Никога повече... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога повече...
преди: 1 месец, 29 дни, прочетена 872 пъти
Никога няма да имам възможността да почувствам любовта ей така да видиш някой да те жегне нещо отвътре, и всеки изминал ден се убеждавам все повече в това. Колкото и смешно да звучи света се променя никой не търси нещо истинско, мъжете искат просто едно чукане и нищо повече...
С последният с който имах връзка, ако изобщо беше връзка беше на 33 години и си мислех, че като е по-голям ще е по зрял... в каква заблуда съм била.
Само мрънкаше, че той все без вина виновен, живееше с родителите си и никаква отговорност за нищо не поемаше. В тая връзка все трябваше да го дондуркам общо взето да взема ролята на майка му... Разделихме се, защото ми омръзна да му ходя по гъза за абсолютно всичко....
Мина изветно време, потърси ме отново тогава бях сама и имах нужда от приятелско рамо, защото преживях загуба на роднина. Когато му бях казала той изказва съболезнования държа се много мило и много настояваше да се видим под предтекст, да се разсея... и ме заблуди яко и когато излезнах един ден с него с идеята да се видим чисто по приятелски, " паднах от много високо"
Той много добре знаеше, какво преживям и за "утеха" ми предложи секс, което направо ме отврати от него...
За мен това беше дъното, въобще не ми го побра акъла как изобщо се осмели да ме пита такова нещо при положение че е логично, че това ще е последното нещо което ще ми се прави в такъв момент...
Тръгнах си дори не можах, да обеля и дума след това му писах и му казах всичко, но той въобще не се впечатли, даже с цялата си наглост се направи на учуден за реакцията ми.... Блокирах го навсякъде и повече не се поддадох на слабости.
След него не съм срещала друг и имам чувството, че никога няма да срещна. Всеки казва божа работа да ама аз вече не вярвам в нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 29 дни
hash: 98dee8425b
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Като е бил на 33 не значи, че е зрял. ЕГН-то няма значение. Повечето са такива-лапета на 30 и кусур, иначе уж търсят Жената.
Грешка е било, че пак си го забавлявала. Целта му е била да топне. Ужасна е била тази гавра, пълно бездушие.
Ще срещнеш, спокойно. Простоси отваряй очите.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 62e9a67d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Ти си падаш по боклуци, ако не можеш да си намериш нормален. Виждал съм телефоните на мои приятелки, имат по 100 непрочетени от мъже в соц врежите, жена да си на този свят откъм избор, ама като нямате мозък да направите преценка мъжете са ви виновни.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 1ad5074257
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Масово са такива мъжете, но не се отчайвайте - има и свестни такива, макар да са рядкост. Търсете ги по взаимни интереси - спорт, хобита. Според мен, за да е здрава една връзка, двойката трябва да са първо приятели и после любовници. В смисъл да се опознаят и харесат първо като хора и после да си позволят интимност. А това става с времето. Щом един мъж бърза да си легне веднага с теб, значи е ясно "колко" ще те обича и уважава. ТРЯБВА ВРЕМЕ!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: c6bd8b9e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Само защото си попаднала на прасе, което живее за базовите си инстинкти (сериозно започвам да мисля, че дори прасетата а по-интелигентни от някои хора) ще се прецакаш остатъка от живота? !

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 13edfb42d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Това че си попаднала на боклук не значи че всички мъже са такива, пожелавам ти да намериш истинска любов и ако вярваш ще успееш, но не да се хващаш на всеки че той ще е бъде избрания, живей си живота любовта няма да те подмине, още повече след кофти връзка, ще дойде нещо истинско стига да вярваш истински, защото ако се затвориш в себе си и не излизаш от вас няма как да срещнеш някой. Не го мисли толкова радвай се на живота. А на този прав му път изобщо не съжалявай ще си намери майстора!

 
  ...


...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 13edfb42d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Трябва ти време да се отърсиш от неприятните емоции дай си време колко е нужно... когато дойде момента за нови връзки ти сама ще го усетиш и ще поискаш да се запознаеш с нови хора, сега според мен не е му времето. Всеки по някога губи надежда за нещо и това е напълно нормално хора сме. Никой не може да контролира чувствата си това са твоите чувства в момента не ги подтискай изживей си болката от загубата, трябва да се изливат чувствата, а не да се задържат не хубаво дори.
Всичко ще се нареди не се отчавай!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: f51cdc1290
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Правилно си постъпила. Забрави го този дебил - минало, горе главата и гледай напред. Научила си си урока и сега вече знаеш, какви мъже да избягваш. Ще се получат нещата, ще си срещнеш и твоята половинка. Стига да не правиш жертви или комромиси със себе си и всичко ще се подреди.

Загледай се в познатите ти двойки - неписано правило е, че жените, който най-малко се стараят и угаждат на половинката си, са най-обгрижвани и носени на ръце. Започни да поставяш себе си и своето добруване на първо място и всичко ще ти се получи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker