Разкъсвана от разум и чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разкъсвана от разум и чувства
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2431 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 21 години, имам сериозна връзка с прекрасно момче от близо 3 години, но вече не изпитвам нищо към него. За сметка на това той не може без мен.

Неговото семейство имат много добро дългогодишно приятелство с друго семейство, чийто син има малък бизнес. Преди 7 месеца започнах работа при него.
Той е семеен и току що след дълги години чакане и преминаване през какви ли не процедури му се роди дъщеря. И той и жена му са страхотни, но явно нещо между тях липсва.

Когато започнах работа имахме само оношения между шеф и работник. В последствие се появиха в мен големи симпатии и започнах да си мисла някои неща, като често го провокирах. Споделих му как се чувствам, като се надявах да ме отблъсне, но вътре в себе си неистово го желаех колкото и да знаех, че не е редно все пак е женен и чакаше дете. Така и стана.

При първия ни разговор се опита всеячески да ми обясни, че не е редно и нищо не може да направим и колкото и да ме иска, нещата ще останат така. Само че в следващити 2 часа той не откъсна очи от мен и колкото и да се опитваше да го прикрие не успя. От там започна всичко.

Първо беше само секс, после се появиха чувствата ни, всяка една свободна минута бяхме заедно опознахме се и разбрахме колко се допълваме, четем си мислите, довършваме си изреченията и правим планове за напред. А секса е просто страхотен, див, страстен, хищен. И интересното е, че не съжаляваме и не изпитваме никакви угризения, само аз от време навреме. Понякога се чувствам зле, не мога да повярвам, че това се случва, че той изпитва чувства... та той все пак е мъж по дяволите, а всички знаем на какво са способни мъжете за единия секс.

Колкото до моя приятел, двамата са пълна противоположност.
Той: малък, неопитен мамино синче и голям ревнивец. Шефа ми: модел на мъжко съвършенство. Жена му, добра пред хората, капризна и властна вкъщи до степен такава, че не искаше да се прибира.

Сега не знам какво да правя. Объркана съм. Не искам да съм кучката, която разваля семейства, не съм такава. Ако нямаше детенце, нещата може би щяха да стоят по друг начин. Не искам да спирам, макар че трябва. Лудо влюбена съм и не искам да се отказвам. Готова съм на всичко за да бъда с него, но дали да му вярвам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: e36dcda6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понеже имам опит с такава връзка, която завърши с добър край за мен и за мъжа, ще ти дам няколко съвета. Моля, следвай ги, ако искаш да си също с него един ден.
1. Скъсай с приятеля си. И без това сигурно е само едно ограничение за теб. Намери си някъде малка боксониера, само твоя, така ще имате и винаги удобен терен с мъжа, когото обичаш. Тази точка е най-важната. Ако не го направиш, любовникът ти никога няма да те приеме като сериозна алтернатива на жена си.
2. Изслушвай го винаги и му бъди добър приятел, но никога не си позволявай да говориш лошо за жена му, както и да му даваш зор да я зареже.
3. Въоръжи се с търпение. Ако жена му действително е такава, каквато я описваш (в което и аз вярвам), то времето ще работи за теб. Използвай го, за да продължиш образованието си, ако още не учиш, за да се развиеш и в крайна сметка - за да си намериш другъде работа. Може и с негова помощ. Много е важно да не работите заедно, защото рано или късно така връзката ви ще излезне наяве. Ако е прекалено явно, жена му ще го хване за топките и можеш да забравиш за него.
Докато бебето е още бебе, почти можеш да забравиш. Поне 3-4 години ще чакаш - чудесен бакалавър!
4. НИКОГА не си хаби времето и винаги очаквай той да те остави и във всеки момент бъди независима от него, както и така си подреди живота, че ако днес те зареже да си кажеш - имам образование, кариера, пари. Не съм си губила времето с него, много ми е и помогнал (със съвет, връзки).
В никакъв случай не значи горното да имаш друг приятел. Не. Просто не става така. Сега е време да решиш, дали искаш да бъдиш някога с мъжа, когото обичаш, а това ще стане, само ако си само с него и си му реална алтернатива.
...
5. Не плети ингриги и никога не вреди на жена му, не натяквай за повече време с теб за сметка на семейството му и не прави каквито и да е проблеми. Ако имаш проблеми в училище, в работа. Запази ги за себе си. Бъди сигурна, той е с теб, не за да има проблеми, за да слуша за проблеми, а за да МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖА своите си проблеми, своя си стрес и най-вече жена си. Това че не иска да се прибира при нея е сигурен знак, че в семейството животът му е малък Ад. Детето и обществото в момента са му спирачката...
6. След като минат тези 3 години и вече си сигурна в неговата любов, всеотдайност и раздвуеност, след като си 100% сигурна, че той те обича и същност иска да е с теб, можеш да си позволиш да забременееш от него. Аз самата не прибегнах до тази стъпка, защото неговите деца бяха големи и не съм се конкурирала с бебета, но в никакъв случай по друг начин не можеш да наклониш везните в твоя полза. Рискуваш много. Ако стане агресивен, почне да те заплашва, абортирай все пак и оконачателно скъсай с него.

Не казвам, че ще е лесно. Ще е ужасно и неговият Ад у дома ще е нищо в сравнение с твоят Ад. Само, че той ще има теб, а ти ще си сама. Много ще боли. Но трябва да го минеш, ако искаш да бъдеш с ТОЗИ мъж, разбира се.

Иначе - ами остани си с приятелчето си, стъкми си с него семейство и продължи с връзката си, докато всичо не излезне наяве (това винаги се случва) и бомбата разруши животите ви.

Решавай, но не бъди страхливка и малодушна.
Наречи нещата си истинските им имена и пред себе си - ти си любовницата- да, ти си разбивачката на семейство. Дори ще го сториш целенасочено, ако ме послушаш. Но не си лошата във филма, спокойно. Няма да си лошата, ако направиш любовника си в крайна сметка щастлив. Който има стабилно семейство, той не си търси любовници, прибира му се у дома. Има много мъже с подобни жени. Дори съм виждала мъже да спят на уреда във фитнеса, за да не се прибират у дома. Явно там не могат да си починат, но много ми е жал за такива мъже, защото още нямат любовници. Все още...
Ако не си ти - то и без това семейството ще се разпадне, но след години, това е вярно. Дай на мъжа истинска алтернатива и той ще има смелост да зареже живота си до сега. А за това трябва да почнеш от 1.
Ако можеш и без проблем след време да го дариш с дете, а това е особена тема за него - то той ще е твой завинаги. Не мисля, че такъв мъж ще те накара да правиш аборт, но ако го стори - направи и окончателно приключи с тази връзка. Ще си инвестирала вярно 3 години, но ако си ги използвала добре, то те няма да са пропиляни. Всяка минутка с момченцето, с което сега ходиш, бъди сигурна, е пропиляна! Решавай. Ти си на ход.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bc2dc5d0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   номер 1.. турските сериали ти идват в повече.. че ти не съвет си дала ами направо книга можеш да напишеш...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c702911cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Т.нар. "разум" или "логически ум" всъщност е най-глупавата част от човешкото същество - той си мисли, че знае всичко, а на практика не знае нищо. Сърцето, интуицията ти и резонансът вече са те завели там, където трябва!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7a053292d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Направо да се шашнеш какви екземпляри има сред жените. Ами учредете си ... (Модератор - без обиди, окей?). Подкрепяйте се в мисията по обслужване и угаждане на обвързани нъже (другите свободните не са интересни) и ги измъквайте под носа на загубените им съпруги!

Изумително е колко лесно си е позволило младото момиче да отвърне на подадената от семейството на приятеля му ръка с коварство и предателство. Без никакви скруполи. Що за ценностна система разрешава това. А върха на сладоледа е съвета от първата поддържаща това... (Модератор - тук също!). Тук изобщо не става въпрос за увлечение, а за липса на всякакви задръжки...Отвратен съм!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c702911cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   №5, не съди, за да не бъдеш съден!

Когато ти дойде до главата, тогава наистина ще разбереш за какво става въпрос. И вероятно друга песен ще запееш...

И въобще - много неадекватно е хора, които НЕ СА преминали през даден проблем или ситуация, да ръсят мозък и да дават оценки по въпроса. Нещата отстрани могат да изглеждат по един начин, но когато станеш истински участник в тях да проумееш, че действителността няма нищо общо с "предварителните" ти представи и убеждения. Нека такива хора тихо да четат и слушат - може пък да прихванат нещо от опита и терзанията на споделящите...

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0b3e0e91aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, казваш "когато ти дойде до главата". Ами, добре, да предположим, че на теб ти идва до главата, но си на мястото на съпругата. Приятна тръпка, не мислиш ли?
Както и да е, не съм в състояние да съдя никого. Всеки живее живота си така, както сметне за добре.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 71e019cc28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   7, не съм номер 6, но направо голямата драма правите от възможността един мъж да изневери на една жена.
Хората нямат какво да ядат, имат мъже-пияници, наркомани...
Била съм любовница на мъжа си преди и много добре знам, що за човек беше той - нещастен. И на вид приличаше на изхвърлен и нежелан котарак - с наднормено тегло, зле облечен, работещ до 22 ч., за да не се прибира у дома, тъжен, депресиран, живеещ меко казано нездравословно, пушач....
Сега изглежда поне с 10 годинки по-млад, хората не могат да го познаят. Смени работата си. Има хобита, изглежда и е щастлив човек. Прибира се всяка вечер за вечеря. Не пуши, спортува, има просто желание за живот.
Няма нужда да казва на хората, които отдавна не са го виждали отдавна, че има нова жена в живота си.
Ако един ден не го правя щастлив, сме се разбрали да не се лъжем. Той е свободен човек да поеме пътя си, аз също. Не го следя, защото му вярвам. Такъв е животът. Когато не се грижи една жена за съпруга си и обратно, то обезателно се появява друг човек. Ако един ден съм все пак от другата страна - няма да умра, ще се разделим като цивилизовани възрасни хора. В нашата връзка лъжи няма да има. Никога.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d6d48475a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   N 6, трябва ли да съм убила някого, за да осъдя убийството? и какво значи да ти дойде до главата: това да не е природно бедствие или болест??? ти си вземаш серия от решения и се поставяш в дадено положение.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7a053292d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тук става въпрос за морален казус, а не за просто "опарване"... Дали да поддадеш на порива на силното привличане, който при някои хора е доста чест гост или да сдържиш първосигналната си система и помислиш преди да "провокираш" обвързана личност. Да съдим първичните хора не можем, но можем да се опитаме да ги подтикнем да се преборят със себе си, което в някой момент ще бъде възнаградено с нещо истинско.. само за тях..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9d251109e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   8, велика си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 771f5a0521
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само едно не разбрах - защо още си с приятеля си?
И защо по дяволите заглавието е РАЗУМ.. Аз никъде не видях разум, само чувства и емоции.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c702911cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   №9 (от №6), аз ти казвам "НЕ СЪДИ! ", ти ме питаш: "Какво трябва да направя ЗА ДА ИМАМ ПРАВО ДА СЪДЯ? ". Ами НЯМАШ ПРАВО ДА СЪДИШ! При никакво положение - НЕ СЪДИ!
Освен това - примерът ти със убийството говори за твърде ограничен мироглед... Смяташ ли, че със "смъртта" всичко приключва, и никой няма да ни държи сметка за делата, които сме извършили през живота си? Твърде лесно щеше да бъде, ако беше така...
Че и 5 звездички си сложила за тежест... - смехория! :)

№8, ако на истина си направила това ти се покланям и ти целувам ръка! Ако всички хора бяха като тебе - да съзидават, вместо да рушат - светът вече щеше да е Рай! Поздравления, Съкровище!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker