Напоследък няма време за мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Напоследък няма време за мен
преди: 3 месеца, 5 дни, прочетена 630 пъти
Здравейте. С приятелката ми сме заедно вече повече от 6 месеца. Но забелязах, че тя последно време много рядко общува с мен и често ме игнорира. И дори напоследък си пишем само 3-4 съобщения на ден, а преди често говорихме за различни теми. Много я обичам и тя е моята сродна душа и не мога да си представя живота без нея, и се надявам да не я изгубя. Питах я защо напоследък общуваме по-рядко и тя каза, че излиза с приятелки и няма много време за мен. Не искам да я притискам. Според вас това временно ли е и дали ще започне пак да намира време за мен? Досега не сме се карали за нищо, нямало е проблеми във връзката ни или неща, които не й харесват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 4 дни
hash: deb6fbd497
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Нормално е да излиза и с други хора. Но пък трябва да балансира между теб и тях. А тя явно не иска. Може да има друг.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 93df00aa92
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   търси си друга приятелка, тази вече те е зачеркнала
Не е временно, единствения вариант е ако походи наляво-надясно и види, че ти си добър вариант
Но май и този вариант не е много ОК за теб

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: f7ab03a05b
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Според мен е свирена работа. Свиквай, не се унижавай да търсиш внимание и чакай да те изненада с “ много си готин, ама искам да сме само приятели” и да не хванеш да помислиш, че после трябва да сте приятели.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 9685cca554
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Какви са тея приятелки, които предпочита ВСЕКИ ДЕН, пред теб? По-точно е ПРИЯТЕЛ, не приятелки! Така като те чета, вие сте 100% от различни градове. И всеки лъже другия, когато си поиска. Иди в града и, БЕЗ предупреждение и виж какво се случва, аз съм сигурна, че ще бъдеш шокиран. Тя просто си има нова забежка, а дали е нещо сериозно не знаем. И по-принцип когато една жена си има приятел, се отдалечава от всичките си приятелки, за да си посвети времето на него, а не обратното.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 33b9104bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Слага си го с някой друг, да знаеш. : ) Търси друга.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 7b313a6d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тоя мач съм го играл... мацката имаше паралелна връзка :)

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: cc7e7c1545
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Реално 6 месеца са достатъчни, че да си и омръзнал. Но това е по-добре от типа, който постоянно търси внимание и ти звъни по 3-4 пъти на ден, защото си няма друга работа. Но ако наистина не иска да те вижда, може и да не иска да има много общо вече с теб, сам ще го прецениш това.

 
  ...
преди: 3 месеца, 4 дни
hash: 8c2bc13f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 7.

Реално 6 месеца не са достатъчни да опознаеш някой, камо ли да ти е омръзнал. Което ще рече че тя от самото начало не е влагала кой знае какви перспективи, но пак е било нещо в сравнение с другото нищо. Както вие жените казвате, ми той е мил, внимателен, загрижен и често такива са перфектното лекарство за липсващо ви его в разпаднала се преди това връзка или страдайки по някой.
Може да има още един куп варианта, кой от кой по извратен, но не е много трудно да се забележи, че от това няма да излезе любовен сценарий за сериал дори в Нетфликс.
В случая имаш история разказана от първо лице от не много внимателен и опитен мъж, който някак е решил че щом му е пуснато значи всичко е наред. Сега вече вижда финалните надписи и въпреки логиката продължава да се бори отчаяно за нещо, което всъщност никога не го е имало, което някак ми изглежда отстрани романтично и красиво, разбира се ако не се налага аз да съм в това положение.
Момичето от своя страна се чуди с кой да ходи на море, като едно е сигурно, че няма да е с автора на темата. Също така от моя опит с хората, практиката ми и личните ми размишления, мисля че приятелката на авторката се е загубила като много днешни жени, между мнението на приятелките си, околните, очакванията си към живота, самооценката, иначе не виждам логика да се задоволяваш с малко, частично-незадоволително, без да изясниш въпроса, в сравнение с онова неизвестно нищо в сегашно време, което се избягва заради предразсъдъци, хорско мнение и невъзможност да се справиш сама със себе си. Това пък от своя страна начертава още по-неприятно и объркано бъдеще, където дори да се появи онзи страхотния, високия, красивия с парите, пак нещо ще се обърка в превода, я от хорското мнение, я от завистници и някак да чакаш вятъра да ти е попътен цял живот не си е много работа.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 3b08367826
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И защо трябва да си пишете нон-стоп? Или да излизате постоянно заедно? Всеки си има приятели, социален живот и това е нормално.
Пък ти я питай иска ли да сте заедно и спри да се самонавиваш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 41653a786c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Изчерпали сте темите, затова е спряла да ти пише. Секнал е интересът към теб. Колкото по-бързо я забравиш, толкова по-добре за теб.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: db81030d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не знам за какво изчерпване на темите говорите. С моя приятел сме заедно от 8 месеца, от разстояние сме и се виждаме няколко пъти в месеца. Неговата работа е по-натоварена от моята, но намира време да ми драсне някой ред, след работа задължително ми звъни да се чуем, по-късно също. Понякога ми звъни докато пътува към работа или докато отива на обяд. Преди да излезе с приятели вечер или когато се прибере ми пише или звъни. Така че няма оправдание като “нямам време”. И винаги намираме за какво да си говорим. Тя просто не иска да е с теб, ако подхванеш темата ще каже “задушаваш ме”, “ искам време за себе си”, “искам да съм сама”.

 
  ...
преди: 3 месеца, 3 дни
hash: 14753a14a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Автора: Един приятел ми написа следното, според вас прав ли е:

Тя никога не е била твоя, просто и беше скучно и ти беше просто занимавка. През цялото време си играеше с тебе, докато тебе те беше грижа за нея, докато я обичаше истински, докато и пишеше някви романи, докато каза на вашите за нея, докато си мислеше че тя е момичето, просто беше твой ред. В момента се опитваш да забравиш за нея, но не можеш. Колкото и да те нарани ти пак я обичаш, пак искаш да си с нея, тя ти липсва и ти не можеш да я забравиш, защото я обичаш много и би дал всичко на света пак да прекараш време с нея, пак да я прегърнеш, пак да и видиш усмивката, пак да я погледнеш в очите, пак да и чуеш сладкия смях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker