Жени, СВАЛЕТЕ си стандартите, ако изобщо някога искате да си намерите мъж! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, СВАЛЕТЕ си стандартите, ако изобщо някога искате да си намерите мъж!
преди: 2 месеца, 16 дни, прочетена 5964 пъти
Тука има една побъркана феминистка, дето постоянно ви набива и пропагандира мъжемразки глупости, да сте си вдигали стандартите все-повече и повече, да сте си знаели цената, да не сте се примирявали с по-малкото и др. простотии. Развихрила се е да пише тъпи феминистки теми срещу мъжете като "жени, качвайте си стандартите", "истинския мъж не се сравнявал с жените", "мъж се дресирал като куче (важи за ЖЕНАТА) и др.

Аз пък ще ви посъветвам точно обратното:

СВАЛЕТЕ СИ СТАНДАРТИТЕ, бъдете по-реалистични в самооценката си, не се надценявайте и не се мислете за "заслужаващи" принцеси! Така не само, че няма да постигнете НИЩО добро, ами и ще се закопаете още повече, ако й слушате и изпълнявате безумните "съвети" на тая побъркана, изкуфяла дъртофелница! Ще одъртеете и ще умрете сами с котките и "стандартите" си, дето са толкова безкрайни и несъвместими, че чисто физически е невъзможно, който и да е мъж на планетата да ги покрие, колкото и да е готин и съвършен!!! Няма да имате с кой да си размените 1 дума, кой да ви прави компания, да ви разведри, да ви бъде упора в трудни моменти, няма да имате с кой да си споделите мъката, тъгата, тревогата, кой да ви утеши, на смъртния ви одър ще умрете абсолютно сами и никой няма да ви помни, няма да има и кой да ви дойде на погребението даже...

Вие това ли искате? !?

Запитайте се дълбоко вътре в себе си: "Това ли е, което наистина искам, и което смятам, че е най-добре за мен и за моето щастие и благополучие? Сигурна ли съм, че това е последното ми и окончателно решение, което искам да взема, и готова ли съм да поема всичката отговорност от този свой избор, заедно с всичките лоши последици от него, без после да съжалявам и да прехвърлям вината на всички други, но не и на себе си? ". Затворете очи, поемете дълбоко въздух, и си задайте този въпрос 3 пъти.

Ако отговорът е "НЕ" или се колебаете, ВЕДНАГА И НА МИГА изхвърлете всякакви феминистки глупости и нереалистични очаквания от главата ви, насадени ви от западните медии! Наложете си да мислите трезво и реалистично и да се съобразявате според възможностите си, а не да ламтите за още и още и да се надявате на невъзможни неща, както ви набиват разни курвенски "инфлуенсърки" денонощно! Така автоматично ще си биете автогол и ще отблъснете всички свестни мъже от вас, а повярвайте ми, ТЕ НИКАК НЕ СА МАЛКО!

Единственият сигурен път, който може да ви отведе до истинското щастие е, да си СВАЛИТЕ критериите и претенциите, да не се надценявате, да бъдете по-приземени и реално мислещи, да не таите нереалистични очаквания и надежди, и само тогава правилният мъж ще дойде!

Всичко това ви го казвам не, за да ви обезкуражавам и да ви "подрязвам крилцата", а за ваше добро, за да видите какви са ви грешките и пропуските, да се поучите от тях и да си ги поправите, за да можете по-лесно да си намерите мъж за семейство и деца (тези от вас, които искат, за тия, дето не искат е ясно - ако сам не искаш да се издърпаш от блатото, и Господ не може да те издърпа)!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 74

преди: 2 месеца, 16 дни
hash: e5d6a39000
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Здравей авторе,

Знам какво се опитваш да постигнеш с темата и повярвай ми, трезвомислещите и стойностни жени са наясно с пропагандата и не могат да бъдат повлияни от тази бълвоч, която се излива не само по сайтовете, а и по света. На това се хващат единствено и само непрокопсалите кокошарки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 4dcb6014ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Не искаме мъж като Ганю, проумейте го! По-добре без.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 7e8ddf7fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Тъжничко. Кой ти каза, че искаме мъж??? Мъжете циврите тука че нямате жени и деца. Както казаха в другата тема в държавата на Боко и Шиши деца не трябва да се раждат. А щом не искам деца няма смисъл да имам мъж.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 2ca562a049
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

5.   Истината е че жените се имат за по-силния, по-умния и по-интелигентния пол. В същото време почти всяка търси мъж с пари, който да я избави от шибаното и ежедневие, да се настани някъде на готово. Е нали са по умни, по успешни, защо ще търсят богат, вместо да си изкарат парите сами?
Една онлайн звезда, дето я разнасят по пресата и медиите на гребена на славата, ми е съседка по родители. Горките хора са вдигнали ръце от нея много отдавна, писнало им от циркове, неприятности и глупости покрай нея. Майка и учителка, баща и архитект. Не излизат вече от срам, определено умни хора. Червят се, неудобно им е, защото дъщеря им направила каквото може, ама това можене докарало предимно неприятности на хората които са в отгледали. Е нема що.
И нашия в темата седнал да ги кара да мислят. Че те до сега от мислене осрали всичко, нагласили се как враг няма да ги нагласи, той чака съвест хахахаха.
Сменили по 50 мъже, навсякъде къде минали после се чува едно “ ааа тая ли, знам я бе” е как нема да я знаеш, кат е въртяла всякакви на толкова места, че и кучетата я знаят по име. Иначе велика, ся ще ти се наредят да ти обясняват кво са симпатяги и колко достойнства имат, ама ги пазят за себе си, демек никой не ги е виждал хахаха.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: b692bc69e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

6.   Точно така прав си. Ще си стоим сами, но не заради високите си стандарти ами заради малкия емоционален капацитет на господата. Неузрежи и не а живели се. Все не са готови за връзка, та камо ли за аейсъво и бягащи от отговорност.
Та да, авторе, с или без високите стандарти господата ще са все толкова без отговорни. Ако си толкова загрижен за това да няма стари моми, напиши тема към господата, как да са по-сериозни, как да не са толкова повърхностни, как да ужажват една жена. А не да пля пат как не им се ангажира и как не искат деца.
Хайде със здраве и мисли преди да бълваш глупости.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 6862480ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

7.   Такива като нея и тези които биха ѝ се вързали не са достатъчно умни да имат истински стандарти така че не се притеснявай. Така или иначе ако не си умрат сами с котките ще си патят с някой женски любимец тип Георги от Стара Загора докато свестните мъже си живеем живота спокойно или си намерим някоя по-добра и морална чужденка.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: af63a572b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

8.   Същото е и за мъжете, които реват, че няма секс за тях.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: e1f949b795
гласове:
1 2 3 4 5
  (62 гласа)

9.   Охооо, колко още да ги снишават? ! Да е мъж и да диша?
Я виж двойките по улиците и заведенията. Тя-издокарана, с прическа, ухаеща готино. Хубави дрехи и обувки. Грим. Усмихната.
Той-изсуленяк, по тениска, джапанки, кецове, анцузи, суитчъри. Никакъв стил. Навлякъл първото, което му попаднало. Оплешивяващ или с бръсната тиква. Тънки крачка и назобан нагоре. Или разплут. Гледа лошо, все едно ей сега ще убие някого.
85 % са така двойките. Тя-8-ца, той едвам с мъка хваща 3. С много компромиси.
Не плаши с котки и прочие. За предпочитане са пред компанията на повечето мъже в страната.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 1780ae10b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

10.   Не знам защо в сайта редовно се вихрят пунически войни на мъже срещу жени и обратно, може и да е за вдигане на рейтинга :-)
И мъжете, и жените са преди всичко хора, които искат подобни неща от живота - дом, семейство, разбиране, уважение и т. н., поне повечето хора са такива. Съответно е нормално всеки да иска от живота добри неща, но естествено, трябва и да дава същото.
Тънкият момент е, че хората масово нямат реална самооценка за себе си и отиват в двете крайности - или се мислят за велики, красиви и неотразими, или обратно - ниско самочувствие и смятат че за нищо не стават. И двете крайности не са добри, всеки има и положителни, и отрицателни черти и е добре да търси партньор с подобно на своето ниво, нито много над, нито много под него.
Така че това важи и за мъжете, и за жените, ако човек има големи очаквания, е силно вероятно да бъде излъган и да си остане с тях.
Ж52

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: ba80a7a55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

11.   Аз щото си намерих мъж, дето нито пари ми дава, нито секс иска.
Не, че чакам пари да ми дава, но щом сме семейство, трябва да се подкрепяме.
То все едно съм сама, само дето не се оглеждам за мъж.
Нито прегръдки има, нищо.
Не съм дебела и грозна.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: b446f5085e
гласове:
1 2 3 4 5
  (57 гласа)

12.   Загрижил си се ти. Кого си мислиш, че можеш да излъжеш?
"Побъркатата феминистка" явно здравата те е ударила по комплексите, щом цяла тема й посвещаваш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 96477abbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

13.   Какво, за теб, значи "да свалим стандартите"? Да не искам с мъжът ми да сме равни в една връзка? Да го оставям да ме бие и да ме тормози? Или може би да му бъда миячка, перачка, бавачка на децата и секс машина в леглото? Или както в една друга подобна тема - да му следвам инструкциите?

Не знам коя е авторката на тези теми, не ме и вълнува. Но ако един мъж не може да бъде партньор на една жена, той става тежест. Така че, мъже, опичайте си ВИЕ акъла! Стига сте търсили вината в жените, а погледнете себе си първо.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 848d931959
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

15.   Толкова ми е добре самичка вкъщи на тишина и спокоствие че няма как да прибера някой само да не съм сама. И за ремонт имам познати готини майстори, и за пране на килими, и за влачене на тежести. Само за минута ще намеря хора за всичко. Деца, както казах в другата тема на тая държава няма да родя. Следователно нямам нужда от мъж.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 220af5accc
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

16.   Тц, не. Мъже бол по света.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 45d81964cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

17.   По-добре да нямам мъж, отколкото комплексиран нещастник, който да ми вгорчава живота! И изборът на мъже далеч не се ограничава само в закъсалата ни, пропадаща, деградираща държавка. Любовта на живота ми може да е от някоя друга страна, нищо чудно и да е.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 45d81964cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

18.   Ти ако си един готин мъж, или изобщо ако си ставащ мъж поне малко, ще си гледаш жената и семейството, или ще си гледаш мацките, и няма да те вълнува и притеснява, че жените ще останат сами с котки. Защото ставащите мъже никога няма да останат сами. Мъжете осъзнавате ли колко отчаяно и безсилно звучите, когато плашите жените със самота и котки? ! Защото осъзнавате, че ВИЕ сте тези, които ще са сами. Защото за една жена самотата винаги ще е избор. Докато за вас самотата НЕ е избор.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 54f4900c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

19.   Първо, никой не е длъжен да си сваля стандарта нито заради теб, нито заради когото и да е било, кой си ти, че да казваш кой какво да прави?? И ВТОРО Слава Богу, че си падам по жени, а не по мъже, защото женомразките ви коментари край нямат. Поне ми показват, че съм на прав път и ме карат да се гордея още повече от избора си! Голяма част от вас не си заслужавате дори животно, камоли жена. По-добре сам, отколкото зле придружен и с някой паразит. Дано все повече жени да го осъзнаят, че реално нямат никаква полза от вас! Обиждайте, колкото си искате сега в коментарите - вредите само на себе си. С тази жлъч, аз лично се забавлявам, но вие нищо чудно да си докарате някое сериозно заболяване! Ххахаххахаха!

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 0f3e9b8375
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

20.   Пореден мъж, който мисли, че жените имат абсурдно високи и нереалистични стандарти, само защото не ги покрива. Отивай при мама и не се занимавай с жени. Намери си мъж.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: a8f305b058
гласове:
1 2 3 4 5
  (60 гласа)

21.   ИЗИСКВАНИЯ (бълг. ) - standards (англ. )

Относно темата, само ще спомена, че познавам десетки жени, може би над 100, които преди 5-10-20 години се правеха на голямото добрутро, бяха вирнали носа до облаците, мислеха се за неповторими и "заслужаващи" всичко наготово; но най-вече живееха със самозаблудата, че ще са вечно млади, че ще привличат мъжете и че все ще има кой да им върви по свирката. Повечето са от моя квартал, други са познати от бивши местоработи или от FB, трети са от страници за запознанства, има и няколко бивши. Почти без изключение, повечето към днешна дата са освинени, състарени за възрастта си и злобни лелки, някои и самотни майки, бързо заряз(в)ани от тъпкачите си със същия посредствен начин на мислене като техния. Страшно силно се сблъскаха със СТЕНАТА и сега, когато вече никой не ги отразява (най-много за едно-две бързи изчуквания) и не ги иска за семейство, са станали още по-противни и непоносими дори и за общуване. За тях е измислена поговорката "А 'га яди кифтета, ни рива! ".

В същото време, аз и няколко обикновени мъже с чувство за отговорност и изградени семейни ценности, които години наред бяха пренебрегвани от същите тези "заслужаващи принцеси" (повечето от тях дори не бяха красиви на младини), сме сериозно обвързани с достойни жени до себе си; някои вече имат и деца, а други работим за такива. И винаги се намират дърти или по-малко дърти киселячки, които да грачат и сеят злоба, когато установят, че някой от нас е бил земен в търсенето си на Любовта и благодарение на това е намерил своето щастие.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 4ae6dcf212
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

22.   Абе… много трудно с тези мъже… честно
Не знам какви са ми стандартите ( високи или ниски), но търсех партньор, с когото да сме екип - за всичко. За дом, деца, работа. Да се подкрепяме един друг.
Не съм гледала да е богат, образован и т. н
Търсех да има добро сърце.

Първият се оказа женкар, който ме изостави заради друга.
Вторият се оказа комплексар, който ми реже крилете.

Май, май… котките не са лош вариант

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 5f1a10ce61
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

23.   Ако стандарта е просто да помни рождения ми ден, годишнината и да ми носи цвете на 8-ми март, да не мрази родителите ми и да не ми посяга …. Но такива не останаха.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: ba9b1c08a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

24.   Аз съм абсолютно готова да си сваля критериите по отношение на външен вид. Не ми пука един мъж колко е висок, колко е дебел, колко е красив. Също така съм готова да ги снижа по отношение на някакви лигавщини. Например-не държа да ходя по екскурзии, нито в България, нито в чужбина, не искам да ходя по луксозни ресторанти и клубове, не държа на маркови дрехи и аксесоари, не ползвам скъпи козметични и разкрасителни процедури, не стъпвам в спа центрове. Но КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАМ да ги снижа по отношение на това, че след 28 години очаквам от мъжа да има дом, без значение квартира или собствен, да може да осигури храна на масата и да плати режийните. Без да очаква жената да МУ ПОМАГА. Това показва само, че е годен да има семейство и деца. За другите лигавщини жената ако иска да работи, но без тези базисни условия на мен поне мъж не ми трябва. Предпочитам да си стоя при мама и тате и да имам котки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 9225997cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

25.   Защо трябва жените да си свалят стандартите, заради необразованите лигльовци? Та мъжете вече нищо не искат да вършат и не искат да се отнасят добре с една жена. Ами вие пикльовци мъжете по скоро се стегнете. Трябва вие да сте движещата сила на семейството, не да очаквате всичко от жените си или 50/50. Това 50/50 да се делят сметки и работа също е измислено от Запада нали знаеш? Айде малко се стягайте, жените вече са влезли в мъжката си енергия заради изчадия като вас.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 3477d919a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

26.   Тази тема винаги е била толкова абсурдна. Всяка жена има право да си вдига стандартите колкото иска. Просто когато дадена цена за дадена стока е неизгодна човек я подминава.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 1c514b1c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

27.   Мдааа, друго си е да си омъжена за някой отпуснат "Аполон" с бирено коремче, ликьосан потник и интереси стигащи до пиене на десетата бира пред телевизора. Така, че иако авторът не изглежда по описаният начин, надявам се, че не, не разбирам защо се е загрижил за стандартите на жените. Едва ли от чиста загриженост към тях и тяхното самотно бъдеще с много котки. По-скоро заради собствената си невъзможност да създаде пълноценна връзка (и сега ще почне да ме уверява, че е щастливо женен и с деца, което е вярно вероятно само на половина, т. е, . евентуално, има семейство, но не е щастлив, иначе няма да е толкова "загрижен" за живота на другите). Така, че авторе гледай си твоя живот и остави жените да решат с кой и как да живеят, дали с мъж или с дузина котки, изборът си е техен.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: f4bc6cf938
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

28.   Е колко повече да ги свалям, единственият ми “стандарт” е да си мие задника след ходене по голяма нужда, и въпреки това ми беше трудно да си намеря приятел, който да го прави.
Ж25

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 445eea61d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

29.   Може би съм момиче и не искам мъж, защото не си всичко на света? А правилният няма да говори като теб и ще дойде без да се насилвам да го намеря.

Хубавите неща са за щастливите и вярващите, и търпеливите! Но истинският мъж повдига и помага на другите, а не е деспот онлайн, който нарежда на жените какво да правят.

Не ти е провървяло с някоя и на тези чичковци като теб? Не е наша вината!

Звездичка

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 445eea61d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

30.   И нещо друго, в много страни по света има движения, в които жените са се отказали от мъжете, защото сте мързеливи и не помагате вкъщи с НИЩО. Дали ви има или няма- Няма голяма разлика

Парите не са достатъчни! Истинската любов е много много повече! Стани истински човек и се научи на обикновени задължения, с които да допренесеш на жените с нещо! Ние си имаме много неща. Ти го знаеш

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: a16d339c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

31.   Навремето така ги свалих, че се изхвърлих на боклука, не го правете! Късмет и умната.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 4c3a820ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

33.   Мъжете с висок стандарт рядко се задържат при една жена. Много такива мъже се харесвани заради външност и статус, но играта им почти винаги се разбира. Обикновено си показват рогата половин година след като се оженят. Имах една колежка, за която беше много важно мъж да има хубаво лице, атлетичност, ръст над 1. 85 и сравнително добри успехи в живота. Брак три години и вече два пъти е изневерил, имат две годишно дете и той намеква за развод. Чувал съм и от разни приятели други истории с подобен развой. Решението е да се занимавате със свястни момчета, като имате много добре предвид, че това не включва стандарти. Търсите ли паричките, ще си страдате всичките. Задават се доста кофти времена, които много мъже са изнежени, други си плащат по проститутки, а трети вярват в Аллах. Не ви оставя нищо друго, освен да се задоволите с приемливите мъже.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: f8d4537f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

34.   Бог създал мъжа и жената равни по сила. Заселил ги в един дом. Те се борели непрекъснато помежду си, но битките винаги завършвали наравно.
Веднъж мъжът решил: „Трябва да поговоря с Бог. Уморих се да се боря с тая жена и да не мога да я надвия. “
Отишъл на небето и застанал пред Бог:
- Господи, никой не може да помогне на мъжа освен теб. Ти умееш да палиш звездите на небето, бъди милосърден! Моля те, Господи, дай ми още сила, за да мога да победя жената! Излишно е всеки път да слизаш на земята да ни помиряваш. Дай ми още сила, макар и съвсем мъничко и аз ще въведа ред!
- Добре - казал Бог - от днес ти ще бъдеш по-силен от жената.
И мъжът хукнал към къщи. Едва пристигнал и закрещял:
- Жено, сега аз съм твой господар! Господ ми даде още сила и сега аз съм по-силен от теб. Трябва да ми се подчиняваш!
Жената се нахвърлила върху него, но той я победил. Пак опитала, пак я победил. Победил я и трети път. Мъжът се възгордял:
- Дръж се както трябва, че ще ти дам да се разбереш!
Жената се разсърдила не на шега.
- Ще видим тая работа! - казала тя.
И на другия ден сама отишла при Господ.
- Господи, дай и на мен още сила!
- Няма повече – отвърнал Бог - Дадох всичката на мъжа ти.
- Но така той е по-силен от мен и ми се налага. Не можеш ли това, което си му дал да разделиш помежду ни?
- Не! Каквото съм дал, не мога да взема обратно. Ще се наложи да се примириш.
Жената тръгнала към къщи много разгневена. По пътя срещнала дявола и му разказала каква беда ѝ дошла до главата.
- Послушай ме и всичко ще се оправи! - казал дяволът - Приглади си настръхналата козина, усмихни се и иди пак при Господ. Поискай му ключовете, които висят на гвоздея до вратата. После ела при мен и аз ще те науча какво да направиш с тях.
Жената го послушала, върнала се при Господ, който и дал ключовете, само и само да го остави на спокойствие. И после, бегом при дявола!
- Така, значи получи трите заветни ключа – казал той - Ако ги използваш правилно, те ще ти донесат по-голяма власт и сила, отколкото мъжът някога ще има. С първия заключи вратата на кухнята. Мъжете първо мислят за ядене. Вторият ключ е за спалнята. Заключи я! Мъжете обичат много секса, но ти заключи спалнята със семейният креват. И третият, последен ключ е за стаята, в която е люлката на вашето дете. Заключи и нея! Мъжете обичат децата си, искат да виждат как расте потомството им. Сега вземи своите ключове и върви вкъщи.
И добавил:
- Помни, не отключвай вратите, докато мъжът не се научи да използва силата си по твое желание и за твоя радост!
Жената побягнала към дома и изпълнила всички указания на дявола.
Мъжът се прибрал. Като видял, че всички врати, които досега стояли разтворени, са заключени, кипнал. Първо се опитал да ги разбие, уповавайки се на силата си, но не успял. Тогава се развикал:
- Кой заключи тези врати? Жено, откъде взе ключове?
- Господ ми ги даде.
- Няма да търпя тая работа! - креснал той и право при Господ.
- Жената не ме допуска до моята храна, до моето дете и до нашата обща постеля. Каза, че ти си й дал ключовете.
- Така е. Тя ми ги поиска, Аз ѝ ги дадох, а дяволът я е научил как да ги използва.
- Тогава дай и на мен ключове, за да мога да отворя вратите.
- Както не дадох на нея повече сила, така не мога да дам и на теб други ключове. Каквото съм дал, дал. Споразумейте се!
Върнал се мъжът при жена си и започнал да се мъчи да я умилостиви по всякакъв начин, но тя не отстъпила. Тогава и предложил да си разделят силата и ключовете по равно.
- Трябва да помисля - казала жената.
И седнала да мисли. В този момент дяволът надникнал през прозореца.
- Не се съгласявай! Нека у него остане силата, а ключовете – у теб. Запомни, когато налетят мухите, кравата не може да мине без опашката си!
И сделката не се състояла.

ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НА МЪЖЕТЕ СЕ НАЛАГА ДА СДЪРЖАТ СИЛАТА СИ, АКО ИСКАТ ДА СЪЖИТЕЛСТВАТ СЪС ЖЕНИТЕ СИ.
ЕТО ЗАЩО МЪЖЕТЕ ОТСТЪПВАТ, А ЖЕНИТЕ ДЪРЖАТ НА СВОЕТО! //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 6aff42c2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85 гласа)

36.   Всеки неудачник иска жените да нямат стандарти, за да може да топне чушката и той. Иначе как сайтът ще е пълен с теми "Не съм бил с жена от 4 години", "Как да сваля жена", "Девствен съм на 30г. " и т. н.?

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: aa52efb63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

37.   За какво ни е мъж? За пранета и мръсни чинии, които той не може и го мързи да си оправи?

Мъжът като теб иска слугиня. Ами няма да стане!

Какво носи един мързел освен стрес, жената без мързеливия мъж е много по- щастлива. Не ни трябва секс, това е вашата мания, защото си май като животно, не нашата. Пари си иЗкарваме и ние с честен труд.

Айди чао!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: aa52efb63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

38.   Котката няма да ми донесе тон мръсни съдове, няма да ми вика или изневерява, няма да ми вика като теб, няма да ме контролира.

Избирам ВСИЧКИ животни пред теб! Не ме заплашвай със щастие и добро време!

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: a637f6a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

39.   Да, тази тема е много нелепа. Всъщност в една от другите подобни теми, подкрепих мъжете, и получих много звездички. Просто съм човек, който разсъждава реалистично и обективно, нямам проблем да кажа, когато другият е прав т. е. не съм егоцентрична. Та в другата тема един мъж каза че за една жена може би най-важният избор в живота е да си избере свестен партньор, по-важно от образованието й, по-важно решение от всичко друго в живота й. И човекът обясни също за това че жените често си избират по глуповати принципи мъж, например днес кой ще я заведе на почивка и там подобни време ни неща.
Сега няма да преразказвам повече, но идеята е че жената трябва да разсъждава доста преди да си избере партньор. Това е точно обратното на посланието, което тази тема пропагандира. Идеята е жената да има реалистична представа за света, но това не означава да снишава стандартите си. Това послание в тази тема е обратното, на това, което трябва и трябва да е ясно. И ще дам някакъв хипотетичен пример. Глуповато е жена да тръгне да излиза с много мъже, да спи с тях, да губи и пилее емоциите си, както и психиката си, вместо например да се ориентира кой от тези мъже става за семейство, и кой не. Да не дава шансове на всеки срещнат, а да изчака и да срещне този, който ще й покаже любов и грижа, и двамата ще имат някаква база за семейство, като най-елементарното е и двамата да имат почтена работа! Безработни, или мъже в съмнителна дейност, в сивия или мутренския сектор, такива мъже не ви трябват, както и един безработен мъж не е готов за семейство. Той трябва първо да оправи собствените си неуредици, и чак тогава да търси жена. Защото това е природата на човека, и всички които се опитват да и се противопоставят, изгарят в играта. Все пак жената кара бременност, и жената е тази, която отглежда поколението. Мъжът и жената имат допълващи се и различни роли в едно семейство, запомнете го най-сетне!!! Да, след като децата пораснат, и двамата работят, но винаги мъжът трябва да е опората на едно семейство, за да може това семейство да функционира правилно. Затова в никакъв случай не може да се каже че една жена трябва да сваля стандартите си при избора на мъж, това би било безотговорно както към нея самата, така и към бъдещето й поколение.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 24d579ab54
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

40.   Отскоро чета в този сайт и надушвам разделение по полове :)))

Какво изобщо значи свали или вдигни стандарта си? ! Вие да не ходите със списък и да чеквате изисквания? ! Може уж всичко да е чекнато, а да бие на кухо цялата работа.

Като се замисля кое е най-важното качество на мъжа ми, това е, че ми прави смешки, на които да се смея и че е добър с хората. Много е важно как човек се отнася към по-слабите, към децата, към животинките. Аз така реших, че той ще е баща на децата ми - като го видях как си играе с племенника ми :)))

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: ba9b1c08a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

41.   Четете ли добре? Кифлоприземителят работел за бебе, но не се е похвалил да е сключил брак! Нито, че е купил поне една двустайка на гребната, въпреки че се хвалеше, че ги има парите. Ето това се получава като си свалиш стандартите. Една жена му обърна внимание и той какво и даде? Нищо! Ама иначе иска тя да му роди дете.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: b84fa3c271
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

42.   Хахахахаахххахахаа,

Аз имам само един стандарт: да НЕ пише "Упора"!

Ж50

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: e6d06bd716
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

43.   Аз си намерих свестен мъж, след като вдигнах стандартите. Преди това "попадах" на неподходящи. Жените не трябва да се примиряваме.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 767d0527b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

44.   Какви стандарти те гонят? Повечето вече имат по едно дете от някоя квартална утрепка. Други пък вече са изяли един вагон ишки в студентски град, ама на приказки уж, че търсила стандарти и за това все още няма дете и семейство. В България почти всяка готина мадама е отворена и порена от квартални утепки тип дилърчета или някакви биячи. Не ги слушай какво ти говорят. Всички жени на младини се проебават и някои от тях забременяват от лоши момчета. После и идва акъла и почват да дрънкат глупости за стандарти. Всички жени са курви е казал велик човек като Наполеон. Но да не забравяме, че и майка ми е жена. Край на лекцията.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 20758bf405
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

45.   Аз не мога да разбера защо се пишат подобни теми. Ако целта е да има по-голям интерес и да има караници то определено има смисъл иначе е безсмислено. Авторът наистина ли смята че като напише подобна тема ще промени мнението на жените и ще ги накара да си "свалят стандартите"? От коментарите се вижда че точно обратното става. Затова не разбирам защо се пишат подобни теми освен ако целта е както написах да се водят спорове и да има по-голям интерес към сайта. Като гледам как разпалено спорят някои жени и мъже тук започвам да си мисля че са си лика прилика и затова толкова много спорят. Приличат ми на някакви бивши гаджета които понеже не жевеят заедно са превърнали този сайт в арена на тъпите си караници. Мислех си че сайт е с друго предназначение но явно съм се объркал. Май повечето хора идват тук да си избиват комлексите и да освободят натрупаната злоба, агресия и разочарование.
А колкото до "стандартите" на жените и на мен не ми харесват. Някои жени като почнат да изреждат изискаванията си че се самозабравят. Нямам обаче никакво намерение да се опитвам да им променям мнението или "стандартите". Това което аз правя е да се вслушам в по-разумните коментари на жените и да отговоря на част от стандартите им. Не на всички стандарти а на част от тях. Все пак е безсмислено да се опитваш да угодиш на всеки(то и няма как и това е най-глупавото нещо което може да направи човек да се опита да угоди на глупостите на другите или пък на многото прищявки на жените).
Другото което не разбирам е защо някои хора тук си мислят че като повтарят едно и също нещо навсякъде това ще промени мнението на другите хора и те ще започнат да мислят като тях. Нали си давате сметка че няма как да промените другите, а и не е ваша работа. Може да промените само себе си и точно това трябва да направите ако искате да сте радостни и щастливи. Ако нещо не е наред с вас, например ви боли глава, не ходите да давате хапчета на другите за да им оправите техните глави. Та ако нещо не ви харесва или не му обръщайте внимание или променете себе си. Да се опитвате да промените другите е пълна глупост. И ако може спрете с тия спорове, напълно безсмислени са, а и на мен ми е доста натоварващо да чета подобни коментари. Затова и вече не го правя, просто е отвратително, още повече че сайта според мен е със съвсем друга насоченост - споделяне и взаимопомощ. Но явно само аз така си мисля.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 6ee4da462b
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

46.   36, тия, които пишат темите са нормални мъже, я кажи защо всички дилъри, наркоманчета и подобни отрепки са били с десетки жени, а избягват обикновените мъже и момчета. Реално "високите" стандарти за мъж са да се откроява по някакъв начин сред другите мъже - тоест да е престъпник, много висок или богаташ, ако е комбинация от тези неща направо се подмокрят. В тик ток в САЩ тия дни ставаха за смях глупачките, въздишащи по висок татуиран убиец, когото осъдиха на смърт за това, че е очистил две от гаджетата си. Ето това са ви стандартите - боклук като самите вас.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 220af5accc
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

47.   Н 36, а не видях нито една тема от "тези" как да завишат собственият си стандарт. Предпочитат да смъкват жените вместо те да качват, дори за собствен комфорт да е.
Това е достатъчно да откаже всяка жена.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 8d3ae58767
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

48.   Запомнете това изказване на Кифлоприземител. "Утре" ще плюе и настоящата си приятелка, така както днес плюе бившите си гаджета и изгори.
Много е важно да се слуша внимателно как един човек говори за бившите си. Да те отхвърлят боли, дори много боли, но човек трябва да прояви достойнство.

По темата. Най-голямата грешка е човек да снижи критериите си за първия срещнат от страх да не остане сам. По-добре сам, отколкото зле придружен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: b84fa3c271
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

49.   Хммммм, я да погледнем главния "аргумент": "Ще одъртеете и ще умрете сами с котките и "стандартите" си, дето са толкова безкрайни и несъвместими, че чисто физически е невъзможно, който и да е мъж на планетата да ги покрие, колкото и да е готин и съвършен!!! Няма да имате с кой да си размените 1 дума, кой да ви прави компания, да ви разведри, да ви бъде упора в трудни моменти, няма да имате с кой да си споделите мъката, тъгата, тревогата, кой да ви утеши, на смъртния ви одър ще умрете абсолютно сами и никой няма да ви помни, няма да има и кой да ви дойде на погребението даже..."

Като оставим настрана Упората....
Ами, мъжете умират ПРЕДИ жените най-често така, че няма ТОЙ да е на нашето погребение, а ние на неговото.... Така, че всъщност намекваш, че ни трябват ДЕЦА, а не МЪЖ! Щото нали се сещаш как в наши дни може да се иде до банка за сперма и да си намерим нещо ТОЧНО по критериите...

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: d6746fda41
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

50.   Вече съм доста възрастен, за да имам някакви илюзии за живота като цяло. За съжаление жените винаги в емоционален план, за мен са били една енигма, е не всичките, но болшинството. Случвало се е, почиваме след физически-сексуалните упражнения, а позната, с която съм, /даже не я харесвам много, но просто от скука/, ми задава въпрос "Ти обичаш ли ме? ". Само където не се опулих от изненада, не очаквах такъв директен въпрос, почувствах го като кроше в челюстта. Мигам изненадано и се чудя с какъв сложен израз да И обясня ситуацията, а те ме гледа с нежна полу -усмивка. Както и да го омекотявах отговора по същество беше, че между такива като нас обич не може да има, а просто правим един не заангажирващ секс. Обясних, че И тя и аз имаме семейства, на които държим и там е истинската обич. По някаква случайност след около една година тя се премести на друга работа и проблема се реши. Случвало се години преди този случай, на един симпозиум. Гушкали сме се, обличам се, а колежката, с която се разбирахме много, ме наблюдава и в един момент ей така от самосебеси, казва "Аз теб не те обичам". Вярно това е и облекчение, но и някаква форма на обида. Задавам въпроса, че като е така, какво ние двама правехме преди минути, но отговора е повече от смайващ. Харесвам и то много твоето тяло, а не теб. Обяснявах, че това е нонсенс, че те са едно цяло, но тя с иронична усмивка заявява, че човек за това има въображение да си представя, друга реалност. Е, това да те нарекат по индиректен начин, биологичен вибратор е доста гадно. Но това беше отдавна, бяхме млади, последните няколко социалистически години. По това време, емоционално бях позагрубял и някак не ме засягаха дълбоко. Тъй като аз бях загубеняк, а като добавка и грозник, пълен с комплекси, водех еднообразен живот в затворен кръг :училище, джудо, уроци, четене книги, малко телевизия и пак от начало., така, че нямах ученическа любов. Чак след казармата имаше раздвижване, но се оказа, че не съм "играч", твърде чувствителен съм. Когато съм се разделял с момиче, такава болка трудно се издържа, сърцето ще се пръсне, пулса бумти в ушите, гърлото е като стиснато и все едно огромно парче дюля има в него, в очите пари, само остава да потекат сълзи, срам и резил- само това не. За някои раздялата е като потупване по рамото пред строя на батальона, а при мен древногръцка трагедия. От, която страна да го погледнеш, все едно се къса парче живо месо от теб или по-точно от сърцето.
//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 220af5accc
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

51.   33 в грешка си нещо, но е разбираема прозрачна та ти манипулация.
Именно успешните мъже са които когато избират жена за съпруга, я избират за остатъка от живота си. Нямат комплекси, на които да робуват, не са безотговорни, нямат нужда от прислужница, а именно съпруга-партньорка.
Приемливите... обикновено дори за себе си не са приемливи, затова търсят жена, която да направи живота им по приемлив, заместника на мама, а те да си оглеждат вече по-спокойно за гадженце навън.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: d10fbb9614
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

52.   Авторе проблемът не е в завишени критерии за мъж в жените, както удобно на теб си го представил. Проблемът е в самоуважение при жените. Самоуважението е минимумът изобщо за започване на комуникация. Чак след като бъде покрито самоуважението, тогава идват критериите за мъж. А никоя жена, която има самоуважение и има
поне нещо пък било то и съвсем малко малко в главата, но което да я прави различна от вакуум няма как да се хване с бръсната лъщяща на Слънцето тиква или остригана първи номер противна тъпоглава ганчовска физиономия с турска брада, ходеща с анцуг и маратонки. Цяло чудо е, че в България изобщо има някаква раждаемост при такъв контингент, защото такива са почти всички български мъже. Не е нормално жена да е с такъв. И като цяло не смятам за нормални жените избрали да са с такъв, независимо от тежестта на факторите като това да не останат иначе сами в живота понеже няма друг избор за мъж в България или в случаите на значителна финансова привлекателност налична в такъв. Противоестествено е и не е нормално и никога при никакви обстоятелства не е оправдано. Затова и българското общество е толкова изродено и сбъркано и от там тънещо в хаос от който не може да излезе. Това е резултата когато жена обърне гръб на самоуважението си. Наказва и себе си и поколението си и държавата си.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 2dbbc8d763
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

53.   Хаха голям майтап и много се забавлявам да чета.
Ама колко цапнати в устата жени.
Като го слуша човек ще си каже, че те са двигател на икономиката.
Само дето нямаме и икономика, но това е друг въпрос.
Офис мениджърки, топирани бачкаторки по администрации или офисни връзкарки свиркаджийки, гушнали телефончето, докато въртят волана на място по път за вкъщи.
Ама как ще си намалят стандартите та те сега тепърва ще си ги вдигат.
28 хахаа ти с какви прасета си живяла?
Каквото повикало, такова се обдило!
Да беше ги научила, като им помогнеш в измиването. Надявам се поне пишките им да са били чисти, защото ще се окаже, че ти си по-голяма свиня от тях самита.
И не се ебавайте с котките.
Те са много умни създания. Виждал се не малко котки да бягат, дори от стопаните си.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 848d931959
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

54.   Жени, сваляйте критериите, че Ганьо не може да вдигне левъла. Смилете се над някой прост, елементарник, бармани, сервитьори, хамали, общаци... без образование и цели чакат със сълзи на очите някоя да ги прибере. Гонят жени по улиците да се запознаят и седят девствени до 40.

 
  ...

1-50 от 74
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker