Мина много време, но не мога да го забравя. Да го потърся ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мина много време, но не мога да го забравя. Да го потърся ли?
преди: 1 месец, 15 дни, прочетена 1123 пъти
Имахме чувства един към друг, но обстоятелствата около нас не ни позволяваха да имаме връзка, знаехме че е невъзможно да сме заедно, затова никога не си признахме чувствата. Държахме се като приятели - излизахме, споделяхме, помагахме си в трудни моменти и се разбирахме прекрасно. Той е човекът, който още от първия момент, в който го видях, го почувствах толкова близък, сякаш цял живот съм го познавала. Той ме разбираше само с поглед и винаги беше до мен.
Макар и тайно обаче, той можеби се е надявал да се получи между нас, но с течение на времето явно е разбрал, че няма да стане. И така един ден изведнъж каза, че трябва да прекратим връзка. Каза, че съм го засегнала и не може повече така. Много ме заболя, но уважих решението му и вече почти 2 години не сме се чували. Продължих напред, макар че адски много ми липсваше всеки ден. С течение на времето болката ми намаля, но все още се сещам твърде често за него. Ужасно много ми липсват разговорите ни, самото му присъствие до мен ми липсва. Наскоро се видях с наши общи познати - казаха ми, че все още е сам и има проблеми напоследък. Оттогава ме мъчи адска болка и едва се въздържам да не му се обадя. Толкова ми липсва, искам да знам как е, как се справя... Просто да го видя, дори да е за 10 мин.
Но не знам той как ще реагира - ей така от нищото да го потърся, след толкова време, при положение, че той пожела да не се чуваме повече.
Моля дайде съвет какво да направя? Да го потърся ли? И ако да - какво да му кажа, как да се държа?
Иска ми се да го видя и да излея сърцето си пред него, пък дори и това да е последната ни среща, поне ще знам, че съм му казала всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 15 дни
hash: 89206056de
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Първо уточни какви обстоятелства са ви попречили да имате връзка?

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 22bff87ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Не. Мъжът трябва да търси, не жената. Зарежи тези модерни извращения. Пък и дори да те потърси, ще ти хленчи за живота си. И ще те използва. Две години е имал време.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 5015a1cc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Винаги ми е било интересно, когато някой се оправдава с обстоятелствата и с всичко друго, но не обвиняваме собствените си бездействия, за собствения си живот.
Неговото мнение го нямаме, но щом ти е казал, че не желае да комуникирате, значи е имал точно това в предвид и не желае да си покрай него.
Липсата е показателна, но сама по себе си е нищо, ако не са взети мерки, когато е било време. Да го потърсиш ли? По скоро не, тъй като би било глупаво след всичко така развило се покрай вас да бъде направено нещо, каквото си могла, направила си и резултата се вижда.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 1376ac9cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   А сега, ако хипотетично си представим, че се съгласи да се видите и все още и той иска да има връзка с теб, ти готова ли си? Онези обстоятелства, за които говориш, че са били пречка, вече няма ли ги?
По принцип няма нищо лошо да му пишеш, да се обадиш, да говорите. Но със сигурност този човек тогава е бил наранен, за да прекрати уж приятелските ви отношения. То не е и нормално да поддържаш такива, а да искаш нещо по-сериозно. Има я вероятността точно заради това сега да те отреже. Изобщо 50/50 са нещата. Но пробвай, иначе още дълги години можеш да се питаш какво би било да стане, ако го беше потърсила.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: f4fff7ccda
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   "Просто да го видя, дори да е за 10 мин. "

Мне...
Не ви знам "приятелските отношения", но ако не смяташ да правиш секс с него, не му губи времето и човъркай раните... Не сте деца да се "видите" за 10 мин, зрели хора сте, и е ясно какви взаимоотношения имат зрял мъж и зряла жена.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 3ae5051e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Колко жалко.. а казват, че голямата любов се срещала веднъж в живота. Чувал съм, че ако не се осъществи, този от двамата, който е обичал наистина, страдал много. Може и така да е. Моят съвет е да му се обадиш. Виж как е. Провери дали това, което общите ви познати, са ти казали, е истина. Увери се сама. Според мен той ще бъде откровен с теб. И дано нямате общи познати, за които ти не знаеш, че така е най-кофти. Успех и задължително ще очакваме да разкажеш как е минала срещата.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 8bfe5933d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не.

Най-вероятно човекът вече е семеен или чака дете. Не се набутвай между шамарите. А и ако е искал нямаше да чака 2 години.

Не го разбирам това приемане изнасилена да влезете отново в живота на друг човек, в неговото лично пространство. За мен такива хора са със крайно слаба психика.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 0d53fff6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До 1 - Основната пречка беше, че бях омъжена. С мъжът ми не се разбирахме и се разделихме.
До 5 - аз бих искала да имаме връзка, но не знам той как се чувства вече. Мислех си, че все още не е късно да опитаме, ако все още и той не ме е забравил

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 9c5486e381
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Само и единствено със твърдо взето решение, че искаш нещо сериозно като връзка го търси. Ако е, за да си наваксате, ако е, за присъствие и приятелство в живота ти, ако е за разговорите и разбирането - твърдо НЕ. Човека е направил повече от ясно как се чувства и, че не иска да сте близки приятелски, защото има чувства и да е около теб го наранява.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: f761403d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Да, потърси го и не се измъчвай повече! Опитай се да се срещнете отново, и да му разкажеш за чувствата си към него и колко ти липсва. Нищо не губиш. Опитай, ... пък, каквото стане! Поне ще знаеш, че си опитала. Каквото стане, стане! Ще си чиста пред съвестта си. От там нататък ще си по-наясно какви да са Ви отношенията и дали си заслужава да продължите заедно напред.
Ако не опиташ, ... все ще е в мислите ти, в сърцето ти, ще тъгуваш по него и ще се измъчваш.
А това може да се окаже, изгубена младост и че не е било нужно.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 89fbf0c9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До 7 - не е нито женен, нито има деца. А и какво значи да се набутвам? Аз няма да му се хвърля директно на врата! Ще му кажа само "Здравей" и ще го питам как върви животът му. Надявам се да проличи по отговорите му, дали ме е забравил и е продължил напред. Ако е така, нищо повече няма да правя и ще си тръгна завинаги.

Но дори това "Здравей" ми е изключително трудно да му го напиша. И най-вече, не знам дали изобщо имам право на това.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 51b3207b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   обади се - щом душата ти го иска давай а и каквото и да стане
Може да се е отдръпнал защото си била омъжена а и какъв е проблемът да се чуете и видете. ОнеЗЗ дето казват че " мъжът трябва да се обади " са задръстени
ДАВАЙ - УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 6e2e65e711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Вие на по колко сте години? Той сигурно е по-голям от тебе, а приключването на връзката ви е дошло от твоя страна. Да не си била по-малка и сега да ти просветва на акъла, че не си заслужават другите мъже? Както и да е, но аз конкретно намирам номер 5 за реален и адекватен коментар.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: c515891f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Директно звънкай и не се чуди! Не с тъпи съобщения. Разговор - ако може наживо, най-добре.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 5015a1cc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 11 авторката.
Не бе, нямаш право. Да му напишеш “здрасти” и да чакаш на него, типично женска тъпотия. И по какво той ще разбере че ти си направила грешка щом сама съзнаваш че нямаш право? Едно здрасти оправя всичката помия и твои глупости, които очевидно не си надраснала и си караш все така. За кво си му? Колко трябва да е тъп даже да си направи труда да ти отговори даже?
Тива “здрасти” ако имаш идея как ти руинва живота и да е следващия и по-следващия файда няма да има, ще си все готованка объркана и глупава, чакаща някой да и оправи живота, а ти да викаш само здрасти.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: cce3a83c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 6, много добре го каза. Аз съм героят от тази история. Въпросната дама ми се обади и се разбрахме. Дори ми сподели, че е писала цели истории в сайта, посветени на мен. Прочетох ги всичките една по една, след което ги анализирах детайлно и изчерпателно. Едва сега установих, че тази жена наистина ме е обичала много, без да съм заслужавал това, тъй като аз никога не съм изпитвал толкова силни чувства към нея. Тя има нов човек до себе си, което искрено ме радва и дори им пожелах цялото щастие на света. Посмяхме се също за отминалите времена, както и че проницателността, която и двамата притежаваме, ни крепи до ден днешен. Единствената тема, която не засегнахме, е тази за общите ни познати. Според мен негласно стигнахме до единодушното решение, че ситуацията относно тях е повече от очевидна и за двамата. Дори и без да й го казвам, май сама се досети, че вече е безсмислено да ме злепоставя пред колегите си. Те я издадоха, но аз се направих на ударен, за да не я поставям в неловка ситуация. Като цяло определено се изяснихме.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 602ba05b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Постави се на негово място. Той е приключил отношенията. Ти знаеш ли какво искаш, всъщност?
Търси си разведен като теб.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 2bc58e72d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Н. 16 - много интересно, как така се набутваш в чужди истории? !

Баси хората има - всеки си мисли, че светът се върти около него....

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 3ae5051e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До18 от Н. 16. Проявих великодушие и дадох още един жокер. Който е необходимо, съм убеден, че ме е разбрал. Преценката за характера на действията, които всеки ще предприема оттук нататък, както се казва, е строго индивидуална.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker