Разведен мъж lost in the middle of nowhere - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разведен мъж lost in the middle of nowhere
преди: 1 месец, 18 дни, прочетена 2324 пъти
Здравейте.

Опитвам се да намеря решение на забила ситуация в моя живот.
Разведен мъж съм на 34 години с дете на 6г.
Вече няколко години не мога да срещна правилен човек за мен.
Тамън си мислех, че съм го срещнал а тя се оказа супер работохоличка и вечно мрънкаше колко е натоварена и заета, забравяше наши уговорени срещи и т, н) Прекратихме отношения, изтрих я отвсякъде защото имам чувства към нея и я позабравих. Наскоро разбрах, че е във връзка, но няма значение.. пито платено там..
Имам хубава работа, самостоятелен съм, висок, ателетичен, спортуващ но нещо няма интерес към мен.
Всички около мен не могат да повярват, че няма интерес и си мислят, че се шегувам.
Никога не съм употребявал наркотици, не пуша.
От време на време пия алкохол.
Приятелският ми кръг се сведе до почти минимум (ако въобще може да се нарече такъв). Нито излизаме по заведения, барове нито нищо.
Супер забил съм и чак се чудя какво стана с живота ми.
Единственото, което ме крепи да не грохна психически е синът ми. Абсолютно нищо друго.
Писано ми е от всичко и всички. Не се запознавам с нови хора, онлайн дейтинга меко казано не върви
Не ходя по заведения, в фитнес залата всичко което ми хареса е сложило големите слушалки" с други думи, не ме занимавай"
Нито в кауфланд докато съм на пазар ще се запозная с някоя готина жена, нито в работата ми. (колектива ни е само мъже и общо взето няма поток от хора или нови запознанства).
Единствените където проявяват интерес към мен са разни пълни мадами, където категорично не искам да имам нищо общо.
Много пъти ми се е случвало да си кажа, не е сега излизам и ще отида сам на заведение, бар, каквото ще да е след като няма с кой. Но просто психически не ми се получава като кукувица сам да обкалям..
Супер объркан съм и не знам как да се изправя и продължа...
Благодаря на всички отделили от времето си да изчетат написаното :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 57

преди: 1 месец, 18 дни
hash: 8fa70ad5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Ти си го написал, ама иначе не знаеш защо е така.
Ще грохнеш, чувстваш се зле и изобщо поведението ти е далеч от това на мъж, за това те избягват. Държиш се много повече като жена, от колкото като мъж. Тази която била заета за теб е била проблем, защото не ти обръщала внимание, пък аз като мъж търся точно такава, която си гледа интереса, работи здраво, а не твоя женски вариант, да трябва да я дондуркаш.
Та ставай мъж.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: c7ad0a271b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Брато, абсолютно нищо ти няма. Първо да започнем от там че имаш дете и може да звучи тъпо, но си си свършил работата. Тоест няма защо да изпадаш в паника, че си нямаш човек до себе си. Повечето се планират защото нямат деца и им минава времето. Второ няма как когато си мислиш, че няма внимание около теб да го получиш. Всичко което си мислиш се отразява на психиката ти и дори на излъчването ти. Тоест ако излъчваш увереност, ще имаш внимание. Виждал съм безброй примери за хора от 2-та пола, които са излъчвали самочувствие по правилния начин и повярвай ми има ефект. Даже може и да не си с най-добрата визия, имаш ли висока оценка за себе си и харесваш ли се такъв какъвто си е печелившо. По барове и фитнес зали спътник в живота няма да намериш, не знам какво си се притеснил. Целта ти не трябва да е как ще го намериш тоя човек, а да си щастлив и каквото е писано ще стане. Наслаждавай се на живота си, обичай детето си, спри да мислиш колко си зле и как си изпаднал в дупка. ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ!!!

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 221998dfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   "Но просто психически не ми се получава като кукувица сам да обикалям"
В България това още е "какво ще кажат хората".
А е толкова важно човек да прекарва в време със себе си само, и сред другите. Да се научи да харесва собствената си компания, да води себе си на бар, кино, разходка.
Жена съм и често излизам сама, харесва ми. Имам мъж и деца, но на първо и основно място имам себе си и се старая да не загубя именно връзката със себе си.
На по-млада възраст не осъзнавах колко е важно да съм приятелка на себе си, да познавам най-добре себе си и все бях заобиколена от хора, даже вярвах, че имам нужда (забележи--НУЖДА от тях) а дори не бях напълно наясно коя съм аз, така "слята" с други.
Сега да, налага ми понякога да показвам пръстен за да не си губят времето някои мъже, но тъй-като съм и в чужбина, тук хората са възпитани, не досаждат.
Имаме прекрасен парк близо до домът ми, плажът ми е на метри, барове на всяка крачка въпреки, че предпочитам на "зелено" но си излизам дори просто да почета малко книга или да поседя сред дървета, на плажа или просто да походя.
И ми е толкова приятна собствената ми компания, така добре си се разбирам със себе си, че излъчването ми, енергията ми са "светещи" и привличат. Не е само визията ми, дори не е основното в случая, а именно излъчването.
Това е, което ти липсва, така мисля.
Не "кукувица" а сигурен в себе си човек, харесващ собствената си компания, това ще виждат хората ако не си вглъбен в какво мислят те, а как се чувстваш ти.
Взема си в началото щом толкова те притеснява да си сам, книга, кафе и си го пий на някоя пейка с изглед към нещо си, разхождай се безцелно, влизай в бар и се преструва, че четеш докато свикнеш. Но четеш книга или вестник на хартиен носител, стига с тези телефони!
Телефонът е "и аз съм зомбиран, из социалките, не ме интересува нищо извън виртуалния свят".
Аз дори често въобще вече и не вземам мобилният с мен.
А иначе и когато си със синът ти, имаш големи възможности за запознанство с разведени жени с дете.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 15e1b970f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Има интерес, но ти не ги искаш. Хвани си пълна и я накарай да спортува, и да пази диета. Едва ли топ мацка ще се хване с теб, когато разбере, че имаш вече дете, защото и е ясно, че тя винаги ще е на второ място и част от финансите ти ще отиват в тази насока, а не в нейна полза.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 916d5aa450
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Гледай си детето и не се занимавай с глупости

 
  ...


...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: c6648bf036
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Пич, имаш прекалено големи изисквания към жените, а ти самият не си стока и трябва да снижиш малко стандартите си, защото не знам как да ти кажа по меко, ти си мъж с товар. Ще ти кажа аз какво получих от връзка с мъж с дете, който е разведен. Уж, с жена му вече са бивши, но е имало случаи тя да звъни по време когато ние правим секс, държи му сметка все още, все едно му е жена и всичко това уж заради детето. В интернет пространството е пълно с теми, включително и в този сайт как бившата жена стъжнява живота на настоящата и ако има бонус че детето не приема жената на тати! Така че не обяснявай ти колко си бял и пухкав, а жените са лоши, а дори имаш претенции към жените как изглеждат, като ти самият по всичко си втора употреба мъж.
Снижи си малко стандартите защото не си Английският принц. Напълно разбирам жените които избягват мъже с деца и разведени. Ако имах акъл на време щях да си спестя доста стрес и убиване на мозъчни клетки.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 30d5c300da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Е, трябва да си разшириш социалния кръг, да се включиш в клубове и събития, в които има повечко жени, иначе как да стане. Отделно не всеки иска партньор с дете, така че се ориентирай към жена с дете, ще имаш по-големи шансове.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 20cadc9bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз така обикалях като "куквица" сама и срещнах, човека с когото сме 6та година заедно. Като цяло, няма нищо срамно да си сам навън, хората наоколо изобщо няма да се впечатлят от този факт. Всеки е заровил глава в собствените си грижи и няма да седне да го мисли, толкова колкото и ти. Никога не знаеш от къде ще ти дойде късметът! Мен ме навести на паркинга на Била, тъкмо бях измила колата на мивката там и купидон ме връхлетя.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 473b4fae0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   1. Не съм съгласен с теб. Не може да се организираме да се видим с въпросната заета, ден- 2 по рано аз организирам да не съм с детето и в деня на виждането тя ми сервива ще излизам с приятелки, или ще ходя до брат ми да видя децата. Накрая като я скастрих, вика ама аз забравям съжалявам. 1, 2, 3 пъти за мен не е нормано
Не мисля, че се държа като жена. Боря си се сам срещу всичко
2. Прав си, позитивно мислене трябва, но просто като от греда на греда е работата е трудно да останеш позитивен :)
3. Прекарвам даже достатъчно време със себе си бих казал. Просто почва да ми става самотно в един момент. Ежедневието, разнообразието всичко...
4. Насила не искам да карам никой да прави каквото и да било, еле пък да спазва хранителни режими и да отслабва, само за да ми се хареше. Цял живот съм спортист и се боря да изглеждам добре независимо от контузии и т. н
Много от хората където нямат деца още летят в облаците и си мислят, че каквото видят всичко се яде...
Та която иска стабилен човек до себе си, все си мисля че не би било проблем синът ми..
Иии номер 5
Да, гледам си детето независимо от всичко :)
А, я ми кажете нещо друго.
Имах период в който излизах с една девойка която имаше бебче на 1г, но просто всичко там беше супер набързо. Бързо виждане бързо тва, бързо онова защото бърза за детето. Мен ми е ясно кое е най-важно за нея, очевидно детето но някак супер тегаво ми се вижда ако и потенциалната мадама има дете и да ги съчетаем двете неща..
Карах я да се виждаме, няма как с детето съм. Казвам ок няма проблем и накрая ме изкара мен виновен, че едва ли не аз не съм искал да се виждаме.. Та и там не се получиха нещата.
Към девойка с дете или без според вас е по-добре да се организираме. Аз не бързам да правя деца, но при жените е друго. Био часовника си тик-така..
Към по-млади ли да се ориентирам 24-30, потенциално да ако се окаже сериозна да имаме време да се опознаем и съответно дете да имаме....

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: fed5181b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   До номер 4:
" и я накарай да спортува и да пази диета". Аз пък предлагам да си те "хвана" и да те НАКАРАМ да ми играеш по свирката и да те превъзпитам малко. Хората, и в частност жените, НЕ са добитък! Пази боже от такива животновъди.
Към автора : не го слушай този, такъв женомразец не може да ти даде съвет който ще ти е от полза.
При теб доколкото разбирам проблема е в нагласата, може би дори все още не си готов да предприемеш нещо сериозно към друг човек, сам казваш "писнало ми е от всичко и всички", затова и не излизаш, а така няма как да стане. Когато аз останах сама и дойде моментът да поискам нова връзка направих всичко възможно - сайтове за запознанства, уредени срещи от приятели, стари познанства, и най-вече излизане, излизане, много излизане навън и срещи. И всичко си дойде на мястото. Както се казва, който търси намира.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: cb9ceb572e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Обикалянето сам няма да ти донесе никакъв резултат.
Жените рядко излизат сами и ако са - обикновено не са отворени за нови срещи.
Най-подходящото място за търсене си остават онлайн сайтовете, където всички (или поне повечето) от хората търсят връзка. Така, че не ги оставяй - трябва постоянство без да разчиташ само на тях, разбира се.

Но най-вече ти трябва нова социална среда. Опитай се да си намериш приятели и компания, с които имате общи интереси. Примерно - може да станеш рибар, може да си купиш мотор, може да идеш да яздиш кон. Най-лесното - организирай хората в работа да излизате от време на време да пиете по бира. Ето ти компания. Нищо, че сте мъже.

Като си с компания е по-лесно да се запознаваш с жени. Първо не си отишъл за това и второ - някой от компанията може да те запознае. А и нищо да не стане - пак си си прекарал времето приятно с компанията.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: e328e98091
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Супер банална рецепта - купи си старо BMW. Примерно 525 или от тоя род. Хем ще ти бъде цел известно време докато се справиш, хем после ще пишеш има ли ефект. Не казвай "не искам така", "не искам с някоя, която е заради една кола". И ти не искаш дебели, сам си каза, така че не се оправдавай.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 8cb06d5cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   При теб има много red flags приятелю. Като жена ти го казвам.
1. Ти мрънкаш и се оплакваш - никоя жена не желае мрънкалник.
2. Нямаш приятели - асоциален си или неприятен за общуване.
3. Разведен си - някоя жена е преценила, че не ставаш. За да жена да бие шута на мъж, от когото има дете, значи той ама много не става ( физически или психически тормоз, мързел, алкохол, хигиена, кофти в леглото и т. н. т. ).
4. Претенциозен и взискателен към жените - коя желае да е гледана под лупа ежедневно? !
5. Целиш се в красиви, по- млади от теб, моми без деца.
В българската народна традиция мома я женят за ерген, стара мома за стар ерген, вдовица с деца за
вдовец с деца. След като има толкова свободни млади мъже, кое момиче ще иска разведен мъж с дете? ! Айде, малко по-сериозно!
6. Таргет - групата ти е около 30 годишна, разведена жена с дете. Там ще имаш най- голяма успяваемост.
7. Прекалено си задълбал на тема "външен вид". Това далеч не е най-важното при избор на партньор. Не го ли осъзнаеш и втория път няма да ти се получи.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 0315a2b499
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   А защо се разведе?

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 0315a2b499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   - курсове
- обучения

Хем полезно, хем шанс

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 15fa57b353
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   11, особено рибар ако стане, със сигурност ще трябва да е да се изтръсква от жени ххахах
А за излизането сам-грешиш! Точно онлайн вече никой сериозен не разчита на сайтове за запознанства където гъмжи от проститутки и чекиджии.
Навън в реалността е мястото. Вече много жени си излизат и сами. Ако жена е заинтересувана, тя ще намери начин да подаде, дали с усмивки, дали ще си измисли повод нещо да попита.
Но автора ако е такъв, какъвто описва, само ще трябва да е по-спокоен и сигурен в себе си.
А това ще стане именно с излизания сам.
В сайтовете вече жените общо взето ви гледат сеира, но не разчитат и не допускат да "разтоварват" чикибойци, които иначе биха отишли на проститутка.
Ето, казва ви го жена, пък вие си правете каквото си знаете.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 473b4fae0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   6. Далеч човек с човек и ситуация със ситуация не можеш да ги срявняваш. Това, че ти мислиш така без да познаваш даден човек си е твое мнение.
7. Да, трябва да измисля вариант.. Не знам и жена с дете си е сложно общо взето мисля на моята сложна ситуация хептем..
8. Супер, много се радвам, че си срещнала човека за теб :)Не се знае никога кога, къде, защо
10. Насила не искам да карам никого нищо, защото всичко е до време ако е насила.
ЖИвота е странен, понякога това което искаш не ти го дава. Спреш да търсиш и тогава дойде..
11. Рибар няма да стане, мотор си имам. Но дори с каране в групи масово са си мъже.. или стари дами отанали сами..
С хората от работа, ъпсурт да организирам каквото и да било
12. Имам далеч по ценни и редки коли от старо бмв приятел.. да не изпадам в подробности, че ще звучи като хвалене а не е..
13. С първите ти точки, тотално си в грешка. Това, че споделям тук какъв ми е живота, не означава че крещя навън какъв ми е живота.
Отделно не знаеш нито причината за развода, нито нищо но бързаш да плюеш..
Не съм задълбал толкова във външния вид, но аз съм спортист цял живот и няма да си хвана някоя където не и дреме, че е 90 кила та каквото ще да става :)
14. Мисля, че не е тема на разговор в момента.
Да кажем, че човека супер много се промени, заряза и домакинство и секс и всичко. Аз станах домакинята, Да не изпадам в подробности
15. За жалост ежедневието ми е ангажирано доста със задачки, но да попринцип е идейно....
16. Много благодаря за мнението. СПоред мен е абсолютно правилно и трябва да се пречупя и започна да излизам дори сам...

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: efcc78756a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   С редки изключения, в коментарите се наблюдава все същата изтъркана песен - типичната жлъч към всеки един мъж който е посмял да изтъкне, че има някакви изисквания, и не е типичния образ на дебел, недодялан, невъзпитан, семпъл ганьо който си търси някоя която да му направи салатата и да му сипе ракията. Този образ най го обичат и някак си все гравитират покрай него.

Аз имам само един малък въпрос към номер 16 - ако самотните мъже са "чикибойци", как наричаш другата страна - жените които всият онлайн само за да си чешат.... крехкото его. А късно вечерта и някои други части. Тях как би ги нарекла?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: e3a8d7a9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   16, рибарите се събират в компании, хората имат познати и т. н.
Аз лично не съм видял жени да ходят по улиците и да дават “знаци” на ляво и на дясно. Ти ако правиш така - кажи къде - да дойдат хората да погледат шоу малко :)

Като мъж ти го казвам :)

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 1d9c461329
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Авторе, напиши си имейла тук и ще ти пиша. Аз съм жена, в същото положение, като теб. Но съм по-голяма. Не ти се предлагам, но мисля, че има какво да си кажем.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: ad77aafb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Н 18, отговарям ти: самотни, скучаещи, озлобени и/или комплексирани. Но те са малки изключения, повечето са си проститутки открито или под прикритие.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 04e2455ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Авторе, относно:
" 13. С първите ти точки, тотално си в грешка. Това, че споделям тук какъв ми е живота, не означава че крещя навън какъв ми е живота.
Отделно не знаеш нито причината за развода, нито нищо но бързаш да плюеш..
Не съм задълбал толкова във външния вид, но аз съм спортист цял живот и няма да си хвана някоя където не и дреме, че е 90 кила та каквото ще да става"

1. Ти сподели, че нямаш приятели и с кого да излизаш. За мен това е странно.
2. Не те "плюя", но ще се съгласиш, че дори да си си избрал кофти съпруга (весе пак по външен вид и кг е подбирана), това говори за лоша преценка и липса на критично мислене.
3. Обсебен си от килограмите нещо. Това е странно за мен. Не си на 15. Търси си човек, с който можеш да живееш и с който си щастлив. Това има малко общо с външния вид и килограмите.
4. Тръгни на йога, пилатес или танци- основно жени ходят и ще имаш шанса да се социализираш с тях. В нашата група по йога от 20 - тина човека само двама са мъже.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: ad77aafb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   19, 16 съм и с удоволствие ти отговарям.
Отдавна съм обвързана, но нито преди, нито сега ми се е налагало да давам знаци, давала съм обаче.
Подавала съм на изключително малко и редки мъже, такива които знам, че бих допуснал до себе си за опознаване, пък след това според човека.
Така съм подавала, че и до ден днешен и бивши и настоящ смятат, че много са ме "ловили" и се борили за да имат отношения с мен,
И донякъде имат право.
След като са захапали каквото съм подала без дори да осъзнават, че АЗ съм им дала зелена светлина, всички (3 общо) са били подлагани на сериозни тестове.
Сега дали подавам нещо си?
О, да! Усмивка, комплимент с поглед и усмивка. И дотам.
Това е нормално отношение сред и към нормални хора.
Разбира се не бих се усмихнала на някой като теб, засичам ви и ви разпознавам от км, радарът ми е безпогрешен за простаци, първобитни, чекиджии, отчаяни, комплексари т. н
От онези жени съм, които вечно са били притеснявани от досадни пишконосци.
Това не значи, че ще намразя или се отвратя от мъжката част от населението. Научих се да отсявам безпогрешно.
За щастие живея на изключително красиво място, с изключително красиви хора от цял свят, възпитани, доволни от животите си, тук усмивката значи само усмивка, която се връща с удоволствие, комплимент също, напълно нормално е лек, закачлив флирт без да се влиза в простащина и продължение към "ръгай чушки в боба-начеши комплекса" както повечето българи.
Та, да! Подавам усмивки, комплименти, флиртувам дори, забележи: дори в присъствието на мъжът ми (ужас, а :)))
И за твоя най-голяма изненада сме си нормална, старомодна, моногамна двойка.
Просто нямаме ТВОИТЕ комплекси, простащина и явно едничкото ти удоволствие- сеирджийство.
Хайде със здраве, но си дръж твоите си възприятие за теб си, твои са си! .

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: cc2fce44d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторе, стискам палци да намериш половинка и да сте щастливи заедно.

Идея: освен твоите лични връзки, детето също създава такива. Ако си спомням правилно е на 6, скоро започва училище и съответно има родителски срещи. На тях ходят и самотни майки. Това би. било опция? Или погледни приятелите на детето. Дали сред тях няма някоя майка, подходяща за теб?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 93a008a648
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Да избирате жени по външен вид е повърхностно, и ще ви кажа защо! 1)Има доста красиви жени, които са доста пухкави. 2)Не всяка жена е родена със златна лъжица в устата, за да си позволи да си купи нещо здравословно (да си признаем здравословните храни са скъпи), пред това да яде неща които и са по джоба. Не всяка жена има финансова възможност да ходи на фитнес или пилатес всеки ден, но това не значи че не може да обича. Всяка жена ще стане красива със възможност да си сложи джуки, цици и ако може да си позволи червило от 100 лв, отколкото червило за един лев. Искате жена която да ви обича ама тичате при оная дето за да си позволи това което е за да я загледате си отваря краката за пари.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: cb9ceb572e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   23, къде е това "изключително красиво място"?

Иначе - мен ме остави. Аз отдавна съм женен :)

Надявам се автора да си намери жена, пък - по какъв точно начин - няма значение. Ако е по-твоя - лошо няма :)

Не знам къде си видяла простащина и сеирджийство, ама - хайде - жива и здрава.

№16

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 473b4fae0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   До номер 27, личи си, че говорите абсолютно толкова колкото да не заспите.
Добра нормална форма, може да се поддържа и без да ходи човек на фитнес.
Има танци, има бягане, има какво ли още не.
Значи, евтино е да се тъпче с чипсове, сокове, газирани буклуци, цигари и какво и още не, ама е скъпо да яде месо зеленчуци и т. н?
Нямате си и понятие, личи си.
А какво трябва? много е добричка ама е 100 кила и ще се надяваме вътрешната красота да гледаме
Колко здравословно е според вас да е пълен човек? мъж, жена??
Истината е че всички където много ги мързи си намират боправдание само.
Скъпо е тва, скъпо е онова, нямам време, нямам не знам си кво.
До номер 20 където иска мейл, явно админа не го одобрява като го напиша.
Имам желание да разменим някой друг ред ноо..
Пробвайте вие да си го напишете

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: ad77aafb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Н 27, пухкавки ок, но не дебели и мързеливи, с вечни оправдания.
Не е вярно, че здравословна та храна е скъпа.
Скъпи са марки, които пробутват на глупави богаташи.
Няма нужда да плащаш за фитнес или пилатес, можеш и от вкъщи с БЕЗПЛАТНИ ютуб клипове. Като включиш и редовни разходки, повече салати, по-малко пръжки, нещата се случват.
Да, естествено, че обичат и пълните хора, но ако няма самоуважение, се стига до вкопчване в другият извън темата за здраве.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: ce705a218a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   До номер 31 ;не винаги наднорменото тегло е свързано с нездравословен начин на живот. Личи си колко повърхностно разсъждаваш. Един пример ще ти дам с моята племенница, кара само на здравословна храна, сладко и цигари въобще не хапва защото има диабет отключен от преживян стрес това че има Синдром на поликистозни яйчници. Момичето е на 18 много отговорно и дори спести пари за лични фитнес уреди у тях, като бягаща пътека, колко и тренажор. Мисълта ми е какво ли не опитва на нормализира килограмите си, но не става и не става, най много да свали до четири килограма. Изключително красиво момиче но малко пухкаво и се влюби в такъв и като теб, който е доведе до тежка депресия и хапчета като и каза че никога няма да се влюби в нея, защото е крава. Та, мисълта ми е че не винаги това че една жена е дебела зависи от самата жена, но това не значи че струва по малко от една тунингована, която ако идеш на вечеря с нея всеки втори в ресторанта я е виждал гола. Прекалено голямо самочувствие имаш за разведен с дете и се блъскаш в А група без топка това ако освен детето в пакета с теб върви и ревнива бивша си направо мъж мечта.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 28363dcb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   Само на мен ли от прочетеното ми се струва че, авторът е от типа токсични мъже., който критикува външния вид на жената и ще я поставя на диета винаги когато качи едно килце в повече. В една друга тема тук ми хареса, как описват разведените мъже! Той освен че с ремарке, а е и претенциозен да забие някое младо крехко действено моме.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: bbe7ff4e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Като чуя някоя жена да нарича себе си пухкавелка и ми се повдига. Да уточня, че самият аз харесвам и по-"сочни" от стандратно приетото жени, стига да не са разплути и килограмите да са хармонично разпределени. Обаче в употребата на думата пухкавелка се натрапва едно неглижиране на проблема с наднорменото тегло и претенции към останалите да променят критериите. А пък и тази пухкавост навявава на мекота и отпусналост.
Горното е лично мнение. Добре е, че има хора с различен вкус или просто нямащи самочувствието да потърсят близост с жена с по-атрактивна физика. Всеки има право на любов. Нека и т. нар. пухкавелки да намерят своята.

Но да се обвинява човек, че има определени физически критерии при избора на партньор е да го караш да върви срещу природните закони. Че ако физиката не е важна, аз по-добре да заживея с мъж с добра душа.

Номер 27, точно ти разсъждаваш супер повърхностно, внушавайки, че всички жени, изглеждащи добре го дължат на пари, които са спечелили с отварянето на краката.
Това за отварянето на краката въобще няма да го коментирам.
За съжаление генетичното предразположение при наднорменото тегло е много сериозен фактор и на човек не му остава нищо друго освен да го приеме и да вложи повече усилия да го компенсира.
За още по-голямо съжаление се наследяват не само лоши гени, но и лоши хранителни навици, а комбинацията от двете вече е пагубна.

Парите обаче са най-смешното оправдание за наднормено тегло. Лещата да не би да е скъпа. Бобът на пазара бабите все още го продават за 5-6 лв. на килограм. Здравословни листни зеленчуци се намират за почти без пари, тученицата е на практика безлатна. Зимата да си направиш салата от морков и червено цвекло излиза стотинки на човек. Ако ядеш месо, има месарски магазини предлагащи свинско с прилично качество за 12-15 лв. /кг. Е, да, тези неща трябва да се приготвят. Не е като да си купиш за 5-10 лв. мазен бургер с пържени картофи и да се жалиш, че нямаш пари за сьомга, натъпката с антибиотици.

А пък баба ти едно време само на пилатес е ходела. Няма да те съветвам като нея да хванеш мотика, щото ще е лицемерно (и аз не съм от най-работливите), но нищо не ти пречи да си правиш дълги разходки или да използваш за тежести две туби с минерална вода.

Не е задължително и да се дават много пари за козметични процедури. Ти си влязла в шаблона повече от мъжете, които критикуваш. Манията със силиконите, ботоксите и т. н. взема патологични измерения и повечето жени се правят да изглеждат жалки, а не красиви. Е, да сме честни, ако е в норма, при някои има положителен ефект.
Но далеч не е задължително една жена да залита по скъпа козметика. Жена ми ползва червила не по-скъпи от 5-10 лв., прави си маникюра сама (не понася да стои на едно място длъго време и някой да се занимава с нея), не ходи на епилация. Пак в интерес на истината тя има предимството да има естествено хубави покти и да няма излишно окосмяване, но идеята ми е, че внушенията, че една жена може да се поддържа само с много пари не са верни.

Друга заблуда е, че една жена като не е атрактивна физически или е дебела, това автоматично я прави добра и високонравствена, а красавиците са непременно коври.
Напротив. Наблюденията са ми, че неатракивните с не по-малко удоволствие биха въртяли номера на мъжете, стига да имат възможност. Ако им мине номера при някого, го правят. Не всички разбира се, но достатъчно голяма част.

До номер 33. Много съжалявам за проблема на племенницата ти и съм отвратен от отношението, което е получила. Отвратен съм, ако съм разбрал правилно, че е била отхвърлена по обиден начин.
Ако момчето просто е отказало връзка, няма нужда да го сочим като отрицателен пример. Всеки има право на избор и никой не е длъжен да откликва на чувствата на другия.
Погледни към ситуацията от друг ъгъл. Сигурно има някое друго момче, което е привлечено от красивото лице на племенницата ти, но да кажем, че има друг здравословен проблем - куца, на инвалидна количка е или е с кожна екзема. Примерът е малко краен, но няма начин да няма начин да не е срещнала поне един такъв младеж някъде, който я е харесал, а тя дори не го е забелязала. Е, трябва ли тя да се чувства виновна. А ако такова момче поискаше да е във връзка с нея не ми казвай, че целият род щяхте да го приемете и да я посъветвате да не го отблъсква, за да не нарани чувствата му.
Казвам го със сигурност, четейки последното ти изречение как авторът е разведен с дете, а се е блъскал в А група.
Типично женско лицемерие. Години наред жените по форумите наричаха бългаските мъже ганьовци, защото не искат да се обвързват със самотни майки, за разлика от цивилизованите чужденци, които били толкова благородни, че даже предпочитали жените с деца.
По същия начин и с "пухкавелките". Ами като има нации с много по-голямо затлъстяване от нашата, естествено, че с пухкавелки ще ходят. Просто трудно се намират други.

Хайде, да приключвам, че вместо да се разходя наколко километра залепнах пред екрана, а и моите паласки взеха да растат с годините.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: e0ac15b876
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   До номер 33, много съжалявам за случилото се с племенницата ви. Надявам се никоя дама, независимо от килограмите, да не си налага да премине през това. И все пак от вашия коментар излиза, че има два тима жени: такива като вашата племенница, които са натрупали килограми поради болест и други, които се показват голи на всички. Тази гледна точка е изключително погрешна, свят пъстър, хора всякакви. И да, тялото по принцип не лъже, то ясно показва кога се грижат за него и кога не. В този смисъл разбирам автора. Когато цял живот си спортист, това е начин на живот. Ако не си с друг спортист, драстично намаляват нещата, които можете да правите заедно. Един спортист не стои дълго на едно място, той има енергия, която трябва да изразходи и ако не се получи се стига до качване на раздразнителността, агресия, все неприятни неща.
Номер 34: да наричаш едно дете ремарке е толкова отвратително. Не знам как може да има човечност в такъв индивид.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: ad77aafb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Н 34, мисля, че е същият, който не иска жена му да има сериозна връзка, дори се е опитал да саботира почивката с мъжът до нея като не позволил детето да отиде с тях.
Но... подкрепа, пък дано се научи да бъде щастлив без да си мисли, че хора са негова собственост.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 031ea18fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Ха, пич, а защо се разведе?
Синът ти при кого живее?
Търси си разведена с дете като тебе
Ако търсиш жена с прекрасно телосложение и никога неомъжвана, без деца, шансът ти е близък до нула.
Харесвали те били пълни жени, хм. Често определенията на някои мъже за женските форми са нереални.
Моят съпруг някога се изрази за мен, че съм имала пищни форми при тегло 47 кг, талия 57, ханш 88 см, плосък корем, спорт всеки ден, само защото бюстът ми беше 75 C.
И да знаеш, не на всички ни трябва висок мъж, достатъчно е да е с 10-15 см над моя.
Ако търсех обаче мъж, който да е толкова хубав, колкото мен, щяхда трябва да търпя тежки еленови рога или да си остана стара мома. Затова си избрах умен мъж, работохолик и семейно ориентиран, а външният вид мина на заден план

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: bceb7e5ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

39.   Разведените сте второ качество, Сорка. Че и ремарке влачиш. За какво й е на една жена да си вкара такъв автогол. Защо не търсиш такива като теб- изхвърлени с деца. Или викаш не щеш за чужди деца да се грижиш? Не се бутай там където не ти е мястото- сред жените без деца.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 28363dcb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   До номер 36 :Ако се доближи до него жена с наднормено тегло поради болест той директно ще е отреже защото първо ще види килограмите, дори няма да пойска да я опознае, да вникне защо е така! Сигурна съм че номер 36 си самият автор и се опитваш да оправдаеш колко повърхностен си. За твое информация сега моята племенница е с момче с мускули тренира бокс и казва че точно килцата в повече, кукленското лице и големият бюст са го привлекли към него. Тя може да е пълна но е много пъргава и добра в плуването. И, по твоята логика всеки с някакъв недъг, кожен проблем, пълнота и пр, няма да бъде загледан и не заслужава любов? Скъпи, ти не осъзнаваш ли че това, че някоя те е зарязала и семейство ти е разбито имаш дете ти също си с недъг за голям процент от жените. Нищо че имаш мускули, много жени включително и аз смятам мъжете с мускули че изглеждат като горили. Една жена моя приятелка се хвана с мускулест батка, на вид го докарваше ама в леглото по нейните думи и една минута не можеше да издържи. Баз държа че поне всека втора жена, която се запознае с теб си казва, изглежда добре, има мускули, ама е разведен с дете! Жена му за да си тръгне от него, или не го бива в леглото, или той всяка вечер я ползвал за футболна топка.! Не осъзнаваш ли че това че си спортист, и имаш мускули не ти върши никаква работа, та и имаш наглост да съдиш жените че са дебели, работохолички и пр.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 28363dcb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Като жена и изключим това че си разведен с дете, не бих се загледала по мъж спортист, т. н добре изглеждащ мъж, а по някой по нормален като мъж. Не за други ама по моята логика, такъв тип мъже са женкари и се стараят да изглеждат добре за женско внимание. Никоя жена не харесва да и слагат рога.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 84072f83bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Н 38, ти пък! Не е ли ясно защо се е развел? Жена му е качила няколко кила отгоре и е спряла да пази неговите диети.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 7e947f86f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Ами виж то животът след 30 на всички е такъв. Изключенията са много малко. Аз съм жена на 35 и няма с кого да отида на бар на морето. На дискотека също, а се счупвах да ходя. От половин година спрях, защото виждам, че всеки с който отида някъде иска или секс от мен или връзка. Аз съм секси и привличам мъжете, значи единственият ми избор е да отида с гадже. Но компания нямам. Всичките ми познати са семейни и изобщо не стъпват в заведения…. Обикалям си сама. Днеска по центъра на София сама ходих на солариум, пред Народния и до мола. Няма да ти казвам при колегите ми над 40, които не са семейни, какво е положението. Още по-самотни са. Та хората затова правят семейства, за да не са самотни. Странно е и на мене ми се вижда малоумно, но след 30 всички почват съзнателно да се изолират от всичко. На мен още ми се излиза, но паралелно с това съм потънала в грижи и мъки от кого да родя. Мъжете и деца не искат. Въобще на жените ни е още по-трудно. Вие поне до 50 може да го решавате тоя въпрос. Ето ти вече имаш 1. А при мене всичко ще е на всяка цена и се чувствам обречена. Ськаш сама си съсипвам живота съзнателно, знаейки че даже не харесвам някого, да раждам…..

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: de1c0f422f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   Чуя ли "имам детенце от предишна връзка" директно режа. Даже не изчаквам да се доизкаже. Не се ври при необременените момичета. Търси си втора употреба жена. Никой не ви е длъжен. Да сте си седяли при жените/мъжете. Изхвърлен/а ли си от семейството - не ставаш за нищо. Стой си сам.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: ada467b17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   43, Не генерализирай така, ако обичаш. Аз съм на 42, не съм семейна и се чувствам прекрасно в живота си. Имам си много приятели, гости постоянно, ходим по концерти, обикаляме планини и всичко е топ. Не се чувствам самотна дори когато съм сама, защото така си почивам.
В този ред на мисли, това че на теб ти е тъпо, че нямаш приятели и хобита не значи, че и ние останалите нямаме такива.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: ad77aafb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   40 и подобни, айде спрете се вече!
Аз съм жена и също не бих била с дебелаци!
Ако той не уважава собственото си тяло и здраве, какво да го правя с такъв мързел пълен с комплекси? !
А, че бил пълен от някаква болест? ! Ами какво д справи със здрава жена? Тя да си го гледка и обгрижва болният ли?
Аз също не бих му обърнала внимание, нормално.
Здрава жена съм, спортува, живея здравословно.
Нормално е и за мъжете същото.
Защо по-пълните от мързел или по болест очакват по-здравословни и/или здрави да ги поемат и лекуват, къде комплекси, къде болести.
А децата след време? !
То бива да плюете от позиция на жертви, ама прекалявате!
Марш навън да потича те малко, д аги раздвижи те тия кълки и да се радвате после и е на здрави и спортни мъже!
Аман вече от някои ама... Сега ще нападат и здравите физически и емоционално ли? !
Спрете се!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 3a2d034fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   До автора:


Не ги слушай злобните Karen какво приказват. Можеш и 5 деца да имаш от различни жени и пак да си желан, ако имаш какво да предложиш. Това нещо, обаче не е за хора на заплата.

Искам да кажа че между какво говорят жените и какво правят са две различни неща. На теория можеш да имаш колкото искаш жени и деца, стига да можеш за всяка да осигуриш къща / апартамент / средства, т. е единствено финансов е проблема.

Най-добрият ми приятел е на твойте години с 2 развода и жените пак му се хвърлят на врата. Обаче не че само има пари, ами е и мъжко момче и му личи. Като иска да се запознае с някоя, в мола, примерно, отива и я заговаря съвсем нормално, ако го отреже - отреже. Аз също съм го правил, когато съм по-стилно облечен и ми се получава, не е голяма философия, а съм с 2г по-голям от теб. Въпроса е да си стилно облечен и да усещат това спокойствие в теб, а не да се филмираш до Н-та степен.


Иначе до карените в сайта... по-скоро ще си направя сепуко, отколкото да докосна дебела жена. Грам не ме вълнува, дали е дебела защото няма пари или има болести - в двата случая ще роди болнави деца.

Ако не сте зацепили до сега, целият "DATING" е игра за предаване на най-силните и красиви гени - нищо повече. Деца произлизащи от грозни / дебели родители имат огромен шанс да НЕ СИ предадат гените.

Та, не знам защо много хора смятат че им "полага", всичко е по заслуги.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: e0ac15b876
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Намер 40 не съм автора, жена съм и съм редовно в залата. Застават зад коментара си на 100%, просто защото имам опит с неспортисти и знам, че не се получава.
Погледни си моля те коментара и виж колко е противоречив. Първо казваш, че племенницата ти сега е със спортист, който има мускули, защото аз боксьор без мускули не съм виждала и после обясняваш зя мускулести приятел на твоята приятелка, който нищо не можел. Последно?
36

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 141df2d572
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Критериите са ти неадекватни. Търси жена с дете, така е справедливо

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: ef75ee8508
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Бас държа че авторът сам си пише коментарите, за да ни обори в правотата си. Моля всеки разумен човек да спре да коментира тук защото е ясно че няма смисъл. Човек и с бой да поиска да му налее малко акъл в главата пак няма да стане. Взел се е за големия красавец и всички останали с болест, някой денък или излишно килце в повече на сапун трябва да се вари. Само най жалкото е че ще продължи да ръси деца на всякъде в стремежа си да открие идеалната. Жалка история. До номер 47, авторът да се премести в някоя арабска държава за да постигне това което иска и описваш ти. Но никоя умна, здравомислеща жена не би се хванала с мъж с дете, та камо ли, ако има една, две бивши съпруги. Това би го направила само някоя с психично отклонения. Айде със здраве и дано Бог да дава разум на всяка жена да не се хваща с подобен повърхностен тип.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 7eadbf06b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Никой не е застрахован от болест. Това че се мислиш за здрав затова че спортуваш не е гаранция че няма да се разболееш и това показва, защо жената на автора го е напуснал. Авторе аз съм жена на 42, винаги съм спортувала имам добри хранителни навици и не съм дебела. Покойният ми съпруг беше италианец и като се върнах в България си отворих бизнес който върви добре, но съм самотна и търся сериозна връзка, но сигурно и аз няма да покрият твойте критерии, защото имам двама сина, по голяма съм от теб, независима съм, управлявам собствен бизнес и което най няма да ти хареса преди две години ми откриха рак на гърдата и се наложи да се боря с това. Ако ракът се върне ще се наложи да ме гледаш. Но най важните ти критерии които описваш тук да не е дебела жената, да води здравословен начин на живот, да спортува и да изглежда добре ги покривам. И, аз имам синове, както ти имаш син, но съм работохолички и може би изкарвам повече от теб.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 84072f83bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   Дами, разбрахте ли критериите на автора се увеличиха!
1)Да не е дебела.
2)Да спортува.
3)Да изглежда добре
4)Да не се е омъжвала за да не гледа чужди деца.
5)Да не е болнава за да не му роди болнави деца
6)Да не е работохолички за да му е в услуга 24/7.
Типичният токсичен мъж който единственото нещо което може да предложи е красива опаковка без съдържание.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: de1c0f422f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Пази, Боже, от мъж като автора. То е ясно че никоя няма да го прибере. Той е връх на токсичността. Добре че имам 5-6 килограма отгоре че и да се засечем някъде ще ме подмине, защото не съм в категорията му. Ако на жена му й се наложи един месец да е в болнични тоя ще я остави на произвола на съдбата. Той видиш ли тренирал, тоест ще е вечно здрав и млад.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: efcc78756a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Аз лично съм впечатлен от самодоволността, която струи от номер 23. Миличка, има толкова много сценарии, които могат да ти се случат и тогава ще те те видим дали ще си толкова самодовлна. Само за примери ти давам - изведнъж се окаже, че мъжа ти си има паралелна връзка, и един ден ти съобщи делово, че сте дотук. И този твоя перфектен животец който така доволно и го описваш в детайли, изведнъж се разбие като изпусната кристална чаша. Или мъжа ти изведнъж се окаже печален участник в ПТП. Варианти много и всички те ти звучат невероятно, нали? Нормално, всички така си мислят. Докато не им се случи. И чак след това си дават сметка колко арогантно са приемали тези неща за даденост и са се фукали как добре си живуркат, точно както ти го правиш.

Говоря от опит, в случай, че не е станало ясно. И аз като тази си бех вирнал носа до небето, макар и не така явно, докато един ден перфектния живот който си мислех, че имам, не се изпари за секунди пред очите ми...

 
  ...

1-50 от 57
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker