Кариерата на жената е важна, защото показва каква е тя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122778)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14526)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кариерата на жената е важна, защото показва каква е тя
преди: 2 месеца, 11 дни, прочетена 1464 пъти
Казвате, че човек трябва да свали малко изискванията за визия на жената. Добре, но при условие, че една жена е средна хубост и обикновена, какво ще си говоря с нея, ако е от типа на момичетата от Тиндър. Не говоря за онези надути кифли очевидно с тарифа, а за по-скромно изглеждащите. По тези апове повечето работят някакви безсмислени работи - кол център, маникюристки, фризьорки, административни асистентки и т. н.

За мен кариерата на жената е важна до толкова, че показва що за човек е. Хубаво ще си взема дебеланка примерно, ами ако тя работи в кол център или е маникюристка за какво ми е такава посредствена жена? Такава професия показва посредственост, защото едва ли някой мечтае да работи в кол център или да пипа на хората ноктите и косите. По мой опит такива жени често носят един такъв Балкански манталитет. Много от тях слушат чалга, а ако не слушат гаранция гледат риалитита по телевизията. Мечтата им е да отидат в Дубай, но и на Китен биха се съгласили. Но мисълта ми е, че бият на ограниченост и глупост. За пример мога да дам Петя Киронова - най-голямата фенка на Преслава. Ами посредствено момиче, има симпатична усмивка, но си простее като манталитет. Чааак пък толкова да се кефиш на тия чалгии. С какво тя е по-различна от направените чалга-слушащи кифли с тарифа от Студентски град? Просто има по-скромна визия и е ясно, че няма да стане мутреса, но по душа си е същата кифла, със същите чалга интереси.

Та какво предлага една такава жена, каквито хвалите тук? Защото например една също толкова обикновено изглеждаща и пълничка оперна певица или класическа музикантка да речем, която слуша класическа музика вместо Преслава поне ще може да си говорим по цели нощи за музика, симфонии и т. н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 8fb59748f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Нееее, не е важна кариерата, както и не е важно самото висше образование. Важно е да знаеш, че жената не е мързелива, да знаеш че се е изучила, че се е трудила защото така трябва. Когато човек прави това, знаеш че той е такъв на всичко фронтове.
Като някоя не е учила, работи нещо в сферата на услугите, знаеш че е страшен мързел и винаги ще чака някой да си в гледа.

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 4090b4713b
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Ооо трябва ти жена на ръководна позиция, направо CEO или жена с доходоносна професия.
А дали тя ще иска точно теб?

Леле до къде го докара те. Избирате жените по критерии, по които обикновено, жените избират мъжете. Жалка история....

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: e347a8a1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Безсмислени професии казваш...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: e039fc2199
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   За всеки влак си има пътници!

Чалгарката ще се хване с някой чалгар, батка или моторист, оперната певица ще се хване с някой бохем, академик или писател.

Не е нужно всички да са супер начетени и ерудирани, обществото има нужда буквално от всякакви хора.

Даже тези дето го играят прекалено много интелектуалци ми бият малко на надувки и сноби

Т. Т.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 483cc9944c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Както каза някой от коментиращите за всеки влак си има пътници и всеки си сам избира другарчето в живота. Коментирам само съпругата ми и мен, иначе и съпругата ми и аз, и балдъзата, и дъщеря ни сме завършили , но по различно време ВМЕИ"Ленин". Всички сме завършили елитни столични гимназии, като женската част са ги завършили с пълно отличие, аз -не, но също съм отличник. Аз и съпругата ми сме били активно спортуващи, аз джудо от девети клас, а тя спорта гимнастика-има много силни ръце. Съпругата ми влиза във ВМЕИ с бал 36, 00 от възможни 36, 00. Дъщеря ни една единица по-ниско. С завършването почти веднага станах научен сътрудник в институт в областта на електрониката. Колежките бяха умни, добри събеседнички, културни, възпитани, можеш да водиш разговор на различни теми. Някои спортува основно аеробика, ски/зимно време/, плуваха, имаха хобита, четяха много. Бяха купонджийки, . тогава не съществуваше чалга, даже когато се появи предизвикваше насмешка и пристъпи на повръщане. Съпругата ми също слуша рок, така се и запознахме на една студентска бригада. Харесва и стари български изпълнители като Щурците, Тангра, ФСБ, слуша руски песни от втората световна война, , много рядко "Македонско девойче"Родът по майчина линия е от беломорска македония. Кариерата И беше вълнообразна. Тя е високо организирана работохоличка, постави ли си цел е като самонасочваща се ракета, нищо не може да я отклони от поставената цел. Добра домакиня, в областта на кулинарията извървя дълъг път. На 33-34 години стана ръководител на тежък отдел, работа много, висока отговорност, това по -скоро беше наказание, а не израстване-все едно да е човек върху, който да може да се хвърли отговорност при издънване. Имаше притурка към паспорта с всички държавни регалии, като притурка И и разрешаваше да влиза в обекти със степен на секретност, ако не греша, категория А и Б, да се движи в приграничната зона между защитните съоръжения и граничната да бразда, да И оказват съдействие всички държавни и местни органи при изпълнение на задълженията И. Силно дисциплинирана, със спортно телосложение с едър бюст, печеше по монокини на Златните пред "Метропол", е там всички млади жени се печеха така, включително и съседката от съседният апартамент. Даже вчера се смяхме заедно на тази тема. Сега съпругата ми е технически директор в голяма иновативна компания, ръководи над 300 мъже и се ползва с тяхното уважение, не е дребнава, влиза в проблемите на хората. Мрази да я лъжат и харесва точността и малкото приказки. Вече е в краят на трудовият път надхвърлила е с години горната граница за пенсиониране, но все я карат да остане още. Добре платена е. Вече не е това младо момиче, с дънки Супер райфъл, а жена на възраст, натежала. Тя е от жените с по-широки рамена отколкото ханш. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: b1f40c6606
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

6.   А ти какъв си? Научен сътрудник в БАН? Директор на болница / банка? Професор, преподаващ в университет? Даже не знаех коя е най-голямата фенка на Преслава. Обаче ти с голите претенции знаеш. За какво си й ти на една жена с по-висок ранг в професията? От друга страна - животът е колело, днес си горе - утре долу. Съкращават ме от висшия пост, ставам продавачка и някакъв дебил решава че не съм му на нивото. Заради такива като теб все повече жени ще искаме да сме сами. Плашете ни с трурци, араби, негри, латиноси - на никого не му пука. Най-голямото зло е една жена да е с такъв като авторчето и себеподобните му.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: b68bb76169
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Разбира се, че е важно.
Ако си вземеш тъпа жена, но да кажем секси и разкрепостена и тя е с теб, защото си я измъкнал от кафето, където е била сервитьорка. Ще я намразиш. Ще намразиш и себе си.
Ако твоят манталитет е друг. Ако обичаш културните мероприятия ( примерно), амбициозен си, стремиш се към по-добър живот… тя винаги ще те дърпа назад, защото няма да те разбира.

Ние ставаме отражение на средата си. Ако тази жена е ревнива да речем и всяко закъснение е повод за скандал - можеш ли да останеш до късно в офиса и да работиш по новата си идея? Еми, не!

Ако тя настоява да ходиш на кръчма с нейните роднини и там се мятат гюбеци и се налива ракия, дали ще посмееш да я отведеш на бизнес-среща, от която зависи по-високият ти пост? Не! Ще те изложи.

И ти в един момент ще се претопиш, ще спреш да се развиваш - кариерно, духовно и всякак.

Изборът на брачен партньор е от изключително значение.
От опит го казвам. И съм жена. Така че, да. И обратният вариант е възможен.

Жената да е амбициозна, упорита, а мъжът да намира смисъл във вечния повтарящ се ден: работа, ракия, диван, сън, работа, ракия, диван…

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: a4ac6150a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Да, де, обаче реалността е малко по-различна.
Имам 3 висши образования и години съм работила на добри и "важни" позиции. Обаче дойде Ковид, съкратиха ни и сега съм оператор в кол център. И смешното - вземам повече пари.
Това прави ли ме посредствена? Едва ли.
Просто живеем в България. Криза е. Всеки работи, каквото може. :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 51df1830d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Не мисля, че на един мъж му е важна професията на жената.
За него е от огромно значение младостта и външния й вид.
Примери около мен бол.
Как един познат на 40 си взе 26 годишна, която мислеше само за дрехи и гримове, ден не беше работила? !
Купи й салон за красота, та да си развява там тричавия задник, голям келепир, но нали е млада и с огромни джуки, другото не е важно.
Много такива примери има.
Ако един мъж държи на интелекта, няма да търчи по елементарни и консуматорски настроени патици, то е ясно!
Подобни мъже обаче са кът.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 1bc5fe6bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   До 9. Самата професия не е важна, но е важен човека и отношението към самия него. Имах една дето ни е учила ни е приемала работата на сериозно, там нещо да докарва някакви пари. Да ама има големи изисквания, така в решила че заслужава.
И с такъв човек ти е като в ад. Повърхностно, скучно до припадане, вечно очакваща че ти си длъжен освен да и подсигуряваш необходимите и развлечения, почивки, стандарт, на всичко отгоре очакваше че като няма какво да прави ти трябва да и оправяш настроението по дефолт. На всичко отгоре с уникално самочувствие и някак решила че е много умна. Който не го е изпитал, не може да си представи какво е.
И сега другия вариант, жената с която съм сега. Висше, магистратура, сериозна с всичко с което се захване, нямаща много време за глупости, дори да има свободно време има 10 хобита които могат да я разсеят. Разлика от земята до небето.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 5f227f298a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Обичам операта, слушам симфонии оркестри и прочие... но не съм сигурна, че мечтата ми е да слушам цяла нощ мъж за това да ми говори

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 03240706fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Много си важен и балкански манталитет, ко то уж осмиваш си точно ти, какъв ти е проблема маникюр истукан, кол центъра, това е просто професия, а какво да кажем за чистачки и продачачки аууу ужас пжсредственост. Да си кариера в Топлофикация по-престижно ли е? Добре, че има непреснежни професии, че ще умрем най-малко от мизерия и мръсотия, че ще оживеем без някой изпълнителен директор, но без кол център да те обслужи, маникюриста да направи ноктите на жена ти, че ще е кисела цяла седмица, а да не говорим без чистачка може и да умрем от мръсотия.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 5a528d2b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Ти имаш ли някаква представа какво означава да си “скромно изглеждащ/а” в Ганьовица (България)? Означава да си с наднормено тегло или пък наистина кльощав и всеки да ти пише под снимките, че си наистина сладка, само за да го добавиш и да почне да ти иска голи снимки във Фейсбук, нищо че не му пука за теб, важни са снимките! И ако ме попиташ откъде го знам това, познавам такива момичета, които НИКОЙ мъж/момче не ги поглежда с някаква по-сериозна цел, само снимките. После се озовават във Телеграм. Говоря и за омъжени жени, които си изневеряват на мъжете “тайно”, докато 70К човека ги гледат на клипчета информация като тел. номера, Фейсбук профили, инстаграми и така нататък. Няма смисъл да ми говориш за “нормалното” в България, то тук не съществува от наистина много време. Малките пикли се проебват още на 11-12, а като станат на 18 вече не си знаят бройките, а лъжат и се правят на светици. Намираш се в България, където всеки използва другия докато са си в изгода един на друг, после се разделят, ама преди това се чОкат с някой друг и използват оправданието “От известно/много време не ни върви и все се караме, и секса стана мираж” и тем подобната “глазура”. Мога да бъда още по-директен и бях казал на модератора да не ми пресява коментарите, а да ги одобрява, защото не ми е целта да обиждам, а да си пера квот ми е на езика.

Гаро

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 99563d2083
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   "По мой опит такива жени често носят един такъв Балкански манталитет. " - ТВОЙ опит.
Не искаш определен тип момичета, на които си викнал в Тиндер.
Знаеш коя е най-голямата фенка на Преслава.
Използваш израза "мутреса" типичен за мъжете над 40 г.
Та... Какво би правил ти около една " по-така" жена да речем, ще цъкаш и ще е пулиш, та ти няма д а можеш две свестни думи да вържеш.
Фризьорски и маникюристки са голяма лъжица за твоята уста, то е ясно.
Не знам дали би пробил при някоя улична метапка, но можеш да пробваш.
Що си мисля, че си оня дето гони младите момичета по улиците, пък те едни надменни...

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 2f48e08825
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Интересно как стигате до подобни заключения, аз съм млада, работя като чистачка в чужбина и по принцип с това искам да се занимавам и да имам собствена фирма за почистване, но доста трудно стават нещата, да се осигуряваш сам тук, както и да е.
Мисълта ми е ти така "нареди" всички жени тук, че..
Това се търси в момента и това се предлага, доходоносно е, доста жени се занимават с фризьорство, микроблейдинг и т. н.
Аз също съм мислила, че искам да работя като масажист, да си отворя студио, да уча за това, такива неща ме влекат просто.
Не желая да работя в офис, обичам движението, не желая да съм по цехове, фабрики и да извършвам монотонни действия.
Отдава ми се да уча езици, готвенето също ме влече, обмислям и това да запиша да се уча.
Това, че тези професии ви изглеждат по-обикновенни, нископлатени, не означава, че и за тях не се изискват умения, далеч не е така.
Напротив има си много правила, които трябва да се спазват и при едно "просто" чистене. Докато човек не се сблъска с подобно нещо, няма как да знае, затова не ми харесва да се умаловажават хората, както са важни чистачите, готвачите, строителите, така са важни и хората в банките, по офисите и т. н и всички знаем това.
Трябва да има уважение по между ни, така, че доста повърхностно изказване. Явно такова ти е обкръжението, не знаех, че ако си маникюристка задължително ще слушаш поп фолк, то дори звучи смешно, имате ли контакти с жени въобще?

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 0b4fb9b827
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Защо си мислиш, че която и да е няма да иска да отиде на Дубай и докторка да е, що да не иска. Не е задължително мъжа да плати.
Маникюристка може да си изкара добри пари. Важното е, че се трудят хората.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 50749ac56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Не знам как реши, че кариерата ти определя колко си интересен и интелигентен. Познавам доста начетени и интересни хора с всякакви различни професии - от електричари и строители до хора работещи в кол център. Ако за теб характера се определя от това да бъдеш един робот който живее само за работата си това си е твой проблем.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 48a859878b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   17 роботите са точно тези в кол центровете - само дето номерца нямат.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 48a859878b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   15 аз не ги омаловажавам, да не кажа, че техните професии са много по-важни от тези на адвокатите и някакъв офис планктон. Просто нямаме еднакви интереси и съответно теми с повечето. Да, има и от тях слушащи джаз, но са доста по-малко от колкото в арт средите.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 48a859878b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   12 доста си прав, то не е точно до професии, до колкото съвременната българка в България е с кифленско-чалгаджийски манталитет и съответно интереси. Само като видиш къде обичат да пътуват - повечето не виждат по-далече от Дубай.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 5f03f8d5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   20 Какво му е лошото на Дубай. Аз също бих искала да отида там. Искам да видя небостъргачи, Америка ми е далече и нямам финанси за там. В пустинята също искам да отида, много хора ходят там, не само българи. Според мен за да я посещават по няколко пъти значи си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 48a859878b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   21 небостъргачи има и в Европа. Е може да не са толсова високи, но поне не са сред пустиня. Кифлите ходят там да ги боцкат араби, това е истината.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 5423fe6587
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   До 21. Разбира се че искаш. Ако можеш няма да се прибираш в България, но можеш ли да си позволиш някое от изброените? Така че ти искаш, мечтаеш за това, в същото време сама не можеш да го осъществиш. Така че или цял живот ще мечтаеш за това напразно или ще търсиш някой, който да ти предостави тази възможност.
Като малък много обичах бързо коли, като пораснах разбрах че въпросните играчки са много скъпи и си пренаредих главата да мечтая за това, което евентуално мога да постигна, в противен случай ще се превърна в нещо като теб или много други кухи лейки.
Омъжваш се за някой, обаче той също няма възможност да пътува и ти какво обвиняваш него цял живот, че твоите любими желания няма как да бъдат постигнати?

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: ce1fafbbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Една от най-интелигентните жени, които познавам, работи различни почасови работи в офис като секретарка, рецепционистка и т. н. Просто и трябва работа, която не я натоварва, за да си плаща сметките. Може би ще по-добре да не съдиш хората, преди да ги опознаеш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 6b42cb13a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Толкова много глупости, написани на едно място.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 312fef602e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   24 ако през останалото време развива страстите си ОК, но ако само това прави не го разбирам. И аз бих работил мияч на чинии или нещо почасово в офис докато тичам по кастинги.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 часа
hash: 5308ba8bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Авторе, от всичко написано прозира твоята посредственост. Интелигентният човек знае, че и от най-простичкият може да се научи нещо. А и в крайна сметка важна е душата и общите възгледи за бъдещето. Тези две неща градят истинска връзка.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 48a859878b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   27 да де, но ако ти си заобиколен от по-прости от теб става мнооого скучно. То по цял ден на работя да слушаш разговори за готвене, пране, Ергенът и други риалити шоута, турски сериали писва, бе!

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 8210ee7e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Образованието е първо, после кариерата. и аз като колегата парашутист, търсих най-вече образована жена. Друго е да изкарва колкото успешен мъж, знам че не е с мен, за да и давам пари, купувам имоти и нови коли, водя по хотели. Ако се бях пуснал с такива по хотелите, които и без това посещавам, повече по работа, както и Дубай-едно от най-неприятните места на планетата- щях да пропадна в живота и да давя празнотата с бел прах, както много колеги и вече бивши приятели... Но една жена с кариера не може копче да й кажеш и това побърква мъжете с балкански нрави, и мен до днес като Бай Ганьо също ми е трудно да приема, че харчи много като всяка жена (нейните пари), а не мисли за инвестиции и ранно пенсиониране (живот от ренти и дивиденти) като мен :)

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: e6373da26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   28 - Ако си толкова талантлив, способен, амбициозен и успял, няма как да си заобиколен с ограничени хора, които да коментират само пране, чалга, лигави сериали и пошли предавания и пр. Ами смени си средата, работата, кой ти пречи?
Познавам доста хора на изкуството (мъжът ми е такъв) и от опит мога да ти кажа, че те не говорят по цели нощи за изкуство. И на тях нищо човешко не им е чуждо, един изявен художник например е страхотен кулинар и се гордее с това, други си отвориха магазини, познат от филхармония в свободното си време боядисва апартаменти, негова колежка прави маникюр, друга прави сувенири. Съвсем не са лоши музиканти, просто живеят в България. Което е отделна тема.
Колкото до Дубай, на знам дали си бил там, но градът има много културни забележителности- опера, много музеи, центрове за традиционно и модерно изкуство, галерии. Плюс невероятна архитектура (не само небостъргачи). Както се казва- за всеки по нещо, зависи от интересите на човека.
Добре би било авторът да пише самият той колко успешна кариера е изградил, иначе всичко са само едни претенции.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: afe30f3fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Образованието и кариерата са важни, но не са определящи, особено пък в България, където на високи позиции можеш да видиш какви ли не парашутисти. Най-важно е какъв човек имаш насреща. Може да работи най-обикновената работа на света, но да е човек. Специално аз най-манипулативните и хитри момичета, които съм срещал до момента са били все с много добро образование и работа. Е, работните им места си бяха уредени с връзки наистина, но все пак минаваха за много начетени, възпитани и т. н.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 6dd8c1cb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Аз искам да работя като сервитьорка или готвачка. Имам висше образование, но не искам да работя по специалността си. Сега работя в една фирма и въпреки, че е интересно, ми се прави нещо друго. Много обичам да готвя, да чистя, да подреждам. В кол център не бих работила, защото обичам контакт на живо с хора. Продавачка е супер професия, но примерно касиерка или във фабрика не ми се струва интересно...
Авторе, според мен, както са ти казали, най-важно е човек да не е мързелив, всичко друго си е индивидуално. Не съди хората по професиите им! И ти ще си намериш майстора и тогава друга песен ще запееш. Като някоя красавица ти завърти главата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker