Още я обичам и искам да си я върна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още я обичам и искам да си я върна
преди: 3 месеца, 1 ден, прочетена 651 пъти
Здравейте,

Опитвах с времето да отмине тръпката ми към старата ми приятелка, като момче на 18 години…сигурно мислите че драматизирам или съм прекалено малък, но всъщност напоследък се усетих колко всъщност държа на едно единствено момиче. С въпросната приятелка имахме усложнение отношения и декември официално приключихме всякаква комуникация, дори направихме най-детинското а именно - махнахме се и от социалните мрежи. Винаги са били отношенията ни като виенско колело и наистина много силни емоции, чак в гърдите си усещах едновременно тежест, защото я нямаше до мен и утеха, че където е - ще е добре, макар и без мен, наистина винаги съм държал на нея, просто усещах, че сме свързани на енергийно ниво и единственото, което искам е да бъде щастлива, защото тя е била моята причина за щастие. Трудното тук ми е, че преди декември разбрах, че доста ме лъже, разиграва и като цяло нещо комуникацията ни много куцаше, плюс криеше много от мен с кого излиза, а от мен наистина имаше доверие, любов и емпатия, защото както и тя така и аз имахме проблеми както в семействата, училищата и тн. Наистина искам да се оправят нещата и се чудих след като я хванах в толкова лъжи и тя дори не ми обясни странното си поведение ноември - декември, дали ще е странно ако я върни в социалните мрежи или ще изглеждам като мухльо, защото мисля, че ако има още в нея чувства или добро отношения и ме върне и тя там, може отново да се заговорим и дори да поговорим за това какво стана и какво ни раздели толкова много и за толкова дълго време. Държа на това момиче и го обичам с цялото си сърце, дайте ми съвет какво да правя, защото наистина се страхувам от провали и искам нещата за които се боря да стават, искам да се оправим, искам да съм щастлив с нея.
Благодаря ако сте прочели!
П. С с въпросното момиче не сме били в официална връзка, бяхме близки приятели, в последно време обаче както тя, така и аз си признахме, че имаме един към друг силни усещания, но тогава тя просто изчезна, без обяснение или усещане че ме боли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 15 часа
hash: 5c673e5f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   E, появил се е някой, който е действал. Ти мислиш, че някой ще те чака?

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 часа
hash: a805a0d471
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Надали ще се съберете, но може да я добавиш в приятели или последваш, за да си изясните ситуацията. След това или ще си останете познати или всеки ще продължи по своя му път. Ако те боли да я виждаш в соц мрежи, може просто да й кажеш, че отново ще я премахнеш, за да не нараняваш самия себе си и че не е нищо лично против нея.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 часа
hash: 16092b3453
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Здравей! Съжалявам за случилото се, защото определено си свястно момче (от начина, по който се изразяваш) и не заслужаваш подобно отношение! Но пък първо :защо продължаваш да си мислиш за човек, който само те лъже и тн? За какво ти е лъжкиня? И второ, не мисля, че е правилно да й държиш сметка (знам, че няма да го направиш, но в главата ти е това), при положение че ти сам казваш, че никога не сте били в официална връзка?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 8 часа
hash: bccff1b2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Щом има лъжи и увъртане, няма смисъл.
Ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker