Афера с популярен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Афера с популярен мъж
преди: 3 месеца, 23 дни, прочетена 1484 пъти
Ж, 25

Здравейте на всички! От около 3 месеца поддържам връзка с мъж около възрастта на баща ми (53г). Той е един от най-добрите в професията си и е добре познат на цяла България с творчеството си. Запознанството ни тръгна от едно негово посещение в школа, в която се обучавам. Потърси мой контакт и започнахме усилена кореспонденция и разговори. Истината е че винаги съм намирала този мъж за изключителен и съм имала силни симптоми към него и в началото не вярвах че той също би могъл да има някакъв интерес към мен. След седмица разговори за наши общи интереси в сферата той ме покани да се видим отново. Срещата беше интересна тъй като се разхождахме из една от близките до София планини. Не осъзнах кога минаха няколко часа в сладки приказки и най-вече смях, тъй като той е изключителен импровизатор на всякакви теми. Очевидно, аз съм му бях допаднала и още на следващия ден бях поканена в апартамента му. Страстта ни явно беше преляла и сетя ви се оказахме в леглото. Няма да ви лъжа, беше най-невероятното усещане на света. След няколко дни той замина за друг град по работа и след 2 седмици отново беше в София и срещата у тях (и у нас) се повтори, след това потрети… никога не се бях влюбвала така. Сънувах всичко отново и отново. Впрочем това влюбване продължава и до днес. Разбира се, има много пречки пред подобно обвързване, не съм си правила илюзии. Господинът е женен и има две дъщери, макар и жена му да е не много по-голяма от мен. Той ме уверява, че никога не се е влюбвал в друга жена както в мен. “Има някакъв ток в мен” това ми каза. Никога няма да го забравя. Откакто имаме отношения всичко приемал по-леко, непрекъснато се усмихвал и това правило впечатление на всички около него. Иска ми се да е истина и да не ме приема просто като глътка въздух, разнообразие и почивка от наистина забързания си живот. От друга страна осъзнавам че той е баща, винаги ще предпочете комфорта на дъщерите си и не би ги наранил, обявявайки афера.
Наскоро ми предложи да се включа в един от проектите му, който е доста публичен. Обмислям го, тъй като това ще означава ежедневни репетиции заедно и с колегите му, емоционално натоварване което или би ни сближило повече, или би ни отдалечило. От друга страна, да се включа в подобно нещо би било голяма чест и трамплин за мен.
В крайна сметка в момента чувствата ми към този човек надделяват, мислите ми са объркани и буквално бих направила всичко което според него е правилно. Казва, ми каквото трябва ще се случи и да се наслаждаваме на настоящия момент, тъй като аз също го правя много щастлив. Много съм щастлива, развълнувана и същевремнно изключително притеснена за бъдещето и сърцето си. Имах нужда да споделя…

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 7642a5bce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Сигурно има десетина теми на жени във връзка с "популярни" мъже. То едва ли не вече всяка втора е със звИздЪ. Още малко и с "Брад Пит" ще почне да ходи всяка втора.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 4fd1935b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Избирателна наивност...
Тъй и тъй си играеш вече ролята с него добре, не те бърка и задника си да предложиш за трамплина, поне използвай да се представиш максимално добре и дано ти послужи за бъдещето.
Пък той как ама хич никога не се е влюбвал така, пък много ток имал... Ами човека е на възраст, ма! Внимавай да не даде на късо, че да пририта върху теб.

Жена съм, отивам да повърна.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 89d9e75c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Дано да не те изядат сега анонимните хейтъри. А аз съм на мнение, че всеки е свободен да живее живота си както желае. Така си го почувствала, така си го направила. А до колко е правилно или не, вече аз не мога да кажа. И не съм аз този, който ще съди другите. Защото и аз самия не съм безгрешен и съм правил много грешки, за които и до ден днешен си плащам. А на теб ти пожелавам всичко най-хубаво и нещата да се развият както ти искаш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 0a35ba20c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   LMS в действие - look, money, status.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 654d43b378
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Актьор... Няма да си остави семейството. А ти как може да се занимаваш със женен? За него си просто дупка. Дупка за пълнене.

Нямате бъдеще.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 93b32c4c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Пусни си да гледаш SheraSeven и ще ти се изяснят някои неща.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 3ca6deba1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Типично женска история, в която всичко е наред, обаче авторката си намира поводи за притеснения и драми, като това ясно показва, че колкото и да е наред нещо, може да бъде съсипано без проблем от някоя такава, което не е нещо ново разбира се.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: cdaee984bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Е, това не го разбирам. От своя гледна точка, лично аз никога не бих го допуснал. Няма как да бъда с момиче на годите на дъщеря ми. Винаги съм ненавиждал педофилите, отвратителни са ми. Може да пием кафе, може да си говорим, но до там, нито крачка повече. Та ние сме две различни поколения. Младото момиче може да сгреши, но възрастният мъж-не. Нещо подобно ми се случвало, но в много по- мек вариант, при това разликата беше към 9 години. Бях взводен командир на момичешки взвод на лагер на НВО. Бяха ме взели запас, няма и година, от както се бях дипломирал и започнал работа в един институт. Лагера беше недалеч от Самоков. Кошмарът ми започна когато разбрах, че съм командир на един от момичешките взводове. Никаква представа как се командват момичета, никакво познание на психологията на момичетата. В НШЗО, поне за малко учехме нещо като психология на войника, но тава са момичета. Момичетата от елитна гимназия умни, горди, хубави, със самочувствие, те 28 /ако не греша:/, аз самичък, те манипулативни, креативни, не мога да разбера къде свършва границата на приятелството, къде започват служебните задължения, те някак я размиваха, а не искам да изглеждам като тъповат солдафон. Особено вечерно време, на така наречената дискотека. Знам, че го правеха нарочно, надпреварваха се да ме канят на блусове, аз се опитвах да се крия в стаята си, но те ме измъкваха от убежището ми. Опитвах се да се "крия", край тяхна учителка, а тя ми изнасяше разни нравоучителни лекции, да не ги възприемам като малки деца, защото те ментално и физически са вече жени. Това пък съвсем не радваше, те бяха на 17 години, а аз на 26 на път да сключа брак. Използваха женски хитринки, да ме вкарат в поредния "капан". Иначе добри момичета, когато бяха сериозни, вършеха нещата правилно и бързо, радваше ме, че се интересуваха от стрелба с АК. Представиха се повече от добре, радваха се като деца /каквито си бяха в моите очи/, искаха да ме прегръщат, че съм ги научил -беше ми конфузно. Правехме си общи снимки при различни ситуации. Полагах усилия да ги предпазя от грешни постъпки, защо те може да сгрешат, а аз като по-възрастен-не. Смятах, че съм много по -зрял от тях, но емоционално най-вероятно сме били на едно ниво. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 8d626d55d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Изключително глупаво е да си лягаш с обвързан мъж, особено да развиеш чувства.
По- скоро неговата постъпка спрямо жена му е много гадна. На никоя не пожелавам подобен мъж. А жена му сигурно гледа децата през това време. Много са ми неприятни хората дето решават, че искат да имат всичко в живота или всяка хубава жена.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: a10f645825
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Жена съм и винаги съм защитавала жените и техните права, но тук не мога да кажа нищо добро за теб.. Знаеш, че е омъжен, с деца и е на възрастта на баща ти - нямаш ли малко себеуважение? С какви очи гледаш родителите си? И господина е виновен, даже повече и от теб, защото на тази възраст трябва да е улегнал мъж. И колкото и да е велик във професията си, е провал в личния си живот. Ако имаш поне малко съвест признай на жена му, нека тя сама да прецени какво да прави. Никой не заслужава да бъде заблуждаван. Очаквайте си кармата и двамата - тя никого не подминава.
Ж, 22.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 937f051a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Не ти вярваме, мислим, че ни лъжеш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: d37b0131bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Хе хе. Википедия ми показва Пенко Господинов ;D. Женен с 2 деца на 53. Внимавайте като си казвате лични информации, защото може да си разбирате живота... Както и да е. Кофти, че спиш с женен и нагло от негова страна...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 9eb112f6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ох, тази история ми напомня на една абсолютно аналогична такава на моя колежка и близка приятелка — запозна се с един певец в школата, която посещаваше за обучение. Същата възраст, същото описание. Просто е едно към едно, не мога да повярвам.

Ако става дума за психотерапевтична школа, свирни, защото този господин е всепознат и със сигурност не си му единствена. Две дъщери, жена, която представя ту като настояща, ту като бивша (зависи пред коя млада девойка какво ще мине вероятно). Изкусен манипулатор и женкар, разчитащ хем на запазена визия, хем на бунтарство, хем на артистичен чар. Отровна комбинация.

Дори и да не е той, ще се опариш здравата, момиче — самата идея 53-годишен мъж да се занимава с 25-годишна млада жена говори достатъчно за него като човек. Плътски е настроен, няма любов там, има стабилно замазване на очи. Пази се и умната!

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 8951329697
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Колко лековерни тук. Темата очевидно е пързалка.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 6965b05c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Темата я е писал същият човек, който използва изрази като: няма да ви лъжа; историята е следната; не ме разбирайте погрешно... Този стил на писане вече го познавам!
, , Страстта ни явно беше преляла и сетя ви се оказахме в леглото. " Това
, , сетя ви се'' не би го употребила млада жена на 25 години, а мъж със сигурност над 50 години. Не му вярвайте на измишльотините!

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: e7ed1a0e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Такива въжделения имат девойките на 16 г. Би трябвало вече да си улегнала

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 2503c52cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Поредната фалшива история на една и съща авторка, която не спира да си фантазира. Иска и се да е така както го е разказала, но няма никога да се случи. Почти всички коментатори разбраха дори коя е авторката.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 979d253231
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   13, хехе, а като чете Уикипедията, прочете ли, че жена му на тоя Пенко е на 44! Къде са 44, къде 25!??

"Господинът е женен и има две дъщери, макар и жена му да е не много по-голяма от мен. "

Като почнете да се правите на детективи значи....

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 16e14ec52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Хубава история, но не очаквай нищо сериозно и дългосрочно от тази връзка. Просто страст която да изживееш за мига.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker