Любовен триъгълник... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовен триъгълник...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2891 пъти
Преди няколко месеца се запознах с един мъж, И., той на 24, аз съм на 22. Нямаше някакви чувства, но имаше привличане, получи се връзка с цел секс въпреки, че той се държеше много мило. Правехме го най-вече в квартирата му... където се запознах с другия - Г., съквартиранта му, също на 24 г. Двамата са изключителни приятели, но са и страшно различни хора.

В началото явно се разбираха Г. да го няма, когато И. ме води там, но просто нямаше как да не се засечем някой път и да се запознаем. Само като ни се срещнаха погледите и усетих тръпка в сърцето, мисля, че и той изпитва чувства към мене, но просто разбирате защо съм притеснена, той е напълно наясно, че неговия пръв приятел ме води там за секс и мнението, което може да си е съставил за мен е сигурно много лошо.

Разпитвах тънко И. за това какъв човек е Г., а и по моите впечатления е по-затворен, възпитан, тих, докато И. си пада мачо. Доста странно е как са толкова големи приятели. Разбрах, че трябва възможно най-бързо да прекратя тази връзка с И., ако искам да имам поне малко шанс с Г.

Последния път когато бях с И. и останах в квартирата им до сутринта Г. го нямаше. Смятах това да е краят, но не можах да преодолея мачовския чар на И. и пак правихме секс. Сутринта се озовах сама там, И. беше духнал някъде и не си вдигаше телефона.

Чудя се какво да правя, глася се да си тръгвам и на вратата среща с Г., пак странни погледи, заприказвахме се, но пак се получи кофти ситуация. Аз живея в другия край на града и тъкмо да си викам такси, Г. предложи да ме откара. Държа се джентълменски, но и дистанцирано (разбираемо), все пак приказвахме повече и с всяка дума все повече си го харесвах. Мисля, че се влюбих в това момче, изглежда толкова свестен, но каква ужасна за мене ситуация да се запознаем. Абсолютен малшанс:(.

Казах на И., че това е края, не сме се виждали от тогава. От тогава не съм виждала и Г., сънувах го 2 пъти вече, гласа му постоянно е в главата ми, дори едното банално ръкостискане и докосването на ръката му помня и усещам.

По погледа му усетих, че ме харесва, а и И. веднъж ми го беше намекнал. Но как, как да се доближа го Г.? Ако има лошо мнение за мен не знам, когато ме откара с колата си през половин София, а аз исках с такси измърмори, че не било редно да остави дама сама да се оправя? ! Редно, дама? Не бях чувала тези думи от устата на мъж и ми щракна, че този си има принципи някакви и не знам как се вписва в тях бивше момиче на най-големия му приятел.

Много съм объркана, но едно знам, искам Г. Дълга и оплетена история, какво ще кажете? Как да постъпя, с Г. ме свързва само фейсбук приятелство и скайп, говорим си често на всякакви теми, но не смее да прекрачи границата. В същото време другия от триъгълника ми звъни за срещи, кани ме на кафе... аз бих отишла, но не и с него, а с Г. :(.
Посъветвайте ме нещо мили хора, защото аз не мога да намеря начина да стигна до целта си - Г., а това, че И. ми звъни предполага, че ще пречи всячески:(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 938cdd14a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, добре си скъсала с този И. Явно е било само за секс, както сте се разбрали, щом той ти е намеквал за Г.
Много просто - покани Г. на кафе - намери го във фейса. Разкажи му, че с И. същност сте нямали никакви чувства един към друг и сте приключили аферата си, но някак си изпитваш нещо повече към него.
Аз съм сигурна, че ще успееш да примамиш Г по твой си начин, само че не вярвам, че ще успееш да не спиш повече с И., ако го виждаш по-често. Това много ще нарани добротото ти момче, изобщо - ти сигурна ли си, че си за такова момче? Можеш ли да го направиш щастлив или просто е пореден твой каприз?
ж26

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a8995d33db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Г. не те заслужава... ако той е свестен ти каква си? .. той много добре знае каква ти е била връзката с И.. само секс.. ако иска сериозна приятелка едва ли ти би припокрила стереотипа му за такава...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6da9b8b22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Докато не опиташ, няма как да знаеш! Яко си хлътнала според мене, авторке, а аз лично не виждам нищо лошо в това! Млада си, сега е време да си поживееш!
Покани го този Г. на кафе, ей така, съвсем неангажиращо. Виж го как ще се държи, дали ще има намеци или ще е дистанциран. По поведението му сама ще си направиш изводи за бъдещето оттук нататък.
Желая ти успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker