Убийствената ревност... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Убийствената ревност...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2341 пъти
Здравейте, искам да споделя една кратка история с вас.... преди да започна съвместното си съжителство с човека, с когото съм и до днес, думата "ревност" не съществуваше в моят речник... не ревнувах без причина, не ми правеше впечатление, че момчето с мен от време на време поглежда някое момиче.... да, но това беше преди. Сега не разбирам какво ми стана, обсебена ли съм от мисълта, че може да има някоя по-добра от мен... Хората са казали "с какъвто се събереш, такъв ставаш"... и са прави... гаджето ми също е голям ревнивец и май покрай него и аз станах голяма ревнивка.

Дразни ме това, че когато излезем навън и особено на дискотека всяко разголено момиче, което минава покрай нас не остава незабелязано от него, дразни ме това, че всеки ден разглежда в интернет пикантните клюки около разголени моделки и от време на време си позволява да поглежда и мъжките сайтове пълни с порно.. и естествено когато мен ме няма, но не знае, че в хронологията всичко се запаметява и аз без проблем мога да видя днес колко голи тела е зърнал.

Но иначе съм сигурна в любовта му, в това, че няма да ми изневери, вече 2 години сме заедно, но покрай тези неща, които виждам почвам да се плаша. Не съм грозна и по дискотеките и навън мъжете се заглеждат по мен... млада съм на 19 години, 50кг, красива... казва ми всеки ден, че ме обича, но явно тази пуста моя ревност много ми пречи. Знам, че за мъжете е нормално да се заглеждат, да гледат порно, но яд ме, аз не му ли стигам!

Хора ПОМОГНЕТЕ! искам да се излекувам и да върна предишното си Аз.... дайте ми съвет... нека да разбера мъжете... Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 361df3ca26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж мила моя.. още си много малка.. те първа ще разбираш че няма незаменими хора.. днес си обичана.. утре ще си разлюбена.. няма как да вържеш даден човек за дупето си.. по добре се погрижи за себе си.. намери си хоби.. излизай с приятели.. имай си живот извън твоя приятел.. защото утре когато се разделите ще си останала сама и ще се чудиш какво да правиш...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a090879332
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "не ревнувах без причина" - ревнива ли си по принцип, причина винаги се намира. Това е твой проблем, не негов. Просто до сега не си попадала в ситуации, които провокират ревността ти. Длъжна си да я преодолееш!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1c444d5a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знам, твоето не е нормално!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c92d803c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как най-лесно да я преодолея... знам, че нещо не ми е наред затова споделям някой да ми каже ако е изпадал в такъв момент... не винаги съм такава, когато съм в добро настроение нищо лошо от негова страна не може да ми промени настроението, но ядосам ли или ме подразни с някое гадно поведение се захващам веднага затова, това ми е първата мисъл, че може нещо в мен мн мн да куца...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: abc0f8fd9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не предизвиквай съдбата ;) Щом си сигурна в любовта му (както твърдиш), щом ви е добре заедно, просто изпусни малко въздуха. Да, нормално е да се заглеждат мъжете, кой казва пък, че и жените не го правим. Аз обичам приятеля си, става ми гадно да си помисля за секс с друг мъж, но се е случвало да се заглеждам, защото няма как да си промия мозъка и на бялото да кажа черно, нали се сещаш. Дори когато сме заедно и видя красива мацка, било по улиците или по тв, му казвам ейй тая е много готина, не за да видя реакцията му, а защото просто като видя хубава жена не мога да си затворя очите, и си споделям мнението. Виж, ако почна да му се дразня ''е кво не би ли легнал с тая'' и т. н. все фрази в тоя ред, освен да се заядем и да се скараме дори нищо друго няма да се случи.
Истината е, че му нямаш доверие, но запомни, че понякога е по-добре за такива неща да си затваряме очите, защото са наистина незначителни :) А от къде знаеш, че след като теб те заглеждат, и на твоя приятел не му е гадничко от този факт. Приеми, че това са нормални неща, не можеш да ги промениш, а да се научиш да си над тях :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker