Защо се влюбваме в обвързани - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се влюбваме в обвързани
преди: 2 месеца, 17 дни, прочетена 1117 пъти
Здравейте, преди известно време изживях история със семеен човек с 2 деца.. дори не можех да осъзная, че това наистина ми се случва точно на мен (винаги съм била против този тип хора, които се намесват в чужди взаимоотношения) и се оказах една от тях…аз на 26, той на 38, толкова ми завъртя главата, че не знаех къде се намирам. Събрах всичката сила в себе си и прекратих този ад, но не съм вярвала, че някога ще преживея такива емоции и ще ми е толкова трудно да изляза от този ужас без край. Не бих казала, че ме привлече понеже е семеен това значи, че очевидно “става” или пък, че се “състезавам”, за да си докажа нещо на себе си…работехме заедно, влюбих се като ученичка и не можех да видя истината отстрани и най-вече да я осъзная и приема.
Въпросът е и към двата пола, ако някога Ви се е случвало подобно нещо, установихте ли, защо всъщност сте били привлечени от вече зает човек?
П. С. Успяхте ли да си простите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 8687597e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Такава тема задължително върви с това “не знам как стана”, сякаш някой те е пуснал на Нинтендо и вместо теб е свалял гащите.
А пък то било лесно, закачала си се, ей така като всички днешни “ е що па не, ей така вместо да ми е скука, така и така не ми е интересна работата, по добре от нищо”.

Закачаш се и виждаш обаче, че твоите игрички от глупост, са станали игрички на тоя, за кеф. И си употребена, а пък ти мислеше че си яката мадама. Е не си, била си за кеф. Знаеш как са семейните, жена му го тъпче, унижава, прибира квото може от заплатата, нашия що да не използва безплатни услуги. И викаш жена му разбра, той че не е от умните ясно, и го натегна да не те клати вече, а ти сега унижена, вероятно в работата са разбрали всички, жена му, било е забавно.
Не е нужно да си прощаваш. Всъщност около 90% от изневерите тръгват с лековерие и от нямане на какво да се прави, горе долу толкова е и при разводите, а ходи търси символиката.
Виж навремето баба ти просто е нямала време, нещата са се случвали по-бавно, някак това е вървяло с доста по-малко семейни проблеми.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 98ffe0e67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   До 1 - Какво Нинтендо, бе човек?

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 7ebeb1b521
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Аз съм мъж на 30 и като по-млад левент 18-23 годишен имах отношения с такива жени. И аз така хлътвах, а те може да се каже, че като си получиха дозата валидация после те захвърлят. Истински енергийни вампири са тия хора.
Просто защото от рутината в семействата сега получават разбообразие и искат да те изстискат максимално и да вземат цялото ти внимание, което може да им дадеш.
Като се наситят те пускат и разбираш, че ррално никога не им е пукало за теб, а само за собственото им удоволствие и да не ги хванат. За себе си разбрах, че явно имам много комплекси от семейството, та залитам все по-големи и обвързани.
Явно не съм получавал внимание и безусловна любов. Даже една мацка на мойта възраст ми го ксза директно - ти имаш нужда от любов. Така и не я получих нито от нея, нито от друга, но тя наистина беше права. И явно избирах ле сното и залитах по обвързани. Сега за връзка не искам и да чувам с такава жена. Миже инцидентно и за веднъж секс и кой откъде е.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 0e5441a8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Защото не се спазват библейските закони.
Не пожелавай мъжът/жената на ближния си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 857dff386f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1 ами колкото и да Ви се иска, не познахте. Жена му не разбра, а аз реших да си тръгна и от него, и от работата. Със сигурност не е било от скука, но няма как да го разберете. :)

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 74807e397c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Влюбването не зависи от статуса на човека. Твоите решения са само под твой контрол. Като липсва самоконтрол ей така става- не можеш да си простиш слабостта. Прости си. Ясно е вече, че втори път няма да участваш в същия филм.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: d87771c527
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   "да изляза от този ужас без край" - какво точно беше ужасът не разбрахме? Хем щастлива хем ужас.

 
  ...
преди: 2 месеца, 17 дни
hash: 2a13a22dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Влюбвате се в женени от глупост и скука. И от липса на поне малко самоуважение и достойнство.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 6e693b3eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До автора
Хм зает, ако беше зает нямаше да е бил с вас. Лошото е, че вие го мислите че е било ад а всъщност сте изживели нещо хубаво. Абе живота е твърде кратък да следваме остаряли виждания на някой си куку. Живота си е лично ваш и ще си правите с него каквото искате. Много зависи той как е гледал на вас и вие на него. То и войните не са хубави но ги има така, че не се упреквайте а чувствайте, че живеете...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: f4abc59d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   "... въпросът не е и към двата пола... ", въпросът е колко време след забраняването на чалгаропроститутщината такива прояви ще намалеят, какво друго ще е необходимо и дали няма да има нужда от "нормализация чрез втвърдяване"...

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: f6c286cc2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Каквото било било. Не го мисли повече, гледай напред, научи урока от ситуацията и за вбъдеще не допускай това.. По-важното е че си се осъзнала и си прекратила връзката, прекрати изцяло контакт с този човек и си търси само свободни. Поне не те е лъгал, че не е обвързан, защото на мен преди години това ми се случи. Излъга ме в началото на връзката ни, че е разделен с жена си, с която имаха и дете. Освен, че го беше казал, заблуди ме и факта, че ме беше запознал с нея, тя знаеше за нашите отношения и сме се засичали и на общи сбирки, държали сме се нормално. Останах с впечатление, а и той уж така твърдеше, че са си запазили нормални приятелски отношения. Е оказа се, че всичко е било някаква долна игра към мен, а и към нея. Явно е искал да си вдига егото за пред нея, че си е хванал гадже, след като тя го е отсвирила и той да се прави на големия мъж, че е желан. Аз като разбрах, че всичко е някакъв фарс, прикрит с думи за любов и че няма сериозни намерения към мен се принудих да го оставя, макар че бях много влюбена. Не че му мина номера да си върне жена си, явно тя си го знаеше какъв играч е, и не му се е вързала на евтините номера да си го прибира обратно. Към днешна дата живее сам, и дави самотата
в алкохол. Та мисълта ми е, че още по-гнусния вариянт е някой да те използва в жалките си манипулативни игри, за да се доказва на трети човек, търгувайки без капка съвест с истинската любов, която изпитваш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: ba89978340
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Аз съм имал такава връзка, но от самото начало знаех защо съм с нея - защото не исках сериозна връзка и обвързване.

Накрая се получи така, че тя беше единствената жена, на която не съм изневерявал - представи си иронията в случая :)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 80713489ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Често се случва когато се заречем в дадено нещо, да ни се случи точно същото (проверка, съдба? ) или да съдим у другите нещо и хоп, след някоя година, същото се случва на нас или на детето ни.
Затова всеки трябва да си гледа собствения живот, да не съди другите, просто да не занимава мисълта си с техните грехове или грешки. Това е моето мнение. Сетете се дали някога сте осъждали вътре в себе си това, което ви се е случило на вас и си отговорете защо.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: c30d746ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Заслужаваш мъж, който да ти изневерява, докато ти му отглеждаш двете деца. Ей така за кеф и неговата колежка да се пита "защо се влюбих".

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: eb6eae4bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Това е често явление, ако мога така да се изразя. Всеки обвързан / женен/ мъж е имал връзки с обвързани /омъжени /, а защо се е случвало, мога да дам някакъв повърхностен отговор от страна на мъжете. Причините са комплексни и най-различни, но никога не са ставали на "голо "място. Винаги преди това е имало разговори, споделяния, за различни проблеми били у дома, в службата, между роднини, , всякакви битовизми. Тази вербална комуникация е двупосочна, всеки казвал нещо, което в момента за него е някакъв проблем и остава с впечатление, че колежката го разбира като никой друг. Харесва му да пие кафе с нея, да си тръгват заедно от службата. Всичко първоначално е съвсем приятелско и колегиално, нищо осъдително освен едно топло приятелско рамо и чувство, че си винаги разбиран. Как ескалират отношенията, понякога е съвсем внезапно, може да сте на конференция някъде по морето, като правило в МДУ "Жолио Кюри". Чувствате се освободени, сутришните сесии са по интересни, а следобедните са досадни, но са пределно кратки. Времето е първата половина на Октомври, колежките искат да посещават закрити басейни в "Интера" на Златните или във "Варна " на "Дружба" имат все още летен загар, вечерно време дискотеките са наши, рок парчета и блусове, танцувате непрекъснато заедно и както се казва, купона тече. На 29-32 години сте, имате някаква увереност и лични амбиции, случва се в един прекрасен момент, колежката тихо да прошепне в ухото ти, нещо от сорта :"Не пий повече, и след 15 минути ще те заболи глава и отиди да спиш "Вратата ми няма да е затворена. Първо колегата не е тъп, второ не е пили почти нищо не е хапнал, трето прибира ключа от рецепцията и както е казала колежката отива право при незаключената врата. Защо така са се развили нещата, логично обяснение няма. Такава случаи не са изключение, случват се и след това, а защо и как загадка. Това са отношения, които се развиват във времето, а колко ще продължат никой не може да каже. Някои продължават няколко месеца, някои може и две години, все едно имаш паралелно семейство. Ей, това му е интересното на живота. Не, че в къщи не те обичат, не, че не тормозят, не, че не се грижат за теб ката за писано яйце, но ей така, странно същество е мъжът и доста емоционално глупаво, но пък му харесва. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: a931006102
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз да питам мъжете, научихте ли се да не питате жените? Стана ли ви ясно, че те още по-малко разбират собственотои си поведение?

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: cc0d64cb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторке, сгрешила си, че си се поддала на плътската страст!

Не всеки човек изневерява, като неправилно пише десантчика!

Аз например никога не съм изневерявал на съпругата си, въпреки, че съм имал възможности за това - няколко много красиви жени недвусмислено са ми показвали, че ме желаят.

Не съм изневерявал по следните причини:

1. Аз съм вярващ човек(в Бога), православен хриситянин, и знам, че това е много тежък и сериозен грях!

2. За мен семейството е нещо много ценно и важно, и изневярата е предателство! А и с какви очи бих погледнал съпругата си и децата си след това?

3. Аз съм честен, искрен и открит човек и не мога и не искам да лъжа, мамя и да живея в лъжа и лицемерие!

4. Искам отношенията ми с дадена жена да са чисти и необременени, тоест и двамата да сме свободни, и тя да бъде само моя! Дори като юноша и младеж съм имал три приятелки преди жена ми и съм спазвал това, и никога не съм си позволявал да започна отношения с момиче(жена), което си има гадже!
За мен това е абсолютно недопустимо!

Сега, и аз съм човек и не съм от камък, и преди десетина години ми се случи да се влюбя в една омъжена колежка. Разбира се нищо не й казах(въпреки, че жените усещат това и тя със сигурнос го е разбрала) и нищо не направих. Само страдах вътрешно и измина около година, докато го преодолея, с Божията помощ! Иначе тя се държеше мило с мен...

Какво ме привлече в нея? Външността, беше много привлекателна, чаровна, лъчезарна...

Успях ли да си простя? - в случая нямаше какво да си прощавам, защото нищо лошо не бях направил. А по принцип е важно не аз да си простя, а Бог да ми прости! А прошка се измолва от Бога чрез покаяние и Изповед, което и аз направих, заради това, че съм допуснал такова влюбване...

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 1580a8a26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Защото знаем, че хората не са кучета, които се водят на въже, затова :)
Какво значи обвързан, зает - нито е куче, нито е тоалетна.
Социалната норма казва, че хората са обвързани. Етимологията на думата съпруг/а идва от съ-праг. Няой с когото делите един праг (дом). Колко различна е думата любовник, нали?

Въпросът резонно трябва да бъде: Защо се влюбваме?
Ами... защото така. То това не пита :) Случва се взрив от хормони в телата ни, които подхранваме с илюзии.
Защо се влюбваме в:
обвързани,
насилници,
женкари,
комплексари,
свестни,
несвестни.... все същия въпрос, нали :)
Защото за истинската природа на любовта няма никакво значение какъв е другия.
Любовта е чувство, което си е наше. То се поражда вътре в нас.

Защо страдаме, когато осъзнаем, че обвързаният няма да е наш?
Защото сме подвластни на социалните модели и роли, защото сме настроени притежателно, защото завиждаме, защото ревнуваме, защото такава връзка ни насажда комплекси и т. н. - нищо от тези няма общо с любовта. Нищичко :)

Влюбвайте се хора, докосвайте се, бъдете щастливи и добри един за друг, гледайте ведро на света, обичайте с целия плам, на който са способни сърцата ви....
И майната му на всичко останало.

Животът е да се живее

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: a0b631a9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Трябвало е да добиеш тази опитност, за да разбереш в детайли, че има неща които не могат да бъдат контролирани. И всъщност да се влюбиш не е нещо лошо, да изживееш хубави мигове също. Въпросът е защо не си си простила и защо се чувстваш унижена и за какво

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: ea3ee9ac28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   19 защото не беше правилно, нито пък допустимо. Няма оправдание, защото бях напълно наясно в какво се забърквам, бях страшно влюбена и мислех, че никога не съм обичала така и няма да обичам никога повече. До ден днешен не съм срещнала някой, в когото да се влюбя така, но се надявам и това да стане. Беше най-трудното ми решение да приключа всичко, но знам, че беше урок, който научих и няма да повторя повече.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 5533065a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   20. Извинете, но Вие говорите за влюбеност, а дори вероятно само за страст и похот, и двете имат много малко общо с любовта, която идва бавно и брак с вярност и отдаденост. Помислете върху това. Любовта идва там, където двама души с времето са се одялали един о друг толкова добре, че вече не пасват никому другиго

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 0255e6d21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До 18
"Влюбвайте се хора, докосвайте се, бъдете щастливи и добри един за друг, гледайте ведро на света, обичайте с целия плам, на който са способни сърцата ви....
И майната му на всичко останало.

Животът е да се живее "
Точно, бих добавил и, че животът е твърде кратък за да мислим кое е лошо и кое не

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: 2a13a22dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Поредната... дето не била от "тия". Като и го слагал женения не се питала защо и какво, сетила се после. Така и не ви стигна акъла, че ви ползват за безплатни проститутки, нищо повече. Пък вие лапате въдицата и се ловите на всички лъжи, които ви сервират. Отговори си сама защо.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: dde6caa3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   За да се влюбиш трябва да прекарваш целенасочено време с конкретния човек. Но можеш и трябва да се самоконтролираш. Освен това не излизаш на кафе, разходка, бира и не правиш секс с обвързан. Елементарно е да контролират преди да се стигне до секс.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 857dff386f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Питаш защо ние жените сме привлечени от женени мъже?
Моето обяснение е, защото те са много чаровни, опитни, знаят как да ни впечатлят, спокойно си флиртуват без да бързат на всяка цена да ни вкарат в леглото (имат си съпруга и не са останали на сухо ). Много често такива мъже имат голям сексуален опит, познават добре жените. Говорят открито за жена си и децата, дори разказват случки от семейния живот. Също така не забравят да ни кажат, че са изневерявали на жена си, уж на майтап ни го подхвърлят, но ние се впечатляваме - какъв е пък този толкова харесван мъж и падаме в клопката. Това е моето обяснение, поне при мен беше така и вече 5 години продължава.
Ж. 50

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker