Как да заговарям жени от улицата правилно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да заговарям жени от улицата правилно
преди: 2 месеца, 29 дни, прочетена 2599 пъти
Аз съм девственик на 35 и искам да си намеря гадже. Всеки ден обикалям по пейките на центъра на града и заговарям непознати жени, с цел запознанство, но те ме отбягват и ме мислят за странен. Много от тях са със слушалки, а слушалките ми пречат да говоря с тях и да се сближа с тях, наистина, не разбирам защо всички ги носят. На външен вид съм добре, поддържам се, не тренирам фитнес, но поддържам добра лична хигиена, къпя се всеки ден, дрехите ми са винаги изпрани, изгладени и миришат на ягодов парфюм, та не знам за какво се плашат от мен. Умен, забавен, с чувство за хумор, умея да разсмивам хората около себе си, и да ги предразполагам да се отпуснат и да се чувстват добре в моята компания. Въпросът ми е: как да заговарям непознати жени от улицата правилно, така, че да не се плашат от мен и да не ме мислят за луд?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 29 дни
hash: ad0512e3ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не знам защо асоциирам аромата на ягода с женски парфюм. Женските парфюми са с цветя, плодови и сладникави. Мъжките парфюми са с по-остра миризма. Странно ми е мъж да мирише на ягода...
Няма как да ги задължиш да ти обръщат внимание. Че и да сядаш до тях, странно е. Сладко е по филмите. В реалността е психопатско. Някоя жена трябва да е много мръднала да си даде телефона на непознат.
Пробвай с някакви уроци по танци. Или от група от фейс за твой интерес. Примерно има групи за някой сериал, хоби или нещо друго. Завържи дискусия по някоя тема там, поне ще има над какво да надграждаш като комуникация. Ще имаш основата. Ама да обикаляш града, и дабнеш момите дали ще им се запознава с теб е много рисковано.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 0ec98f28de
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Това малко фалшиво ми звучи честно казано. Не ми се вярвя някой да нарича себе си така. Някой си пуска фейкове с цел да се забавлява.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: dbc50b9e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Никак, братле. Освен ако не си 190 висок и с развити социални мрежи. Дори може и да си готин на външен вид и пак да те отрежат. Защото конкретната жена може да не е на вълна сваляне и да не е на вълна флирт. Дори бих казал, че повечето на улицата са такива. Демонстрират едно спокойствие и не заинтересованост, защото в същото време като си включат мобилния нет, съобщенията се почват.

И съвета ми към всички пичове е никога по никакъв повод да не заговарят жени на улицата. Минаха се тия времена, в които обикновен мъж на средно ниво може да има успех в това начинание.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 4c7193c385
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

4.   Пробвай в група по танци, на улицата е по-трудно, успехът на свалячите е някъде към 3 процента, което означава, че 97 от 100 ще те отрежат.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 69b654d2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

5.   Ако смяташ, че така може да си намериш гадже, си в тотална грешка. Не, че някои връзки не са започвали по този начин, но са изключение. Не разчитай на изключението. Така както описваш, в техните очи приличаш на натрапник, който търси поредната бройка.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 736a0e7210
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Не каза най-важното - какво е лицето ти и костната ти структура, тоест ГЕНЕТИЧНОТО ТИ ЗДРАВЕ?

Жените обичат ГЕНЕТИЧНО силните мъже - високи, красиви, силни като физика и характер. Такъв ли си? Ако беше такъв, щяха да те заговарят по улицата ПЪРВИ и да скачат в леглото ти сами, без почти никакви усилия от твоя страна.

Та отговора е ясен. За жените или ставаш на 100%, или не ставаш за нищо.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 1bfc8016aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Ха-ха, ти така ли смяташ, че ще стане работата?
Заговаряш жени по улицата?
И вуйчо ми навремето си беше намерил жена на една затрупана със сняг хасковска автобусна спирка... Сега е щастливо разведен от поне 20 години! Децата му, слава Богу, пораснаха и си хванаха пътя, иначе раснаха без баща...

За мен най-читавият вариант чпвек да си намери жена е в някаква група, където учат, работят, изграят танци заедно, ако щеш. Да имат поне няколко месеца да се опознаят, да пообщуват, а и все пак тази група да ги обединява по някакъв общ интерес - наука, изкуство, спорт, хобита, занаяти... Шах-клуб да е дори, или курс за готварство.
Не можеш да хванеш някого от улицата и да се надяваш, че ще си паснете. То може, ама шансът е 1:10 000 сигурно, ако не и по-малък.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: b22645c7ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Споделете ми начин, по който мога да се свържа с Вас, и ще ви науча, не го правя за пръв път, последния път обяснявах на едно индийче, около 30 годишно, научен работник по механика в една западна академия на науките. Постигна доволни резултати. Съгласих се, именно защото беше девствен и не е редно така да стои, а с времето положението се утежнява. Аз самият съм се учил в група с едно друго момче, като това ни беше Тема Н1, в продължение на няколко години, опитвали сме какво ли не, а после го споделяхме и обсъждахме с цел анализи и корекции, правили сме и произволни експерименти и басове - "сега излизаш, настигаш я тая мацка, и я убеждаваш да дойде в бара" - успешни естествено. Идеята беше да си намерим по-добри партньорки и да надушваме отдалеч неподходящите хора, но за съжаление - то се услажда и доведе и до ексцесии - женкарство, тройки, и изобщо - нищо, което да изгражда духа и надгражда живота. Той се ожени някак, а аз - още не.

Защото, да се научите не е никак трудно, въпросът е какво ще правите после с това умение - свестните мацки надушват кой за какво става, точно както и Вие ще се научите да ги разпознавате, и се пазят от именно при най-малкия сигнал, че срещу тях стои донжуан, а с опитът този стереотип неминуемо ще се отпечатва все повече у Вас.

Това Ви го казвам за да не се подхлъзнете, веднъж придобил някакви умения, мислете, че до 5-тата максимум, трябва да сте си намерил подходящата, което е напълно реалистично, може и отраз да се случи. Животът не търпи нашите граници. Моите бройки аз не ги помня, а от 2017-та съм въздържател на тема случайни свалки и преспивания, през 2022-ра отпуснах замалко контрола и докато се усетя вече имаше нови 4, през 2023-та пак една. Наскоро пак отпуснах контрола и докато се усетя, че обяснявах как се кара безопасно колело, защото госпожата щеше да се забие в отворилият ѝ една врата, вече бяхме в нас, има няма на следващия ден. Но изпитвам дълбоки угризения, че го направих последния път, и че изобщо съм правил някога така и съм решил повече да не докосвам женска кожа, ако не съм сигурен, че потенциалът да е последната е наистина висок. Ходенето на църква ми помогна, ако и да съм далече от праведен, и да прегрешавам, че даже и наскоро - помогна ми и то много. Сигурно ще предизвикам и бурни реакции, или философия от Школата на Киро Брейка, но фактите са такива - помогна и ми помага много!

Та, единствено за хора като Вас се връщам назад и то с човеколюбивата цел да се помогне някому, който не бива да е положението, в което е. Не говорим ни за пари, нито за нищо.

Ако живеете в България - да знаете, че там е още по-лесно, защото обществото ни, за съжаление, масово оглупя и изпростя, така много по-лесно изпъкват нормалните и неубитите по духовност хора, а е вероятно да сте такъв - покварата анестезира ума и душата и човекът деградира до елементарен полуживотински светоглед, един 35 годишен девственик има много какво повече душевно даде, отколкото бройкаджия с 200 бройки, и именно това за много, заедно с някои комуникативни умения, би било много привлекателно, но това е на втори план....

както и да е, нека администраторите намерят начин, и ако Вие желаете - оставете имейл на администратор, аз ще се свържа с Вас, ако ли не - поне да не затриват това мнение, защото и то може да Ви бъде много ценно, считано от моя (в крайна сметка негативен) опит.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 1de6115558
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

9.   Слушалките са НАЙ-ВЕЧЕ за да не ни заговарят непознати мъже, особено с твоята цел! Избягвай жени със слушалки, мислех, че е съвсем ясен индикатор.
Много жени се принуждават сами даа си купуват годежни пръстени или халки със същата цел.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: ea0a3eb709
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Това със заговарянето на жени посред бял ден на улицата работи само при хубавите, млади и добре-строени мъже. Ако си с обикновена външност дори няма да си направим труда да погледнем в твоята посока. Жените сме много предпазливи и плахи, когато сме навън и ако някакъв непознат мъж се втурне към нас и тръгне да ни заговаря е само естествено, че ще се уплашим и побегнем. А и освен това, излизаме навън през деня или по работа, или за да разпуснем малко и да се насладим на хубавото време с приятели/колеги и не бихме искали непознати да идват да ни притесняват.

Не знам къде си блял досега, че си все още девствен на 35. Ако наистина беше добре изглеждаш, както твърдиш, щеше да си залят от женско внимание и обграден от жени, и със сигурност нямаше да се намираш в такова положение. Баровете са най-добрият вариант за запознаване с хора от най-различни възрастови групи. Обстановката е подходяща за завързване на нови контакти и хората като са подпийнали са по-отворени към нови запознанства. Не ти препоръчвам да гледаш по дискотеки и клубове, тъй като там е бъкано с млади момичета, с които очевидно нямаш шанс….

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 81472d8567
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   Хаха. Забавна и измислена история. Ягодовия парфюм цепи мрака просто. Някои хора си нямат друга работа, докато други споделят за наистина значителни проблеми..

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: c1575f05d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

12.   Ама извинявай, ако дойдеш до мен на улицата и ми миришеш на ягоди и аз ще ти хвърля един поглед тип ако си "сламка ще пламнеш" няма да станат нещата, кой мъж ще ти мирише на ягоди я стига. Смешно е и никоя жена не би се възхитила от това, казвам ти го защото съм жена! Другото което ако не познат мъж ме заговори на улицата и ми каже "колко съм красива и иска да се запознаем" нещо от рози род със сигурност ще го помисля за напълно ЛУД, защото вече това за съжаление не е модерно вече е странно, а и по улиците си има бая странни типове как да вярваш трудно е не го знаеш кой е къв е и т. н.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: f67203a8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

13.   Нищо чудно, че на 34 си девствен с тоя ягодов парфюм и обикаляне на пейките с цел свалка. Даже не знам как някой още не те е набил някъде

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 50de9ddad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

15.   За такива като теб вече си нося лютив спрей в чантата. И хич не ми пука защо ме заговаряш - ще го използвам без да ми мигне окото.. Аман от хора неуважаващи личното пространство. И аман от отчаяни типове по улиците.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 39c9ab9888
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

16.   Носят ги слушалките за да не ги заговарят такива досадници като теб

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 0820814498
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Поздравления за това, което правиш.
Те повечето хора станаха антисоциални.
С една дума, ако им пишеш на тези жени, които те отбягват в някоя социална мрежа ще ти пишат, но на живо ако ги заговориш ще те отбягват.
Направи си един видео или аудио запис и го анализирай. Слушай, как звчиш, какво говориш и си виж езика на тялото. Така ще разбереш къде грешиш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 9fdfc94d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   То ако ставаше така, нито един човек на тази планета нямаше да бъде самотен, всеки щеше да си има другар в живота! Прави са хората, че така не се прави, както ти правиш! Това не е като да си намериш куче или коте на улицата, чийто стопанин е изоставил! За толкова години, все пак отдавна не си на 20, не разбра ли, че не това начина да си намериш партньор! Запиши се на курс, свали няколко приложения за запознанства, може и да ти излезе късметът! Така се прави! Желая ти успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 4c7193c385
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Добре го нахранихте, че заговарял непознати, ама междувременно по соц. мрежите и клиповете в чужбина реват жените, че мъжете не ги заговарят наживо и не им обръщат внимание (е, то е ясно, че имат предвид желаните мъже, ама тия са във връзка или ще курвеят, докато има навити курвички, така че тепърва ще има много коткарки)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 07b60bde60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Не че не съм успявал да заговоря жена на улицата и дори кафе сме пили, но е било три пъти през целия ми живот. А аз за разлика от автора, не съм девствен, дори напротив. Не искам да се изхвърлям, но умея да общувам с жени и в повечето случаи докарвам нещата до секс и не мириша на ягода, а на нещо мъжко. Но е някак си психопатско да заговориш жена на улицата. Нито я знаеш на какво положение е, нито в какво настроени е. Може да е тръгнала на зъболекар или погребение. Получавало ми се е, но на опашка пред разни учреждения и на различни събития. От заговаряне до реална среща пътят също е дълъг. Както казах три пъти случайното заговаряне е прераствало в пиене на кафе. Веднъж от трите кафета едната жена прояви интерс, да се срещнем отново, но ме мързеше да се занмавам, защото бях затънал в други проблеми с друга жена. Нормално е жените да не откликват на случайни заговарячи. А авторът е девствен, но е тръгнал да си намери жена по най-трудния начин. Това е все едно аз да се запиша на бокс и след един месец да искам да победя Тайсън Фюри. А дори минавам за привлекателен мъж и сваляч, но не бих си търсил жена точно така. Не познавам и някой който целенасочено да е успял. Има случаи на такива запознанства, но те са по-скоро изключения.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: ae5847ae00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Тръгването с идеята да ловиш нещо е обречено само по себе си, освен ако не познаваш жените, тоест да имаш много опит, да познаваш силните си черти и да акцентираш на тях.

Всички като теб правят една огромна грешка и тя е в пренавиването за това да се държите като дървета, да сте нервни и това отстрани изглежда повече от смешно.
Така че първо се успокой, най-вървежните мъже са най-небрежни, непукисти. След това ти идва на акъл че не е нужно да се запознаваш, просто в подходящи ситуации хващайки дори безобидна тема с капка хумор, ще ти докара желание от жените да комуникират с теб, без да се налагаш да насилваш нещата.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 0820814498
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До 11:

Според мен историята е истинска. Авторът явно е пробвал няколко пъти да заговори непознати жени на улицата или в парка и не се е получило и сега търси съвети.
Въпросът е че не е уточнено от кой град е авторът.
Авторът най-добре е да вземе някой приятел със себе си за да може да получи обратна връзка.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 0820814498
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   До 10:

За жалост, колкото и добре да изглежда един мъж, ако няма социални умения, то при едно заговаряне на улицата има шанс да се провали.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 094b0abdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Брат, ако нямаш татуси, брада и скъпи дрехи, никоя няма да те погледне!

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: eec01a74cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Жените обаче колко са морални... Никога не биха говорили с непознат, НО ако е много добре изглеждащ може. Ах колко долно и курвенско! За това зарязват човек, който се грижи за тях и им осигурява всичко и отиват при някого, когото не обичат и се държи с тях зле.... Тъпа женска логика. На улицата с непознат не може да се говори, а в бара пияни може дори и в тоалетната да отидат заедно....

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 4df8b1d941
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Запиши се на спорт, рисуване, готварски курс, нещо, които ти харесва, там ще срещнеш някоя партньорка, като за теб, това е решението.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 4df8b1d941
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Феик тема.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 219f0fa21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   Може би защото съм възрастен, не мога да си представя, че съвременен човек, тича насам натам по улиците и се опитва да заговаря всички млади жени. Авторът да няма някакво ОКР. Като млад аз също бях срамежлив, даже не смеех да заговоря съученичките от класа. Свивах се на последният чин средната редица. Бях пъпчив като корнишон, та кое момиче ще иска да има по -близки отношения с такъв, логично -никое. Живот затворен в кръг училище, джудо, уроци в къщи, четене на книги, слушане на музика и отново същото. Като кон на харман, /ако не греша така е казва/. Така до казармата, с едно малко изключение. Случвало се е да попитам жена за някаква ориентация, когато съм се намирал в непознат квартал, но то е след, такива вътрешни вълнения. Нещо като Хамлет. Тогава нямаше Джиесем-и, нямаше GPS, нямаше навигации. Когато бях малък в квартала е носеха страшни слухове за отвлечени деца, говоря за квартала между Докторската градина и Военна академия, между Оборище и Шипка, живеехме на по-малко от 100 метра от Швейцарското посолство. Та майка ми казваше, че ако се загубя винаги да питам голяма какичка или леличка и да се държа за тях, и че те ще ме пазят и защитават. Не го разбирах защо трябва да го правя, но някак изгради у мен чувство да уважавам жените. Вярно, че почти всички мои познати са добри математички, добре възпитани, културни, умни и понякога проклети, като в това число включвам и съпругата ми и балдъзата ми. Имам много малко познати извън инженерните и математически специалности, няколко юристки и няколко икономистки. Не разбирам, как човек на 35 години ще ходи от непознато момиче на друго непознато момиче и ще се опитва с изтъркани, и заучени фрази да ги заговаря. Има още една по -висока степен досадници и простаци, които когато ги отхвърлят със селски диалект гърлено ще заявят, "Ама, какво ми се надуваш, я се виж колко си грозна". Е това, е върховно достижение на българската -мъжка простащина. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: b37c51fe31
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Не става от улицата и дано да си разбрал и да спреш.
Слънчеви очила, слушалки, гледане на телефона, поглед встрани от теб са ясни знаци, че жената не иска да е заговаряна.
На улицата повечето от жените ще бъдат обвързани, а тези, които са необвързани вероятно има някакви причини поради които не искат и това няма да се промени от случаен сваляч на улицата, който виждат за пръв път.
Освен това за жените е много важно да видят, че мъжът има конкретен интерес единствено към тях. Такива, които заговарят и пишат наред много отблъскват.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 4973ef2779
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Брат ми ти за втори път ли пишеш тази тема, една предишна имаше един агент пак беше писал същата тема само че там освен че ги заговаряше навънка и по скамейки бяга като опарени котета от него мислиха го за сериен убиец? Така ли не разбра че в нещо време НА ТОВА ЕЖЕДНЕВИЕ тази зарибявка навънка да се заговориш с момиче вече не е модерна? Просто намери някакво момиче познато от града и пиши и или да не от града от някой друг град пиши очтиво, поздрави я как е, малко общи теми докато се опознаете и ако прецени тя че и допадаш можеш спокойно да и предложиш да излезете на кафе или ресторант да се опознаете на живо не е трудно не е лошо и да си погледнеш външния вид повечето УШ казват че гледат това но ще те светна чисто си те определят визуално дали си хубав братле.. така че действай не ви губи времето

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 02bf8abd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Иди на проститутка, нямаш шанс щом си на 35 и си девствен

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 4df8b1d941
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Умно е това със слушалките, заслужаваме топ неща.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: c79739001b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Не го разбирам това заговаряне по улицата. Нещата не стават така и не си губи времето да го правиш! Така само досаждаш на жените и никоя няма да се впечатли да я заговарят непознати. Щом на тази възраст не си бил с жена значи имаш проблем с общуването с жените, притесняваш се да говориш с тях и това се усеща когато тръгнеш да ги заговаряш. Приятелки си намират тези които могат да разговарят с жени без да се притесняват и се срещат с много хора. Отворения човек има много приятели и такъв има по- голям шанс с намирането на приятелка и няма да има нужда да ги заговаря по улиците. По улиците заговарят точно такива които са отчаяни и никоя не ги харесва.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: ab22186f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Без да се обиждаш, но... ягодов парфюм отива на жена да ползва. Ти жена ли се чувстваш?

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 9e6fc61a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   И такава тема имаше тук.
Шансът ти е равен на нула, ако ще на папая и маракуя да миришеш.
Жените са излезли на улицата за да отидат някъде с определена тяхна цел а не за ги заговарят и да ги свалят някакви странни типове. Това не са ти проститутките на магистралата, че да се предлагат на всеки.
Да не казвам, че поне половината жени са обвързани. Но и да не са, пак не са длъжни да ти обръщат внимание.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 4df8b1d941
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Номер 30, топ коментар.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 4df8b1d941
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Коментар 23, перфектен.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: c2afeff806
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Не е нужно да ги заговаряш. Ако имаш брутална физика, татуси, брада, прическа и ръбеста челюст, всички са твои. Затова от теб се изисква редовно блъскане въм фитнеса, да отделиш някой лев за хранителни добавки и анаболни стероиди, за тежкарски дрехи и редовно ходене на бръснар.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: dc19b48c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   До 21. от 8. - напипал сте нещата перфектно, има и още доста. Затова авторът да не се отчайва, както и да не слуша спрейопръскачките и меломанките, нито тия дето му правят меча услуга, като го пращат в публични домове, както и че не ставало по улиците, защото ако тръгна да разправям ще ме обявят за фантазьор, а то - от толкова "изкуство" не мога да се събера със свястна жена - нормален развой при всеки, който е прекалил със фустогонството. Басирали сме се, че случайна мома ще я убедим, аз или той, да влезе в бара при нас на една маса, нееднократно. Че произволно избрана от заведението ще свалим същата вечер, че следим коя отказва най-много и точно нея ще свалим, че ще свалим точно една от женската група, която обаче аверчето посочи. Че ще си нарочим някоя и ще я убедим на тройка. Подчертавам, че пари, черпеници и подаръци и подобни меркантилщини не са били част от снаряжението, но при мен е имало понякога и такива моменти. За щастие това не съм вече аз. При мен тази пропадия тръгна от провалена връзка - малък и глупав, да съм се бил отворел, да ми минело по-бързо, че една година непрестанно болеше, та и година и половина постоянно, а пък първият ми учител, още преди бойната група с аверчето, ми беше една от бабите. Била е околийска красавица и са я искали от много места. От нея, така да се каже, авторе, запомнете, "мъжът обича с очите, а жената - с ушите". Повтарям - с ушите. 21. Ви е подложил добра рамка, В България не знам как е, вече от доста години, но в германоезичните страни е напълно нормално да се заговориш с някого на улицата, като при тях им личи и повече накъде може да е крайната посока от разговора, не са с изтрита душевност и обноски (Австрия), но пък са и отворени(Германия) и възпитани(Австрия), и даже да те отрежат - ще го направят така, че да ти се иска да опиташ пак, с уважение(Австрия), с хумор(Германия), а не да те накарат да се чувстваш като последният наглец, който нарушава покоя на Нейно Кралско Меломанско Величество, което се заговаря с други хора само на коктейли на Висшето Общество, или по време на конференции по молекулярна биология.... ще запазя мълчание, все пак на църква ходя и гледам да се поправя. Макар че пак казвам, да не си отварям устата докрай, че и сега е много.

Но, ако намерите начин - оставете имейл на администрацията, и напишете коментар, че сте го оставил - аз ще се свържа с Вас. Индийчето натрупа опит и подочувам, че вече и с европейки намирал начин.

Последният ми проект е източногерманче, задръстен програмист, на 44, с една жена в живота, китайка, развели се и му взела детето. Почти съм сигурен, че е лек аспергер или нещо подобно и това е причината. Намерихме се случайно, депресиран, тресе го и депресия и криза, че ще си умре задръстен. Дожаля ми. След няколко разговора и показухи - вършее украинки и гледа към все по-млади германки и китайки... пак.. Предупредих го да не прекалява, че ще се прости с интересите в IT. Всеки си носи кръста, аз от моите глупости - също. Но пък е и сладко да чуеш как французойка ти казва на немски със френски акцент, че си невероятен любовник и започва да учи кирилицата сама. Е, ама е французойка - има още 3ма любовници... не е за кротък живот под доброволно приет пухен чехъл... или за деца, че ако се роди момиче... ;) Та, авторе, горе главата -( все още) нищо непоправимо не е станало!

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 8c91398ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Съгласен съм с. 28, че темата в измислена. Най вече заради ягодовия парфюм... Това наистина е някакъв майтап.

Все пак ако е истинска, ще се съглася с 30.
Това на улицата се получава само и единствено на място където има купон. Например на центъра на Слънчев бряг. Напълно нормално е викачите да те спрат и да те заговорят. По същия начин и хората се заговарят един друг там. Хората са на купон и той продължава на улицата. Повечето са пияни или полупияни, разговорливи и в настроение. Отиваш там, пиеш две водки, за да влезеш на честота "радио Sunny Beach" и можеш да заговаряш който си искаш.

По същия начин на плажа всички са по цици и носят прашки, ама иначе в София ако раменцето е оголено вече е курва.

За всяко нещо си има място и време приятелю, и ти не се вписваш в обстановката. Което говори за неадкватност. Просто си странник, защото мислиш за собствения си интерес. Ти не харесваш момичето и не се запознаваш заради нея. А го правиш заради себе си; да се отървеш от социалната си сакатост.

Ако искаш да си намериш гадже обаче изначално мястото не е улицата. Ако ще и Слънчака да е. Запознай се хора. Намери си приятели - мъже ако трябва. Все някой ще има приятелка, сестра, приятелка на гаджето му... ще се впишеш в компания. Ще се опознаваш с хората в нея. Ще си говорим с момичетата в нея като приятели и чак тогава може да покажеш някоя да излезе само двамата.
Ако обаче и приятели - мъже нямаш, тук вече имаш психологически проблем

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: f2ce6edaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Наистина изглежда страховито да ти се лепне непознат мъж. И нямат значение нито външност, нито самочувствие на сваляч, нито коли, нито диаманти и прочие. Като жена го казвам. Нагоре прочетох какви ли не, доста груби към мъжете коментари, както и заблуди на други мъже. НЕ, както и да изглежда даден мъж, такъв тип заговаряне на всяка по градинки и улици, е най-малкото странна. Много от нас сме приживявали форма на насилие и се пазим, а и по принцип всеки човек трябва да има инстинкт за самосъхранени.

Да, има всякакви истории "като на кино" на двойки, връзки и семейства. Но едно е по повод да заговориш жена и тя, ако не е пълен темерут, или има лош ден, да ти отговори и приказката да тръгне. Съвсем друго е описаното.

Та, господинът по-добре да прави следното - отива в библиотека/книжарница, фитнес, записва се на курс или някакви други групови занимания и там да пробва отдалече с някакви въпроси.

Иначе темата е майтап - на онази, в която 40-годишен мъж пробваше да заговаря МОМИЧЕТА по улиците и се сърдеше, че не го отразявали. Тук поне жени заговаря.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: 68c0c64573
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   42,
"отива в библиотека/книжарница, фитнес, записва се на курс или някакви други групови занимания и там да пробва отдалече с някакви въпроси. "
То е същото.
Даже имаше и тема "как да заговоря момиче във фитнеса" и излиза че и там не може. Същото и за библиотеката или занимянията- всеки ще ти каже че жените отиват там да си вземат книга или да се занимават с нещо а не да ги заговарят непознати.
А тия библиотеки има ли ги още и някой ходи ли там? Съмнявам се да са пълни с жени.
В общи линии за обикновен мъж без много пари няма къде.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: b719c08015
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Отиди на проститутка. Всъщност те съветвам да започнеш редовно да ползваш услугите на такива - живота ти ще стане много по-щастлив!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 21 дни
hash: 7e2bfb8b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Никак! Този начин вече не работи!

Като млад си бях хванал гадже по този начин, но аз бях на 19, тя на 16. И беше през "социализъма".

Сега вече не става по този начин, защото жените са уплашени, понеже много извратеняци се навъдиха, и ще отрежат непознат човек!

Затова постарай се да влезеш в някаква среда според интересите си и си търси жена оттам. Питай също твои близки и познати лели - дали познават подходяща жена, с която да се запознаеш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: faa5f14617
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Тъй като жените не лягат с неопитен и го познават по маниерите, всеки с когото са лягали е стартирал с платени жени. Да, трудно им е да го приемат, но е истина. Ходи няколко пъти и ще те мислят за обграден от женско внимание, защото за тях, , да не ти пука" е знак точно за това. На тях им е много смешно логиката, ама е това е положението. Само е странно, че си противоречат, защото намират мъжете, които ходят по платени жени за жалки, а реално никоя няма да легне с неопитен мъж, е, как се добива тогава този опит? Ами като се ходи на платена жена! Тогава какви са изводите, че всеки семеен, обвързан и заобиколен от жени е ходил на платено. Това само доказва, че жените са неадекватни. Аз по себе си забелязвам, ходя на платени най-редовно и като отида някъде на парти, рожден ден или съм дори на работа, винаги се появява някоя да се запознае с мен.. да не говорим, за вече три омъжени дето ми пиха сока от сметана последните две години.

 
  ...
преди: 2 месеца, 20 дни
hash: f2ce6edaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Номер 43 - доста обидно прозвуча въпросът дали в библиотеките ходят жени... Естествено, че ходим, даже мъжете са по-малко там. Интелигетни жени не познаваш ли?

Е, зависи и какво разбираш под жени.. Тук в България кой знае защо към жените има един куп безумни изисквания за външност, че и искат да си мълчиш, да не искаш нищо от един мъж и само ти да му даваш, да му доказваш нещо си. Повечето мъже са много объркани и като че ли не знаят какво точно искат..

А колкото до парите - не са константа, ниските доходи не са присъда. Стига да е щедър към жените един мъж и да не си пази парите, сякаш ще ги носи на Оня свят, проблем няма да има да си намери жена. Не разбирам защо материалното е такъв комплекс за много мъже. Отпуснете ги малко тези души и се научете малко повече да уважавате и цените жените.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: d745810970
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Купи си малко сладко кученце и те сами ще те заговарят :)))

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 5677c253fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Сега си представи следното, ти си млада жена, тръгнала си на работа или по задачи, имаш си мъж, бързаш, в главата ти е само как да свършиш всички задачи за деня, а в тоя момент ти се лепва някакъв странен тип и почва да ти говори глупости! На всичко отгоре, макар и да изглежда добре, не го знаеш дали те е някакъв агресивен психопат. И разбира се, режеш и се изнасяш с 200.
Е, как мислиш, дали е много забавно?
Така, че бъди благодарен, че те режат културно.
Виж, идеята за сладко кученце, не е лоша. Разхождаш го в парка на кучешката полянка, обаче по това време и много жени си разхождат кучетата... уж, случайно споселяш, че нямаш опит в гледането на куче (дори да не е вярно), питаш с какво си хранят тяхното куче, дали могат да ти препоръчат ветеринар... и днес така, утре така и неусетно, освен кучешка храна, започвате да говорите и на други теми и решавате да идете до близкото кафене. Братовчедка ми така се омъжи и вече имат две деца и двете кучета. :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 3e904d0938
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Заговарянето на улицата ми помогна след тежка връзка като бях на 25. Почнах да чета за увереността. Препоръчвам ти книгата на Нийл Строс 'играта" и Mistery method ( виж в тубата подкастите на тия велики пичове). Получавало ми се е с чужденки, в България с 4 момичета, преди да намеря жена ми с която останах. Това беше в рамките на 3 месеца. Мъжа е ловец, и има гени да вкара всяка жена в леглото си стига да е добър. А всеки мъж може да стане добър в тая игра. Само ще ти кажа, че познавам човек 130 кила, изчукал над 50 жени, с акъл и не не беше богат. Беше уверен, беше човек с цели и добър в работата си. Седял съм с него и съм видял как буквално ги ""мачка" с приказки. Ходеха му пред вратата. Когато видиш жена, квото ти харесва имаш 3 секунди да я заговориш. Колебаеш ли се, това се усеща. Да не ти пука от откази. Не слагай жените на пиедестал. Бъди уважителен, но не им се слагай на всяка цена. Видят ли че си готов да направиш всичко за тях, веднага ставаш скучния мухльо или "доброто момче от квартала приятелче". Добрите момчета, не са добри мъже. Давай и внимание, по малко отколкото тя ти дава. Ако тя ти дава внимание една минута, ти и дай 15 секунди. Не мога да ти кажа всичко за социалното общуване. Жените се надуха измислено от кифлите от социалните мрежи и се стараят да копират техния живот. Със секса не се притеснявай, когато се Ст гне дотам ще се оправиш. Там е до усет. Повярвай няма и да те разберат че не си, ако не ти пука толкова. Не бъди максимално искрен от начало. Както в японската поговорка, максималната искреност е равна на пълна глупост. Бъди себе си, но се надграждай. Жените не харесват хора, които стоят на едно място и не правят нищо да бутат нагоре. Прави нещо да подобриш уменията си, работата си, така ще станеш по увеерен. На тъпите шматки дето чакат принца от социалните мрежи с тапи на ушите, ще ги видиш с котки на по 35 самотни и вайкащи се че времето им е минало. Ще те посъветвам да се целиш в таргет група 25 . Между жена на 20 и мъж на 30 има голяма разлика. Между жена на 25 и мъж на 35 разлика няма почти никаква. И ако за парфюма от ягоди не се шегуваш, сериозно го махни. По добре на боб и чесън да караш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: eaed0dc1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   до 54 от 40. и 8. - точно така!

"Мъжа е ловец, и има гени да вкара всяка жена в леглото си стига да е добър. А всеки мъж може да стане добър в тая игра. Само ще ти кажа, че познавам човек 130 кила, изчукал над 50 жени, с акъл и не не беше богат. Беше уверен, беше човек с цели и добър в работата си. Седял съм с него и съм видял как буквално ги ""мачка" с приказки. Ходеха му пред вратата. "

Грешките са единствено в използването на пълния член, както и с това, че трябва да ги мачкаш - не не трябва, също и веднъж когато човек е открил това свое свойство, не трябва да става ловец, а просто да се наслади няколко пъти на моженето му, и то докато всъщност се оглежда сериозно за Единствената и Неповторима Нея, защото иначе може буквално да си провали живота... В най-лютите ми моменти на свалячество изглеждах много по-зле, отколктоо сега, но се случваше по-добре, точно защото старанието и хъсът ПРЕДИ да ме дамгосат душевно с печата на "фустогонец", ми придаваха едно съвсем друго излъчване. Но... това в държавата на Азис, Анелия, и кой там още, трудно се смила вече...

Сега имам отчасти изградени скриптове, отчасти много по-малко желание да се раздавам, да влагам душа, харизма, а когато срещна евентуална кандидатка за душевен пристан и житейски партньор - тя отдалече ме надушва (свестните жени съвсем нормално имат хигиена на запознаствата и общуването и не се влияят от пари, подаръци и какво било още.. ) и за съжаление ме пращат отново на "долния етаж" при трупата за забавление и развлечения. По-малък бях - след провалена връзка сбърках да тръгна така накриво... Авторе, не го прави.

а за другото - виж какво сме ти писали няколко човека, ще се научиш и не се отчайвай, но се напасни леко.

А, и в чужбина става по-лесно, дори и на улицата.... защото аз и в момента си търся свястна кандидатка за сериозни отношения - точно на улицата, в метрото дори, съм се запознавал до ниво чат и излизанки с момета от различни националности... чак в магазина една мома ми даде телефона ѝ - германоговоряща, но далеч не само една... вярвай - учи се това, НЕ ходи на проститутка, не бъди нагъл, груб, повърхностен, ще стане... Е, знам немски доста добре, често и акцент нямам, но пък точно в тия ситуации идва... та, тя защо го е направила (пак казвам - далеч не е само една... ) една моделиерка срещнах в метрото, заговорих я чрез написан от мен кратък стих с два комплимента за русите и коси, като ѝ го дадох да го прочете... мога още много да разправям... ако нещата тръгнат рязко към секс - аз се отдръпвам... търся си класическо и бавно запознанство с някоя очилата и скромна (бивша) зубърка, на която да пристана и да изградим чудесна връзка - нея малко ще поразвратя, тя мене - малко ще ме върне към така и така желаното нормално... към извора ми... най-фрапантното беше, че една англо-германка и приятелката ѝ австро-сръбкиня се очароваха от това, че отстъпих мястото на майка ми и нейната приятелка, а аз не седнах, и те ме заговориха... ама на тези не бих им дал и котката ми да я гледат... а аз не обичам котки... та... беше много смешно, защото ме заговори по някаква причина на английски, леко ме подсвалваше - аз ѝ рекох - ако имаш забележки към възпитанието ми - обърни се към нея, тя продължава... викам: внимавай какво oще ще говориш, че внуци ѝ се искат вече... разбира перфектно английски....

та, това го и казвам, че белкем тия спрейопръскачките и меломанките се поуспокоят малко... нали и те все някога и някак ще искат да срещнат принца... да не вземе, че да ги пропусне? :D

Знам за хора, които са се запознали при катастрофа, причинена от жената... съдят се, но делото прераснало в любов и брак... Животът не търпи нашите предразсъдъци и нашето окутийчване (да го слагаме в кутии).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker