Жените масово излизат с льопляци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124104)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14647)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените масово излизат с льопляци
преди: 3 месеца, 6 часа, прочетена 2658 пъти
Чудех се какво заглавие да сложа, че да хване читателския интерес. Но от много време насам наблюдавам нещо, което наистина ми прави огромно впечатление.
Поне в София, където живея положението е такова при жени от всички възрасти.
Тука в сайта има един пич, който на всяка тема пише един и същи коментар за това как трябва да имаш брада, да си нацепен, да имаш татуси... и всеки път му се смея, защото аз съм такъв и това не е ключът към това да имаш жените. Аз съм точно с образ на батка, тип леко мутра, ако съм повече килограми. Лицето ми е сравнително симетрично с брадата, затова и съм с брада, иначе не се харесвам толкова. Никога не съм си променял външния вид заради жените, а просто защото така съм искал и ме кефи да изглеждам.
Какво обаче ми прави впечаление, че масово и млади момичета и по-големи, та дори и зрели жени излизат с едни сладникави момченца и мъже. Пълна противоположност са тези мъже от това да бъдат мъжествени, здрави и да всяват респект. Точно обратното, буквално ми лъхат на гейове. Особено по-младите, ако се загледате масово движат с момченца с прическите с дрешките тип - тик ток звезда. Масово виждам мъже с едни плетени чантички през рамо, абе педераска история. И въпреки това винаги има жени с тях.
И в същото време чуваш жените да казват, че искат мъжествен мъж, който да излъчва увереност и сила, както физически така и психически. Защо тогава не излизат с такива мъже и момчета?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 2e83d16241
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Стани льопляк и ти тогава (квото и да значи тая дума)!

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 2e83d16241
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Пак от номер 1... абе авторче, това да не е тема от рода на:

"Висок съм 1. 85 - 1. 90, яко як, ходя с брада и потник миришещ на куче, а жените не ме аресват.

И аз страдам от проблем - 1. 75 съм, нацепен, избръснах се за летото (да не изгарям на брада), успешен съм (имам фирма), водя публични лекции, и даже некви от ДПС (Делян Пеевското) ме поздравиха и казаха, че:

"Трябват им експерти на България! " :D

Ама имам проблем - само българки ме харесват... написах тема, чакам модератора да се събуди и да я публикува.

Как нема една туркиня, една чужденка да ме хареса на живо или в тея приложения за запознанства!? :(

Само с една индийка си паснахме и тя дебела - не и писах.

А българки, украинки, рускини - СЛАВЯНСКА ТОР, ПОДЧОВЕЦИ... нацист съм в това отношение. Славяните са мърша, която трябва да се прочисти!

Надеждичката ми е, че понеже циганите се множат, а българите измират, а и имигранти идват - скоро демографската картина ще се смени и ще си съвпадам и с хубави чужденки, а не само с некви българки.

Очевидно ти авторче, нема да я промениш тая демографска картинка, щом си такъв мъж, че грам не ти връзват жените... :D

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: cc1f7716b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Брато и аз съм като теб без татуси, но тренирам цял живот предимно мъжкарски спортове карате, бокс, кросфит, плуване малко. Когато ме домързи ходя просто на фитнес. Общо взето последните 25 години почти не съм спирал да спортувам. Ходя гола глава, и погледа ми е страшничък май, както описва въпросния човек тук в сайта, но интерес не съм видял още от жените към мен. И мойте наблюдения са, че жените се движат с някви пълни смешници. Тип дълъг и слаботелесен, на един шамар живот. Много ми е интересно как ли изглежда този, дето всеки път хейти мургавата кожа мускулите маратонките и т. н.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 118d73b0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Мъжествен мъж не значи брадат, татуиран и назобан. Мъжественият мъж трябва да излъчва сила на духа и отговорност.
Сладникавите, както ги наричаш, ще са рядко красиви за нашите ширини. А и сигурно не са чалгари, пияници и друсани. По-добре възпитани. Отговорни, с ценности.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 39484fcfc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Глупав си, не можеш да се изразяваш, скучен си. Иначе брада и приличаш на батка викаш, ама с лабави нерви и крехка психика.
Това което си забелязал бележи върха на еманципацията. Желанието ба женската да доминира и да командва парада. За щастие това е възможно, защото има прекалено много кофти мъжки материал готови на всичко за да не са сами.
Не че тази комбинация ще допринесе нещо, или ще направи жените по-щастливи, нищо такова. Но както е казал мислителя, всеки заслужава това, което му се случва.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 9e8a49287a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   По-скоро не си точно с брутална физика и яки татуси. Може да не си достатъчно напомпан? Може да си примерно някакъв дребен и жилав и въпреки, че в действителност си силен и в перфектна физически форма, като облечеш дълги дрехи, ти си изглеждаш като един дребосък.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: a580454f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Да искаме мъж в мъжка енергия... и това не е нацепен мъж с брада или прочие, а поведение и отношение.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 6b63dc2dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Татуиран и брадат мъж не излъчва увереност и сила, точно обратното. Разбира се, всеки си има предпочитания, така, че не генерализирай.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 5b46245c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ми аз обичам да доминирам и съм жена, ти ли ще ми кажеш какво да харесвам - красавици като Чико Лачовски харесвам

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: f9df9462e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Това, че жените търсят мъжествен мъж излъчващ сигурност съвсем не означава, че търсят примат или абориген! Кой ви втълпи, че остриган първи номер с кафеникава кожа с турска брада с анцуг и маратонки пък бил той и нацепен изобщо е човешки образ, камо ли образец на мъж, който жените харесват? Само в България може да има жени тръгнали с такъв поради простата причина, че другия им избор е отново такъв понеже всичките българи са остригани първи номер с примитивен поглед с турска брада с анцуг и маратонки и няма нищо различно от това никъде в България. И затова жените да не останат сами правят огромен компромис, най-вече, ако въпросният индивид има пари или скъпа кола(чиито престиж на марката, яко принизява като седи зад волана и). Грозни и противни индивиди сте разберете го и го проумейте. А вземете най-после вижте с какви мъже са избрали да са най-красивите и известни жени на света та най-после излезте от филма, че сте привлекателни за жените вие остригняците с турски бради с анцуг и маратонки с поглед на примат, български батки и всякакви подобни гнусни араби като ген. Вижте какво означава истински мъж в лицето на това как изглеждат приятелите или съпрузите примерно на Майли Сайръс, Анджелина Джоли, Иванка Тръмп или на най-красивата жена в историята на света за мен-Дженифър Конъли като по-млада и не се излагайте повече с подобна гоньовска неадекватност, че видите ли вие българските бръснати брадати гнусни аборигени батки сте образец за мъжката привлекателност. Ако отидете в западно общество където мъже като приятелите на изброените са преобладаващи в обществото знаете ли кога жена ще ви избере пред такъв мъж и ще ви върже, точно когато цъфнат налъмите. Най-много да изядете боя, ако тръгнете да сваляте някоя жена там защото за нея ще е страшна обида, все едно някакъв мангал да я сваля и да очаква да му пусне все едно му е равна.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 45da6adcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Жените си хващат какъвто може, а не какъвто искат. Готините пичове търсят само секс. 15 години си търся готин за връзка и не става. Трябва да ходиш все с някакви смотльовци, ако изобщо искаш да не си сама.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 1b60a550fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Първо - забелязваш само такива, а други явно пропускаш. Второ - само с брада и килограми, ако ставаха нещата, щяхме да сме 1000г назад в еволюцията.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 8bca7e2dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Така е.

Жените искат или някой назобан първичен мачо, или някой сладникав лигав с изрусен перчем и шарени кецове...

Средно положение нЕма.


:)

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: de2b421ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не съм се заглеждал с какви мъже излизат жените да ти кажа честно.
Защо пък трябва да има брада? Това не го разбирам. Незнам човече явно ти е трудно да си намериш приятелка. И те разбирам. За никой мъж не е лесно. Късмет ли е какво ли е незнам. Аз пък нямам коса но това не ми пречи. Заговарям ги жените. Не трябва да ги избираш много. Хвани си някоя дет те харесва. С времето ще се превържеш към нея и няма да ти пука за другите жени.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: a4313137fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Имаш много право, но в днешно време от един мъж не се очаква да се бори с динозаври за да осигури прехрана за семейството си. Когато видя мъж с нежни ръце, без следи от труд това ми подсказва, че може да си позволи да не вдига тежко, би имал и ресурсите да се погрижи за нас. Ако се облича добре, това означава че е разбрал колко е важно и защо.
Другото е, че много жени погрешно си втълпяват, че могат да помогнат и променят някого, давайки шанс на абсолютни утайки. Пък и знаеш ли утайката с какво я прави жената, щастлива.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: cc01ecce87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ами стани льопляк, че да излизат и с теб.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: f959936440
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   И в моя блок има един нацепен тип с брада и татуси и мощен джип, че е и висок. И той откакто се е нанесъл преди 6 години не съм го видяла с жена. Разхожда едно куче около блока и се прибира. А по логиката на фена на мъжете с брутална физика той трябва всяка седмица да е с различна.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: c2ab723820
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Погрешно си мислиш, че всички жени трябва да харесват мъже тип мутра. Кифлите харесват мъже тип мутра, нормалните момичета, чиито ценности не са напомпани мускули, татуировки и синджири, харесват нормални мъже (без брада, може и с брада, не е толкова важно, но без златни синджири, мускули, татуировки отгоре до долу и някаква лъскава кола). Твоята реалност не е реалността да всички, твоите ценности не са ценностите на всички.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 725016dfce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Е брат незнам къде живееш ама във Варна няма такива работи. Какви плетени чантички през рамо направо си на земята ако тръгнеш така по улиците.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 3f6150b99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Човек и аз съм се питал същото, гледам по улицата и в градския транспорт некви абсолютно изнежени момченца кльощави или закръглени безформени и грозновати пък с хубави момичета и се чудя как става тая работа и как може едно хубаво момиче да тръгне с подобно изнежено мъжленце, явно западната сбъркана култура е взела пълен превес в България и вече това е модата и по това си падат момичетата щот им е промит мозъка. Аз съм иначе мъжествен космат имам брада едър съм и висок с хубаво мъжествено лице и гъста къса коса, обаче рядко ме заглеждат момичетата като съм навън и не знам защо. Имам чувството, че са се сбъркали и вече мъжественото не ги привлича, а ги отблъсква даже. Може и нарочно да си търсят такива момченца за да доминират над тях щот ако си хванат някой като мен няма да могат.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 5a3c60292a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Тия са лесни за управление. Бъдещи чехльовци. Мечтата на бг жената.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 0198f5f35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Всяка жена търси различен вид мъж.
Много от мъжете поставят жените под един знаменател, а то всяка жена е различна.
Намери си жена, която да търси мъж, като теб и тогава няма да ти пука с какви мъже излизат жените.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 365e268479
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Защото може би характер > визия?
Отделно аз лично никога не съм си падала по "батките" с брада и нацепения външен вид.
За последното момче в която бях влюбена, всички казваха, че прилича на гей, ама момчето беше много свестно и изцяло хетеро

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 6c5d003fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Братле аз съм същия като теб с разликата, че нямам брада и съм като войник. Трябва да разбереш, че мъже като нас жените не ни искат защото нас не могат да ни манипулират. Жена не може да манипулира истински мъжкар а тия днешните тик ток момчета както ги нарече са им много лесни за манипулация.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 7aa1eaa43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   То като цяло жените се движат с неподходящи мъже и е масово. Дали ще е някой, към когото имат чувства и той не ги отразява, дали ще е някой с тъпо поведение към тях, но винаги си избират такива. Иначе трябва тенденция, за която говориш е вече по-слабо изразена, напротив, дори сега започнаха да осъзнават, че един мъж трябва да прилича на мъж и да се държи мъжки, Ако искат да се почувстват жени. Така през последните две-три години започна да се усеща, че жените това нещо го започват да го разбират. А глупостите на номер 17 са много забавни, ама за жалост нещата са други. Жените, излизащи с нежни мъже и вярващи, че ръцете им са нежни защото имали стандарт, въртят очи точно към другите мъже с груби черти. И не си мислете, че жените търсят нацепени батки, не, жените търсят повече мъж със сериозно излъчване, окосмяване(видим белег за тестостерон и по-рядка коса(категоричен показател за потентност).
Знам един плешив пичага на 29, ала често му се лепят момичета и фори такива на 30 . Нацепените батки с татуси са смешковци.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 055db65acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Леле майко, аз какво написах, вие какво сте прочели....
Къде видяхте да се оплаквам, че нямам жена или че не ме харесват?
Къде видяхте някъде да съм написал, че се чудя защо жените не харесват такива като мен? Единствения ми въпрос беше защо жените ходят с чисти гейове. Не говоря за нормални мъже, бащи които гледат семействата си.
Говоря за чисти гейове с чантите през рамото, с маниерите и така нататък. Тука една ми обяснява за Иванка Тръмп хахахаха
Ти виждаш ли какви глупости си написала? Мислиш, че кака ти Иванка ги избира по външен вид ли?

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 055db65acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До 5
Глупав си, не можеш да се изразяваш, скучен си. Иначе брада и приличаш на батка викаш, ама с лабави нерви и крехка психика.

Много ми е интересно как си направи заключение какъв съм от 10 реда?
Нито ме знаеш с какво се занимавам, къде съм бил, какво правя в свободното си време. Самият факт, че правиш такова заключение от няколко изречения ми стига да знам ти какъв или каква си.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 13a5a9bc3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Аз имах един брадат с малко повечко килограми... Живота му се върти около дебелеенето и плюскането нищо, че тренираше. Не е яко да си прасе, никоя няма да ти се кефи, че си прасе, не е постижение, а в моя случай човечеца за дебелеенето дори би захвърлил всичко. И така аз захвърлих него, за да си нямам бъдещи главоболия. И с това май се изчерпва отговора за външния вид и що не става.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 118d73b0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   28, обратен се вида вече на красив мъж явно. По-добре с чанта, отколкото по анцуг, кецове и суитчър в заведение.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 5ff265ed78
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Само да си, , Тип Мутра, , не става. Трябва да си мутра, иначе си въздух под налягане и жените веднага го разбират това. Ама брадата и многото килограми въобще не всяват никакъв респект. Всява респект името ти. Например Брендо, ако влезе някъде всички знаят кой и нормално може да има, която си поиска. Брендо няма брада и много килограми, даже е джудже, ама е Брендо. Така, че спрете да се правите на мутренца, бъдете себе си и може да имате повече успех с жените.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: ff887800f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

35.   Еми да, такива си харесват, сега това е педерастката мода, която се прокламира от феминизма. Всичко мъжко да се убие и всички хетеросексуални мъже целенасочено да бъдат лишени от възпроизводство, а да се разреши само на педалчетата да се размножават, за да се затрият качествените гени, и да се разпространяват само педалските гени. А това от своя страна се прави, за да няма нормални, физически здрави мъже, които да движат икономиката, и по този начин икономиките на християнските държави да бъдат отслабени и поставени изцяло в зависимост от световния хегемон САЩ, откъдето и се измислят и налагат всичките тия извратении на останалия свят. Не е в интерес на краварите да се раждат силни, боеспособни мъже в Европа и Азия, защото тогава ще могат да се бият с тях и ще са в състояние да се противопоставят на тяхната диктатура, а това ще значи, че вече няма да са хегемон и никой няма да им се подчинява и да се страхува от тях, което за тях е най-големият им, немислим кошмар. Затова произвеждат на конвейер всякакви просташки, дебилски "моди" за промиване на мозъка, чрез които да отслабят двигателната сила на всяко общество - МЪЖЕТЕ, за да могат да грабят природни ресурси от всички държави безнаказано, без да има кой да им се противопостави. Затова и махнаха казармата тук, разрешиха проституцията и пуснаха тик ток, инстаграм, фейсбук и др. педерастки мрежи, чрез които жените да имат неограничен избор от мъже и да курвеят безгранично, сеейки разврат, болести и смърт сред населението. Затова и сега се навъдиха тези изрусени, обезкосмени, лигави педалчета с тесни дънчици, дето се срещат на всяка крачка, за които и ти говориш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 0c0fdbb338
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Е, ти сериозни ли мислиш, че ти и обкръжението сте 100% представителни за мъжете и жените в обществото ни. Жените в моето обкръжение би ги било срам да ги видят на улицата с такъв като теб, но поне не страдам от заблудата, че всички са така.

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 25e1fba94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   До 32.
Е защо си се метнала на дебелак? Тук пак говорим за твой избор, тоя си е бил такъв от как свят светува.
Това пак ни връща на темата, че жените избират удобния, тоя дето ще направи всичко за тях и това са именно недъгави мъже, шкембелии, плехари и тн. Ама на вас не ви пука в началото че са такива, кефи ви че избивате комплекси от от другите, които не биха правили компромиси заради вас. И се хващате с тов дето никоя няма да избере, за да ви помпа самочувствието. И е ясно че такъв мъж ще направи всичко за вас, защото не се знае дали ще се повеи следваща, квото да не я е гнус да си легне с него.
Обаче после ревете че бил дебел, че той си е бил такъв и преди това, което не е причина за зарязване, при положение че такъв си го избирате.
Фактически в женската глава се случват такива глупости и простотии, че трудно биха могли да бъдат обяснени.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 449475ab5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Първо поздравления за това, че се поддържаш и носиш, за да се харесваш самият ти, а не за жените. Така би трябвало да прави всеки човек, а не да слуша съвети и накрая да се превръща в карикатура. Винаги си личи, когато мъж или жена насила се правят на каквото не са, за да бъдели "вървежни"... Имаш характер, а това печели точки при жени, които могат да го оценят.

Но другата част от мнението ти звучи грубо. Всеки има право, както да изглежда и се носи всякак, така и да си избере тръпка, половинка, спътник в живота и т. н. по свой вкус. Това не го прави тъпак, изпаднал, без вкус и прочие. Уважавай чуждия избор. И женственият, и "нацепеният", и пълният мъж все на някой страничен няма да се харесат, но е важно жената с тях дали е щастлива.

И аз съм се чудила на вкуса на много мъже за жени, но... каквото-такова.

Не си между тях, не живееш с тех, за да разбереш. А и човекът далеч не е само едно тяло, което се и променя през целия ти живот. Имаш качества, които са толкова по-важни..

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: be77961ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Хиподил много отдавна са го изпели (още през 90те):
"Жените са за педе*си"

Нищо ново под слънцето.

Ще ти кажа защо. Защото жени вече няма. От ония с истинска женска енергия. Все по-малко се виждат жени с рокли (даже не говоря за къси поли), токчета, издокарани и наконтени. Или са с манталитет на деца, които носят маратонки и дънки до 30. Или са с манталитет на мъже, които бачкат като углаванеи по разни офиси до 30.
В първия случай търсят себеподобни по интерес. Във втория търсят мъже, с женствена енергия - гейове.
Усещам как много хора ще ми натресат единичките, защото се припознаха.
И да ми сложите единичката това няма да ви направи деца и поколение и още отсега ви виждам самотни мами от някаква случайна ч*ия, на по 35.
Тренд. Пък нека автора да не се бил бръснел... това вас какво ви греее незнам.

Аз проблем с днешните жени нямам. Убеден съм, че и автора е така. Само си констатираме тука. Вие му мислете.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 019a565345
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   До 10

Така си се разпенила, че стана страшно. И да, живял съм в Европа, обиколих голяма част от страните и да ти кажа жените не само ми се кефеха и заговаряха, а изнежените европейчета не смееха да кажат една дума. Ходи се прегледай, че не си добре с нервите. Реалността е друга

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: f8a8a95730
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Номер 10, Брад Пит не е нито хубав, нито актьор. Виж... Желания си я знаем, че е хубава.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 118d73b0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   41, кои жени? Българки? Рускини, полякини, чехкини? Японки, корейки, канадки, австрийки?
Мъжете на красивити и известни жени не са ниски, космясали и назобани.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: ff887800f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   43, ревнуваш ли от всички тях? Ами да, има и други националности жени на света, освен бълХарка, примирете се с този факт!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 055db65acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   43 - италианки примерно мойто момиче, които са в пъти по- мили и красиви от бесни селянки като тебе. Влезнала в форум и плюе ще се задави от злоба. Никой не твърди, че жените трябва да си падат по един тип мъже.
Проста си и даже не си разбрала какво пише, щото бързаш да плеюш.
Не знам защо си губя времето да пиша коментар. Не си заслужаваш усилията да отговарям

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: b63e6970ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Защото обикновено тези мъже са позьори, т. н. мъжки кифли. Затова.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 066c4b314a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Мъжете в България танаха много агресивни, предполагам затова жените предпочитат посоченият типаж.
Моите впечатления са два преобладаващи типа мъже, но и двата искат да заемат мястото на жената, а жената да е мъжът...
Дори тук в сайта крайно агресивните ако се зачетеш, ще видиш и сам, че са като жени, реват за всичко, искат жените да ги обслужват като инвалидчета.
Много е трудно вече да се отсее мъж-МЪЖ, толкова са се сбъркал в представите си, в нуждите си, в неспособността си да бъдат мъже.
И естествено, че обвиняват феминизма о не правят нищо да бъдат МЪЖЕ, сами се тикат и искат мултифункционални жени, които да си ги гледат като паразитчета.
Тези, които визираш поне ще са долу-горе "равни бро" без агресии, без очаквания да бъдат на хранилка и сукалче.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 945dfc1bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Все по малко се срещат изобщо хубави двойки, може би защото когато и двамата изглеждат добре, някак не могат да се напаснат.
А е красива да видиш двама млади и красиви заедно, но такъв е живота вече, той ако е хубав, ще хване някоя невзрачна, а тя ако е хубава е много често с някое чиче, абе тотално се ошашави тоя свят.

 
  ...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 00d0abe55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   41 и 42. Какви са тия глупости? Брад Пит не бил хубав и не бил актьор? ! Ми ти ли си хубав и актьор тогава бе? Ти утре така може да кажеш и, че Айфеловата кула не съществува или не е висока. Нали се провеждат обществени анкети с огромен брой запитани жени в тях кой мъж намират за най-привлекателен и Брат Пит често попада в най-харесваните мъже от жените. След много отсяване на анкетирани жени кои мъже намират за най-привлекателни накрая се отсяват от многото харесвани мъже само 10 мъже който са най-често харесвани от многото други често харесвани. Пишете в Гугъл top 10 handsome man и си сверявате часовниците и млъквате. Всичките до един най-харесвани мъже от жените в анкетите са пълна противоположност на остриган първи номер български абориген с противна уродлива тиква с примитивен поглед с турска брада ходещ с анцуг и маратонки пък бил той и напомпан батка. Ще сънувате, че ви харесват жени гадни араби такива заради които България е такава клоака, защото каквито сте външно такива сте и отвътре. Както казах само в България може да ви върже българка и то само, ако имате пари и скъпа кола за да избере тя по-малкото зло, само и само да не остане сама. Иначе другия и вариант е отново остриган първи номер брадат абориген с анцуг и маратонки, но без пари и скъпа кола, понеже всички българи са остригани първи номер с уродливи глави и тъп поглед с турски бради ходещи с анцуг и маратонки. Поне като повръща да знае, защо го прави. Харесвали ви били чужденките, вие съвсем за канарчета ни взехте. Нали преди десетина години Волен Сидеров приземи оня самолет точно заради тая тема, защото на борда му имаше една французойка-дипломат Стефани Мартие мисля се казваше, която му каза в самолета, че българите са едни гадни противни остригани първи номер брадати уроди с анцуг и маратонки и са пълни аборигени и тъпанари, които са и толкова гнусни, че не може да ги гледа. И от това той реагира остро и се заформи лютия скандал на борда, който за малко да изкара самолета от строя. Много ви харесват западните жени няма що. Няма красива западна жена която да не е избрала да е с мъж имащ визия като на мъжа на Иванка Тръмп или твърде сходна с него. А гадни остригани първи номер араби с примитивен поглед уродлива тиква с турска брада ходещи с анцуг и маратонки има и в чужбина. И западните жени ги заобикалят като мърша на улицата. От десетте най-привлекателни за жените мъже на планетата в анкетата точно най-голяма противоположност на остриган първи номер мазен гаден мургаляв брадат батка с анцуг и маратонки - Kim Taehyung е най-харесван от жените от останалите 9. Демек по вашата логика най-големия люпляк на света.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 118d73b0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   46, и италианката да не те взе за съпруг? Да ти роди деца? Или ти пусна, за да спи с туземец, да види екзотиката и се насочи после към наистина качествените мъже?
Да не са луди да си вземат такива злобни мъже вкъщи.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: ff887800f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   50, абе ти добре ни плямпаш за Брат Пит, ама ТИ на нивото на Анджелина Джоли ли си, за да си го заслужиш? Или си поредната дърта, дебела, разплута, грозна, ниска, черна, космата, миризлива крава, която не предлага абсолютно НИЩО насреща, срещу всичко?? ! Ако си второто, в което съм 1000% сигурен, значи нямаш право на никакви претенции за Братчо, защото не си на неговото ниво - нито по външен вид, нито по интелект, професионални успехи, нито по нищо. Затова знай си гьола, жабо грозна, и стига квака от блатото си там, никога няма да получиш мечтаният от тебе бик.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 88f2baf233
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Искаме МЪЖЕ с мъжка енергия

Коментар номер 7 - кратко и ясно.

Външността е без значение. Може и брадат и голям, може и костюмарче, може и планинарче само с жилки. Искаме МЪЖЕ!

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 80fad5931c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Да паднеш от смях. Ако си женствен и не ти върви с жените, стани тип нацепен батка и мацките ще тичат след теб. Ако си нацепен и нямаш успех, стани по-нежен и тип тик ток звезда...
А истината е, че всяка жена има различни предпочитания за мъж и ако за една някой е супер секси за друга е направо отблъскващ. Така, че вместо да се влияете от разни форумни съвети, които помогнали много на братовчеда на еди си кой, се запитайте вие като уникален човек какви качества имате и как вашите положителни качества могат да привличат хората и ако трябва работете в посока да ги доразвиете. А и не е лошо да помислите каква точно жена търсите, защото както вече споменах, всяка жена търси и харесва нещо различно. Та примерно ако търсите интелектуалка, ами наблегнете на разширяването на общата си култура, ако търсите тип "силиконова принцеса" ще трябва да поработите във фитнеса и върху финансите си и т. н. Едно обаче е валидно за почти всички жени, не харесваме хленчещи и несигурни мъже, от там нанатък всяка търси и хареса различни мъже.
Така, че няма смисъл да се опитвате да прилагате готови съвети, защото това, че са подействали при Пешо, съвсем не означава, че ще се получи и при Гошо.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: cc1f7716b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Рекох да го проверя кой е този мъж на Ивана Тръмп ИИИ...
Ами пълен льольо на един шамар живот, обаче въобще не се учудвам, че жените го харесват. Прав е автора, че жените си падат по пълни смешници. Инак Брад Пит си е хубав квото и да говорим.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 5b6abc21e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   Не знам поради каква причина не одобряват коментара ми, но на по-големи простаци одобряват. Защо не вземете тези италианки и не оставите нас на мира? За никого не е лъжа какви неподдържани маймуни са 90% от българските мъже. Аз имам половинка и не е българин, вие ревете, че сте сами.

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker