До авторките на теми и жените, които търсят отговор за липсата на внимание/любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

До авторките на теми и жените, които търсят отговор за липсата на внимание/любов
преди: 2 месеца, 12 дни, прочетена 1388 пъти
Има вечни теми във форума, които се постват отново и отново и са общо взето много подобни и може би тази ще е някакъв тип отговор на тези въпроси и обяснение.

Ако сте прекарали известно време в Сподели и сте чели излизащите истории, няма как да не ви е направил впечатление тренда на теми от рода на "Как да намеря любовта? ", "Не си намирам партньор", "Ще умра сама" и така нататък, писани от жени, които не разбират защо не хващат окото на мъжете и вниманието към тях е значително по-малко от към другите (или липсващо въобще). На някои може да се стори нападателно или жестоко да говориш трудни истини на отчаяни хора, но четейки темите, виждам как прескачат важни изводи от ситуацията и затова пиша - с цел да се отклони потока на смекчавания към по-полезни мисли.

Често в тези истории се описват обстоятелствата на пишещата които се свеждат до пълна или частична липса на внимание от отсрещния пол или присъствие на връзки, но не и интерес за сериозни отношения и бъдеще. И много често се чете "Не съм модел, но не съм и чак грозна", "Поддържам се", "Колеги/близки са ми казвали, че съм хубава". И тук искам да кажа, че това са флагови думи на хора, които са по-зле от колкото описват - реално средно изглеждащите няма да го кажат това и си получават вниманието. Също - нали разбирате, че това не е достатъчно? Не е нужно да си грозна, за да не привличаш внимание. Комплименти от възпитание от близки хора или колеги са от добри маниери.

Женското общество намаля стойността на това, защото никой не е виновен, но гърди, дупе, крака играят повече роля, от колкото повечето им признаяат, а хората пишещи темите още повече се убеждават, че не е решаващия фактор. Ама малко си е - Жените с хубави тела им повишават оценката в мъжките очи далеч повече от това, което би получило сами лицето им като внимание примерно.

Защо го пиша това? 2 причини - Първо, някои от пишещите най-вероятно имат дадености, но от принципи и внушения не ги ползват. Ползвайте ги - тук съм да напиша, че само-успокоенията, че се поддържате не са достатъчни. Обличайте се така, че да си личи това, което имате. Забележете, че не казвам да ги показвате и да сте провокативни - просто не се крийте. Дрехи, които показват какво имате като тяло, сами по себе си ще повишат интереса към вас. И да ви се струва отчаяно, това е смисъла на поста - време е за малко по-отчаяни мерки, а вие се успокоявате, че не сте толкова зле. Супер важно е да се направи тук разликата между големи гърди и дебели гърди. Познаваме я.
2рата причина - тези, които не са се родили с дадености, нито с красиво лице - тренировките могат да изгладят едно дупе и да го оформят. В комбо със гладки, поддържани крака и правилни дрехи, можете да си "изработите" дадености, с които не сте се родили. Ако не искате да тренирате, остава само характер в арсенала - показвайте го. Участвайте във всички разговори, опитвайте се да пускате майтапи, общувайте със всеки, с който можете. От мъжки опит давам пример след пример за грозновати жени, които в компания участват в разговорите, дават да се разбере какви са отвътре, закачат се с мъжете и все някой хлътва и двойката се хващат - работи.

Просто спрете да пишете, че "се поддържате" като се описвате. Разбираме какво значи - че не сте хубави и в повечето случаи нямате и тяло. Стига сте се успокоявали, а приемете, че нещата са зле и ползвайте всички мерки, които са ви налични, които преди да приемете, че ситуацията е отчаяна, не употребявате.

Ползвайте ги тия цици, закачайте се на сексуална тематика - мъжете сме толкова лесни в това отношение. Веднъж във връзка, задоволявайте приятеля си с каквото иска в леглото и на масата и нещата са златни. Умните жени не страдат, че не ги искат, защото няма какво да не им искаш - просто не се залъгват с глупостите напоследък, че може и вълка сит и стадото цяло, с други думи да се правят на докачливи и свенливи. Това им било под нивото, онова не искали - лесно се хваща и лесно се задържа мъж, ама ако си знаеш работата и не се правиш на интересен повече, отколкото е добре за самия теб.

Абсолютно подобни аргументи могат да се направят и за мъжете, естествено - също толкова теми има като "Какво не ми харесват жените".

Темата не е нападка, а опит да се изкарат търсещите съвет от поредицата мисли, които не им позволяват да си решат проблема. Който се чувства засегнат и обиден, най-вероятно няма проблема на хората пишещи темите, които изброих или се заблуждава, че ще успее и без да си признава колко е зле. Не е адресирано до вас, а до хората, готови да преглъщат трудните факти и да направят нужните промени, за да си решат проблема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 95c04e6afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Лелеее, ти ли намери да обясняваш такива неща на жените, бе?! По-добре мъжете се погледнете, че освен, че хубавите мъже по българските улици са кът, и повечето сте мърляви и неподдържани, нямате и дадености! Никаква костна структура, повечето сте ниски и грозновати и супер невзрачни. А най-лошото е, че на вас ви липсва всякаква реална самооценка, и изобщо не се замисляте, че и вие трябва да полагате усилия да се подобрявате, и че и жените имаме очи и уши и някакви изисквания. Обноски, маниери, възпитание - там също сте кръгла нула. И на всичкото отгоре сте злобни, дребнави и комплексирани човечета. Тръгнал българските жени да коментира... Не ти се получава да обърнеш нещата в обратната посока, тези неща важат изцяло за вашия пол! А и при жените самотата винаги е въпрос на избор, както и да изглежда жената, докато при мъжете не е така!

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 030934109e
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Като мъжките теми. Пишат се високи, все едно някоя ще ги мери и тегли. Масово са около 160 см, няма какво да се лъжем, че по улиците вървят 190 см. Тренирали били. Тоест блъскат в някой фитнес. Тоест са пълни, ниски и трупат изкуствени мускули. Приличат на гардеробчета, назобани нагоре, а с тънки крачка. Масово по улиците мъжете са с трагично слаби крака. Но искат жена 40 кила.
Поддържали се. Тоест се обличат и къпят. Носят тениски, суитчъри, анцузи, дънки. За ризи не са и чували, както и за сака. Пръскат се с някой евтин парфюм. Космати навсякъде. Това
им е поддържането- къпането и парфюм. Но пък искат
обезкосмена жена, облечена по последна мода, с прическа, маникюр, педикюр, силикон, екстеншъни. А лирическият герой ходи на заведения със суитчър и му се е лъснало кубето. Над 20 повечето нямат коса, или се стрижат гола глава.
Работят. Като милиарди хора по света на всякакви възрасти.
Имат кола. Също като милиарди хора по света.
Не пушат и не пият. Като милиарди хора.
Мъжките подобни теми са много по-смешни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 97f605869c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Да спориш с жена, е едно от най-глупавите и ди структурни неща като цяло.
Повечето от тях сами са прецакали всичко и им е останало само да се самонавиват че не били те виновни, а някой друг, за по-удобно някой мъж. А то ги виждаш че от глупост няма как да вземе правилно решение, ако можем да говорим че изобщо взимат решения. Никой не може да помогне на такава, дори да имаш чисти намерения и да искаш да съдействаш. За това просто далеч от такива, без много да питаш, да даваш наклон, просто гледаш сеира от страни.
Такива често кълнат всички или конкретно някои бивши, казват че сега били в страхотни връзки, семейства и виждаш че висят тук от отчаяние търсейки отговори дето не им дават мира, а още по-смешното е, че там на дивана до тях лежи някой мъж, който даже няма представа че жена му е с такива мисли в главата. Уж мъж, уж съпруг, ама не точно, даже не в познава.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: dfb35be9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Много се толерират изтъркани и отдавна изчерпани теми.
Толкова ли няма интересни теми, та се толерират едни и същи омръзнали до смърт глупости, а администраторчета? !
Толкова ли се изчерпа сайта и темите, или си подбирате едни и същи монотонни глупости?

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: e7a2e0df87
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

5.   Винаги ми е изглеждало супер жалко и унизително да се обличам предизвикателно и да събирам погледите на мъжете.
Една жена не е само тяло. Не съм длъжна да се правя нито на кукла, нито на забавен клоун, че някой да ме хареса.
Истината е, че повечето мъже искат някоя, която да изглежда като порно актриса или чалгаджийка, т. е. да има к.. венски вид. А за мен това е свръх жалко.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: a6962e8712
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Пълни глупости.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: b186502239
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Виж сега, обикновено когато някой (без значение мъж или жена) каже, че никой не му обръща внимание, това не означава, че не може да си намери гадже. Означава, че не може да си намери партньора, който иска, т. е. не е харесван от тези, които той/тя намира за привлекателни. И съответно всички останали са в графата "никой", защото са без значение. А основното да имаш удовлетворителна връзка, противно на твърденията в поста е свързано с качества на личността и до колко си пасвате с партньора, другото е да "се хванеш" с някой, колкото да не си сам. Та искам да кажа, че нещата са доста по-комплексни и изискват вътрешна работа, а не само външна "поддръжка" (не че и тя не е важна).

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: b4ec769541
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Авторе, прав си.
Но сега масово ще има обидени :)
Жена съм. Да, мъжете сте лесни. Не защото сте прости, а защото сте чисти. При вас рядко има задни мисли. Като харесвате една жена - харесвате я такава, каквато е. Обаче тя почва да играе, да държи на сухо, да манипулира, да... хиляди неща.

Момичета, просто си позволете да сте жени. Секси, усмихнати, леко игриви като децата, нежни и мили. И когато сте във връзка нищо не се опитвайте. Не се променяйте не променяйте и мъжа си. Бъдете жени! Толкова е просто. Редовен и хубав секс, грижа за себе си и изненади за мъжа (домашно проготвена вечеря, да го посрещнете само по токчета, да се вмъкнете под душа с него)

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: cdc4976b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Все по-малко ще стават тия жени. Мъжете стават все по-големи превъртялници. А като одъртеят не се търпят. Съдя и по баща ми. Цял живот майка ми се съобразява с него. Сега за "благодарност" баща ми заплашва да сложи ключалка на кухнята, за да не ставаме да ядем нощно време. Но той просто не знае какво го чака ако го направи. С майка ми ще почнем да ходим на ресторанти, или ще си поръчваме храна само за нас двете и ще се заключваме да си я ядем. И това при положение че жилището е на майка ми. Добре че не е на баща ми, че тогава не знам какво щеше да прави. Ни мъже искам, ни нищо от тях. Вече лъжа че съм лезби.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 53c2e53d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Нелепици!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 97f605869c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Коментарите на жените са много интересни. Реално казват че българите са грозни като цяло. В същото време, от моите наблюдения по тези ширини изобщо не се интересуват как изглежда мъжа. Интересува ги какво могат да си докарат чрез него. Познавам няколко със страшно смешни визуално палячовци, бидони по 150 литра минимум, обаче гледам не ги притеснява. Така че да питаш жена какво и защо е смешно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 0364953eed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Не съм много сигурен, че темата има особен смисъл в този си формат. Подобни очевидни неща важат за хора които нямат базово ниво на зрялост, за мен лично. Да обясняваш такива неща на този тип хора си е загуба на време щото тази аудитория предпочита повече да говори отколкото да слуша. А и поначало не е много хубаво да даваш съвети, особено такива. Всеки си има глава на раменете и би трябвало да знае какво прави и защо го прави. Ако ли не, ще си носи последствията, къде осъзнато, къде не. Липсата на баланс и хармония винаги се усеща. И най важното - заплаща. С лихвите, най често.

А и повечето разписали се гледат твърде повърхностно на нещата. Често виждам как се напада другия пол като се изтъкват някакви очевдини западнали индивиди, както мъже - Ганьовци с шкембе, дето ходят по анцуг, искат си ракията и риза обличат само по сватбите, така и жени - все разни "курви които искат много". За мен лично тази къде скрита, къде не, нотка на злоба която струи от повечето коментари напоследък, ми идва малко в повече. А може би съм твърде стар и уморен, особено от човешката злоба и глупост. И се чудя какъв живот и самосъзнание трябва да имаш щом първата ти реакция е да се зъбиш като подивяло куче. Със сигурност не е за завиждане.

Може и да е вярно, че една значителна част от обществото е такова но също така е вярно, че все пак всеки си избира средата. Така де, като не харесвате чалга, не ходите в дискотека, нали? Същото е и с хората. Ето аз например съм свел своите контакти до минмум, съвсем целенасочено и съзнателно. Бидейки социално животно до преди години, в началото ми беше малко шоково но колкото повече време минаваше, толкова по ясно виждах същността на тези взаиомоотношения. Понякога трябва да направиш стъпка назад за да видиш цялата картинка в преспектива. И осъзнах, че всъщност съм си губил времето и усилията. Сега ми е не само много по спокойно, но бих казал и по пълноценно.

Вярно си е, че днешно време повечето лабилни хора имат нужда от валидация и внимание. Аз лично не мога да говоря много по тази точка защото не съм суетен човек и кой кво кара, яде, носи, и в крайна сметка - парадира, не ме вълнува. За мен да се изкъпеш и спретнеш във вехти но чисти дрехи, е напълно достатъчно. Парфюм не ползвам. За мен това е още един канал по който хората индиректно крещят на останалите "виж ме", или в случая - "помириши ме, че да ти стане приятно и да почнеш да се увърташ около мен". Подозирам, че за някои това мое откровение автоматично ме слага в графата "Ганьовец" ама навярно можете да предположите колко точно ме вълнува, да не ви го обяснявам с картинки.

И все пак, ако нещо ми липсва, то това е възможността да направя комплимент на жена която не се стреми да получава комплименти през цялото време. Чиито живот и съществуване не се върти около това да получава внимание и валидация. Навремето можех да го правя просто защото беше истина и беше дребен жест от моя страна, без да има някакъв по дълбок контекст или крайна цел. Нещо като да се усмихнеш на непознат човек на улицата, ей така - шото ти харесва нещо дребно в него и това не са кола/цици/дрехи/визия а просто, да речем, унеса в който е потънал докато гледа небето или птиците. Вече не го правим, кой знае защо. Такива неща ми липсват...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 0217e957c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Много повърхностно и глупаво. Не всички сме толкова първосигнални и оценяваме хората само по външен вид.

Както на нас, по-умните жени, ни се струват смешни някои ганьовски изцепки на мъже тип "батка", които си мислят, че всичко женско пада от възторг, така и на мъжете с нещо и на втория "етаж" такива жени тип "всичко на показ", ще им се сторят долна категория.

Въобще, не знам дали повечето мъжки теми и коментари тук са истински или с цел провокация, но забелязвам тотална липса на елемтарни познания за жената, характера ѝ, начина ѝ на живот, нормалните ѝ физиологични особености и промени, да не говорим за по-висши нива на душевност. И всичко това, поднесено с някакво мъжко превъзходство - просто не е за вярване. Ти ако от една жена виждаш само гърди, дупе и т. н., по-добре стой настрани до жените, а не да им даваш съвети!

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: a741b7c7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   12, искам мъж като теб! :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 4f33afdaf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   До 13.
Вие по-умните жени, ако не споменете че сте такива, хич няма и да се забележи. Някак странно усещане за превъзходство и вътрешна самооценка за величие, не придават кой знае каква тежест на написаните глупости.
Така е, хората по принцип не се делят по външен вид, но това е само по принцип. Когато става дума за партньор е много важно, все пак ще делите едни чаршафи. И колкото и да е уникален на банкова сметка и “акъл” един мъж, като мазните му огромни телеса или крива физиономия виждаш всяка сутрин, то това не говори за акъл, а за твой компромис със себе си в името на нещо друго, което пък говори че си готова на всякакви гадости и извращения, в името на нещо друго, много далечно на емоции или любов.
Разбирам че искаш да се изкараш мелез между киборк и изкуствен интелект, обаче природата си е задала критериите за усещания и искаш не искаш се съобразяваш с тях.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: f5ea15902f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Всичко се случва като му дойде времето и някои хора е по-добре да не са във връзки, освен това за намиране на сериозен партньор какво общо имат тези "съвети", които даваш на жените, да, да кажем той ще хареса външният ти вид примерно, но за сериозни отношения се гледат много по-важни неща, нали целта не е просто секс.
Ако искаш да бъдеш секс играчка, това е най-лесното.
Казвам това, защото един вид казваш на жените бъдете по-разкрепостени, за да сте привлекателни.
Моето мнение е, че на мен ме привличат хора и мъже и жени, така ми правят впечатление, дори да не са с толкова красиви лица и тела, но са облечени стилно, имат вкус, грация, говорят и се държат възпитано, имат харизма, тези неща ми правят впечатление.
Защото има красиви жени, които говорят и се държат като простакеси, както и такива мъже и доста по-отблъскващо. :)
Сега силиконът, надутите джуки, изпилени носове са на мода, но аз съм старомодна и предпочитам естествената красота и излъчване и някак не мога да приема насериозно човек, който или следва модата или има комплекси, няма лошо да промениш нещо да, но повечето прекаляват и изглеждат просто нелепо.
Няма нищо по-секси от това да ухаеш невероятно, да си подбрал облеклото си с вкус и някак да е изчистено в същото време, а не кич, за жените семпъл маникюр, педикюр например, лек грим, мъжете с хубава прическа, брада, риза.
И другото, не търсиш любовта и човекът, а те те намират, поне при мен все е ставало така, че няма нужда да търся никого и нищо, те сами си идват, когато е моментът. А и аз съм привърженик точно на това всъщност, мъжът да пише първи, да се обади, да ти отваря вратата, да е възпитан с добри обноски, това ме привлича също и ми прави впечатление определено. :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: ac783806d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Подкрепям 16. Ти може и да си търсиш жена по външен вид. Мен винаги малко ме е интересувало това. Да, естествено, че ме привличат кифли, но освен за бърза свалка за друго не стават. Ако си търсиш сериозен партньор в живота гледаш други неща. За мен лично жена ми е хубава, но надали някой би се загледал по нея на улицата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: cc5ca601d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   17, не бъди толкова сигурен. А по теб дали би се загледал някой и дали си красив мъж? !

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: ac783806d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   18 - не, не се смятам за красив. И двамата с жена ми сме тип интелектуалци - с очила и сериозен вид, така че надали някой би ни загледал на улицата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker