, че точно отношенията който си имал преди 25 г. жена са помогнали да стигнеш до по -голяма споделеност именно с нея
Събери се и си изгледайте децата

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: f191fcf6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Отиваш при любовницата и настояваш за разговор.
Не да се криете и т. н. Сядате нормално някъде.
Казваш ѝ всичко. Готов съм да напусна жена си ( защото е видно, че си готов). И я питаш какви са нейните очаквания, желания и визия за бъдещето. На връзката ви, на нея самата.

Жените в тази роля често имат желанието да притежават мъжа на другата. Но после не знаят какво да го правят.

Ако визията ви съвпада, за деца, за дом, за кариера, за пари - я помоли да ти даде няколко седмици. Седни си вкъщи и си помисли хубаво ще избираш ли изобщо, ще оставаш ли, ще тръгваш ли. Когато си готов с решението - действай.

Често се подвеждаме в другия. Да! Прекрасен е, мечта, но отчети и факта, че си влюбен.

Историята на моя брат. Влюби се, разведе се. Остави си детето на 4 годинки и я прибра с дете на 3. Още е с нея, но в момента се чуди как да я остави. Защо? Защото не си беше изговорил очакванията. Защото от любов ѝ ходеше по гъза. Тя го отдалечи от всички и всичко. И той го позволи, за да я зарадва. И все е грешен. А тя не спира с претенциите. Дали е по-добра от първата от първата - да! Но той не е по-щастлив. Всъщност в момента брака му досущ е заприличал на първия. Присъствала съм на няколко техни скандала - грозна работа. Грозна!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: e7d6b80041
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Темата е много обхватна и огромна част от мъжете са попадали в сходна или абсолютно същата ситуация. Според мен авторът малко късно се включва в тази "игра". Понякога има и втори период на такива увлечения, който се случва във възраст 50-55 години. Условният край на тази игра с колежка или с друга жена почти приключи към възраста 40-45години. На тази възраст, мъжете са вече доста зрели, физически силни с по-високи финансови възможности. Винаги началото е изненадващо и най-неочаквано, все едно те удря гръм. Попаднал в тази ситуация е важното да е изключително предпазлив, все едно ходи през местност където има ПСМ, една крачка и край на "купона". Мъжът в тази ситуация по никакъв начин не трябва да променя начина на живот. Не променяш начин на обличане, не променяш лексика, стараеш се да не промениш чувствата към съпругата си, вече трябва да си артист. Целта с любовницата е секс и само секс, никакво посещаване на заведения, никакво ходено по улицата хванати ръка за ръка. Има стотици, по точно хиляди очи, които следят и клюкари, които си завират носовете, там където не им е работа. Повечето са серсеми и люти завиждат на такива мъже и жени, защо те никога няма да изпитат това чувство. Любовницата никога не е една. Първите "сеанси "с любовницата са като скок от Ан-чето от хиляда метра, въздуха свири в люка, стомахът свит на топка, мравки лазят по цялото тяло, главата стегната като в обръч, слабост в краката, някъде далеч долу се виждат коли и къщички като детски играчки, нямаше време за анализ. Никога любовница не се води в къщи, никога. Жените са страшно наблюдателни за неща, които човек не забелязва и нека никой не ги мисли за житейски глупави. Тога им се задейства някакво скрито чувство за анализ и изводи. Някога преди години, ние трима мъже наехме един апартамент от колега, чийто родители работеха в чужбина, а той живееше в техният апартамент. Бяхме млади, отслужили, завършили, спортисти, инженери в областта на радио-електрониката. На колегата /хазяин/ плащахме наем, консумативи като ток, вода, парно. Грижехме се за чистотата, всеки беше купил свой комплект свое спално бельо, което той си переше. Все пак беше още социализъм и посещението на хотели беше трудно и там винаги имаше информатор. Е, имало и случаи по вили, които са близо до София, разбира се пак със спазване на всички закони на конспирацията, особено когато колежката работи в същият институт. Никакво излизане по едно и също време, колата е паркирана на тиха и забутана уличка, поне на километър от института и то спряна още рано сутринта, когато си отивал на работа, за да не я види никой. Проблем с излизането нямаше, защо се ходеше по други институти, в завода производител, в ЦИНТИ и ред други места. Най-тежко е, когато в някакъв момент имаш две приятелки /не харесвам определението любовница-много е нафталинено/. Това е изключетелно тежко емоционално натоварване, все едно се разпадаш ментално на няколко индивиди. Всяка приятелка знае, че си женен, но не знаят една за друга, а съпругата не знае за тях двете. Е, тогава, ако се човек издъни ще е страшно. Знаеш, че си пълзяща гадина в постъпката си спрямо съпругата си, но нещо по -силно те кара да правиш тези неща, то е като опиат. Съпругата си обичаш безрезервно, никога няма да я изоставиш. Едно куплетче от песента на Висоцки "Скалолазка":"
"Ох, какая ты неблизкая, неласковая
Альпинистка моя, скалолазка моя!
Каждый раз меня из пропасти вытаскивая
Ты ругала меня, скалолазка моя"" Съпругата, която обича истински, винаги измъква съпругът си, от житейските пропасти. За емоционалните не знам как ще се развият събитията. Никоя жена няма да дели съпругът си с друга. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 8843a8b1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Честния вариант е да напуснеш дома и семейството като подсигуриш децата така, че да им липсват само твоите похотливи очи.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 8246d7a711
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторе и аз понастоящем съм влюбена в женен мъж, ама през главата не ми минава да му признавам чувства и да спя с него дори еднократно, камо ли да поддържам 1г. връзка. Така че не говори колко е свестна твоята колежка. Хората нямаме контрол върху чувствата, но имаме върху действията си.
Какво очакваш да ти кажат хората били в твоята ситуация? Че са си зарязали жената и децата, за да са с любовницата и сега са по-щастливи от всякога? Еми не, не се случва така в живота. Коментариите макар и резки са истинни.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: e5ac77fcd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   А уведоми ли жена си, че е в отворена връзка?

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 53a33f2dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ще обрисувам ситуацията така: всеки човек трябва да усети истинската любов, онази, разтърсващата, заради която си готов да отидеш на края на света, онази, която пречупва стереотипите ти за любовта из основи, онази, безусловната, красивата, онази, в която се чувствате като две половинки на едното цяло, онази, която дефинира какво са сродни души и как усещаш мислите си, претворени в действията на другия... преживял съм го(м49, в малко по-различна от твоята конфигурация) и няма да те лъжа - невъзможно е да се забрави, болката е огромна, времето (почти 2г. ) не помага, метода клин клин избива тук не работи... въпроса е кое е по-важно - твоето щастие или това на децата ти??? Защото смисъла на живота на всеки човек е да създаде и отгледа деца... не разбивай психиката на две невинни деца, ти вече си направил избора си, сега просто го осъзнаваш, а именно: СЛЕД ПОЯВЯВАНЕТО НА ДЕЦАТА НА БЯЛ СВЯТ, ТВОЕТО ЛИЧНО ЩАСТИЕ Е, ТЕ ДА СА ЩАСТЛИВИ! Да си достоен човек означава, да поемеш отговорност-не казвам, че ще е лесно, но казвам, че трябва!

 
  ...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: 5ac471591d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Каква любовница бе авторче? Ти вече нямаш такава. Моли се сега жена тти да не разбере. Аз лично най-много се кефя такива като теб когато останат от двата стола на земята. А на дърти години нито любовници ги търсят, нито деца, които са били изоставени заради нечие междукрачие.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: c46dba7319
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Авторе тука трудно ще намериш съмишленици, има но няма да се издадат. Колкото до коментарите на злобните лелички мислещи, че света се върти около тях и правещи тъпи изводи без да знаят факти с промитите им жалки мозъци. От първата дума раЗбирам що за не хора са и ги подминавам без да чета.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 8 дни
hash: a1005dd17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   На много хора се случва да се влюбят по време на брак, дългогодишна връзка. Дилемата ти тук е дали да напуснеш невръстните си деца. Ако ги напуснеш, травмите могат да им останат за цял живот - имам приятел на моята възраст, който още говори за развода на родителите си и как това е причината да остане сам - страх, че ще се провали, недоверие към другия партньор и т. н. Дори все пак да решиш да го направиш, нямаш гаранция как ще се развият нещата с голямата ти любов - все пак ти си с деца, за които ще трябва да се грижиш - емоционално и материално и няма да си отдаден само на нея. Не след дълго, след розовия период, това ще започне да я дразни. Когато бях малко по-млада от нея имах връзка с разведен мъж с дете и точно след първоначалното влюбване разбрах, че такъв тип връзка не е за мен. постоянно търсене от страна на бившата във връзка с детето. А преломният момент дойде когато един ден го чаках в парка да остави детето, което беше взел за уикенда, на бившата си тъща. Това дете така жално се разплака и не искаше да се отдели от баща си, че сърцето ми се скъса. Колкото и да бях влюбена /тогава си мислех, че той е любовта на живота ми/ реших, че е по-добре да си тръгна. Твоята колежка вероятно е решила същото.

Ж 46

 
  ...
преди: 4 месеца, 7 дни
hash: 811a3cc39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Аз реално предпочитам ако мъжът ми ходи по любовници да се разделим. Децата усещат студената обстановка и я възприемат като нормален начин за общуване. Вие в момента ги учите на модел в живота. Не знам защо се възприема, че майка, отглеждаща сама е "счупено семейство". Майка ми ме е отгледала сама от раждането. Баща ми е алкохолик. Нямаше много средства, но ме пращаше и по ски лагери, работеше много, в тийнейджърството ми ме е родила и в чужбина, бях и в езикова гимназия. С баща ми в семейство това никога нямаше да стане. Тя щеше да харчи и по него, докато той си харчи по любовници. За децата е по-добре разделени, но без студена обстановка, или на караници, скандали. Ако мислиш за цената и децата си, раздели се мирно и направи любовницата си жена. Така никой не е щастлив. Предполагам жена ти не знае, иначе сама щеше да те изгони.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: 9eaacea301
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Като правило в повече от 90% печели съпругата. Е, ако това е печалба. А отговора е е даден в темата "Защо женените мъже с афери винаги остават при съпругите си? """//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 4 месеца, 6 дни
hash: c74068c510
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Брей, тука само перфектни жени, че и психоложки с 200 годишен опит. Спрете да гледате индийски и турски сериали и да се филмирате. Да филнмирате и авторите на теми, егоистични същества

 
  ...
преди: 4 месеца, 3 дни
hash: 8a8730c883
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Авторе, защо си и на колежката за сериозна връзка, та ти си бита карта - мъж с две деца и 13 години по-възрастен. Сега не личи, но всяка жена знае, че след 50 мъжете вече не са същите в секса. Използвала те е за чеп, начесала се е, омръзнал си й и да се разделиш с жена си, все тая, пак ще те отсвири.
Щом е хубава и млада, ще си намери мъж с пари и без деца

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker