Истина или лъжа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истина или лъжа?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2011 пъти
Историята ми вероятно е позната на много от вас. Историята също така има нужда от малко предистория. Всичко беше горе долу поносимо преди да започна с наркотиците и по точно с най твърдите. Срещнах едно момиче и двамата се влюбихме един в друг, и заедно прекарахме година и половина имайки невероятна връзка за съжаление, ми разби сърцето изневерявайки ми.

След това започнах с тези наркотици за който споменах и това беше една голяма грешка но бях толкова съсипан от живота че границата бе много тънка, аз знаех за какво става съпрос при този наркотик, израстнал съм от малък в такава среда и не един и двама приятели съм загубил заради този наркотик. И въпреки това го направих. Направих го със ясната мисъл във главата какво ме очаква.

След това срещнах друго момиче мислейки че тя е истинската, тя е всичко. Кълнеше ми се всеки ден че ще бъдем винаги заедно, че сме един за друг и накрая повярвах в думите и. Аз съм силен характер и рядко допускам някой до себе си понеже знам какво е да си наранен и да страдаш. Но въпреки това се оказах отново излъган, сгодихме се, щяхме да правим свадба когато разбрах истината за нея... оказа се че е "леко момиче"... окей... и как това ангелче... как да я гледам в очите? Това не бе проблем, но явно за нея бе и се разделихме.

6 Месеца след това в този момент срещнах друг човек... разбрахме колко си подхождаме, но й тя като мен бе страдала много и я беше страх да се обвърже както и мен но аз повярвах в нея. Не мога да забравя как ми каза, че оттук нататък няма аз и ти, а само ние... открихме се един за друг. Когато я погледна в очите и нещо в мен започва да пламти както никога, въпреки че реално много малко се познаваме.

Тя ми каза толкова истински неща на първите ни срещи, че наистина си казах, че това е момичето с което искам да бъда... завинаги. Заради нея спрях наркотиците и започнах да живея истински. Но точно тогава се случиха неприятности за нея и тя нямаше време да се виждаме и чуваме доста време, през което аз непрекъснато и показвах колко много означава за мен, че може да е сигурна в мен, да има онази сигурност която всяка нормална жена би искала да има в една връзка.

Тук трябва да спомена, че през всичките ми връзки съм бил винаги верен, никога дори не съм си помислял за нещо "друго". Същността ми е че съм много... добродушен, мога да приема всичко, имам доверие когато имам чувства и когато видя същото и от другата страна, но никога не съм изневерявал.

И след това време, в което не се виждахме, изведнъж от нищото тя ме остави. А ми каза, че повече никой от нас няма да бъде... самотен. А тъкмо бях започнал да подреждам живота си, само мисълта за нея ме... възпламенява и ме кара да се чувствам жив, да бъда пълен с енергия. Тя има невероятен характер, такъв човек не съм срещал и няма да срещна. И ми каза какво толкова е станало, след като преди 10 дена ме е държала за ръка с думите, че винаги ще сме заедно? Истина или лъжа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: ae41484723
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Първо искам да ти споделя, че от начина ти на изразяване и историята ти много ми допадаш като човек. Ти си един много силен мъж щом си се справял с всичко това сам. За да се измъкнеш от наркотиците се иска не знам какъв характер. Адмирации за което. Другото, което ми направи впечатление, че никъде не се изказа злобно за момичетата, които по един или друг начин са те наранили и предали доверието. Всеки друг би се озлобил, би затворил сърцето си, но ти си продължил да раздаваш от любовта си, продължил си да си добър. Моля те, не се променяй - света има нужда от повече хора като тебе.
Относно историята ти наистина не знам какво да кажа. Явно наистина не попадаш на подходящи жени. Не знам защо така е постъпила, нищо конкретно не казваш, а така няма как да коментирам. Но каквото и да е станало и да се случи оттук нататък, ти пожелавам много щастие и съм сигурна, че ще се появи жената, която няма да пусне ръката ти ей така.. за нищо на света.

Успех
Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 661a7c7b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истина. Поне за момента, в които ти го е казала. След това е разбрала, че освен теб, я има и нея - неините интереси, нужди. В една връзка се изисква много повече от това да си верен. Тя е имала някакъв проблем, ти го казваш, но се е чувствала сама. Може би в този период друг мъж се е появил в живота ?, който е бил до нея, както тя е била до теб, когато си отказвал наркотиците.
Виж, дължиш ? много, но тя явно ти няма доверие, че когато за нея стане напечено, ти ще си до нея. Както и да е. Време е да си стъпиш на краката, да се откажеш окончателно от дрогата и да се стремиш към добра работа, стандарт на живот, връзки, за да има и ти да предложиш повече в една връзка от... проблемите си, зависимостите си и емоционалния си багаж. Просто се е уморила да бъде с теб... разбираемо.
Но в момента, в който ти е казвала тези неща е било истина - смятала е, че ще бъде за винаги с теб! А това питаш, нали?
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1aed51fc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами постепенно започваш да проглежда за това, как седят нещата в живота - какво можеш да очакваш от някого и какво - не. Мислел си си някакви неща за втората, после те са се оказали съвсем други. След това си повярвал на приказките на следващата - то пък се оказало трето...
Така е! Свиквай!
На този свят сме за да си помагаме, но не и да живеем един за друг или един вместо друг...
Послушай №2 - добре го е казал/а.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 61e14976d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много си готин като характер. Според мен може да си намериш всяка... много ми допадна начина ти на писане... Дано се сдобрите с тази която обичаш!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bb6bea062f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може би това, че си прекалено моногамен ги плаши. Днешните жени се плашат от сериозни връзки!! Като чета какво си написал мисля, че доста си приличаме. Стегни се промени се ако трябва, такива жени от каквито ние с теб се нуждаем вече много трудно се намират. От както не показвам колко съм чуствителен връзката ми потръгна много по-добре, вече не я задушавам, излизам сам навън с приятели имам си собтвен живот както и ТЯ. Просто не бързай да им се отдаваш и ще те обичат. :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cc8f6c54a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   да попитам номер 2.. какво повече се иска в една връзка освен да си верен?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bfe7920618
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
чудя се.... дали леките жени могат да обичат?
И дали хората който са се забъркали с наркотиците могат да обичат?
Ако ти си могъл сигурно и леката е обичала.
Дано всичко да се оправи.
И влагай повече разум и по-малко чувства.


От доброжелател/ка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker