За любовта на предприемачите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122348)
 Любов и изневяра (30034)
 Секс и интимност (14475)
 Тинейджърски (21979)
 Семейство (6555)
 Здраве (9668)
 Спорт и красота (4735)
 На работното място (3233)
 Образование (7358)
 В чужбина (1668)
 Наркотици и алкохол (1121)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1752)
 Други (18816)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За любовта на предприемачите
преди: 26 дни, 16 часа, прочетена 948 пъти
Предприемачите са недоволни хора. Все нещо искат, повече и повече, още и още... Пазари, пари мащаби, успехи... Има нещо гладно в тях, просто дълбоко желание за ОЩЕ. Никога не идва денят, в който си казват: Това е достатъчно... Според мен това си е психологическа нагласа. Май такива са и в любовта...

Аз съм жена на 35 г., предприемач с много успехи в своята област. В любовта съм вечно гладна за още. От 20-годишна не съм била сама. Била съм в дългосрочни връзки с невероятни мъже, които са ме обичали, подкрепяли, двама бяха синове на милионери... Но след някоя и друга година идва момент, в който нещо почва да ме дразни в тях, не ми дава мира, срещам нов мъж, влюбвам се, изневерявам им и с новия ставаме двойка... Story of my life.

Сега пак съм на път да оставя настоящия си приятел, с когото преминахме през какво ли не последните 5-6 г., но това е наистина страхотен човек, който страшно много ме обича и подкрепя. Когато се запознахме му казах, че съм уморена от тези смени на партньори и искам той да ми е последния приятел... Много иска да имаме деца, но аз не - страх ме е, че ще ми отнемат цялото време.

Кажете ми за вашия опит - да се боря ли със себе си да си седя на гъ*а или да се впускам в следващото приключение...

"Корабите са на сигурно място на пристанището, но те не са направени за това... "

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 26 дни, 10 часа
hash: 934acc34cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (300465 гласа)

1.   Успешните бизнес дами не предприемат нищо важно в личния си живот без да се допитат до анонимните потребители на някой сайт.
Интересно за 10 години колко ли дългосрочни ще да са били тези връзки с невероятни мъже? За последните 5-6 години с поредния е ясно.
Имам един съвет- за свободните съчинения има раздел Измислени истории.

 
  ...
преди: 26 дни, 10 часа
hash: fc756440e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (247582 гласа)

2.   Не знам защо си “набутала” това че си предприемач, като описаното не се различава по нищо от повечето дихателки.
Стойностен, какво си получавала, какво си давала, какво си получавала, накрая стандартното че си в дупка и не понасяш човека, нищо че е уникален, страхотен, добър, прави каквото искаш.
Всичко това няма нищо общо с партньорите ти, проблемът е в теб и това, че правиш големите сметки, мислиш се за адски умна, а накрая даже не се усещаш че си се провалила още в началото, нищо че си голямата работа.
Тоя милионер, оня бедняк без значение в глобалната картина, въпросът е че някъде там някой те е наранил, ти не си се справила със себе си, от там скачаш от мъж на мъж и все гледаш да са угаждащи, съпричастни с теб, с не като онзи боклук, само да те ядосва. Верификацията чрез мъжете колко си велика, си има цена, завладява те меланхолия и ти трябва нова жертва на твоите глупости.
Реално погледнато ти мериш връзката по даването на партньора, а бе по това колко ти искаш да дадеш. Ама не си по даването, защото за да искаш да даваш, трябва да обичаш, пък ти тия не ги обичаш, те са да си чешеш егото, ама се вижда че така няма да стане нито с тоя, нито с предишния, а ти колко да си умна че въртиш тов порочен кръг от как се помниш.

 
  ...
преди: 26 дни, 9 часа
hash: 4c5ab86920
гласове:
1 2 3 4 5
  (218848 гласа)

3.   Така като чета няма да се задържиш с един мъж, не се и опитвай, направи деца с някой и няма да ти трябва мъж.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 8 часа
hash: 9d7ac44f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Напуснала си женската си енергия.
Ние, жените, “обуваме панталона”, за да постигнем успех. Но това не сме ние наистина. Подсъзнателно ти търсиш начин да се завърнеш към себе си - към женската лекота и цветност, към нежността.
Търсиш по-силен партньор от себе си, който да те води. Търсиш онзи, на когото ще довериш лидерството.

Спри да работиш за пари. Назначи умели хора, които да управляват проектите ти. Опитай да си поставиш онази цел, почти утопичната - incomes works for me. Ти живееш с цялото си свободно време.

Точно от това те е страх. Не знаеш какво да правиш със себе си ако имаш цялото си време. Защото живееш като мъж. А те завладяват, работят, постигат.

 
  ...
преди: 26 дни, 8 часа
hash: 9d7ac44f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз в момента пък опитвам да постигна твоето, защото животът ми наложи това. Просто трябва да обуя панталоните и ужасно ме е страх

 
  ...


...
преди: 26 дни, 7 часа
hash: fdcf0d5f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не е дошло времето да разбереш истински важните неща. Ще дойде ден, в който ще разбереш, че парите и успехите не могат да купят щастие. Но все още не си там.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 5 часа
hash: 93f3b9465c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Моля те "впускай се в приключенията си"! Трябват ни повече примери на унищожени и пропилени животи заради това да не знаеш какво искаш и да не оценяш това, което имаш по никаква друга причина освен, че те сърби отвътре да правиш глупости и ти е скучно да си щастлива. И не забравяй да пишеш тук след като загубиш човека до себе си да им разкажеш колко ти е гадно. Да си знаят.

 
  ...
преди: 26 дни, 4 часа
hash: dc03f77327
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ти сама го каза: "Корабите са на сигурно място на пристанището, но те не са направени за това... " Ти не си направена, за да си само с един мъж до края на живота си. Ти си направена да даваш от своята красота, чар и обаяние на достойните мъже. Сега като не си готова за деца, след някоя друга година ще си. А пък знае ли човек. В твоите очи мъжете които си имала могат да изглеждат невероятни, но всъщност да са някакви смотаняци. Иии това да е причината поради която ги сменяш. Моя съвет е смело напред, пък дано да е за добро. :)

М 29

 
  ...
преди: 26 дни, 4 часа
hash: 8675765915
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   След 5 години ако нямаш дете и семейство може и да нямаш такова никога.

Въпрос на личен избор. За жена доста покзакъсняваш със семейния живот - направо си изпускаш последния влак.

А за предприемачество.. човек цял живот може да е предприемач. Пък и какво толкова 'предприе' сподели, нали и сайта е за това? !

Защото ако си се овъррилар с кредити, за да се правиш на бизнес дама не си никакъв предприемач, а обикновена длъжница

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 3 часа
hash: 6b5b310a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ясно показваш, че вече си го измислила, особено с цитата в края - ще го зарежеш и него, само дето после като станеш на 50-60 г и ако още си я караш така, нито ще имаш деца, на които да се радваш, а като нищо и нормален мъж, щото повечето хора на тая земя са вече боклуци. Ти си избираш, разбира се, то и насила не става, но ако обичаш приятеля си, поне не го наранявай за някакви си нови връзки.. ти избираш

 
  ...

...
преди: 26 дни, 45 мин.
hash: 3c3818e5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторке,

Ша ма извиняваш, и дано модераторите ми публикуват коментара. Освен ако това не е някаква измислена история - ама познавам такива жени... та ще ти кажа следното:

Ама - фани се фърли от некъде, да се не мъчиш!

Чиста шаврантия си! :D

Една така кат тебе - бизнесдама над 30 с която излизах, ми разправя как била излизала с Тони Стругаро, после след мене, излиза с некъв друг по-млад и па си е сама и бездетна.

С една 20 годишна си лафих тея дни, дет си бехме писали преди - у Бургас щела да е на една маса с Керанов и ще се пробва да го "хване" сигурно. И нея я виждам - кат оная 35-40 годишната, ше си продължи с тъпкачите, ама деца - ЙОК!

 
  ...
преди: 26 дни, 43 мин.
hash: 72e483edc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Хаха!
Поредната кифла, която се мисли за бизнес дама и предприемач!
Познавам доста такива - освен да бъдете любовници на най-разни, които добре ви плащат за друго не ставате. Явно това го наричаш приключение...
Разсъжденията са като на мъж, не като на жена. А ако си жена то си продукт с много ниско качество. Хубавото е, че след като те използват се оттървават от теб.
Бъди кораб тогава, а не човек!
Сега като се замислих повечето уж успешни дами всъщност колко са успешни - зад тях стои мама, татко, някой роднини, богат любовник и т. н. Все има някой, който са прецакали или ще прецакат. Единици са тези, които са постигнали абсолютно всичко сами и ако са го постигнали те го ценят, уважават и нямат подобно покварено мислене!
Пази Боже от такива измислени предприемачи!

Х

 
  ... горе^
преди: 25 дни, 23 часа
hash: 960026ab02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Еми то пълно щастие няма. В другия, друго ще те дразни, нали?

 
  ...
преди: 25 дни, 22 часа
hash: bec240381a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Можеш да намериш всякакви цитати, за да извиниш поведението си и липсата ти на възможност да направиш семейство. Диктатурата на желанията ти. Просто един ден ще ти е тъпо, можеш ли да инвестираш в delayed gratification е въпроса. Иначе и кучетата дори се радват на всеки непознат, с когото се срещнат на улицата - така сме устроени с допаминовата ни система. Но само допаминова система ли си ти - реши го и стига си се колебала. Впрочем пишеш така, сякаш си решила отдавна какво да правиш.

 
  ...
преди: 25 дни, 19 часа
hash: abcb0f087a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   7, "
гласове:
12345 (1 гласа)
7. Моля те "впускай се в приключенията си"! Трябват ни повече примери на унищожени и пропилени животи заради това да не знаеш какво искаш и да не оценяш това, което имаш по никаква друга причина освен, че те сърби отвътре да правиш глупости и ти е скучно да си щастлива. И не забравяй да пишеш тук след като загубиш човека до себе си да им разкажеш колко ти е гадно. Да си знаят. "
И кой решава, кое е пропилян живот? ! За мен такъв е ако жената от 20 годишна сменя памперси, кисне по цял ден до печката, сервира салатата и слугува на някой льольо.
Някой, спечелил пари, развил се, обичал, живял няма как да си е пропилял живота.

 
  ... горе^

...
преди: 25 дни, 16 часа
hash: 103158d998
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Викаш - любовта е една, само мъжете се сменят...
Че и корабите намеси чак!
Според мен, това твоето е най-ниската точка на покварата, което човек може да постигне! И това е така, понеже го правиш по един невероятно рафиниран и перфиден начин, при който успяваш да излъжеш себе си, че си "успешна", "реализирана", "желана", "имаш много възможности" и "всичко е наред" под една лъсква повърхност, без да можеш да осъзнаеш ужасната морална разруха и падение, която се крие под всичко това.
И гаранция - никого от мъжете около се бе си никога не си обичала, камо ли да си тръгнала да градиш връзка с него. Понеже връзката се гради (много) години, а не се намира на улицата, почти няма значение с кого я правиш - важното е той да е един и (някога) да сте поставили началото. То е като сливане, дифузия, срастване между две личности - колкото повече време минава, толкова по-силна става спойката и по-единни стават те. Съответно евентуалната раздяла става все по-болезнена и направо невъзможна... във всеки случай човек никога не би започнал такъв процес на сливане, ако смята някога да го прекратява... Когато единият от така слели се партньори внезапно почине, другият рядко изкарва 5 години без него... Обикновено и 1-2 са много.
И другото - дебне те ужасен капан! На 35 все още си вървежна, а и все още "ти се занимава с някого". Мислиш си, че винаги ще бъде така, но не би... На 40 и нагоре вече нито ще ти се знамиава връзки да правиш, нито някой вече ще те бръсне за слива. Просто периодът на цъфтене и на кръстосано опрашване ще е отминал, и което цветче е успяло да се заплоди ще даде плод, а другите просто ще си изсъхнат, без да дадат нищо...
Впрочем, ако до 35 не си ги разбрала всичките тези неща, едва ли и през следващите 35 ще ги разбереш...

 
  ...
преди: 24 дни, 23 часа
hash: d28e6b6c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Защо децата да ти отнемат цялото време? Ако имаш пари, ще наемеш 3 гледачки и няма да ти отнемат времето. Явно парите са ти по-ценни от децата.

 
  ...
преди: 24 дни, 22 часа
hash: 736a4877f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторке, объркана ти е ценностната система!

Единственият добър вариант за теб, който виждам, е да започнеш да се замисляш повече за духовните неща в живота, защото те са много по-важни от материалните!
И да се обърнеш към Бога, да повярваш в Него от цялата си душа и сърце и да се въцърковиш в православната църква!

Ако го направиш - ще видиш нещата от живота в друга светлина, и ще подредиш по правилния начин приоритетите и възгледите си, и ще разбереш смисълът на живота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker