Разбито сърце - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123935)
 Любов и изневяра (30500)
 Секс и интимност (14622)
 Тинейджърски (22050)
 Семейство (6712)
 Здраве (9752)
 Спорт и красота (4765)
 На работното място (3330)
 Образование (7425)
 В чужбина (1701)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1769)
 Други (19222)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбито сърце
преди: 3 месеца, 25 дни, прочетена 979 пъти
Бившата ми приятелка ми изпраща случайни съобщения от време на време, което ме затруднява. Бях наранен много от нея и прекарах месеци в страдания след края на връзката ни. Не разбирам защо продължава да се свързва с мен, когато изглежда, че няма истински интерес. Просто пита "как си? " и нищо повече. Тези съобщения само ми припомнят болката и ме връщат в моменти на разстройство. Всеки ден все още мисля за нея и сърцето ми не спира да я обича. Но въпреки това, през последните месеци, не съм стоял на място. Ангажирам се с фитнес, уча в бойни изкуства, чета книги за личностно развитие и художествена литература, и се опитвам с изкуството, въпреки че не съм професионалист. Всичко това обаче не ме накарва да забравя нея. Има нощи, когато не мога да спя, седя и просто плача за нея. Може би звуча като идиот, но не мога да спра сълзите си. Трудно ми е много. Ако някой е преживял нещо подобно, ще бъда благодарен да чуя как сте се справили с тази трудна душевна връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 10ba64ff60
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Блокирай я, за да не може да те подсеща за себе си. Ебаси и егоистката

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 4f2df6a4f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Това “как си” показва страшно много неща.
Първо за нея: Очевидно объркана до крайност, мислеща само своя си задник, несъобразителна и с невъзможност да спазва най-важните си избори, да не говорим за морал.
За теб: Наранен, колко да си наранен? Детски работи, незрели. Още не си разбрал че на никой не му пука за теб и трябва са знаеш кога да си мекушав и кога да правиш това което трябва. На нейното как си със сигурност изписваш 100 реда и тя после спира да пише, доказвайки ди че още ти пука за нея, страшно интересно и градивно занимание като цяло.
С такова поведение и следващата ще ти се качи на главата и тази след това и така до безкрай. Жената трябва да знае границите си, а ако не знае ти трябва да знаеш кои граници да не преминаваш, иначе ще стане още по-лошо за реб.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 647bc1fd78
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ми блокирай я, толкова ли е сложно? !
Може да я мъчи носталгията или си няма гадже и търси валидация. Не си длъжен да и отговаряш, блокираш и толкова. Това не е некултурно. Вие не сте никакви вече. Ако имахте деца, или нещо за уреждане, се налага комуникация. Ама иначе е безсмислено.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 510a36f5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Блокирай я.
Ще мине.
Тя ли те остави?
На колко сте?
Времето лекува

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 77cf0a4ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Жените винаги имат план Б за мъж. Особено ако тя те е зарязала, вероятно за да хване някой друг, в момента не е сигурна дали новият и приятел си струва, защото още не го е опознала и те пази като план Б защото явно си добра партия човек. Пише ти от време на време някакви малко неща уж да се интересува как си, но всъщност просто иска да не я забравиш и да си хванеш друга, знае, че си приел раздялата тежко и ако дори с такива дребни изречения ти държи интереса. Според мен, спри да и отговаряш изобщо ( не я блокирай). Хвани си някоя рандъм мацка, каквато и да е. И качи снимки във фейсбук с нея. Ще видиш как бившата ти ще дотърчи обратно при теб в рамките на 1 месец. Успех!

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 579389cc99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хубаво е, че си позволяваш да плачеш и да "скърбиш" един вид. Така рано или късно ще преживее раздялата, с времето все по-рядко ще се сещаш за нея и в един момент просто ще продължиш напред. Аз с психолог съм говорила за подобна ситуация и тя ми каза, че лесен изход няма. Думите и бяха, че всички ще минем през това в даден етап от живота си и просто трябва да си изживеем всичките фази от загубата - отрицание, гняв, тъга, самообвиняване, с времето се разреждат и цялостно намаляват. По-лошо е да се правиш, че не ти пука и да не си позволяваш да страдаш, така само удължаваш процеса и в бъдеще може да се стигне до депресии заради нещо станало преди много време. Затова и по-често мъжете са тези, които дълго страдат по жена, с която са се разделили преди много време и я мислят още и още, просто не си позволяват да плачат, да им е гадно, а тези емоции се натрупват и после става по-зле. Кажи на въпросното момиче в прав текст да не те търси, край значи край. Всякакъв контакт само ще ти удължи страданията и се връщаш в изходна позиция, хора се преживяват като окончателно излязат от живота ти.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 4d139ef76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Чести са такива сценарии. Казваш на човека, че да поддържате контакт ти пречи да преодолееш връзката ви, която е приключила и те боли. Човешки обясняваш защо трябва да прекъснете контакт и защо ще ги махнеш от социални мрежи/блокираш контакта им и пожелаваш всичко най-добро. Без злоба и блокиране от детинщина - разумно и зряло казваш, че се предпазваш от болка, целувка по бузата и чао.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: b0c4a8bd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Блокирай я! Знам, че звучи жестоко, но тези съобщения само те нараняван още повече. Изобщо се опитай да изтриеш всичко, което ти нямопня за нея, снимки, чатове, любимата ви песен и т. н. Колкото по-малко неща ти напомнят за нея и връзката ви, толкова по-лесно ще го прежиееш. Докато всеки ден получаваш съобщения и с часове гледаш нейни снимки, няма как да продължиш напред.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: c1cc659c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Абе оставете момчето да си реши сам. Това с блокиране и игнориране е много тъпо и егоисточино. Колко може да обичаш. че да го направиш. Иска се изесняване на нещата. Какво може и какво не може. Няма его тук нито пък достойнство. Това е в реда на нещата, а не протакане и дерзаниеЗатова сме хора да говорим помежду си. Само не знам в реалния живот ако всеки си решаваше големия проблем с блокиране. какво щеше да бъде. Бягане при следващия/следващата/.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: f105229434
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   До 5 от друг (не автора)
Много вярно защото и аз съм в същата ситуация, е малко по сложна де. Но нейния план Б и при мен го има. Лошото е, че не приема друго мнение. А и докато бяхме заедно все казва ще си намери друг уж на майтап и това ме наранява много.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 6b19b47864
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   До 10. Не те наранява това, че ти е казвала че ще намери друг. Наранява те това, че си безхарактерен и не действаш като мъж. Някой се гаври с теб, ти мъ викаш евала.

 
  ...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: c840e49199
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   До 10. Казва ти така, за да се стегнеш и проявиш необходимото действие като мъж към нея. А не най глупавото решение-на виж ме с другa/друг съм. Прояви инициативата поне с такт и уважение да изгладите нещата помежду си. То при жените винаги има недоволство. Даже едно открито "от какво недоволстваш" ще разбие стени ако искате да вървиге напред разбира се. Давай без много умуване.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker