И все пак жените ТРЯБВА да имат стандарти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124252)
 Любов и изневяра (30593)
 Секс и интимност (14665)
 Тинейджърски (22062)
 Семейство (6738)
 Здраве (9766)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3352)
 Образование (7436)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19303)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И все пак жените ТРЯБВА да имат стандарти
преди: 3 месеца, 21 дни, прочетена 1975 пъти
Здравейте,

Първо, искам да подчертая, че по никакъв начин не ми е целта да защитавам българките - даже съм решил, че не искам да имам нищо общо с българки, ако случайно остана в България (понеже ги обвинявам във възпитанието на съвременните Ганьовци и са поне 1/2 от причините за съвременната българска простащина).

НО, жените имат право да имат стандарти. От една жена се очаква да създаде семейство, да възпита и отгледа деца и за това и трябва мъж на който да разчита.

ЕДНА ЖЕНА НЕ МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ СЕМЕЙСТВО С МЪЖ, КОЙТО:

1. Живее при майка си... българските "мъже" се отделят от "майчиното гнездо" на средна възраст от 36 години (най-късно от всички европейци).

2. Изкарва по 1-2 000 лв. на месец. Животът е скъп - има да се плащат ипотеки, дрехи за детето, учебници, не дай Боже и лекарства да трябват. Кой ти говори за "почивки в Дубай" - един мъж трябва да изкарва минимум 2 000 лв. в наше време, за да не живее семейството в ПЪЛНА МИЗЕРИЯ.

3. Е алкохолик, наркоман, търка билетчета или друго не му е у ред - такъв човек обикновенно си дава повечето средства, не за семейство и деца, а за пристрастяванията си. Пази Боже, децата му да му наследят пристрастяванията.

4. Е "слон" и едвам се движи - то и храната е пристрастяване.

Силно съветвам жените да не залитат по "нацепени батки", щото няма за всички и рядко са "верни" (а някои от анаболи стават и "импотентни" и не могат да имат деца), но пак трябва да подберат мъж, който е физически здрав и във форма, за да може да помага на семейството, да взима децата от градина, училище и т. н. и който да е достатъчно дълго здрав, та да ги отгледа.

5. Не може да се бие, или да защити семейството си по друг начин.

Тая точка ще възмути доста хора, но е факт, че много мъже в България, не са влизали в бой, дори един път в живота си, камо ли пък да имат умения да се бият и защитават, издържат на стрес и трудни ситуации и т. н. А животът напоследък е доста несигурен, и няма как една жена да разчита на мъж, който не може да и гарантира поне минимална сигурност.

Та така - надявам се разбирате, че жените имат право да имат МИНИМАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ към мъжете.

Тези дето правим по над 10 бона в България (декларирани) сме 0. 1% от населението. Та няма за всички.

Но е напълно разбираемо, защо една жена не би предпочела дебел, страхлив, алкохолик, дето изкарва 2 бона и живее при майка си. А има доста такива мъже в България за жалост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 05647e9c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Прав си

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 5e333155d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Те заплатите са и по-ниски, ти 2 бона. Да идват и да ги вземат арабите, те ще им осигурят всичко. Е, ще са Мюмюн и Мохамед децата, че и черни ама дреме им на....
Иначе си прав/а като цяло, ама животът е това, което е.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: a1de8dba32
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Евалата!
Най-после някой да си каже нещата точно както са си.
Прелях от кеф докато четях публикацията.
Сега обаче гледай как ще ти скочат комплексарите които си описал...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 87c4856256
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

4.   Моите стандарти са дори по-ниски. Просто да работи някаква работа и да си има поне едно хоби. Също и да е добър човек, да е силен психически и физически, да е издръжливо момче. Уви, дори тези стандарти са неизпълними в България. Добри и силни мъже сякаш няма просто.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 65152aa432
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

5.   Продължавайте да си ги припявате тия простотии, и най-накрая ще си умрете сами с вашите "стандарти" и котки, пропити, продрусани, затънали до гуша в собствените си лайна и пикоч, и забравени от света.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: da566d18dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

6.   И ся ко? Мъжете ще се трогнат и ще почнат да изкарват по над 2к?
Разгледай статистиките, виж колко хора изкарват над 2000лв. Над 50% са под тая сума.
Та жените може да си имат стандарти и желания колкото си искат - няма откъде да се вземат такива мъже в такива количества.
Напоследък се напълни с хора дето живеят в облаците и се състезават кой по -яки мечти има. Хора, огледайте се - каквото виждате - това е. Няма друго. И да искате и да се тръшкате - няма. Със сигурност и вас масово ви вкарват в някоя "неставаща" категория, така че осъзнайте се. Нито заслужавате тоя човек от мечтите си, нито има откъде той да се вземе. Докато сравнявате реални хора с идеализирани фантазии - ще си стоите сами и все по-зле ще става.
Пък за боя.... 90те години бяха къде по-диви и неуредени. Хората си раждаха деца и никой не е мислел че трябва да се бие. Дори си мисля че проблемите напоследък станаха толкова малко, че хората почнаха сами да си създават такива... Ей тъй, за да има как да се "доказват"..

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: da32dda124
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

7.   Авторе, нещо не ти се връзва приказката. Хем изкарваш 10 бона (не че аз изкарвам по-малко), хем пускаш тема кви трябва да са мъжете, хем нещо не ми се виждаш вързал с жените.
Всъщност ако трябва да съм честен, най-готините жени, са женени за мъже с доста по-малки заплати. Не ги ебе много хорското мнение, обичат ди се, морални са и си бутат някакси. Под готини жени разбирай такива, които имат морал и държат на мъжа до тях. И една такава струва хиляди пъти повече от златотърсачки, напудрени кифли без акъл и тн бг реалност.
Та не ти разбирам темата и комплексите, много е яко е като някой гледа в чуждото канче, а е очевидно че твоето собствено е леко тва ла ла, нещо нерви лабави ми се вижда.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: e57f89b8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

8.   От България и котка не взимам. Защо не разберете, че ще взимаме чужденци? За вас селянките и ромките ще останат. Тъпия Ганьо си мисли, че само той е на света. И по-добре Мохамед от Бай Ганьо да е синът ми, да

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 3706583019
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

9.   Добре, 1, 2, 5 съм аз. Аз не заслужавам семейство? Нямам равното право като всички други?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 5257a8e979
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

10.   Абе ти първо изпълни ПРОГРАМАТА МИНИМУМ, пък тогава търси стандарти!
Иначе... гладна кокошка планина повдига!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 0fe4c689bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

11.   Тоест ти изкарваш десет бона на месец, може да се биеш, и пак се чудиш защо не са избрали теб, а алкохолика или наркомана. Ми защото повечето жени искат тръпка, а не сделка.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 6eb843f41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

12.   От Автора до 7, 11:

Какво ви бърка, че съм споменал 10 бона? Толкова ли много са, ебаси - познавам хора дето правят пъти повече?

Забравете го - споменах го като част от статистика.

А много скоро, ще замина за Германия и изобщо няма да съм част от българската статистика, та хич не ме мислете.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: af5c89e12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

13.   Най-накрая някой мъж да им го каже на тези комплексарчета. И аз ще си взема чужденец. Ганьо не заслужава и да го заплюеш. А има много хубави германци, французи, датчани. Сестра ми излиза с датчанин, а братовчедка ми се ожени за германец и си живее в Германия. И аз ще си търся европеец, а не комплексар от България.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 94a42e2c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

14.   По последната точка…
Аз съм такъв набор, че мъжете, между които имах да избирам - половината бяха ходили в казарма, другата половина - не
Е, има разлика.
Мъжът ми има двама приятели. Единият е бил в казарма, другият - не.
И когато сме излизали заедно със семействата на тези момчета, този, който не е бил войник, някак не може да държи поведение. И не умее да разпознава идващ проблем. Докато мъжът ми и другият постоянно сякаш са нащрек. По-убрани са откъм лигавщини. Даже позата на тялото им е различна. Сядат на стола, който им осигурява най-много контрол над ситуацията или пространството.
Говоря ви за приятелство, което е вече 12 години. И като бяхме млади и без деца вършехме по заведенията.
Един път след кръчма отидохме на бар. Но в кръчмата този малкият, който не е бил войник, се заяде със сервитьора за сметката.
Сервитьорчето обаче с приятели дойдоха в бара, където бяхме. Видимо напрежение се създаде, но онзи пиян - ще се бие. Другият ни приятел само го натисна да седне и му каза: Жените са с нас, къде си тръгнал? А моят мъж отиде при другата група, поговориха нещо и се върна - вечерта продължи без проблеми.

Много такива случаи имам за разказване. Та не и до това може ли да се бие толкова. По-скоро е до това - може ли да реагира адекватно, знае ли как да се държи с другите мъже.

На мен, когато излизам с мъжа ми, винаги ми е адски спокойно и знам, че съм защитена. Това чувство не съм го имала с друг и е една от основните причини да го избера.
Той ми е закрилник.

А това със заплатата и майката… не съм го гледала. Беше безработен, когато се събрахме и живееше с майка си. За 12 години имахме върхове и спадове. Няма толкова значение.

Други са ни стандартите и изискванията:
- да сте открити с нас, без игрички
- да не ни гледате само като парче месо
- да ни се радвате
- да ни пазите

Когато мъжът ми се влюби в мен ми каза нещо, което и до днес си спомням с голямо умиление.
“Искам да те…сгъна на мъничко парченце и да те прибера в себе си на топло”

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 46762fa387
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

15.   Здр. Моят мъж изкарва 2000 лв. На месец. Прав си това е минимума. Миналата година ни се роди недоносено бебенце, само храните и лекарствата бяха 600 лв. Семейството се лиши от почивки и други глезотии миналата година. Тази година вече е по-леко с храната, но без аз да работя не бихме могли да си позволим частна школа за по-голямото дете за да научи чужд език. Абсолютно си прав от дохода на мъжът зависи много за отглеждането на децата, понеже в периода на майчинство, жената няма как да печели.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 19 дни
hash: 8576700be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

16.   18, това не е мъж, а жена под прикритие, мислеща си, че ще ни набие простотиите си по-лесно, ако се представи от името на мъж. Не бързай да освобождаваш душевна мъзга от кеф.

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 21f6ad6992
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

17.   Авторе (ако не си жена), силно предубеден списък си изброил, някак удобно забравяйки, че мъжете не се делят само на свръхчовеци и пропадняци, а повечето са обикновени, средностатистически мъже. Успоредно с това, обобщаваш за всички жени с такъв тон, сякаш всичките заслужават и имат покритие да изискват безбожни неща, но това е погрешно, тъй като голяма част от тях въобще не предлагат насреща качества, които да отговарят на търсените от тях такива у мъжете. Основно правило в живота е, че дори и да сме различни като полове, то щастливи трайно заедно са тези, които предлагат СЪПОСТАВИМИ (макар и невинаги еднакви) неща и задължително при тях даването и получаването е ВЗАИМНО! Там, където липсва взаимност, рано или късно се случва раздяла, тъй като не може само единият от двамата да тегли връзката, а другият да лентяйства или да нехае за отношенията им.

И защо винаги женското ламтене към парите на мъжа и условията на живот, който той осигурява, са свързани с раждането на деца "някога там в необозримото бъдеще, ако въобще" (както и твоята тема, впрочем), при положение, че голяма част от днешните българки до 40-годишна възраст дори не са родили, имат натровен от цигарите и кафетата организъм, а голяма част от тях нямат и намерение да раждат? Друга немалка част от жените пък вече имат дете от някой ИЗБРАН ОТ ТЯХ пройдоха и повече не искат да раждат (но пък искат тепърва да харчат парите на някой по-грижовен и търпелив мъж, когото не желаят да удостоят с наследник), така че и тук се чупи мисленето им, че "заслужават" да гребат с пълни шепи и "имат много, каквото да предложат на един мъж".

Също и лицемерието, когато твърдят как изисквали колата (но не каква да е кола, а скъп модел от гъзарска марка, сякаш един "Сеат" или "Шкода" не може да свърши 100% същата работа) уж заради детето, понеже можело да се наложи да се ходи по спешност в родилното или като е вече в детската градина. Моме, ти първо забременей или поне се сгоди с мъжа преди това, пък тогава вече ще имаш ОСНОВАНИЯ да изискваш! Във всички останали случай просто се пробваш с тези евтинджийски и изсмукани от пръстите оправдания!

Добави към това и постоянното тупане в гърдите колко силни, способни и самостоятелни за днешните жени. Дотогава, докато не дойде време действително да бъдат поемани отговорности и харчове! Тогава изведнъж същите тези велики и можещи жени минават в положение "жертва, заслужаваща състрадание, помощ, безплатни услуги, пари и внимание". И една съседка (разведена с дете) има навика да се перчи пред съседите колко независима била от мъжете, как всичко си оправяла у дома, как мъж не ѝ трябвал и т. н., само дето наскоро на два пъти ме молеше да ѝ поправям клатещ се контакт и пантата на гардероба. Доверих се на нейните устни твърдения за голямо можене и заслужено тя разчита на своите умения, т. е. все още търси кой да ѝ прави безплатни услуги.

Естествено, че всяка мързелива готованка ще реве как няма пари за пелени и бебешка храна, тъй като си е развявала онази работа, вместо да е мислила за последствията, когато се е дупила пред избрания от нея себичен тъпкач.

Разумната жена обаче не е мързелива готованка и не пилее пари за глупости, а работи и спестява пари, за да не е зависима от мама и тати или от благоволението на някой тъпкач. Разумната жена не е навъртяла голям километраж с неприличен брой мъже и не търгува половия си орган срещу пари, почерпки, подаръци, пътувания, коли, жилища. Тя е пълноценен, зрял човек и може да носи отговорности за своите действия; преценява трезво нещата и винаги внимава какво предприема във връзка със своите най-важни житейски избори.

Родилките получават майчинство (парично обезщетение за отглеждане на бебето) до 2 години след раждането. Разумната жена е работила усърдно и когато дойде време да ражда, тя не хвърля цялата парична тежест върху бащата на детето ѝ, понеже нейният принос за семейството се изразява в получаването на парично обезщетение до 80% от нейната заплата, каквато е заработвала в годините преди раждането. Майката носи пряка отговорност какви пари ще получава тя по време на отглеждането на своето дете.

В допълнение на това, всеки човек лично е отговорен за поддържането на здравословна форма, което включва: избягване на основните вредни храни, посещения на задимени места, пушене на цигари, прекаляване с алкохол, вземане на опиати, запушване порите на лицето дълги часове на ден, прегърбване (от зяпане в телефона и/или киснене по цял ден в заведения), липса на движение поради мързел и други пороци. Колко от изискващите жени могат да се похвалят с добро здраве, чисти бели дробове (никакво пушене) и са в сравнително добра форма ИЗКЪПАНИ И ГОЛИ (когато са без грим, без повдигащ сутиен с големи подплънки и без прикриващи целулита им дрехи)? Едва ли има и 5% от всички жени на възраст под 25 години. За тези над 35-40 години да не говорим.

В днешно време 2/3 от МЛАДИТЕ жени са безобразно затлъстели, а най-лошото е, че дори сред малките ученички затлъстели са над половината от всички. Много повече момичета и жени в детеродна възраст пушат цигари и се тъпчат с понички, отколкото момчета и млади мъже! Почти всеки младеж и студент спортува дейно и се движи по много, докато повечето момичета и жени си падат по обездвижването и прегърбването, стоенето по заведения, пушенето, зяпането в телефона, клюкаренето, вманиачаването по тъпи сериали, долнопробна пайнерска "музика" и прочее. И редовното преиграване и влизане в ролята на горката онеправдана жертва (многострадална Геновева), само защото бързала да пуска на поредния батко побойник от горните класове, който я изчукал и после не я искал за общуване и връзка. Каквото повикало, такова се обадило! На каквито се натискаш, такива после ти го начукват! Каквито пренебрегваш лекомислено, за такива после само ще си мечтаеш и ще ревеш, че нямаш до себе си!

Основната самозаблуда на преобладаващия брой жени е, че ако някой само ги погледне за миг на улицата или ги заговори в обществените мрежи, то това непременно значи, че са "красиви и желани за връзка и семейство"! Това са същите жени, които отлично осъзнават, че на мъжете по природа им е заложено да искат да се любят и целево тези жени играят игрички и лъжат словесно и зрително мъжете, за да извличат ползи от всякакво естество. Ако наистина не са лицемерни и търсят запознанство с искрен, грижовен, с богата култура и любящ мъж, да се явяват на срещите без всичките умишлено заблуждаващи очите похвати за "вдигане на цената", да показват същите качества от своя страна и обезателно ще привлекат именно такъв мъж, за какъвто твърдят, че си мечтаят! КАКВАТО СТРЪВ МЯТАШ, С ТАКОВА УЛАВЯШ ПОСЛЕ!

---

По твоите точки:

1. В пъти повече жени живеят при мама и тате, или си разтварят краката, за да ги вземе при себе си някой мъж. Обикновено после бързо го напускат, ако намерят по-изгоден и удобен мъж, който да ги търпи;

2. Почти всички работещи жени вземат осезаемо по-ниски заплати от работещите мъже! Много повече жени въобще не работят, отколкото мъже! Почти всички работещи жени във връзка или брак НЕ допринасят за общото благо и харчат парите само за себе си, а за капак очакват и мъжът да харчи неговите пари пак за тях! Изказването ти сочи, че или си жена, или нямаш никакъв поглед над нещата в България!

3. Търкането на билетчета е "женски спорт", особено при застарелите жени. Добре, че преди време ги обявиха за незаконни, че колко пенсионерки си даваха парите на вятъра поради лична глупост... Обаче шарлатанството все още вирее с пълна сила, защото срамно голям дял от стари и дори някои млади жени са достатъчно тъпи да дават луди пари по врачки, баячки, гледачки на кафе, развалячки на проклятия и прочее измамнички. Даже и с лекота мятат от балконите пликове с хилядарки на непознати (почти не е имало случай мъж да е бил измамен по този начин, за разлика от ежеседмичните случаи с мятащи пачки жени).
Силното окисляване на органите с кафе и задръстването на белите дробове с катран и никотин също са занимание предимно на ученичките и жените в детеродна възраст, че и след нея. Както и на част от по-възрастните мъже, но тук си говорим за групата мъже и жени, които тепърва ще създават деца и семейство, а не за пенсионери;

4. "Слониците" в България в детеродна възраст са десет пъти повече от "слоновете", както ги наричаш! Пристрастени към понички, шоколади, вафли, газирани напитки, дюнери, пържени картофи, всякакви сладкиши. В пъти по-малко девойки и млади жени спортуват спрямо младежите и младите мъже;

5. Много от жените са нахакани устатници, изказват се необмислено, заканват се и се заяждат с други мъже, пряко поставят мъжа до тях в неудобно положение и опасност (за да ги защитава, когато подвият опашка), дори предизвикват сбивания и накрая го отнася мъжът им, макар че устатата жената е била виновна да се стигне дотам! През годините имаше и десетина смъртни случаи, при които приятелят или мъжът на някоя устатница бива въвлечен в свивания и накрая го убиват от бой! А хиляди са подобните случаи, завършили "само" с побой, но без настъпила смърт. Благодарение на огромния "принос" на отявлени устатници и заяждачки.
Относно "сигурността по други начини", познай преобладаващият дял от кой пол се слави като НЕНАДЕЖДЕН, бързо зарязващ при най-малката трудност, сполетяла другия? ! Било то загуба на работа, намалели пари, болест или просто от скука... Ако ще ми даваш примери със самотните майки, зарязани от своя тъпкач (себичен батка тъпкач, редови побойник, флиртаджия, комарджия, нехранимайко и т. н. ), то отговорът се съдържа в самото определение! А и много то самотните майки (и от нераждалите жени) сами са предизвикали разрухата в тяхното семейство и въобще не са стока! Отново ще го напиша: Изказването ти сочи, че или си жена, или нямаш никакъв поглед над нещата в България!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 0e7d727fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

18.   От Автора до 17:

Кифлоприземител ли си къв си - чел съм ти 1-2 коментара, и уж се имаш за некъв "голем разбирач", ама си изписал един куп глупости. Буквално ОБВИНЯВАШ ЖЕНИТЕ, ЧЕ СА ЖЕНИ! :D

А лафчета от сорта на...

"Изказването ти сочи, че или си жена, или нямаш никакъв поглед над нещата в България! "

... не работят при мене. Нема да ти обяснявам къв поглед имам и т. н. - само ще мина по точките пак.

1. Защо въобще сравняваш мъжете със жените? Нали уж и ти признаваш РАЗЛИКИТЕ - или вярваш, че правилата трябва да важат за всички?

Тея глупости с "равенството между половете" са хамерикански измислици, и лека полека виждаме, че не са верни.

Една жена е ОК да живее при родителите си докато не си намери мъж (и в исторически план е било така - преди нема и 100 години), ама един мъж ТРЯБВА да изгради нещо свое, да покаже че е МЪЖ.

2. Основната отговорност на жените до преди нема и 100 години е била да ОТГЛЕДАТ СЕМЕЙСТВО, а не да "допринасят с пари" и т. н. - даже някои от най-стабилните връзки дето съм виждал са между работещ мъж и жена, която е домакиня и не работи, а се занимава с домакински работи.

За човек дето се представя за "разбирач на жените", явно не разбираш едно основно правило:

"Жените не искат РАВЕН на тях мъж - винаги искат ПО-УСПЕШЕН! "

Ако една жена работи и допринася колкото мъжа - каква и е ползата от мъжа?

Обяснявам ти как стоят нещата, не дали този начин на мислене е ПРАВИЛЕН или ГРЕШЕН, а как стоят нещата. А има един куп жени дет са се хванали с безработни и те работят.

Феминизмът убеди жените, че могат да се превърнат в "мъжете които искат" и мъжете ще ги харесват. И има един куп кариеристки дето са на по 30 и нещо и никой не им обръща внимание.

Та това, което ти защитаваш "звучи правилно", ама не работи. Много по-стабилни са връзките с работещ мъж и жена домакиня.

3. Хазартът е ТИПИЧНО МЪЖКИ СПОРТ (ако можем да го наречем спорт). Колкото повече ТЕСТОСТЕРОН има един човек - толкова по-склонен е на поемане на рискове.

Влез в едно казино и виж, колко жени има. Предимно мъжете играем хазарт - някои мои приятели си заложиха много лаптопи и др. за да играят. Аз не играя щото "разбирам от математика", но много българи не разбират. А слушах наскоро некъв баща да вика на сина си:

"Няма да ти купя сладолед, щото тате трябва да изкара едни пари на машинките! "

Жените много повече подбират, когато става дума за връзка, инвестиция, поемане на риск и т. н.

Мъжете сме тези, които се метаме на дълбокото, без да му мислим много.

4. Тука до някъде си прав - признавам. Подобно на Древна Гърция, типичната картинка вече е да видиш мъж "Аполон" с жена приличаща на "Богинята майка" (трътлеста и дебела), вместо хубавата балканска картина на "дебел як мъж" с "тънка красива жена".

Нищо чудно, че и в Древна Гърция и в наше време - педеращината цъфти. Трудно можеш да намериш за красива, някаква 100 килограмова.

Но аз не ти говоря за "прилично дебели" мъже - т. е. с "бирено коремче" или 10 кг. отгоре.

Говоря ти за мъже "слонове" - 100 кг., 120 кг., 160 кг.

Имам такива познати дето, хем имат пари и жилища, хем са забавни и готини хора, ама на нищо не приличат. И се чудят що жените ги отбягват.

Просто са НЕЗДРАВОСЛОВНО ДЕБЕЛИ... да се вкарат малко във форма, да заприличат на мъже, щото дебелите мъже са мъже с ПОВИШЕН ЕСТРОГЕН и въобще не будят сексуално желание в жените.

Сега като се замисля - значи дебелите жени, пък са с доста естроген и са най-женствени... :D а бе не е точно така, но пак бих избрал "прилично дебела" жена, пред някоя "нацепена тежкоатлетка".

5. Е тук е пример, че ОБВИНЯВАШ ЖЕНИТЕ, ЧЕ СА ЖЕНИ.

Жените ВИНАГИ тестват мъжете с които са. Особенно когато се съмняват в тях.

И примерно ако се хванат с некой фитнес батка, дет гледа лошо, ама не е влизал в сериозен бой... ЩЕ ГО ТЕСТВАТ ЗДРАВО....

И аз и компания сме били такива, дето ни се правят на "мъже", щото жена им се обидила. Един мъж с акъл, първо би изяснил ситуацията, щото всяка ситуация има 2 страни, НО НЕ БИ БЯГАЛ ОТ БОЯ.

Но не би и тръгнал да ЗАЩИТАВА ЧЕСТ, без да знае фактите. И ако жена му е "конфликтна" би я разкарал бързичко.

А относно това, че жените не подкрепят мъжете в трудните моменти - А БЕ КВИ МЪЖЕ СТЕ ДА ПИТАТЕ ТАКИВА НЕЩА!?

Втората Световна мъжете са воювали 6 години на фронта, па са се прибирали, създавали семейство, градили кариери и т. н.

Имам приятели "мъже" дет ми реват, че "Петък вечер не излезли никъде"... само погледни колко "ревливи теми" от "мъже" има в тоя форум.

Пиеме си така веднъж с един авер и почна да ми се оплаква и реве за работа, личен живот и т. н. и мене ми писна и му викам:

"А бе стегни се бе, брато! Кво ми ревеш тука като неква путка? Дай ще помислиме за некви решения, ама кво ми се разчувстваш тука - ти мъж ли си, къв си? "

А жени да търпят такова държание - ПРОСТО ЗАБРАВИ!

Дето вика Дон Корлеоне на Джони Фонтейн:

"Ще се държиш като мъж! "

Ей такива мъже възпитаха нашите Гани и за това съм се отказал от тукашните жени. Мрънкат, а не виждат, че те са причината за "липсата на мъже".

И искаш ли да ти дам "орлов поглед" за България? :)

В близките 20 години очаквай:

1. Много, много самотни българки. И самотни българки с по 1 дете, чийто разглезени синчета ще станат алкохоличета, наркоманчета и др.

2. Много българи с пристрастявания - наркомани, хазартни типчета и др.

3. Бум на ромското "малцинство". Някои от ромите считат, че са "български граждани" Слава Богу, та даже се научиха да "живеят по европейски" и ще имат грижата за тая страна, но ще им се наложи, защото - РОМИТЕ ЩЕ НАСЛЕДЯТ БЪЛГАРИЯ!

4. Емиграцията на българи ще си продължи - и младите дето сега завършват, едвам издържат на тая дивашка простащина в тая държава.

5. Турция може да пробва да ни присъедини, но тука се преплитат хамерикански, руски и турски интереси та ще видим. Гледаш и ДПС е пред разпад. Но едно може да си сигурен - БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ПРИНАДЛЕЖИ НА БЪЛГАРИТЕ!

В най-добрия случай ще принадлежи на роми с българско самосъзнание. Може би най-оптимистичния сценарий.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 0e7d727fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

19.   От Автора до Кифлоприземител:

Човек, трябва да напиша още един коментар, че направо съм фрапиран. Даже дай аз ще ти задам неколко въпроса:

1. Вярваш ли в равенството между половете (за да правиш директни сравнения между мъже и жени)?

2. Как въобще вярваш на думите на жените (па и на хората като цяло) - не съдиш ли за тях по делата им?

3. Вярваш ли, че мъжете и жените са еднакви и момчетата могат да избират да бъдат момичета и обратното?

4. Вярваш ли, че една работеща, красива и умна жена би се хванала с неработещ, грозен и тъп мъж, само защото обратния случай е възможен?

5. Вярваш ли, че жените НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ изисквания към мъжете, и да се хванат с човек с който нямат абсолютно никакъв реален шанс да създадат семейство и да са му верни, защото ТОВА Е ЛЮБОВ?

 
  ...
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 0e7d727fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

20.   От Автора - последен коментар:

Сетих се за една позната помакиня, която излизаше с некъв нацепен брадат турчин, ама беше импотентен и ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ама като не става работата... го заеба и се хвана с едно наше момче, българин.

Та има и по-важни неща от ЛЮБОВТА! :D

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 3706583019
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

21.   До Автора. Имаш сериозни проблеми.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: 21f6ad6992
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

22.   Авторе, на съвсем различни мнение съм по отношение на почти всичко написано от теб. Което не значи, че непременно някой от нас греши, просто има различни хора, с различни възприятия, с различен житейски опит, съответно и всевъзможни гледни точки.
Обаче забелязвам, че или въобще не си чел с разбиране написаното от мен, или умишлено изопачаваш думите ми, които са добре подбрани и недвусмислени като вложен смисъл.

Още в първия ми абзац, първата дума с големи букви е "СЪПОСТАВИМИ", която е част от следното изречение:
"Основно правило в живота е, че дори и да сме различни като полове, то щастливи трайно заедно са тези, които предлагат СЪПОСТАВИМИ (макар и невинаги еднакви) неща и задължително при тях даването и получаването е ВЗАИМНО! "

Така наречените "обвинения", че жените са жени, присъстват като словосъчетание и подета насока на събеседването единствено в твоето мнение под моето такова. Аз, от своя страна, ясно съм подчертал, че трябва да има ВЗАИМНОСТ и даването да е както от страна на мъжа, така и на жената. И отново ще повторя словосъчетанието "СЪПОСТАВИМИ (макар и невинаги еднакви) неща", за да не се жонглира с написани от мен думи и да бъдат отново преиначавани с цел някой "да ме оборва" за неща, които въобще не съм писал и са само с неговата глава. Отнася се за всеки, които занапред би си позволил подобни неща.

Ако си беше направил труда да прочетеш повече мои мнения, веднага би ти станало ясно, че аз съм последният човек, който ще тръгва да защитава днешните жени. Това обаче не ме прави предубеден и считащ всички за едни и същи. Напротив, редовно отбелязвам, че има изключения от масата, а в повечето случаи неслучайно употребявам и думи като "мнозина", "голям брой", "повечето" и т. н., защото все пак има и другояче мислещи и постъпващи жени; не всички са еднакви.

Последното пък го твърдя като обичан и сериозно обвързан от година и няколко месеца човек, живял досега 44 години на тази земя и преминал през няколко сериозни връзки, плюс срещи с цел опознаване (между една и десетки) с голям брой жени, стотици. Нагледал съм се на всякакви женски лъжи, лицемерие, шикалкавене и опити за умело накланяне на везните в полза на повечето от тези жени. Но е имало и малка част сред тях, които са били сравнително свестни, макар и понякога носещи своите особености. Всичките лъжи не са ме накарали а стана "женомразец", а да трупам житейски опит, да се уча от своите и чужди грешки, да онагледявам нещата по-удачно за в бъдеще и да се предпазвам от основните капани, залагани от най-хитрите и подли жени. Без да забравям, че има и стойностни жени, понеже точно такива съм търсил и понякога съм успявал да намеря!

Без да издавам подробности, ще спомена само, че настоящата ми връзка е най-силната и истинска, която съм имал. Тя с жена, която е феминистка в буквалния смисъл (не този измислен "феминизъм", с който се опитват да промиват мозъците на съвременните жени) и точно това помага да се разбираме така добре! Отговорна, умна, сериозна, отстояваща своето мнение (но и достатъчно силна да приема моето, признавайки някоя своя грешка), порядъчна, организирана, с добро чуждестранно образоване, печелеща повече от мен, с богата обща култура, грамотна, с двойно по-ниско тегло от мен, отлична домакиня, грижовна романтичка. Аз даже нямам и кола, живея на квартира, с малко по-нисък от средния за българските мъже ръст съм (имаме 12 см разлика с нея), с наднормено тегло съм, без нацепени мускули, нося най-обикновени дрехи, не ползвам скъпи парфюми, не нося скъп часовник, обувките ми са обикновени спортни (не са представителни, но удобни за дълги разходки). Но пък тази жена е видяла в мое лице достоен мъж с качества, СЪПОСТАВИМИ с нейните, макар и да не сме еднакви! Как става този "фокус"? Много просто от своя страна аз също предлагам неща, които тя цени силно и търси в един мъж! Като полове, мъжете и жените търсят предимно различни неща, но именно затова бях започнал предишното ми мнение с мисълта, че най-силната и трайна връзка е между мъж и жена, ВЗАИМНО полагащи един за друг усилия! Намираме общ език, уважаваме се, подкрепяме се, изслушваме се, споделяме си всичко, разхождаме се сред природата, домакинстваме си, всеотдайни сме във всяка част от денонощието (сещаш се) заради всичките изброени - съществени за една сериозна връзка - неща ни е хубаво заедно.

Не залагам на нацепена външност или на парите, за да привлека една жена. Второто е огромна глупост, която в почти всички случаи докарва главоболия на мъжа, тъй като е причина да му налитат подли използвачки и курви, умело преструващи се на "свестни момичета". Плюс постоянното треперене на мъжа, че причината жената до него да кръжи наоколо са парите и предоставяните от него условия на живот. Ако мъжът ще се впряга да прави пари, то следва причината да е заради самия него и е доволен от себе си, да се радва на плодовете от труда си, а не да е едва ли не "задължение", породено от страхове, че иначе никоя жена (най-вече от тези натоканите) няма да му обърне внимание!

Накратко, бих изброи следните мои силни черти, които са били в основата на моите сериозни връзки:
- открит в общуването и предразполагащ моите събеседници;
- искрен, до степен понякога дори да ми се сърдят за 100% откровеното ми мнение;
- верен и надежден в отношенията (адски подценявано качество, което е съществено за съхраняването на сериозната връзка, тъй като и двамата трябва да са способни да устояват на житейските предизвикателства);
- добронамерен;
- грижовен, подкрепящ (това е силна дума, която се доказва най-вече в случай на тежка болест, загуба на привлекателност, пари и прочее);
- вежлив (и към другите хора, което също се забелязва от жената);
- мил, нежен, кавалерстващ;
- страстен и всеотдаен любовник (бавното свършване на твърдия приятел е добре дошло за жените, езикът ми трудно се уморява, зная как да целувам и галя с дланите цялото тяло, за разлика от други, които само "ръгат чушката", колкото да отбият номера);
- търпелив (също основно мъжко качество, проявяващо своята сила най-вече при връзка с жена);
- не се мисля за вечно прав, умея да признавам допуснатите от мен грешки;
- целеустремен (макар и все още без кой знае какви доходи, но затова пък със заложби, които вече са се доказали като основополагащи);
- техничар с редица полезни умения в бита, например: да поправям уреди (ако не е засегната електрониката), да оправям контакти, да прокарвам осветление, да поправям или сглобявам измислени от мен мебели, да поставям водосъдържател и тръби, да измазвам стени, да слагам плочки и т. н. (неслучайно в миналото съм разработвал мебели, инструменти, играчки, осветителни тела, а от две десетилетия - и мощни зверове на 4 колела);
- отделящ време на жената до мен и каращ я да се чувства специална (едва когато вече го е заслужила, чрез показвано от нея поведение);
- положително настроен и вдъхващ увереност у жената до мен;
- земен и смирен;
- не ревнувам;
- не съм черноглед;
- не мрънкам, не обвинявам, не съм злопаметен и отмъстителен;
- имам ясно изградена представа за себе си;
- сравнително грамотен съм;
- съвестен съм, с чувство за справедливост (правил съм големи отстъпки за други хора, дори съм губил нарочно, ясно съзнавайки, че трябва да си понеса последствията);
- добре обмислям важните за мен неща и не вземам импулсивни решения (на младини понякога съм правил тази грешка, но човек се учи, докато е жив);
- с охота помагащ и щедър (научих се да не го проявявам твърде рано във връзката, но по природа съм щедър и не желая да съм различен);
- силно устойчив съм на женска избухливост, умея да потушавам възникнало търкане в отношенията (също силно мъжко качество е да си способен да НЕ навлизаш в излишни спорове и да не си съучастник в тяхното разрастване).

Поради последното в скобите, дори обмислях да не ти отговарям, защото не съм ти длъжен, а и си писал небивалици по мой адрес, но все пак си отделил време да ми пишеш и от уважение към това ти пиша този мой единствен отговор, който едва ли би бил последван от по-нататъшни отговори, понеже си имам достатъчно други задачки за вършене.

Вече писах, че затлъстелите и въздебелите жени са поне 10 пъти повече от себеподобните мъже, като това лесно може да се установи от всеки, който не е като Стиви Уондър или предубеден до мозъка на костите си. Колкото "слонове" ти виждаш, 10 пъти повече "слоници" съществуват в страната ни. Имах възможността да попътувам из редица български населени места в последните месеци, като смело мога да заявя, че положението при жените в детеродна възраст от чисто физическа гледна точка е трагикомично. Говоря за жените в ОБЩЕСТВОТО. Естествено, ако някой движи предимно в "отбрани кръгове", предимно с богаташи и стройни държанки, ще твърди как "99% от жените са като фотомодели и манекенки", само че това е изкривена представа, защото не се касае за обществото като цяло, а за строго определен тесен кръг, в който се събират основно жени с телосложение, което е търсено от платежоспособните чичковци и дядовци с цел да ги ползват и като покорни проститутки, и като красив трофей за пред останалите. Няма лошо, но това не е представителна извадка за масата жени!

ЖЕНИТЕ СА ЗАКЛЕТИ КОМАРДЖИЙКИ!!! И то не къде да е, а в живота! С лекота прахосват време, нерви, възможности, само и само ЗА ДА РИСКУВАТ БЕЗРАЗСЪДНО със силно ненадеждни мъже, от които очакват именно да си изпатят. Неблагоразумието им "да и играят с огъня" е продиктувано от ВИНАГИ НЕУСПЕШНИТЕ им блянове да "превъзпитат лошия мъж". В 100% от случаите се провалят с гръм и трясък, поемайки чеп след чеп, поражение след поражение в житейската рулетка, която НЕ ПРОЩАВА И НАНАСЯ ТРАЙНИ ВРЕДИ!
Бил съм в десетки казина (заради една от бившите ми, която преди повече от десетилетие се пристрасти) и съм наясно как там ходят огромен брой жени и основно не българи, а цигани и от другите малцинства. От българите най-честите посетители там са разни неставащи за нищо друго таксиджии, наркомани, пияндета (много от тях ходят там заради безплатния алкохол, а не за да харчат пари) и други отрепки. Не бих ги давал като пример за нещо, освен като пример за личен упадък и за целите на статистиката.

Имаш погрешна представа за това какви са били семействата преди 100 години. Тогава и мъжът, и жената са се скъсвали от физическа работа, изключая жените на благородниците и чорбаджиите, които са били редови млади държанки/проститутки (нищо по-различно от днес). Навремето жените са готвели, мели, чистили, прали на реката с голите си ръце, носели са менци с вода от извора, тъкали са дрехи и килими. Никога в човешката история жените не са се ползвали с такива огромни удобства като днес, но въпреки това, именно преобладаващата част от днешните жени са вечно кисели без причина, крайно недоволни, неуверени, нещастни от живота си (макар и презадоволени от удобствата в бита, от наготово получаваното мъжко внимание на живо и по Мрежата, целодневно с телефон в ръката, с огромен избор от мъже, дрехи, обувки и всичко останало).

Доколко "работеща" е връзката между изцяло издържащ семейното огнище мъж и неработеща жена, това е трудно да се каже, понеже в днешно време този тип връзки в половината случаи се провалят поради "скучаенето" на стоящата си вкъщи жена, която нерядко слага рога на своя мъж. Просто наличието на съвременните телефони и обществените мрежи рязко промениха средата на общуване, позволиха на жените да имат неизчерпаем източник на незаслужено от тях внимание от страна най-вече на разни свалячи и гъзолизци, а последното от своя страна им даде измамното усещане, че са "много специални и желани". В такива самозаблуди вярват дори и някакви безформени целулитни женища с тегло, двойно по-голямо от това на нормалните мъже, но затова пък с една глава по-ниски.
Точно в нашето съвремие доказано по-работещият семеен модел е между работещи мъж и жена! Не, че няма случаи мъжът или жената да залитат по трети човек в службата, но самото работене оставя по-малко време на хората да мислят глупости, а същевременно ВЗАИМНОТО поемане на отговорности и разходи ги кара да се чувстват по-вложили и можещи да загубят повече, ако изведнъж спрат да бъдат отговорни!
Забележи, че точно липсата на чувство за загуба на вложено във връзката подпомага БЕЗРАЗСЪДСТВОТО на много от днешните жени, които действително НЕ ДОПРИНАСЯТ във връзката. Затова много от тях я рушат, зарязват мъжа с лекота (особено ако е свестен и разбран, всеотдаен добряк), изневеряват с долнопробни батки с душа на помияри, сменят мъж след мъж, не са способни на дълготрайни връзки (освен ако не е касае за пари, срещу които да си разтварят краката, докато са все още млади) и вечно да са кисели от своите решения и действия. Които уж (според тях поне) би следвало да са правилни, но накрая се оказват в една въртележка от неудачни решения, които прецакват психиката им необратимо.

Книги за това как да се държим с жените не съм чел, но съм черпил пряк опит от Книгата на живота, а тя е най-неизчерпаемият и истински източник на практически знания! Горенаписаното многократно съм го установявал през годините, то важи за българското общество, случва се ежедневно, може да бъде онагледено и проверено във всеки един момент и именно затова съм толкова убеден в него!

С определени лични качества и/или с материални придобивки мъжът привлича определени жени! Мнозинството от жените са материалистки и съответно са привлечени не толкова от мъжа като личност (което само по себе си е обида към него), колкото от това да е възползват от неговите средства и предоставяни условия на живот.
Също много жени си мечтаят за някой снажен батко или чичко с "холивудско излъчване", само дето повечето размечтали се и филмирали се жени са в запуснато положение и въобще нямат физическите дадености да са редом с такъв мъж (което не пречи на някой батка да изпраска за веднъж-дваж някоя дебелана, която си е въобразила, че ще успее да го върже за цял живот, като му пуска бързо без много-много уговорки и му прави пълни програми). Често такива самозаблудени жени дори черпят батката или направо го издържат и приемат в своето жилище или квартира, защото и сами осъзнават, че иначе той изобщо няма да ги отрази (временно, докато не си намери по-хубава жена, която да го издържа).
Малка част от жените са действителност стойностни, с редица качества и точно те не се впечатляват от парадиране с пари, коли, нацепени мускули и други първични похвати за печелене на женско внимание, а държат мъжът да е преди всичко ЧОВЕК, техен приятел, верен спътник в живота. Това не значи, че въпросните жени са непременно грозни или скучни. Повечето от тях са обикновени на вид, често бясни тигрици в леглото (т. нар. "скрити лимонки"); просто те не парадират с леко поведение, с дълбоко изрязани деколтета, с разголени задни части, държат се прилично в обществото, трудят се, развиват смислени ценности и умения, водят се от разума при вземането на решения (а не от "необясними пеперуди в стомаха" и безразсъдно "влюбване от пръв поглед"). Това е най-ценната жена за един стойностен мъж и единственият тип жена, способен да осигури трайни, здрави отношения със себеподобен мъж! И само този тип жени изпитват истинска любов, привързаност. Не лековерно хлътване, не самозалъгване, не приписване на несъществуващи качества у някой мъж, а същински чувства и грижовност към него, които биват после доказвани цял живот! Естествено, и мъжът показва същото отношение към такава жена! ВЗАИМНОСТ!

Изисквания всеки решава какви да има, но основното е да бъде способен да изгради ЯСНА ПРЕДСТАВА ЗА СЕБЕ СИ, така че притежаваните от него качества ДА СА С ПОКРИТИЕ, ТРАЙНИ ВЪВ ВРЕМЕТО И В СЪСТОЯНИЕ да привлекат търсеният тип жена или мъж (зависи от кой пол е търсещият човек). Само че повечето хора се съсредоточават само върху първата стъпка - привличането, а не се замислят, че след него бързо идва ред на по-важната стъпка - РАЗВИВАНЕТО И ПОДДЪРЖАНЕТО НА ОТНОШЕНИЯТА! Затова и толкова голям брой привидно "готини и яки" или "богати" мъже и жени се дънят нечовешки после, макар и предварително "на хартия" да са си "написали урока". ИЗИСКВАЙ СПОРЕД ТВОИТЕ КАЧЕСТВА! Това е правило номер едно, що се касае до сериозните отношения! Всичко друго е обречено на неминуем провал; рано или късно... С това ти отговарям и на мнение номер 19.

На мнение 20 бих ти отговорил, че значимостта на Любовта се познава след години живот заедно и взаимните грижи един за друг, а не коя се била хванала лековерно с нацепен батка с брада, а го зарязала бързо след това. Отлично знаеш, че преобладаващата част от нацепените батки имат сърдечни затруднения (затова и не могат да го държат здрав и корав продължително време), част от тях умират на по 35-40 години поради половината Менделеева таблица в тялото им, а често и децата им (обикновено отглеждани от зарязаните от тях самотни майки) са със злокачествени болести от всякакво естество. Дори и на младини привидно тези болести да не им се отразяват с такава сила, към тази картинка добави и пословично лошото им умение да задоволяват жената с ласки, тъй като разчитат тя да им е длъжна, само защото имат мускули и лош поглед. Съответно, повечето жени, които са били неблагоразумни да търчат подир батки, се оплакват после колко посредствени любовници са и как са били пренебрегвани и неудовлетворени. И не само в леглото, ами и в чисто човешки план, като общуване и липса на уважение. Този тип мъже с болни органи разчитат на същото, на което разчитат и най-наконтените жени, а именно - външността им да е посредствен заместител на липсващата у тях ЧОВЕЧНОСТ! Има все пак и мъже, изградили чудесни мускулести тела, които се развиват и духовно, но те са малка капка в морето от посредствени батки.

В тази връзка, ето една моя творба отпреди десетина години:

Лятото е жега - време за туризъм.
На Слънчака, бате, е пълен анархизъм.
Кифли с перхидрол, батки с анабол...
Всеки бира и кебапче е забол.

Устните надула, на парцали мига.
Почерняла силно, сякаш седнала е на котлон.
Важно е за нея да лъсне в Лицевата книга,
снимана на плажа със скъпарски телефон.

А пък той, горкият, прави, струва...
Простичък е много, и това му е порок.
Иска мацки - денем, нощем - все за туй умува.
Но "Анаболът не прощава", знае малкият паток.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: f412039373
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   Кифло, твоите мнения са нечетими бе - не можеш ли да отговориш с няколко изречения, а пишеш романи?

И за какво ми пишеш биографията си, не знаеш ли?

НЕ МОЖЕМ ДА ВАДИМ ГЕНЕРАЛНИ ИЗВОДИ ОТ ЧАСТНИ СЛУЧАИ!

Съгласен съм, че има много дебели жени, ама за да казваш "10 пъти повече" трябва да се позовеш на някакви източници, а не просто да си измисляш.

За хазарта - пак ти казвам... ВЛЕЗ В КАЗИНАТА!

Не знам в какви казина си бил, но там е пълно с мъже. Жени са само крупиета, сервитьорки - а бе персонал.

Жените са "опорюнисти" и играят хазарт с живота си, но не си хвърлят пари така както мъжете. Говоря ти за хазарт... ПАРИЧЕН!

Това със работещите семейства, че са "най-стабилните примери за връзки" просто не е вярно.

Сравни семействата с по 1 дете в западните държави с многодетните семейства в арабските държави, Индия, Африка, ромите в България.

От толкова "стабилност" тея последните ще ни претопят.

А бе - и 3-пъти по-толкоз да напишеш, няма да ти изчета всичко. Пиши по-кратко и по-точно. Много глупости си изписал - ако тръгна да те оспорвам за всяка глупост, ще изпиша двойно повече от теб.

 
  ...
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: f412039373
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

24.   Стихът ти е весел, но ето един мой стих, дето измислих за 10-ина минути. И аз съм поет! :D

"Я надуй шефе чалгия,
и сложи повечко люто,
на тоя дюнер с туршия,
и чуй туй стихче нечуто.

-

За българите - страшните войни,
дет всичките войни изгубиха,
за българките - майки достойни,
дет всичките батки залюбиха.

-

Да чуят деца, да се радват,
историята да знаят,
и докато дюнер обядват,
с бел прах и сламка чертаят.

-

Какви мутри е раждала,
българска майка юнашка,
а от гъза е изваждала,
патриоти, таз майка просташка.

-

Ах, че мен шефе додея,
сърце ми, Азис все да слуша,
с глас меден аз ще запея,
минутка коза да допуша.

-

За народ търкаш билети,
курви млади амбициозни,
деца с кокаин и амфети,
и наркотици венозни.

-

За елит умен, красив,
дет по чужбина избяга,
в чужбината - саможив,
българин види ли - бяга.

-

За народ от тъпаци,
дет по джобове си бъркат,
и като братя руснаци,
чак до умиране къркат.

-

А па на тия руснаците,
ний сме им майка и татка,
език им дадохме, тъпаците,
те ни подадоха патка.

-

И социализъм по братски,
заедно срещу мръсния запад,
научиха ни на номера тарикатски,
а жените да курвеят и лапат.

-

И като ни държава ощавиха
с куферчата с пачки зелени,
български пенсии ги прославиха,
и станаха всинца червени.

-

Е кажи ми шефа, да зная,
и пусни ми дюнер с пържола,
ида ли на България края?
Ще дойдат ли от Анадола?

-

Нали си арабин имигрант,
с брада турска, мъжка, юнашка,
не си ли ти фигурант,
в група терористична просташка?

-

И докат днес ми говориш,
като приятен сладур,
утре да не ме заколиш?
Кат някъв мръсен гяур?

-

Но коли, кълцай, убивай,
нали ти дюнер купувам,
гледай ме и се присмивай,
българин съм - не умувам.

-

Брат ти, наркотици продава,
купува юнака балкански,
в чалготеката се раздава,
с материала погански.

-

А четирима в кенефа
правоъгълник чертаят с бело,
и те от брата на шефа,
пакетче взеха си цело.

-

А баща с малко детенце,
в казино метна си заплата,
на връщане взе си шишенце,
пак ще му пили жената. "

Не е довършен, ама ще го довърша като пак ми дойде музата.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 17 дни
hash: e591169fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

25.   Ей, не разбрахте ли че жената не струва толкова колкото я превъзнасяте и че винаги ще стои по-долу от мъжа? Никакви критерии не трябва да има жената спрямо мъжа, ако иска да има мъж. Една жена без мъж е нищо, а жената без мъж си остава като кобила без история! Пука му на мъжа за женските критерии, освен за секс жена вече не му трябва, а с напредъка на технологиите и за секс скоро жена няма да му трябва!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 95854b96f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   Кифльо,

Гаджето да не те остави, че отново романи започна са пишеш...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker