Влюбване в колежка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124104)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14647)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбване в колежка
преди: 2 месеца, 27 дни, прочетена 1050 пъти
Здравейте. Историята продължава вече година. Мъж на 31г. съм. На работното ми място, така се завъртяха нещата, че се влюбих в моя колежка, която е с 13 години по - голяма от мен. Аз съм необвързан, но работата е там, че тя има мъж, има и дете. Нещата станаха по този начин: Първо шеги и закачки, после погледи, чат непрекъснато, целувка след излизане с колеги, когато вървяхме към квартала ни. Много я харесвам, прекарваме си уникално, но ми е трудно да я деля с мъжа й. Тя сподели с мен, че те не са интимни от година, а той като гледам доста иска да си я върне. Усетил е според мен, че тя има друг, защото сега постоянно я търси и й пише, като сме на работа, а преди не беше така.
Чудя се какво ще стане с нашите отношения. Някак искам да взема само нея, да съм само с нея. Работата е сложна, има дете, има мъж, по - голяма е от мен и не знам дали бихме могли да имаме дете, а и не мога така да разваля семейство. Моля за мненията ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 27f3828650
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   "Някак искам да взема само нея, да съм само с нея"
Не си се влюбил, просто е единствената която ти е пуснала.
Как си вярваш, че ще зареже освен мъжът и детето си, ДЕТЕТО СИ!
Докато още "понамиросваш" на еба* мъж си търси друга, че като останеш два месеца без никакви" закачки" ще замиришеш на отчаян и забрави за жена.
А тя си е постигнала целта мъжът и я търси и се опитва да лепи каквото е счупено.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 3ae35c4fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Има дете. Винаги то ще е на първо място за нея. Ти оставаш на второ или трето зад мъжа и. Ти как мислиш, заслужава ли си? Тя на Близо 45г няма да ти роди дете, а и тя вече си има. Намери си млада и си създай семейство. Тука нищо няма да излезе.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 1fdf7ee590
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   На теб ти е хубаво с нея СЕГА. Докато има тръпка и не си с нея постоянно. Представи си че тя напусне съпруга си и дойде да живее при теб с детето си (или ти при нея, без значение) Защото тя заради теб в никакъв случай няма да остави детето на бащата (не и ако е нормална жена). Детето й ще те мрази, ти ще започнеш да й намираш кусури (защото едно е да харесваш някого докато само се срещате, съвсем друго когато живеете заедно), колкото и да е запазена скоро ще повехне и със сигурност и сексът няма да е вече същият. Не мисля че ще изкараш дълго. И тогава за какво да й съсипваш семейството? Само за да си начешеш мъжкото его. В момента мислиш доста егоистично, а и без поглед в бъдещето. Съмнявам се че на тази възраст тя ще поиска да ти роди дете. И ти какво, заради нея ще си останеш ерген до края на живота си? Едва ли! Ти си толкова млад, утре ще срещнеш жена с която ще поискаш да създадеш свое семейство. Звучиш като малко дете, което не разсъждава сериозно. Твоите думи "някак искам да взема само нея" са на разглезен младеж и са абсурдни. Еми няма как момченце, тя е семейна жена с дете.
За мен е ясно че връзката ви е чисто сексуална, колкото и да твърдиш че си влюбен в нея. Ако наистина си, изобщо нямаше да си задаваш тези въпроси. А пък ако беше по-зрял ти самият щеше да й кажеш да не си разваля семейството. Казвам ти го от позицията на човек който ги е преживял вече тези неща и гледам от дистанцията на времето. Бъдете интимни докато ви е хубаво, после всеки по пътя си и недей да я залъгваш с празни приказки.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: ea5c0fa333
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Най-вероятно твоето не е влюбване, а силно сексуално привличане.

И двамата сте поласкани от вниманието, което получавате от другия и това ти е замъглило мисленето. Нищо лошо, стига да можеш реално да прецениш реалистично до какво могат да доведат вашите отношения.

Ти си на 31, тя на 44. Щом има дете, най-вероятно повече няма да иска (а дали може? ) да ражда, особено на нейната възраст. За да се раздели с мъжа си, тя трябва да е сигурна, че ти ще можеш да поемеш ангажимент към нея и детето (финансово и емоционално). Ако заживеете заедно, битовизмите може и да изкарат на преден план черти от характерите ви, за които и двамата не подозирате в момента.

От друга страна, това определено си е тръпка, за която може да съжавляваш след години, ако поне не пробваш. От мъжа гледна точка, ако след 5-6 години сте още заедно, най-вероятно няма да я намираш за толкова привлекателна - ти ще си на 37, а тя на 50. В случай, че нямаш дете/деца и искаш да имаш, то тя е далеч от най-добрата ти опция.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: b7266bcb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Едипов комплекс за теб и бягство от скуката за нея. Вместо да си хванеш наборка, или малко по-млада, ти хем семейна, хем с лапе, хем по-дърта. Глупава работа.
Не спи с мъжа си. Не знам как някой още вярва на подобно нещо, смехотворно е. Добре поне, че не те е пребил, ама явно я знае що за стока е.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: b3566b03e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вие нямате отношения. Тя има нагон и скука, а ти си инструмент. И вероятно защото не си от желаните това ти се вижда върха на айсберга като задоволство.
Реално си глупака, който си губи времето с лековерната, а даже не разбираш че си употребен.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: f6353022ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Е кво молиш.... Ако ми одобрят коментара, ще кажа, че "педал" е състояние, не просто да харесваш същия пол. Постъпката ти е педалска. Ако си мъж на място, ще се разкараш от нея и семейството и.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: f1117ec80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За 31 годишен си доста наивен, да не кажа глупав. Без да се обиждаш. Какво бъдеще, какви 5 лв? За тази си само едно приятно развлечение, една чесалка за пИтката ѝ. Няма никакво намерение да се развежда, а това, че мъжът ѝ не я чукал е най-баналната лъжа на семейните любовници и от двата пола.
Не си губи времето с тази, зарежи я, ако толкова ти се налага, напусни работа. Ще си намериш друга работа и друга жена, по-млада. Време ти е да мислиш за твое семейство и дете, не да се навираш в чуждото.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 0781c874b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Като жена имала връзка с 12 години по-голям колега с 2 деца, мога да кажа само, че няма смисъл. И пак като жена ще кажа, че ако те искаше - щеше да направи нещо. Просто няма да остави комфорта си за нещо несигурно с теб, а и си доста по-млад от нея, което от повечето жени се разглежда като минус. Просто не те иска истински. Щом не се е стигнало до нищо между Вас.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: d0de276eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Приключваш

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 147e5331aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не се занимавай с нея.
Казано е да не пожелаваш жената на ближния си в Библията.
Мене също ме сваляше тази година по-голяма от мен колежка с мъж и дете, но не и се вързах.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: bcd7d9bd5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Умолявам те, не разваляй живота на жената! Нямаш сериозни намерения към нея освен една смешна ревност и желание да я притежаваш.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 595564b8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много глупаво ще се самопрецакаш, ако се хванеш с тази жена... Нито дете ще ти роди, нито ще си живееш безпроблемно, само ще береш ядове с мъжа й, с отглеждането на чуждо дете, и негативните емоции покрай тези хора. А си млад /и явно глупав/, имаш възможност да си хванеш младо необвързано момиче, а не обиграна жена, която ще те глътне и изплюе... Ама животът си е твой, съсипвай го както намериш за добре:)

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: e3fb7928ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Тя на 44 г едва ли ще иска да ражда. Това е много късна възраст за гледане на бебе и тичане след него.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: f7eff6308d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Време е да спреш.
Взел си каквото си могъл. От тук нататък те чакат само негативи.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 7bc92e6d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Палячо... не се занимавай с жената.
Най-много да и развалиш семейството....

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 51cac766f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   После ще искаш да се отървеш, но няма да можеш защото работите заедно и ще се виждате всеки ден. Много е вероятно да не си само ти на клона на работа, а да има и още някой. Огледай се за някой мазняр с голяма тиква и остър бретон, леко прегърбен и дразнещо любезен към всички. Казва ти го човек който се опитва да излезе от нещо такова, но усещам че няма да стане докато един от двамата не напусне. И "моята" не е правила секс с мъжа си от 1 година, като това ми го повтаря вече трета година (1 1 1=3??? ). Искрено се надявам да си попаднал на готина и пекана жена, която знае какво иска, но се съмнявам много на това. Има много теми тук из сайта, ако ти се чете чети, пък дано ти дойде акъла (на време). Моя дойде, но не мога да се отърва - на работа подмятат колегите постоянно, оная реве постоянно като вдовица за буй, в същото време като и кажа айде да се видим все нещо и изскача или почва "ако ни види някой, не знам си какво", крия се като плъх в собственото си жилище. Ще слушаш истории как мъжа и пие до късно, как дошла първата менструация на дъщеря и и какви превръзки и купила, как кашляла събота и неделя, но се оправила, как пържила тиквички и ей такива битовизми. Но само ще слушаш....

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: e6198d8540
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   ''Работата е сложна, има дете, има мъж, по - голяма е от мен и не знам дали бихме могли да имаме дете, а и не мога така да разваля семейство. ''
Отговорът е тук.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: fc84b94633
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Да разбиеш семейство е много голям и тежък грях!

НЕ ГО ПРАВИ!

Прекратявай тези отношения ВЕДНАГА!

И си търси млада и свободна жена за създаване на семейство!

 
  ...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 9386e1fd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Значи аз съм жена, семейна с деца, имала съм връзка с мъж 10 години по- малък от мен, на 37г. съм... Не бих си развалила семейството заради него, нито пък той би приключил връзката си с приятелката си заради мен.. Имаше привличане между нас, пишехме си всеки ден, виждали сме се на саме броени пъти. За мен беше много трудно това криене и лъжи за да изляза и приключих тази връзка. Не мисля, че и при нещо ще излезе от цялата работа, затова докато още не сте се разчули слагай край на това.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 25 дни
hash: 4046f580ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Търси си друга работа и се махай, ще си съсипе живота от нереални мечти, всичко е само в главата ти, жена на 45 и аз съм на толкова и виждам как тялото ми се променя, т рси си жена, не мамичка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker