Мъжете гледат ли само външния вид? Истината! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете гледат ли само външния вид? Истината!
преди: 2 месеца, 25 дни, прочетена 3539 пъти
Много важен въпрос! Истина ли е това, че мъжете гледат само външността на жените. За да обичат истински една жена, тя трябва да е перфектна без стрии по тялото, провиснал бюст, провиснало дупе, дебелина, бръчки, целулит и т. н… А с тяло, хубав бюст, коса …

И ако с дрехи си привидно хубава, но без тях истината излезе на яве (провиснал бюст, целулит, стрии), те след определено време ще те зарежат, за някоя красива, на която да се възхищават.
Общо взето истина ли е, че ви интересува характера, до толкова, че да не е натоварваща и основно външния вид.
Питам информативно?

Харесвам едно момче и май той също ме харесва, но всичките му предишни гаджета са красиви, като в допълнение имат и изкуствен бюст и уста. Не знам, дали мога с моите недостатъци по тялото да се съревновавам, дори и да съм поне малко по-интелигентна от тях….

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 75

преди: 2 месеца, 25 дни
hash: e9954e3deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Провисналите гърди са нещо много грозно. Няма мъж, който да се възбуди от такива (освен някой чичко, който не е виждал въобще гърди от последните 20 години). Стрии - кофти, но може и да се пренебрегнат. То и масово целите ви задници на жените са ви само в стрии и докато ви ч*каме не е много хубава гледка да гледаш някакво нарязано дупе, сякаш ще се пръсне всеки момент. Провисналото дупе пък е най-лесното нещо, което можеш да оправиш. Явно си голям мързел и набиваш само снаксове.

Иначе, да - гледаме жените да не са натоварващи, мрънкялници, излишно изискващи и пискащи, вечно недоволни и депресирани. Това са сигурни симптоми, че дори и да те обича, в даден момент би предпочел друга. Т. е. в бъдещ момент изневярата ти е в кърпа вързана. Що се отнася до външния вид, при жената той е много важен! Мъжете сме тези, които трябва да се възбудиме от гледката, за да може да започнеме да ч*каме и да свършиме. А това на сила не става. Трябва да го има привличането. За мъжа килограмите не са от такова значение. Важното е да е силен, да вдъхва мъжественост, ако ще и 120 кг. да е.

Така както си описала нещата не са розови. Вземи спортувай и оправи храненето. Иначе, казваш, че той те харесвал. Да, в неговия случай "харесва те" е равносилно на "иска да те мине". Не се самонавивай, че щом е бил с красиви и направени момичета, изведнъж е смъкнал левъла до дъно, за да те поиска. Просто търси лесен секс и ще те остави.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 6b0cde8763
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Здравей,

Да започнем от дълеч. Вероятно те интересува мнението на мъжете дето са ТОП - откъм външен вид, пари, непукизъм и др. Лоши момчета дето ще те зарежат веднага, ако нещо не ти е ОК, или им доскучее.

Имаш късмет, аз съм от тези, и ще ти кажа.

Изобщо не ми пука за характера на една жена - може да е много забавна и приятна събеседничка, може и да е хубава, но примерно аз съм цицоман и ако не отговаря на определени критерии, дори не бих я ебал.

И за каквато и да е връзка, особенно в началото намирам красотата на жената, като НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО.

Ако една жена не се поддържа да изглежда максимално добре, когато се запознае и иска да обвърже един мъж - какво изобщо се опитва да му предложи? Характер? Моля ти се!

А дебелите жени още повече не ги харесвам, защото да си дебел, означава, че чисто психологически, нещо те кара да не живееш здравословно, та не стига, че не изглеждат добре, та и характера им рядко ще е добър.

То за мъж като цяло е грозно да е дебел, камо ли пък за жена.

Все пак - да те утеша една идея. При задълбочаване на една връзка, характерът има значение да.

И вече ако нещата станат сериозни и се говори за семейство - тогава бих направих компромис с това, че жената може да качи кила в следствие на бременност и т. н., въпреки, че ще се опитам да и помогна да си влезе в норма. Но тогава, жената би означавала много повече за мен от секс и бих бил склонен да направя компромис.

В началото на една връзка обаче - отговарям ти директно:

ИНТЕРЕСУВА МЕ ВЪНШНИЯ ВИД

За твоя случай, те съветвам - пробвай се. Не знаеш какви са причините да скъса с бившите си. Може те да са проблема, може той. Не знаеш дали разсъждава като мен изобщо.

Ако нещо би ми бил "червен флаг", ако мислех като жена - това е споменаването на "много бивши". Или не му пука грам и след като ги поизползва ги сменя. Или той не е ОК и често го сменят.

И "изкуствените уста" също... НЕ ХАРЕСВАМ ПАТКИ! :D

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 959b0bfad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Не им трябва да те зареждат, за да тръгнат и с друга :)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 69ca5ac3da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Вечните ти съмнения те саботират, без значение какво ще кажат хората тук. Явно ти също гледаш външния вид, няма лошо.
За да не се чувстваш като на състезание си търси себеподобен. А защо не да започнеш да се грижиш за тялото си и душата си?
Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 7990b9f6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Аз няма да правя секс с мозъка ти, така че не мисля, че някой нормален здрав мъж би предпочел интелекта пред красотата. Като видя жена гледам колко са ѝ дълги краката, колко са ѝ големи циците, дали има хубаво лице, дали е слаба, какъв цвят ѝ е косата, какъв цвят са ѝ очите, не се чудя дали може да реши диференциални уравнения или доказва теореми.

Характера също е важен, но най-вече ако имаш намерение да създадеш семейство с даден човек.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: f92107370d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Зависи в какъв момент от живота си. Ако е само за секс и за развлечение характера на жената няма никакво значение! Но ако търсим за връзка и за семейство, тогава можем да сме привлечени от други качества и външността да не е на първо място. Пак ще е важна, но ще е важно и каква е жената като човек. И дали може да е добра жена вкъщи...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 3670fc4098
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

8.   Гледат само външността. Може жената да не може да чете и пише, да срича, но е важно да е нагримирана и със силикон. Може да е серийна убийца, но пък с екстеншъни.
Не се хаби с това момче. Дори и да си класи над бившите, пак ще търси такива жени. Ще си пази техни снимки, ще ви сравнява на глас, ще иска да си като тях. Ще те унижава. Търси си момче, което е било с по-нормални жени.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 4c116c036b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   " За да обичат истински една жена, тя трябва да е перфектна без стрии по тялото, провиснал бюст, провиснало дупе, дебелина, бръчки, целулит и т. н… А с тяло, хубав бюст, коса"

Не не е истина. Глупости са. Ако беше така само 1% от жените щяха да имат мъже, а всички останали щяхме да стоим "на сухо". Всеки има недостатъци и когато човек обича му е все тая за бръчки, стрии, целулит и т. н. т. Не се вкарвай във филми. Тъпо е.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 4c116c036b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   "Мъжете сме тези, които трябва да се възбудиме от гледката, за да може да започнеме да ч*каме и да свършиме. А това на сила не става. Трябва да го има привличането. За мъжа килограмите не са от такова значение. Важното е да е силен, да вдъхва мъжественост, ако ще и 120 кг. да е. "

Що за глупости? ! Разбира се, че е важно един мъж да изглежда добре и да не е дебел. Все пак трябва да възбуди жената. Каква мъжественост ще ми вдъхва чичко с паласки и шкембе? !

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 9f8534a7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Няма идеални жени. Всичко се променя. Мъжете и те не са перфектни. Един човек, ако те харесва, няма да му пука дали имаш малко корем или нещо друго.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 10df112e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Момиче ако им се ловиш та тея "убавци" ще се психираш яко
За всеки е много субективно какво и що харесва и няколко ограничени не са критерии за вселената.
Отделно съм виждала лечно за мен страшно непривлекателни мъже с огромни претенции. Само като си отвори устата да му се догади на човек

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 8e65ed3468
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Да, мъжете в България гледат основно външния вид и той е достатъчен, за да то привлечеш и задържиш. Тия жени, които приличат на топ модели, имат избор да бъдат с когото поискат. Дебеланите и грозните се задоволяват с каквото остане, защото грозните дебелите, смотаните, тия с малките пишки може и да си мечтая за красавици, но за тях това не е постижимо. Така че въпросът ти е относителен. Изобщо не знаем как изглежда и какво представлява мъжът, който си си харесала. Ако е много вървежен и може да бъде с всяка е лесно да си хване красавица. И да е с теб заради характера ти, ще имаш винаги съмнения, че може да ти изневерява. Ако е ходил със силиконки, може просто да има пари. Не съм го виждала, че да ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 8e52feb768
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Разбира се, че външният вид е от значение. Някога, преди много години когато част от коментиращите тук, даже не са и били блясък в очите на майките си, една моя позната каза:"Човек харесва с очите си, но обича със сърцето". Нещо подобно в друг вариант, моята обична баба ми разказа някаква случка от детските И години, а това е било в началото на 20-ти век. Та там едно момче си харесало едно момиче, но нещо родителите му нея харесвали. Момчето било хубаво, а момичето не толкова, та на въпрос на майка си какво И харесва, то отговяло "Мале, когато тя си сложи синята шамийка, няма по хубава от нея на света". В очите на влюбеното момче, желано момиче е най-хубавото на света. Нещо от личен опит. Бяхме на селскостопанска бригада и настанени в едно ново училище. Ние момчетата от четвърти курс на ВМЕИ-ФРЕ, бяхме настанени на първият етаж, един висок партер. "Нашите" момичета, момичетата от втори курс и момчетата от същият бяха на горните два етажа. Момичетата най-вече от втори курс вечерно време си танцуваха рок на двора на училището. Една вечер ги гледахме от прозорците и аз им се радвах. Нямах изявена приятелка по това време. Гледах една групичка момичета, които си танцеха и ми направи впечатление едно слабичко момиче, което като, че ли беше нещо като притегателен център на тази групичка-слабичко, някак стеснително, не беше шумно, а мълчаливо. Открояваше се от другите, беше облечено с повече вкус, по- интересно, но не биещо на очи. Имаше нещо дисциплинирано в и срамежливо в държанието И. Харесвах го, но от разстояние. точно в един такъв момент един от колегите, който е "сваляч" каза "Е, сега ще отида и ще я сваля". Нещо ме подразни в държанието му и докато той ходеше по коридорите и стълбите, скочих от прозореца, все още не бях забравил натренираността от десантният батальон, а и джудото си оказа влияние. Поканих момичето на блус / не съм кой знае какъв танцьор/, лека полека се заприказвахме. Изглежда си допаднахме, но беше по принцип мълчалива, много добра математичка, намерих И грамоти от олимпиади по математика и физика, дъщеря на зам. министър. Един ден когато ни изгониха от купоните на открито защото вдигаме шум с това момиче тръгнахме да огледаме физкултурният салон. Бях силно изненадан когато това дребно слабичко момиче подскочи, хванаха с за халките и направи възлизане, а след това направи "кръст" на халките. Била малко тренирала спортна гимнастика. Оказахме се съседи по местоживеене в София, а нейните родители апартамента беше в ж. к "Изток", на моите в ж. к. "Ленин" сега "Яворов"-горната част. Така лека полека се сближихме, а няколко години по -късно станахме семейство. Та така и до днес, толкова години по-късно. Тя с добра кариера, технически директор в голяма и иновативна фирма, аз научен работник, а след това нещо като технически директор в малка фирма. Не е вече същото момиче, годините, менопаузата, тютюнопушенето, операциите си оказват влияние. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: b40f3c884e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Авторката- ти какъв мъж харесваш? С шкембе, с рядка коса, криви зъби, стърчащи уши, нисък, с криви крака, голям задник, малка пишка? Но пък е много интелигентен и образован. Искаш ли такъв? Не, нали? Ами и мъжете са така.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 2ccd40ef1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Външността е важна - да, защото разкрива дали обичаш себе си. Една от проявите на любовта към себе си е грижата за здравето. А когато се грижиш за здравето си - ти си красив.
Никой няма да иска да бъде с човек, който не е уверен и не се обича.

Оттук насетне мъжете имат различни критерии за това кое е красиво.
Едни харесват големи гърди, други са луди по "лисичите муцунки"
Едни харесват малко по сочно дупе, други харесват кльощави.
Едни харесват дълга, буйна коса, други си падат по по-къси коси.
Та... да, важен им е външния вид, разбира се, че е.
Но ти няма да си красива за всеки, няма как.
Но трябва да бъдеш красива за себе си.
И тогава и ще привличаш мъжете като магнит (без устни и екстейшъни), защото те са като радари за това - знаят много добре дали една жена се обича и я третират така, както тя третира себе си.

Аз имам няколко кила отгоре в бедрата, обаче съм влюбена в това. Прави ми походката много съблазнителна. Обожавам си усмивката, очите ми греят, когато се смея. Имам дълга коса, която обгрижвам редовно и тя ми се дипли около раменете на вълни. Като прокарам пръсти през нея, за да я отметна и се чувствам като богиня. Имам дълги прасци и умишлено ги удължавам, като нося тънки токчета. Като затракам по тротоара и просто си се кефя сама на себе си. Е така, поглеждам се в някоя витрина и си казвам: Леле! Какво парче.
Вече не съм млада, майка съм, имам някакви белези от раждането, но пък тях колко ги обичам. Те са доказателство, че съм се осъществила напълно, като жена. Мисля за себе си като узряла, сочна праскова, в която всеки иска да забие зъби.

И това получавам.
Искрено възхищение, комплименти.. лепят ми се като мухи на мед. И това ме кара да се харесвам още повече, и това води до още повече възхищение в околните.... и т. н.

Да. Външният вид е важен. Но не и подробностите, на които ние обръщаме внимание. Един мъж ще отчете, че имаш поддържани ръце с маникюр, но няма да обърне внимание на картинката. Ще отчете, че си се нагласила за него, но няма да гледа дали някъде веждата не е оформена хубаво. Ще се загледа в разголеното рамо, но няма да види малката пъпчица, която се е появила от жегите.

Този "лошият батко" :))) не го слушай много. Казва верни неща, но има още да учи. Младичък е явно. Точно те си търсят комплексарки, които после им съсипват нервната система.

Бъди ЖЕНА! Обичай се, грижи се за себе си, усмихвай се, живей със страст и наслада, танцувай, смей се, бъди свободна и прекрасна, топла, лъчезарна, изкусителна и ще си на светлинни години пред всяка силиконова комплексарка, която опитва да се закачи за някой с пари, че да ѝ оправи живота. Тези жени не са щастливи - те са ревниви, подтиснати, вечно търсещи потвърждения в другите, че стават за нещо.
Мъжете лапат по тях, защото отвън го играят на много отвворени и яки и като се появи такава като мен си забравят името.

Един веднъж, седи на среща точно с такава, аз седнах на съседната маса, да си чакам мъжа. И онзи забрави да слуша събеседницата си. Постоянно ме зяпаше, подпипваше се (явно даже се възбуди).

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 8e65ed3468
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   И аз те съветвам да пробваш и да не му се хвърляш на врата. Тва, че е красив, нищо не значи. Може да е с малка пишка и да има недостатъци. Звучиш ми малко комплексирана, вероятно не си от най сексапилните мадами. Пробвай с него, като не стане с него с друг и така. Ама само да не вземеш да се вманиачават и да го преследваш. То или става с някой или не.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 552b37b8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   И аз не харесвам плешиви мъже, но 85% от тях са такива. Даже и повече. Загледай се с колко гологлави типиве се разминаваш по улиците. Другите имат някакви рехави и мазни коси. И тия голи охлюви ще говорят за дефекти, които са поправими. Отиваш във фитнеса, правят ти програма и след два месеца ще имаш промяна. Косите на плешовците няма да пораснат. А ако си присадят ще са още по-смешни.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 02b67b5603
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ако само това предлагаш да. Но що бившите на тоя са с изкуствени цици и джуки, ми е ясен и самият той и най-добре да си потърсиш друг.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 5d1256a601
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   При мен външният вид се свежда просто до физическо привличане и до простия въпрос: бих ли правил секс с тази жена? Не е нужно да е красива, за да искам да правя секс с нея, просто трябва да ме привлича физически. Само че след това обаче е важно как ще тръгне разговора, има ли какво да и кажем... и как си го казваме. И един куп други неща.

Не си падам по секса за една нощ, а не мисля, че повечето жени търсят това. Нормално е, когато искаш да се обвържеш дългосрочно с някого, да имаш още много критерий. И, разбира се, да си наясно с какво можеш да направиш компромис, защото идеален партньор няма.

Преди години се запознах с жена по интернет, с която след няколко разменени кратки писма, решихме да се видим. На външен вид беше ок – в лице нито красива, нито грозна, с правилни черти. Със страхотно тяло, поддържано със спорт. Обаче другото... Нито учеше, нито работеше. Със средно образование. Пробвала да учи разни неща, решила, че това нито едно не е за нея. Същото и с работата. Живееше с родителите си. Раздаваше го писателка, да пише романи – това била мечтата на живота й. Издала едно книжле, блудкав, клиширан любовен роман и има още куп идеи. Които така и не е реализирала, защото май си остана с единствената книга. Не, не търсеше чичко-паричко, който да я спонсорира, търсеше си мъж. Вероятно беше от заможно семейство.

Аз обаче реших първата среща с нея да бъде и последна – за какво ми е паразит вкъщи? Не й написах нито ред повече, тя беше съкрушена и обидена. Явно й бях харесал, защото ми направи подарък – изпрати ми книгата си. В офиса на фирмата, където работех, колегите ме гледаха с недоумение откога чета сапунки.

Та, с въпросната жена бих правил секс, защото ме привличаше физически. Вместо да се възползвам обаче, реших да избягам с 200.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 270f7d96f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Като мъж с избор, винаги съм гледал външния вид.
Разбира се че ще искам здраво и красиво дете от двама слаби, здрави и нормани родители.
Тук вече идва уловката, че не всяка красива жена става за семейство. Една която беше адски привлекателна и имахме връзка няколко години, мога да я определя като негодна за дълги взаимоотношения и ми беше толкова скучно с нея, че направо не издържах накрая. Просто жената беше свикнала заради външния вид да в носят на ръце, да и оправят настроението, като е кисела да и се бършат сълзите и фактически сама не можеше до тоалетна да отиде. Което пък е ужасно натоварващо и глупаво.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 3e0068502a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   Мили коментиращи мъже, не ви познавам, но тези приказки съм ги слушала и от други мъже и след време съм ги виждала с жени, който въобще не изглеждат на това което описват, че харесват... Та разликата е там, че ние жените можем да легнем с който поискаме, та даже и да не сме с идеално тяло а вие с която ви пусне... Авторке след като си усетила, че те харесва действай!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 8e52feb768
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Уважаема №8, ще си позволя да не се съглася с Вас. Не всички мъже са подобни на този вид, който вие познаватеВ значителна част от живота ми мога да кажа, че съм бил в среда с умни момичета и жени. Елитна столична гимназия, семейство, съседско момиче, следване във ВМЕИ"Ленин", най -елитният факултет /ФРЕ-факултет радио-електроника/. В института по месторабота, който е със същата насоченост -колежките млади или на моите години, а тогава бях на 25-гимназия, две години казарма /НШЗО и една година в непълно формиран десантен батальон-младши лейтенант/. Случайно онзи ден си намерих една снимка от офицерската книжка и гледам от там ме гледа някакво момченце. Мда-а-а, настъпила е драстична промяна във външният ми вид. Така, че моите колежки или по -точно момичетата, които съм познавал, а сега жени на повече от зрели години, на едно състезание, но всичко от: история, биология физика, химия, математика, литература, география, астрономия, изкуство, музика била класическа или рок, то всяка от моите колежки ще удържи победа срещу обединеният отбор на чалгарките плеймейтките, моделките и всякакъв друг вид курви. Само да вметна силикона, който си "блъскат" посочените по-горе е полу-органичен материал с основна съставка силиции, а от своя страна силицият е един от основните елементи в интегралните схеми и полупроводници. Но това не прави притежателките на силиконови гърди по-умни, защо силикона го има и като помощно средство като уплътнител или като подложки за обувки и видове изтривалки. Само не наричайте "силициевата долина", "силиконова долина", че ще е голям смях. Част от момчетата от института бяха /тогава/, по време на следването, активни спортисти, джудо, самбо, един борба, ханбал, водна топка. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 0001364db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Зависи от мъжа. Има такива, за които нищо друго освен външността няма значение. Ако е само за секс, повечето подбират според външността. При жените е същото - първо са привлечени от външността, после от характер, интелигентност и други фактори. За дългосрочни отношения обаче нормалните хора си търсят партньор, който притежава много повече качества от едната външност

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: d1f270f2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   От авторката: Да, благодаря на всички отговорили! Нямам шанс! Нека бъдем реалисти, някои неща са си чиста генетика, няма как да се променят. По-добре да се оттегля.

Колкото до номер 1, имам диабет тип 1 и това налага да си следя кръвната захар непрекъснато т. е. какво изяждам и колко и какъв инсулин да си приложа. С други думи рядко ям сладкиши или снаксове. Да и винаги ми се налагало често да спортувам, но не бих казала, че ако имаш плосък и провиснал задник генетично, спорта помага. , , Добре’’, че са стриите по него, че да изглежда уж женствен.

До Номера 2 и 5:Наистина е страшно красив! Не гледам само външния вид, просто много ми е приятно, когато си говорим. Забавляваме се, той е с чувство за хумор и е приказлив. Интелигентен е, много теми го интересуват, дори е чел всички руски класици. Общо взето не мога да кажа дори един недостатък….

Благодаря на всички отделили време да пишат! Наистина съм изненадана, колко хора са се отзовали, за сега виждам само от 1 до 8, но има още 15 коментара чакащи одобрение.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 4af46e9d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Истина е! Винаги мъжете гледат външността на жената. Ако някой вземе грозна, това е, защото не е намерил по-хубава.

Ако вкусът на момчето/мъжа е силиконови гърди и надути устни, не значи, че ти няма да му харесаш.

Когато човек е много млад гледа повече външността, отколкото като озрее. Мъже над 40 едва ли ще намерят жена без нито един недостатък, но пак гледат жената да е хубава...

Аз съм жена, това е моето мнение.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: b6dc5c1a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Външния вид е важен за да те забележат и да ти обърнат внимание. Както при мъжете, така и при жените. Само с външен вид обаче, няма как да задържиш някого.
Забелязал съм, че ако си влюбен в някого, започваш да виждаш само хубавите му страни и да игнорираш това, което по принцип се приема за грозно - например малко по-голямо дупе или леко виснали цици. Това важи до времето като си влюбен. Като изчезне любовта, всякакви недостатъци започват да ти се набиват на очи.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: de38178649
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Мен ме отблъскват статуси, пиърсинги и всичко изкуствено. Ако си естествена и си добричка и не си с наднормено тегло съм навит

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 2b9e242ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   За мен е важно с жената до мен да си паснем и да се раздава, а да не е някакво задръстено дърво. Сега за стрии, висналост и пр. Ми нормално е да има. Все пак сме хора и на мен не ми пречи, даже си ме кефи жената да си има и да се тръска. Въпрос на вкус предполагам.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: d563ba40c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   Но ще те открехна на една тайна, авторке. Най-големите комплексари имат най-високи изисквания. Може да са дърти, грозни, беззъби, плешиви, ниски, дебели, дори импотентни. И ще уязвяват жените, ще им търсят недостатъци, просто защото са наясно, че не ги заслужават. Чиста проба манипулация

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: b40f3c884e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   А ти какво гледаш? Харесваш ли дебели, ниски, плешиви, с криви крака, грозни лица, малки пишки, но много интелигентни и образовани? Не, нали? Ами и мъжете са така.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: bb6b228fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Номер 16 здраво се е филмирала. Странно но повечето хора се филмират или в едната или в другата крайност. Ти може да си мислиш каквото искаш но реалността едва ли ще я промениш толкова лесно. И аз искам в момента да спре да вали ама едва ли ще стане ако си мисля че е спрял вече дъждът. Ще спре когато трябва не когато аз искам. То хубаво да си мислиш позитивно но чак пък до такава степен че да си мислиш че всеки мъж те иска си е равно на ненормалност. Аз като мъж ще ти кажа че така както си се описала определено не бих те харесал, камо ли да искам да те "захапя". Ти може да си мислиш че си "богиня" с форма на "сочна праскова" и че всеки мъж те иска ама реалността едва ли е такава. По полека с филмирането. Не сте толкова невероятни колкото се мислите.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: d0c99c28db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Авторке, ще ти кажа моята гледна точка, като не трърдя, че важи за всички мъже.
За мен е много важно с една жена да имаме силно привличане. Което зависи от редица фактори, а външността е сред най-значимите. Ако една жена е неподдържана, едва ли ще ме привлече. Колкото и да е готина като човек, ще сме само приятели.
Но не си го представяй като някаква система с точки. Ако жената изглежда достатъчно добре, за да ме привлече, не търся моделска красота. Важно е да ни е приятно, да можем да си говорим.
Приятелката ми е хубава жена, но далеч от някакъв тертип за манекенка. Когато се запознахме се виждах с друга, Кото на теория много повече се доближава до идеала ми за външност. Но така ме спечели това момиче с излъчване, че се влюбих бързо.
Ти казваш по-горе за генетика. Според мен е повече до това как една жена се грижи за себе си. Спорт, хранене, грим, козметика, дрехи. Жените повече ги разбирате. В общия случай жена може да се докара да изглежда добре. Не харесвам изкуствените, но ако чак пък толкова имаш комплекс за нещо, може и с пластичен хирург да го коригираш.
Според мен не го мисли. Ако с това момче се харесвате, пробвайте и каквото стане.
Но работи над нагласата си. Мен лично толкова неувереност и комплекси биха ми дали червен флаг.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: 3670fc4098
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   23, поредната доза спомени от 50- те. Ама сега не сме това време. Сега е много по-лошо. Кой ти е казал, че силиконът прави жената умна? Тогава може да се е ценял акълът, сега не е така.
Сега мъжете и с нож не може да ги накараш да не търсят фейк жени. За тях е без значение дали може жената да смята, да пише правилно на родния си език, да има обща култура. Стига да е напомпана, с много лайкове.
Авторке, имай си едно наум. Това, че е бил само с такива значи, че такива харесва. Такива жени ще са и златотърсачки. Ти може да не си, но той ще те третира така. Ще смята, че и ти ще го окрадеш. Ще стане стиснат. Ще те сравнява с тях, ще иска да се обличаш като тях, да се държиш като тях. Да се коригираш. Ще ти подвърля уж небрежно, че имаш тънки устни, несъвършенни гърди и прочие. Ти влизаш в едни отношения с нагласата, че трябва да му се доказваш, да се съревноваш с предните, а това е
пагубно. Ти вече имаш комплекси и един по-зъл човек би се възползвал лесно. Няма значение какво е чел. Каква файда от руските класици като е ходил със силиконки?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: abedc85d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   Прави ми впечатление колко високи в облаците летят много от коментиращите и най-вече мъжете. б

Пичове, тренирам от дете, нямам корем, нямам паласки, спортувам 4-5 пъти седмично и пак нямам ваше претенции!

Осъзнайте се малко. По паркове и градинки редовно виждам млади хора и а МЪЖЕ на по 30-35 години с тумбаци, увиснали, с някакви широки тениски като на негрите в гетата и си представям как същите типове очакват да спят с топ моделки

Смешно е просто. Търсете ви жени на ващо ниво и спрете да летите в облаците.

Т. Т.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: eef3af66a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Номер 1, големият еб@ч, нали и ние, за да спим с вас трябва да ни харесвате и на нас. Дебел, плешив и дърт, не благодаря. Ти с Адриана Лима ли си бил, слабо в България. Комплексар, да се изтъкне порно маниака какъв еб@ч е

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: dcbec9b210
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   А при вас жените как е?
Познавам яките мадами да ходят и да раждат от визуално отвратителни мъже, къде заради габарити, къде за друго.
Така че е ясно, че когато един мъж си плаща за всичко, всяка се навива, дори да не може да го понася и да го гледа. После чак се хвалите колко бил над останалите, а ти го гледаш и не вярваш на очите си. Така че хайде моля ви се с тези морални теми.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: f82f1303dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   10, като станеш лелка с паласки и щембе - ще разбереш! :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: b0616b437b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   За Номер 17 Обикновено най-привлекателните хора имат най-много комплекси! Те просто са прекалено критични към себе си и намират във всеки детайл недостатък. Нещо, което масово няма да се сметне за такъв.

 
  ...
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: b0616b437b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Не е нормално да си сменяте партньорите като носни кърпи!!! Мъжете да избират, искам тази, ме е по-красива от моята, онази с по-дълги крака и тем подобни!!!! Не може така, не е морално. Извратено общество и ценности. Живота е толкова труден, направо да повърнеш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: b31cec8e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   От авторката: Разбирам гледната точка на всички писали до момента. Благодаря, че отговорихте!

Номер 38:Описваш чалга антикултурата. Единици са жените, които правят така. Правилно, че повечето са силиконови принцеси, но няма достатъчно принцове за тях. Човекът, за който пиша, не е от тях.

Номер 35: Да, точно това ме обърква. Какво общо са намерили с него? Мисля, че си права и дори и да не ме кара да се оперирам, със сигурност ще ме сравнява.

Номер 34: Поздравление, че си намерил точния човек! Съветът ти е много ценен.
Това, което си описал ти, са базисните правила да изглеждаш добре, които всяка една жена знае. Една операция, каквато и да е крие много сериозни рискове и усложнения. С други думи ако не е животозастрашаващо е ненужно. В обществото ни се представят, като нещо много достъпно, но реалността е различна.

Номер 23: Интересни коментари! Винаги е интригуващо да видим как се променят нещата с времето.

Номер 16: На мен много ми хареса коментара ти! Излъчва самочувствие! Посланието ти е страхотно!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 9d43319e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Склонна съм да помисля че да, гледат основно външния вид и може би го осъзнавам чак сега. Когато бях млада, в университета, бях напълно съсредоточена върху ученето. Даже мога да кажа вглъбена. Веднъж майка ми ме попита защо не съм си намерила мъж тогава (със съпруга ми се намерихме на стари години, съответно нямаме и деца). Аз дори не бях ходила на среща, а тя ме питаше защо не съм намерила мъж. По спомен никой не си е правил труда даже да ме сваля, а камо ли да ида на среща. Съжалявам че не съм имала възможност да имам деца, но не е като да съм имала особено избор. Да си призная, не разбирам защо външният вид има толкова значение, може би и затова съм пренебрегвала значението му
Все още не разбирам защо има значение, въпреки че вече поне отчитам че явно има. Аз изглеждам нормално (без някакви видими недостатъци като несъразмерни черти или нещо друго),
но поглеждайки от мъжка гледна точка, не е секси. За да съм секси, трябва да се наконтя, и пак, съпоставена с млади момичета, ще изглеждам като просто една жена, отиваща на някакво официално събитие, а не като кукла Барби. За мен това контене е леко безсмислено, това са моите разбирания, и затова не съм му отдавала значение. За мъжа ми категорично мога да кажа че е видял съвкупност от качества в мен, и външността ми му харесва, защото е естествена, но със сигурност не ме смята за мис вселена т. е. не е сляп за разни красива момичета навън. И на фона на всичко, което написах, все още част от мен не разбира защо това е толкова важно. Особено след като младостта е толкова кратка, и след това всички са с бръчки. Също да спомена, както не съм суетна, така и не се плаша от старостта. Та в крайна сметка, за мен е важно прилична външност, а и все пак донякъде си е ген, но животът не е само това, това е и причината да смятам за безсмислена цялата тази суета. Може би тази суета има смисъл дотам че да привлечеш на млади години добър мъж, да си направите поколение, и да си отгледате едни дечица, т. е. красотата е бонус в генетичен план. Но не съм сигурна че тази красота се използва толкова по предназначение (за съжаление).

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 2ccd40ef1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   До 33 от 16

И защо, като изобщо не би ме харесал, от 40 коментара, изгуби време да отговориш точно на мен? ! :)

И хайде прочети пак какво казах:
Няма да си красива за всеки, но трябва да си красива за себе си.

Реалността, непознати приятелю, е това, което виждаш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: c476ab4c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Само прочетох че смяташ за красиви изкуствения бюст и уста и щях да повърна.
Красотата е субективно понятие миличка.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 473b7666ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   А той ли ти каза, че бившите му са такива красавици или ти ги намери в соц. мрежи? Ако нищо не ти е споменавал за тях не виждам защо се тревожиш. Щом са бивщи явно нещо в мозъчната им дейност или характера е куцало.
След няколко неуспешни връзки с такива топ красавици и мъжете се приземяват и започват да се заглеждат по не толкова перфектно изглеждащи жени. Особено ако са над 26-27 години и мислят за по-дългосрочна връзка.
Ж.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: b31cec8e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   От авторката: номер 45 никъде не съм написала такова нещо! Написах, че са красиви жени. Това, че са решили да си слагат бюстове и усти не ги прави грозници.

Номер 46: Той ми разказа за тях и ми показа снимки от почивки с тях. Разбира се, след това ги издирих в соц. Мрежи. Иначе никога не бих помислила, че е ходил с този тип жени.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: a36aa044c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

48.   А жените, защото не гледате външния вид... Да, разбираемо е, че няма да се хванете с някой разплут, мърляв, размъкнат и т. н. Но не отразявате и мъже с нормално телосложение, дори и атлетично. Единствено и само харесвате брутално нацепени мъже, татуирани, с бради, с лоши погледи и т. н. Ако ще тези мъже да са тотални гьонове и две приказки на кръст да не могат да кажат и да живеят в панелката с родителите си, за вас те са номер едно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: c33c7802ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Да бе да, номер 48…Това харесват жените, които ти харесваш. Аз и много от моите приятелки не харесваме на тестостерон, гледащи на кръв, татуирани бандити.
Даже и ръста не ме интересува стига да е по-умен от мен. Единствено е важно да е рус и да има хубаво лице т. е генетично здрав. Но красотата в чисто субективна. Всеки харесва хора по свой образ и подобие.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: d8ea0f2fdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   39, аз и сега съм лелка, но нямам шкембета и паласки и предпочитам слаби и стройни мъже.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: d61c0988f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   48, не, такива сте ВСИЧКИ жени. Няма значение ние какви жени харесваме, просто такава е обективната реалност. Престанете да го извъртате натам, накъдето на вас ви изнася, за да се изкарате жертви.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 386c132069
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Някой напише ли, че за мъжете е важно да са интелигентни, се слага веднага 1*. Не става само с мускули, трябва и мозък.

 
  ...

1-50 от 75
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker