Какво означава това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво означава това
преди: 1 месец, 16 дни, прочетена 854 пъти
Бившият ми ми изневери преди 2 месеца, бяхме в дългогодишна връзка, няколко вечери плака от нищото, после каза да се разделим, защото искал, , здравословен живот “, напънах го и призна, че ми изневерява от седмици, излизал тайно и плакал в нейните ръце за мен, което е още по необяснимо? Каза, че се разделя с мен, защото иначе можело пак да ме нарани и т. н, след което искаше да се съберем, а после ме блокира от всякъде. Момичето е 20 кила над мен, плоско, неподдържано и видимо глупаво, аз се грижа за себе си - коса, нокти, чета книги и уча редовно. Той масово я е обиждал пред мен, говорил е как е грозна, как е малоумна. Реално са се сближили във фитнеса и тя го е подмамила в слаб момент. Дори след раздялата ни, той се кълнеше че няма да бъде във връзка, говореше как тя е била лесна и просто го успокоявала. Сега са във връзка, събрал се е с нея 3 дни след раздялата ни, тя знаеше за мен и нарочно го манипулираше, че съм била лоша и така нататък. Сега всеки път като направя опит поне да го изговоря с него, той ме блокирва на секундата, сякаш съм нищо, говорим за години връзка, постоянно заедно, семейството ми го обичаше. Е какво е това сега, блокира ме щото е изневерил ли? Или ме мрази?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 16 дни
hash: 9356a0086f
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Какво още му отделяш внимание? Пък ревал, пък се тръшкал. Ту за едната ревал, гушкайки другата, ту обратното. Ми да реве.
Хич не вярвай на такива манипулации. Хич не е ревал. Нито тя да го е насилила, просто му е харесвала. Как си представяш млад и здрав мъж някоя да го насили да спи с нея, че и със седмици? Просто гледа да се изкара жертва и да го съжаляваш. Щом веднага е тръгнал с нея, ето ти го отговора. Просто е гледал да те забаламоса докато те разкара, защото онази го е натискала да са официално заедно. Не е искала да е любовницата и нашият е избрал нея. Къса с теб, ужким да не те наранял, и ти си мислиш
какъв добряк е. Никой не го е манипулирал, той сам я е избрал. Сам е избрал да си легне с нея. Сам е избрал да захвърли връзката ви.
Не го търси, все едно е умрял. Казваш истината на вашите, че е кръшкач и измамник и така. Оттърси се от робската психика и го свали от пиедестала.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: edecd705af
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   На въпроса "какво означава това", означава, че всичко е приключило и колкото по-бързо го осъзнаеш и спреш да мислиш за него - толкова по-добре за теб самата.
Не разбирам какво друго очакваш - човека ти явно е боклук, след като изневерява с някаква "лесна" мацка от фитнеса. Колкото и да се обяснявате, разбирате, дори и пак да се съберете - той пак ще си е глупак. Забрави за него и си живей живота щастливо, с някой по-умен.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 9c53e06f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Блокира те, защото е гаден лигльо. :) Зарежи тази работа и продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 2efbf89357
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Означава, че не е бил твоят човек. Означава да не го мислиш повече, няма какво да изговаряте, всичко е свършило. Гледай напред.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 1422c36631
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много ясно, че ще я обижда, нали се сещаш, че не е било вариант да заподозреш. Ако сте имали проблеми във връзката, то е трябвало да се изговорят, че дори и да се стигне до раздяла, поне да не изневерява.
Относно момичето - един човек не може да манипулира, ако от другата страна не е позволено. Ако реално се е бутала, смятай що за човек е. Знам, че под афект я мразиш, разбираемо е, но дали реално тя го е омагьосала, или това просто е първата, с която си разбрала, че ти изневерява?
Аз преди време се запознах с един. Гледаш го приятен, възпитан, бяхме по цял ден заедно. Имаше огромно привличане между нас. После разбрах, че си има гадже от 2-3г и бях направо в шок. Спрях контакт и след време ме излъга, че се е разделил с нея заради мен. Абе, не му се получиха номерата, но и аз прецених да се отдръпна и не казах на момичето.
Не мисля, че те мрази. Опитва се да изкара себе си жертва, защото вътрешно знае, че не е прав. И все пак, поколението ни е адски извратено, не очаквай да си признае вината, нито да се промени.
Последно ще кажа нещо - щом изневерява с нея ще изневери и на нея.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: f04d68c3b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Години връзка означава, че си му омръзнала и разнообразява. И най-готината на света да си, пак няма да задържиш никой мъж, ако нямате някакви споделени дейности или нужди - най-често това е грижата за децата.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 0753ed0b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ти му даваш един вид енергия тя друг вид, той иска да има и двата вида енергия, наясно е че е невъзможно и му е трудно да избере.
Всички твои лоши мисли за нея са без значение, ако мислиш че лакираните ти нокти привличат който и да било мъж яко се лъжеш. Твоето семейство го обича, а неговото обичаше ли те? Ако ти за толкова години бе спечелила родителите му, сега щеше да имаш тяхната подкрепа. Повярвай той споделя с поне един от родителите си и те днес имат право на мнение коя от вас да е неговата жена, изглежда няма да си ти, изглежда нейните 20кг, нейните коси и нокти са по малкото зло пред твоето държание към тях, нейното е поправимо един салон за красота и след 2 часа е готова.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 18cc8b062f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Авторката : Неговото семейство също ме обичаше и познаваше, от баба му до племенниците му, все пак носих годежен пръстен на ръката си, винаги сме си изговаряли проблемите и деня преди да се раздели с мен говорехме за сватбата и как щял да умре с мен.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 9356a0086f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   9, хич не живей в миналото. Виждаш колко всъщност е значело това за него-едно голямо нищо. Не се поддавай на носталгии и прочие. Изневерил те е и те е предал. Точка. Това да ти е за урок-светът ти не бива да се върти около мъж. Умрял е за теб.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 95f4531638
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Щом нямате брак - не сте били никакви!

Така, че не се занимавай повече с него! Щом веднъж е бил с друга - всичко свършва!

 
  ...

...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 654a940004
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Според мен няма смисъл повече да го търсиш. Казвам ти го като човек преживял същото. Тя ми изневери и няколко месеца исках да си я върна, ама не стана. Тук говорим за пет години връзка.
Номер 10 е много прав.
Знам, че в момента е трудно, но няма друг начин. Ако наистина те обичаше нямаше да ти изневери. Любовта при него е отстъпило мястото на рутината. Навика и Егото също са много измамно нещо.
Той вече е направил своя избор. Забрави го, колкото по-бързо толкова по-добре за теб. Няма смисъл да съжаляваш за миналото.
Ако имаш нуждата да поговориш с някого, на среща съм. Излей си всичко, особено негативните му черти, за да можеш сама да разбереш, че не е това което съзнанието ти го е създало.
М 25

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: d453ecf1ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "той ме блокирва" - явно си от Черноморието. Не е загубил, че те е "блокирвал". Остави го на мира.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker