Защо се появяват, когато нямам нужда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се появяват, когато нямам нужда
преди: 2 месеца, 21 дни, прочетена 977 пъти
Здравейте.
Винаги, когато съм сам и нямам човек до себе си, получавам пълен игнор от жените, но когато завърша някакви отношения с жена и нещата започнат да стават сериозни, веднага почват да ме заговарят дори непознати за мен. Преди си мислех, че си го внушавам, но вече няколко пъти точно така става. Като бях сам съм обикалял постоянно за да завържа някакъв контакт с жена, случвало се е дори да ме подминават, а когато вече нещата тръгнат се появяват дори красиви момичета, които не съм и предполагал, че ще искат да си говорят с мен. Много ми е странно това. Вчера например отидох на един нон стоп. Продавачката в него е много красива жена, но колкото и пъти да съм ходил, дори и да съм пробвал за я закачам, нищо не се е получавало. Вчера спирам и със слизането завърза разговор с мен, почнахме да си говорим и да влизаме от тема в тема, прекъсвахме само когато и идват клиенти и така неусетно изминаха 3 часа. Накрая тя само поиска инстаграма ми, а аз направо забих в момента, но и го дадох. Видях, че влезе в профила ми, но не ме последва, а само го разгледа. Като се прибрах няколко часа по-късно ме последва и там разговора продължи.
Въпроса ми е дали се случва и на Вас това и ако да, на какво се дължи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 5dd00f2e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Жените харесват мъже, които са заети и/или заобиколени от други жени. Това веднага им подсказва, че има някаква основателна причина те да са обгрижвани с внимание.

Ще дам друг пример. Ако имате две заведения на една улица, но едното е напълно празно, а другото пълно с хора, къде ще седнете? Там, където има повече клиенти и вероятно кухнята е по-вкусна, както и обслужването по-добро? Продуктите са пресни, тъй като постоянно някой ги използва? Или ще отидете в заведението, където продуктите не е много ясно дали не са стари и храната не е лоша?

По аналогичен начин разсъждават жените. Има множество статии в интернет, които бихте могъл да прочете, както и тонове видеа да изгледате. Специалисти и различни други автори са изписали цели книги на тази тема, а някои дори с това си изкарват прехраната.

Всяко нещо си има логично обяснение - това не прави изключение.

Сега ще кажете, че те не са Ви виждали физически в компанията на друга жена, нали? Жените, които Ви заговарят, когато сте обвързан, не е задължително да са Ви виждали с друга жена. То се усеща понякога. Как? Много просто. Очите Ви не шарят толкова много, непринуден сте и отпуснат, спокоен дори. Не търсите задължителен контакт и не флиртувате.

Жените не знаят как да реагират в подобни ситуации. Те забелязват мъж, който не им обръща внимание. Това е нещо, на което те не са свикнали. Обикновено го получават. Отправят им комплименти, търсят тяхното внимание и прочее. Но в този момент на обвързване, Вие не се нуждаете от това, защото го получавате от друго място. Разбира се, всяко правило си има изключение, но сега разглеждаме конкретно Вашия случай, в който Вие не сте отишъл да разговаряте или флиртувате с дамата - независимо дали е било младо момиче или по-зряла жена.

Жените започват да си задават въпроси. Защо той ме подминава? Защо той не ме заговоря? Защо той не ми обръща внимание? Така бихме могли да продължим до утре и отново да не ни стигне времето да изброяваме какви ли не други въпроси.

Отделете време и се запознайте в дълбочина с темата - наистина интернет е необятен и предлага куп възможности. Потърсете информация и ще се изненадате какви неща ще откриете. Ако сте на "ти" с английския език, Ви съветвам да потърсите статии и видеа на този конкретно. Ще откриете по-лесно материали, а и може да научите доста полезни неща.

Приятно занимание и успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 6a115a469f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   А ти не разпознаваш ли бездомните кучета, които ти се лепват за тебе с надеждата да ги нахраниш или поне да им обърнеш внимание от тези, които си имат стопанин, весело въртят опашка и ти идва да отидеш при тях и да им кажеш: "Ех, какъв готин пес! "?

Съвсем същата чувствителност имат и жените към пропадняци (когато си сам) и към расови екземпляри (когато весело въртиш опашка заради някоя дама) :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 202e14e9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Фантазии. Кой на работното си място ще може 3 часа да си лафи с клиент? Камери няма ли, шефове?
Не си вдушавай глупости.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: add825b980
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Има нещо такова. Дължи се на женската простотия и комплексарщина. За жените са видими само онези мъже, които са "нещо". И не им пречи да се редят с хиляди на опашка за един мъж.

Когато си с гадже, останалите жени те възприемат като добра партия, защото някоя вече седи при тебе, а щом седи при тебе, то не е просто заради хубавите ти очи, а заради това, което имаш - материални блага, професия, социален статус...

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 39be1ee3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Обяснили са ти го перфектно горе. И аз съм го изпитвал и всички мъже, които имат жени, дори и да не подозират, че е заради това ги заговарят.
Pre selection му викат на английски. Жените усещат и виждат, че вече си избран и селектиран от другите жени. Това те прави един вид безопасен. Тоест няма нужда сами да те разгадават дали ставаш. Шом има жена/жени около тебе значи има фактори, които ги привличат. Пари, секс, външен вид, тяло.. може да притежаваш едно от тия неша или всичките.
За съжаление това е поредното доказателство за лицемерието на жените. На нас мъжете не ни дреме, но за тях всичко е селектиране по критерии. Там няма безусловна любов. Може да има симпатия и привличане, но е до един момент.
Жените са много по-брутални в селектирането и от мъжете. Дори грозните имат високи критерии за мъж.
Когато си сам си пълен мухльо. Имах една, която искаше да излизаме и отказах, а тя все ме питаше защо съм бил сам. Все питаше дали съм спал с еди коя си.
Видят ли те, че се заглеждаш ти вече си отчаян за тях и не ставаш. В момента и аз съм в тоя капан, защото се заглеждам доста напоследък и усещам презрителните им физиономии и погледи.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: a1b5897b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Жена съм, но и на мен ми се случва. С тази разлика, че не обикалям улиците да търся нови запознанства, когато съм сама. Но все пак хвана ли се с някой, някой бивш ще започне да ме търси, някой стар обожател ще се върне, за ден трима мъже ще тръгнат да ме свалят, някой колега безумно ще се влюби в мен, някой познат от близкия ми социален кръг ще реши, че съм жената на живота му, в социалните мрежи ще се включват ежедневно някакви непознати на лични съобщения и т. н.

За мен всичко това се дължи на самото излъчване. Когато съм влюбена, със сигурност се разхубавявам. Не от гримове и нови дрехи, а самото ми излъчване става малко по-различно. По-женствено, по-нежно. През по-голяма част от времето съм усмихната и с блестящи очи. Но пък и от край време приемам този етап като начин за проверка на чувствата ми към човека до мен. Проблем е само ако той е ревнив, тъй като в една от връзките ми, момчето си мислеше, че аз умишлено предизвиквам внимание и търся флирт, което не е истина, но при силен интерес от разностранни места нормално да изпитва съмнение в мен. Не просъществувахме с него. Но пък настоящият ми партньор се изкефи на този период, като виждаше как режа всеки без да се двоумя.
При мен лично това трае около година след като съм се влюбила. После нещата утихват и си ставам пак по-трудно забележима за мъжете.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: 85c7c8ded6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ако за момент си представим, че на мъжете им изчезне половия нагон, колко от темите в този сайт няма да ги има, защото на мъжете няма въобще да им дреме за съществото наречено жена, . Даже повечето ще избягват всякакъв контакт. Иначе както са го казали по- горе жените са брутални, но това е и защото последните десетилетия им се позволява масово да курвеят, тъй като ги няма вече социалните ограничения, които сдържаха животинската и курвенска природа на жените. Разбира се, това всичко се прави с цел намаляване на населението- статистически колкото повече е тъпкана една жена, толкова по- малко деца ражда. Обаче няма смисъл да се мисли толкова много по тази тема, такива са обстоятелствата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: 2a2ed73ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Айде, поредният филмар. На момичето му е било скучно, а ти си кибикът, с когото да си убие времето. То на мъж вече да не смееш и две думи да кажеш. Веднага ще помисли че си лудо влюбена.

 
  ...
преди: 2 месеца, 19 дни
hash: d8ab35b72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Да, това е добре познат феномен, даже и в поп-културата се използва. Имаше някакъв филм, в който един си слагаше брачна халка като ходи в бара. :)

Може би те смятат за "по-безопасен".

Тъкмо оня ден сегашната ми жена намери халката ми от първия брак в една кутия и си спомних, че когато я носех - жените ми се лепяха. То - верно, че тогава бяха и с 20 години по-млад :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker