Годеж, сватба - липса на вълнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Годеж, сватба - липса на вълнение
преди: 2 месеца, 27 дни, прочетена 705 пъти
До жените, сгодени наскоро.
Случвало ли ви се е да не изпитвате вълнение от предстоящата сватба, да отлагате организирането.
Миналата година приятелят ми ми предложи. Обичам го, но усещам че не се вълнувам така както моите приятелки, които се ожениха. Чудя се нормално ли е да има такъв период или по-скоро има друг проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 5a3ee97563
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ние от къде можем да знаем от тези 5 реда, къде те държи и какви са ти проблемите.
Винаги ме е било страх от хора, които питат за себе си дали нещо било нормално или не. Че ти не се ли познаваш, не се ли наблюдаваш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 520def5894
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Според мен на теб по-скоро ти се иска да го обичаш, но всъщност не си влюбена в годеника си, иначе няма как да не се вълнуваш. Аз поне не мога да си представя жена на която й предстои сватба да не е развълнувана и да не я заливат какви ли не чувства. Въпрос на генетика. Когато си мислиш че си срещнала най-точния човек за теб, че си намерила мъжа на живота си и ще бъдете заедно завинаги те залива еуфория и си щастлива и това щастие се прехвърля върху всичко което правиш. А пък за треската по приготовлението на сватбата да не говорим... Възможно е ти подсъзнателно да усещаш че това не е точният човек, да имаш някакви съмнения дълбоко в теб, но да не си ги признаваш. Защото другият вариант е просто да си по-студен човек, имам предвид по принцип да не си емоционална и това да е причината. Познавам такива жени, от нищо не се трогват. Така че обърни внимание на това как реагираш на нещата като цяло: ако винаги си хладнокръвна, не плачеш или не се смееш лесно, значи просто си си такава и няма от какво да се притесняваш; ако реагираш емоционално на другите събития в живота ти но не и на това, значи е това което си мисля - че инстинктът и интуицията ти подсказват че нещо не е съвсем точно във връзката ви.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 7ab2fa76e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ти как ги знаеш, че те се вълнуват? Зарежи тия глупости.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 730817d672
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   А кога е сватбата? Дата има ли?
Ако сте заедно от над 10 години, е нормално да не се вълнуваш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: c251795463
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Аз затова съм на мнение, че няма смисъл от брак. Жените настояват за наличието му, за да могат хем лесно да отмъкнат в бъдеще активите на съпрузите си - имоти, автомобили и впрочее, хем да го задължат по законен начин да им плаща издръжка на детето ако имат такова де. И лошото е че го правят. В един момент им прищраква нещо на главите, решават че мъжете им не ги удовлетворяват, объркани са и искат да се разделят с тях. И съответно започват главоболията за мъжа. Той няма право да живее в собственото си жилище и трябва да плаща колкото му каже жената. Преди да започнете да роптаете срещу коментара ми, това нещо се случи на двама мои приятели, които вече са разведени.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 8c8051bd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не, не е нормално!

Внимателно изпитай себе си и намери какво точно те притеснява в този човек! И ако е важно - отказавай се овреме!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 114f15ad2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Явно не го чувстваш като твоя човек. Жените наистина нямат търпение да се омъжат и да се задомят, но с правилния за тях.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 218b09e6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Само като си представя сватба с всичката лудница и приготовления, лошо ми става. Да се ожениш, но без много шум, ок, става.
Виж дали самата сватба като тържество и подготовки не е проблемът или мъжа.

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 89d4ca8a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Брака не е печеливша концепция, явно го усещаш, сини гами е окей има взаимопомощ на единицата и всичко се нормализира.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 85edb1a0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   В случая според мен трябва да си зададеш въпроса дали идеята да живееш с този човек ЗАВИНАГИ и да му бъдеш СЪПРУГА те вълнува или не. Самата сватба, иди-дойди, но как изглежда в главата ти перспективата да сте семейство? На мен ми звучи като нещо в самия мъж да те притеснява дори на повърхността нещата да ИЗГЛЕЖДАТ добре, може би индуицията ти казва друго...

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: efa2a49e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Не знам до каква степен е нормално. Ако е апатия - може би не искаш да се жениш, а при този отговор е нормално да се запиташ дали по принцип не искаш или конкретно с този партньор не желаеш да си обвързана по този начин.
Аз имах проблем с организирането на сватбата. Отвращаваше ме, никога не бях искала да правя подобно тържество и се чувствах страшно напрегната. По някое време избухнах пред мъжа ми, той ме успокои, че не е нужно да влагам толкова много нерви и ще измисли нещо да ми помогне, след няколко дни отидохме на "разходка" до обредния дом, оженихме се, след още няколко дни сключихме и църковен брак и остана само стреса да кажем на всички какви сме ги свършили. Родители ревяха, сестри се тръшкаха, тук-таме някоя сърдита лелка не искаше да говори с нас, но криво-ляво за няколко месеца нещата се върнаха по старому.
Но аз знаех, че искам да се омъжа за него. Не исках тържеството, но определено исках да сключа брак точно с този мъж.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 53c26a384c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Така е в днешно време. Мъжа грижовен, страхотен, даващ всичко, ти уж го обичаш, ама ти е все тая реално. Чак питаш непознати защо така, все едно говориш за друг човек, не за себе си.
А то лесно, няма как да се търси далаверата по кривата-добър, улегнал и това да изчерпва дадени взаимоотношения.
И от там не само че не ти е никак, а се чудиш дали трябва да ти е така и дали до края на дните си ще можеш да приемеш, че живота ти е без радост и желание. И после като в съседните теми, след едни 10-15 години макс, ще обвиняваш същия тоя, не че ще се е променил, просто ти в твоето стоене ще се намразиш, ще намразиш и него и ще започнеш да го обвиняваш, ще искаш страст, емоции, дори от време на време да ти докарват рев и бяс. И това е за предпочитане пред изграждане на фалшиво семейство без емоции, щото човек не е устроен така и няма как да не дойде момент, в който да не съжалява.
И за това съветвам по-младите да се взимат по любов. Не че ще е лесно, защото там къде има любов има нерви, разправии, ревност и никога не е идеално. Но ще знаеш че всеки ден ди живяла и си искала това което имаш.
Иначе ще се огледаш в удобното и кинтите и ще се погубиш. Всички налични примери крещят че не става и не е като повечето позьорски двойки да са вързали с много пари и всички удоволствия и пак не става. Животът учи, ско имаш очи да го видиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker