Възможно ли е отново да има любов, ако сте се разделили - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е отново да има любов, ако сте се разделили
преди: 3 месеца, 2 дни, прочетена 816 пъти
Какво ви е мнението? Ако сте били във връзка, но любимия ви човек ви е заменил и е оставил, по-нататък във времето възможно ли е пак да сте заедно и да има отново любов?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 35f5c4790c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ако под да сте заедно разбираш мъжът, останал на сухо да потърси бившата за секс, да възможно е. За любов- не вярвам. Щом някой ти е изневерявал и те е зарязал каква любов чакаш от него?

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 87227113c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Възможно е... ама само във фантазиите на хора без капка самоуважение.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 98d18c26f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ако се раздели с този другия, може да те потърси. Ама ти ще чакаш ли това евентуално бъдеще 2-3-5 години? 10? Да си утешителна награда и резерва?
Не се занимавай.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: d75f7b17a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Възможно е, но ще е адски глупаво от твоя страна. Приеми го като чиста монета.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 98e84feaf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да
Мой роднина се ожени два пъти официално за една и съща жена.
Всичко е възможно

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: f2cace13ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Разбира се, че е възможно - влюбването си има механизми, базирани на продължението на рода, а не на някакви разумни доводи.
Въпросът е обаче дали си струва...
Понеже веднъж вече стигнало ли се е до разрив, независимо от причините, шансът това да се повтори е огромен! И обикновено така става. А след втори опит да се пробва пак си е направо безумие, с гарантиран (отрицателен) резултат...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 5f22641257
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Категорично не.
Жена съм, вече над 30-те. Имах подобна ситуация, в която бившият ми се държа неадекватно и аз го отстраних от живота си, а той от яд и за да ме накаже и да "спечели раздялата" се обвърза набързо и направи бебе на жена, която му прилича на мен и с която може да си изживява фантазиите с мен.

Малко след като бебето се роди, започна да ми досажда, да разказва на общи приятели за живота си и да ги кара да го споменават тук и там, да ми разказват за живота му. Типичен нарцистичен боклук. Не мога да изпитвам любов и да имам отношения с такъв "мъж". Затова и ти казвам - не. Веднъж разочарован от някого, няма как да мислиш за любов с него, просто в даден момент ти е паднал прекалено в очите.

Лично в моя случай аз и отдавна продължих напред и в момента съм със страхотен мъж, с когото разбрах какво е истинска любов и не съм имала и ден, в който да си задавам въпроси, да имам съмнения.
Няма нищо хубаво в миналото, което бих искала да се върне - хубавото ми е пред очите сега. :)

Ако имаш някакви вълнения към човек от миналото - зарежи тази работа. Нито знаеш как и с кого живее човекът, дали е щастлив или не. Не живей в миналото и обърни внимание на настоящето си, то е важно.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 04109a26ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Разбира се. Въпросът е двамата да вървят по пътя си и да са искрени един с друг. Единият може да изтегли другия, асо не е влязъл в своите филми.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: ef1f914f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не! Не си пожелавай подобен сценарий, защото той би бил фалшив. Само ще се залъгваш, че между вас има любов.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 часа
hash: b5d9554868
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   А, не! Вече не може да има доверие, нито само/уважение--абсурд!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 6 часа
hash: 2118b1864e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Понякога двама човека се разделят, за да намерят или научат нещо, и после пак се събират.
В подобна ситуация на твоята съм. Имах връзка, която продължи повече от 4 години, с един перфектен човек, който накрая се оказа не чак толкова перфектен. Живеехме и учехме заедно, до последно ми говореше за брак, деца, семейство, кои да бъдат кумове на сватбата ни, по 5 пъти в седмицата ме питаше как да се казват децата ни. Но началото на юни, 2023 година, поиска да се разделим като за причини изброи някакви неща, които можеха да се разрешат просто с един разговор.
Ще превъртя към декември месец, когато, по стечение на обстоятелствата, се видяхме с новата му приятелка. От нея разбрах, че тя му е писала средата на май, тогава бившият ми ѝ казал, че е необвързан (все още сме били заедно по това време) и са тръгнали средата на юни месец (2 седмици след като сме скъсали). Стана ясно, че докато спим все още в едно легло, той вече е бил във връзка с друга. Само ще отворя скоба, че на въпросното момиче беше сложил доста рога. Тя скъса с него същата вечер и след 5 дена пак се събраха, макар че знаеше за изневерите му. Не знам колко трябва да си жалка и отчаяна, че да си затвориш очите за такова нещо. Два дена преди да се съберат ми беше звъннал, плачейки да ми каже, че още ме обичал, а вечерта на нова година ми беше писал от фалшив имейл, а през януари няколко пъти ми звъня от скрит номер. Последното нещо, което чух за него, е, че онази му стъжнява и съкращава живота направо.
На моменти ми липсват спомените с него, после се сещам, че този човек отдавна не е човекът, в когото съм се влюбила. Все още ми е трудно да простя за предателството му спрямо мен. Все ми е тая за нещата, които е казал и направил на другото момиче - псувал я е пред мен, обиждал я е, изневери ѝ няколко пъти, месеци наред се представяше пред мен за необвързан. Все още не мога да си обясня защо го е направил това. После си казвам: "добре че не мога. Това показва, че аз съм много по-стойностен човек от него и че моите родители са се справили много по-добре във възпитанието ми. Ценностната ми система е много по-стабилна от неговата".
Съветът ми към теб е да пуснеш миналото. Ако той беше наистина твоят човек, нямаше да си тръгне. И ако наистина те беше обичал, нямаше да има очи за друг човек. Работи върху себе си. Вложи енергията в себе си. Израсни! Бог те обича и те е спасил от този човек навреме. Вдигни си самочувствието. Вярвай, че истинска и споделена любов идва към теб. Вярвай, че всичко се случва с причина. Това е времето, в което трябва да се научиш да обичаш себе си. Не забравяй, че това са си неговите грешки и грехове. Ти запази сърцето си, душата си и разума си чисти. Всичко се връща на този свят. Кармата съществува.
След всичко случило се аз направо разцъфнах и това всеки ми го казва. Противно на очакванията, самочувствието много ми се вдигна. Но най-важното е, че самата аз се чувствам супер и съм напълно убедена, че той много съжалява за това че ме загуби. По-добра от мен трудно ще намери.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 04109a26ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Абе, хора. Разривите са нормални в една истинска връзка - човекът който те обича ти изкарва кирливите ризи на показ, и на теб не ти е кеф. С две думи. В момента в който си ги преодолееш и се довериш на другия, кризата е приключила и отново си имате доверие - оттам и любов.

Въобще ги зарийте някъде тия захаросани, погрешни идеали. Грешките са ни нужни, за да вървим напред!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: e6336e573e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Да, възможно е. Ако има любов и от двете страни, тя преодолява всичко.
А ако няма в единия или другия или в двамата, рано или късно всичко ще се разпадне (отново). Но този път трябва да е за последно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: d75f7b17a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До 13. Я ми обясни как има любов между двама, обаче единия си е тръгнал, вероятно с обвинения към другия. И как после единия ще има очи, а другия колко трябва да е глупав че да иска още от същото, че са го предали и са го направили на нищо.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: e6336e573e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До номер 14 от 13: Ами обяснявам ти - преживяла съм го. Изневерих от глупост (влюбчива натура-по-лесно се влюбвам, отколкото се навивам на секс) и скоро разбрах, че нищо добро не ме чака с този, в който бях глупаво влюбена.
Половинката ми тогава знаеше, страдаше си и ме чакаше да се върна.
Каза ми, че след това ще бъде дори по-хубаво отпреди!
И така беше.
Който обича, прощава! Казано е.
Който не обича, няма как да прости, защото няма откъде да намери тези сили в себе си заради другия, той е прекалено зает само със себе си и своето Его.
И пак казвам- да простиш един път-може, втори път вече е съвсем друго нещо.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 35f830c9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не, слепените неща, никога не могат да бъдат същите!

Такова нещо приемам само, ако хората вече са си били създали семейство, имат брак, деца... тогава може да се съберат отново, заради децата и да позакрепят нещата.
Имам две познати семейства, които минаха през такива раздели(без да се развеждат) и после се събраха отново, и досега са заедно, но нещата не са вече същите!

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: d75f7b17a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 15 от същия.
Хаха добре че се намират балъци да виреят такива “влюбчиви” натури като теб. Хахаха.
Просто не ми го побира главата какви глупаци има. И щото ся ди наред с тоя, всичко ви е идеално, та за това си се завряла тук да обменяш мъдри мисли.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 76ddeafbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   При мен дори като го видях след време, пак си го харесвам и обичам, но някак е по като имунизирано вече, по-притъпено чувство, по-скрито някак, но пак го има.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker