Дали си мисли глупости - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали си мисли глупости
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2477 пъти
Ситуацията при мен е следната. Имам си приятел, живееме заедно. Аз съм широкоскроен човек, с малко по-разкрепостено мислене.
Не знам, обаче дали това се разбира правилно от човека до мен.

Аз съм му казвала, че му давам пълната свобода да прави каквото иска, с когото иска и т.н. Няма да забравя физиономията му, още в началото на връзката ни, когато му казах, че нямам против да спи с други жени и мъже. И ако някога му се прийска тройка, или каквото и да било друго-само да каже. Единственото, което му казах е, че не искам да ме лъже, а да ми казва. Например да не ме лъже, че излиза с приятели и някакви такива лиготий, ами да си каже, че отива да чука мацка. Той не е много от този тип мъже по начало, но аз държах да сме наясно.

Сега ме е страх да не е изтълкувал това мое мислене като незаинтересованост към него, защото не го ревнувам. Аз много го обичам, обаче не знам дали той не се притеснява от това мое мислене.

Постоянно ми намеква, че на мен не ми пука за него.
Понякога всячески се усещам, че се опитва да ме накара да ревнувам по детински начин и аз даже от немай къде, се преструвах за малко, че го ревнувам. Но аз не умея да се преструвам изобщо, та той разбра.
Искам да знам дали моето момче не си мисли глупости, че не го обичам?
И ако е така-как да му докажа, че греши?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 09b96ac4c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти. Не си единствена. Аз също в самото начало дадох свобода на парньора си с уговорката да не ме лъже за нищо на света и да не поддържа любовница - жена, с която да има и приятелство, паралелна връзка. Не го ревнувам от самия акт, от мисълта да бъде сексуално с друг човек - при него само жена, защото е страшно хетеросексуален. Той ми каза обаче, че не може да ми даде тази свобода, защото не може да живее с мисълта да ме докосва друг. Съгласих се, защото не искам друг мъж и знам, че не мога и без това да допусна друг до тялото си.
Може би и твоят приятел си е помислил, че ти искаш да си изпросиш същата свобода и да водиш нещо като отворена връзка. Поговори с него за това. Предложи му тройка с друга жена, ако иска - така ще е сигурен, че не го ревнуваш от самия секс с жена действително. Обясни му, че за теб духовната връзка с него и честността са най-важните, че самата представа той да изпитва сексуално освобождаване с друга, не ти е проблем, защото знаеш, че вашето е много повече - любене, връзка, която не се страхуваш, че той ще изпита с някоя случайна жена. Не искаш просто да има лъжа между вас, да те прави на будала, само защото му се иска да бъде сексуално с друга жена. Кажи му, че не искаш да притежваш тялото му, че нямаш против чисто сексуални негови преживявания с кондом, защото не вярваш, че това, което вие имате с него, може да бъде сравнимо с голия секс със случайна жена за една нощ.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6e4a96896f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами сама си се вкарала в това положение. Много ясно, че като му разрешаваш да чука други жени, че и мъже ще сметне, че не ти пука изобщо, а следователно и, че не го обичаш. Ти за какъв го вземаш, за някакъв непукист ли? Думите най-нараняват. Че и открито да ти казвал, че отива да спи с други, демек казва ти, на тебе не ти пука и после спокойно да си се върне... еми аз това бих го разбрал като непукизъм, липса на истински чувства и определено бих те разкарал. Аз например не обичам тройки, четворки, петорки, явни и скрити изневери, света е за двама, аз и момичето, ако тя не го разбира-чао. Като си широкоскроена-търси си широкоскроени, защото разбери, че нараняваш жестоко останалите. Я се замисли ако твоето момче те обича лудо, ако мисли като мене, че на света сте си двамата само и ти му заявяваш гордо - ходи спи с която искаш(дори с който искаш, ако искаш стани гей, не ми дреме, но ми казвай да знам), как би го приел? Аз бих се отвратил, че ти направо си говориш като курва, тройки, четворки, мале мале...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 675e0ebadf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всеки разбира любовта по свой си начин и преценява думите и действията на другите от собствената си камбанария. Не му е комфортно и спокойно на приятеля ти сега, то е ясно. Все едно му казваш - не искам тялото ти, а само душата. А той е и двете. Не е баница, да го ядеш на парчета.
И аз не бих се чувствала добре в такава връзка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7af665e6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На такъв човек като теб не може да рачитам

като си представя щом ти си съгласна на това... ти какви ги вършиш.. УЖАС!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b7249de1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако мъж беше казал на приятелката си, че и позволява да е с други жени, думата "лесбо" едва ли щеше да се спомене :Д, тогава и тук не е задължително да е гей, просто момичето му дава свобода. :) Който смята, че мъж може да мисли така, да не критикува жена.
Няма угодия- или не им даваш свобода, или не ти пукало. :Д
Сериозно, авторке, всеки човек е различен. Преди да говориш тези неща трябва да разбереш какъв е човекът до теб. И бившият ми приятел и сегашният дори за тройки с жени не искат и да си помислят. Хората много обичаме да обобщаваме кой какво искал. Това, че мъжете искали само секс е още един мит, защото ако жената се държи с тях все едно не и пука(не казвам, че при теб е така) веднага пък на мъжете ще им запука. :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 601504729c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хубаво си му дала свобода.. то на приказки всичко е възможно.. но я да ти дойде до главата та да видим.. нека да си ляга с други.. утре ще вземе да му хареса някоя повече от теб и ще ти каже чао.. хора уважавайте връзките си.. уважавайте половинките си.. ако ли не останете си свободни и си ходете с който си искате.. защото смисалът се губи...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0aa5e5c98f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, така говорят само несигурните в себе си жени. Не ви боли от самата изневяра, от представата, че мъжът ви си е пъхкал органа в друг човешки орган, а от загубата на сигурността. Дълбоко в себе си се чувствате недостойни за този мъж и сте сигурни, че има жена някъде, която може да му предложи повече, може би, защото знаете вътрешно, колко малко му предлагате вие? Колко малко е старанието ви в бита и леглото?
Е, представете си, че има жени като авторката. Жени, които са сигурни в себе си, в способностите си в леглото, в мястото си в живота на мъжа като жени и са сигурни, че друга не може да му предложи повече? Такива жени могат да дадат свобода на мъжа до себе си да изживява мъжките си фантазии и сексуални желания, без да се чувства наранена. От опит знам, че такъв мъж изневерява по-малко, дори не изнверява, защото просто я няма тръпката да правиш нещо забранено и защото получава всичко от половинката си. Изобщо, какво е изневярата? Два органа един в друг?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker