Той ме лъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме лъже
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 9433 пъти
Мили дами четох няколко стати и на края реших и аз да разкажа моята история. 40 год съм семейна от 11 год. Нямахме никакви проб той е много грижовен не сьм лишена от нищо винаги сьм имала това което сьм пожелала.

Но до преди някол месеца разбрах че има любовница като го поритах вярно призна си ще бьда кратка. Сега той ми каза че е преключил със нея може и така да е но аз вече нему вярвам а забравих дави кажа че чуствата му са както преди но аз вече му нямам доверие апьк го обичам повече от своя живот. Моля ако може някои нека ми помогне ще приемам сякакьв съвет благодаря ви сиси

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: a823523a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попринцип всеки един мъж обича на послъгва... Но ако мислиш, че наистина е преключил всякакви отношения с Нея, дай му втори шанс, всеки го заслужава... Все пак се обичате, ако от тук нататък продължите на чисто всичко ще е ОК.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 6d2ca7a9c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете обикновено мислят повечето пъти с долната си глава. Макар че и аз бих се чувствала гадно в такава ситуация бих ти казала да поемеш дълбоко въздух и да си кажеш: Той където и да ходи се връща при мен, защото ме обича. Не споменаваш дали имате деца. Но така както казваш, че е грижовен и не си лишена от нищо говори, че той те обича и мисли за теб. Я си представи ако се държеше студено с теб, провежда ти контрол за всичко, не дава пари, не се прибира по цели нощи и на всичкото отгоре дава това, което го имаш сега на любовницата си - как ще се чувстваш тогава?

Вярно, трудно е да се преглътне изневярата, но аз се научих да оценявам и да съм благодарна на това, което имам, за да получа след време повече, отколкото вечно да съм недоволна. Може много да се разсъждава в/у изневярата на мъжа и изневярата на жената. Въпреки че съм жена мога да кажа, че когато изневерява мъжа, той го прави с тялото си, защото той е подвластен на животинския нагон и е много по лабилен в това отношение. Той в такива моменти не мисли с горната си глава и ако прави секс с чужда жена за него това си е само секс и нищо друго. Той пак си обича собствената жена, но просто му се е поискало да смени боба с леща и нищо повече.

Докато жената преди да си легне с чуждия мъж тя първо го е прила в сърцето си и ума си, премислила е много пъти какви са достойнствата на другия пред собствения й мъж и тогава чак изневевява. Мога да кажа дори, че може дори да не е правила секс и пак да се счита, че с ума и сърцето си вече е изневерила. Естествено всяко правило си има своите изключения, но в общи линии така стоят нещата по въпроса с изневярата. Така, че помисли си и предцени как ще продължите занапред. Желая ти много щастие!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: f886fc7c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Съгласна съм със № 1 № 2 но само със мисълта че той го е напревил с друга това ме тревоже много вьпреки никога не съм му натяквал за това защото не съм конфликна личност или от страх да не го загубя а що се отнася за деца нямам защото преди 2 год забр извьн маточна и за това нямаме деца но много ви благодара за сьветите а да му изневеря и през ум не ми е минавало прекалено го обичам.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 6be6e0e18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преживях същото на 49 години. Вече цяла година не съм го приела в мислите си. Не мога и да му простя. Но някак и с това се свиква. Може би, ако получите катарзиса си при вас ще е различно. Желая успех!

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 2d08311db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мила всеки някога преживява някакъв колапс в живота си,
при тебе се е случило и искренно съжалявам. Просто дай му шанс за ново начало, пък и той ти казва че е приключил с това. Проблемите в семейния живот идват от поради факта на липса на комуникация. Правилния начин да го накараш да те чува. Просто намери начина който ще го накараш да те чува и всичко с времето ще се оправи бъди сигурна. Говорете, мисля си, че за да се случи това с вас значи все още има неща които не сте си казали. Успех и стискам палци :).

П.С аз бях в подобно положение преди време.

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: b0872252a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Лесно е да се каже "прости, преживей го", но когато чувствата говорят, разумът мълчи. И все пак, изневеряват и двата пола, правят го, случва се, това е част от живота. Може да не ни харесва, дори да не го приемаме, но съществува като явление. Не приемай нещата толкова насериозно - виж на погребението на Митеран как бяха и съпругата му, и любовницата му, че и деца има и от двете. Ама французите гледат на тези неща малко по-свободно, вероятно.Твоят съпруг има собствено тяло, собствен ум, приеми го като самостоятелна личност , не като твоя собственост и нещата ще си дойдат на мястото. Не го отблъсквай от обида, това ще доведе до разпад на отношенията. Дай му време да избере и той ще го направи - и ще избере по-разумната, по-спокойната, по-толерантната, по-възпитаната, ако щеш и по-хитрата. И нека това бъдеш ти. Желая ти успех!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 7df5732d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6 ти добре ли си ?! с главата. Изневярата не е нещо нормално изобщо! Тези жени които го понасят го правят поради други обстоятелства - като малки деца, заради които търпят, материална зависимост или ред друг причини или просто не им пука.

Всяка жена иска да бъде единствена и желана. Никой не иска да му се изневерява! Самата дума 'изневяра' означава предателство. Освен това той е никой за да му се дава време да избира и бла-бла глупости,ти нормална ли си или просто обичаш да лижеш мъжки задници?!!!

И до авторката: разбирам, че си наранена ако наистина обичаш този човек и той по никакъв начин не е променил отношението си към теб, но трябва да сложиш край на това още в началото. Ако той види че му прощаваш и след това всичко си е същото ще продължи по същия начин! Друг мъж няма смисъл да търсиш - всички са боклуци, дръж си собствения вкъщи! :)))

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 8f403dc89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Имах същата ситуация. Мога да кажа, че съпругът ми е интелигентен. Но за мене вече той е изключително глупав. Както и да е-няма да разказвам подробности. Не съм го следяла никога, въпреки че и преди съм усещала неговите залитания-виждам, че е емоционално лабилен (търси женското обожание). Случайно попаднах на нещо, което ме усъмни. Попитах го и той си призна, (защото ситуацията бе много комплицирана), но за стари любови, за които не съм се и замисляла. Добре. Простих му. Но за мълчанието точно по комплицираната ситуация, разбрах, че има нещо, което крие. Но не си го турих на сърце. В края на краищата си е такъв. Попитах го, дали е приключил с нея, която може да му е дъщеря. Той каза, че е приключил. Само след три месеца комплицираната ситуация се повтори още по-зле и се оказа, че имал връзка с колежка. И не е бил прекратил с малката, а наскоро тя му била шута (той не го признава, но доказателствата това сочат). Сега ми е смешно за колежката, защото сигурно плаче, ама не знае, колко е лъгана и тя. За моите чувства не питай-всичко вече се обърна на 180 градуса. Това е моята история. Изводите оставам за теб.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f767a7e021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Щом те е лъгал не те обича.. този който обича се вцепеняма дори само при мисълта да нарани половинката... постави се на негово място.. ти би ли направила това което той ако го обичаш.. +

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: e67fe7fc9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз мисля, че те обича... иначе нямаше да е с теб, нито щеше да се държи добре и мило и т.н. проблема е че просто мъжете не мислят като нас.. за тях понякога е много по-важно удоволствието от колкото разума... и ако обичаше любовницата си , в този момент нямаше да ти казва колко те обича на ТЕБ !! прости му този път, но ако последват други , се замисли сериозно за отношенията ви ... КЪСМЕТ !

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f195a0276e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз преживявам в момента също изневярата на съпруга си .Той си призна че дори я е обичал.Аз усещах ,знаех ,но много го обичам и реших ,че трябва да изчакам за да се усъзнае.В крайна сметка той се усъзна и избра мен.През всичкото това време един стих от едно стихотворение ми даваше сила и надежда:
"НИЕ МОЖЕМ ДА ИМАМЕ МНОГО ЖЕНИ,
НО ЕДНА ЩЕ ОСТАНЕ ДО КРАЯ НИ
ТАЗИ КОЯТО НЕ ЩЕ НИ ВИНИ,
КОГАТО ОТ ЧУЖДА ЛЮБОВ СМЕ ОМАЯНИ....."
Може да ви изглеждам на глупачка и наивница, но според мен Човек
трябва да се обича не само когато прави добри дела ,но и когато е объркан и тъси себе си.Да аз реших да му подам ръка и се старая всичко да е по добре, по хубаво от преди.И то се получава за сега незнам дали ще продължи дълго ,но сега любовта ни е по силна преоткрихме се пак.Аз започнах да виждам в него всичко онова, заради което се бях влюбила в него.А толкова дълго време не го забелязвах.Все още ме боли и търся начин да се справя със себе си, но като видя очите му ,разбирам колко съжалява ,че ми го е причинил.
В душата си аз съм му простила ,вярно е че вече тази вяра която му имах не е същата,но виждам че той опитва да си я върне и дано успее.Итака скъпи жени аз реших да забравя.И вярвам ,че си заслужава да се опита,

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker