Как да подходя кък колежка след развод (и с дете) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123815)
 Любов и изневяра (30467)
 Секс и интимност (14612)
 Тинейджърски (22044)
 Семейство (6695)
 Здраве (9749)
 Спорт и красота (4764)
 На работното място (3322)
 Образование (7414)
 В чужбина (1698)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1769)
 Други (19195)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да подходя кък колежка след развод (и с дете)
преди: 1 месец, 5 дни, прочетена 1241 пъти
На 34 съм. Мъж. Наскоро започнах работа на ново място мато менижър в една компания. И, да, може би ще го усетите като класическа история, но чувствам привличане към жена от мениджърския екип. Чуваме се всеки ден по няколко пъти и тя има невероятно красив ум. Всъщност не сме се виждали на живо, само на камера. Тя е на 36. Красива е, но най-невероятното в нея е интелектът ѝ, който ме омагьова напълно. Не съм влюбчив и мога да различа лесно, кога имам чувства или съм просто увлечен. Запазвам напълно колегиалност и съм професионалист, затова просто си говорим за работа, но в разговорите започва да има и странични нотки, които ми влияят. Влияят и на нея и го виждам. Не мога да кажа, че сме влюбени, разбира се, но без съмнение прехвърчат някои искри, които може и нищо да не значат, но все пак ги има.

Работим от разстояние, но сме в София и двамата. Компанията има офис. Тя не ме е поканила в офиса пряко, разбира се, все пак е дама, но понякога ми казва колко е забавно там и как иска да ме запознае с хората в офиса, как трябва да планираме посещение там и така нататък.

Аз отлагам малко, възстановявам се от неприятна болест и чак сега започвам да се чувствам по-добре. Едва миналата седмица започнах отново да се занимавам със спорт. Тя не знае за това. Но мисля скоро да опитам и да я "помоля да ме запознае с хората", въпреки че просто искам да се запозная с нея. И се надявам да науча повече за нея като човек, не просто като професионалист.

И тук ще кажете: защо изобщо съм отворил темата. Не звучи дори интетесно. Ще кажете просто срещни я и прецени. Лесно е. Но не е.

Тя е наскоро разведена и има съвсем малко дете (на 2 г. ). Не зная подробности за причините. Не мисля, че се вижда с друг, понякога е на работа до полунощ, буквално, защото детето ѝ е при бившия ѝ съпруг и тя е сама.

Бил съм във връзка с разведена жена, макар и без дете. И имахме проблеми. Винаги опитваше да ме сравнява с бившия си съпруг. Постоянно го споменаваше. Той беше просто скелет в гардероба, който понякога изпадаше от вратичката. Без дори да съм направил нищо, каквото той е правил, понякога тя ме обвиняваше, че ще направя някоя глупост, която той в такива ситуации е правил. Никога не го разбирах, но тя го правеше.

На възраст съм, в която не търся просто секс или задявки и забавления. Искам семейство. Нямам нищо против жената до мен да има дете от друг мъж. И все пак един ден бих искал да имам и свои деца. Дори най-малкото, защото искам да видя какви ще са децата ми с жена, която обичам, как ще изглеждат, как ще говорят и мислят. Не знам дали това би била тя и няма как да знам. Не искам обаче да си губя времето, ако това изобщо е невъзможно.

Тези мисли накърняват и поне един мой принципи: ние работим заедно и не искам да изгубя работа си, никога не съм опитвал да флиртувам с колежка, дори да съм харесвал колежки. Но и никога не съм харесвал колежка толкова.

Оценявам риска като висок. И все пак, тя има толкова красив ум, че не ми е трудно да му устоя. Със сигурност ще опитам да я опозная поне колегиялно и поне като човек. Искам нещо повече с човек точно като нея. Но не знам дали изобщо това изглежда възможно предвид товарите ни. Аз също излизам от много нещастна връзка. И нямам никаква идея дали човек може да има истинско семейство, когато и двамата сте на такива години, а и когато тя вече има свое дете.

И се надявам просто на съвети, не просто дали е възможно, но и как е възможно? Какво бихте опитали? Да кажем, че аз поема риска, защото след като я опозная тя наистина си струва, всъщност отсега зная, че ще се окаже така, какво мога да направя? Жена, която сама си гледа детето, работи здраво и т. н. Какво бихте препоръчали като подход? Освен очевидното, че ще я поканя на кафе и някое околно на офиса ресторантче в обедната. Това естествено е нищо, но очевидното начало. И все пак какво следва? Какви насоки бихте ми дали, за да успея с човек като нея.

Накрая, изпитвам истинско уважение към нея като човек. Не знам историята ѝ изяцло и не държа да я науча изцяло за момента. Всичко, което знам е, че винаги съм търсил жена точно като нея и това ме побърква и знам, че ще опитам. Просто искам да го направя както трябва. В същото време предвид възрастта ми мога да срелям само още 1 може би 2 пъти (и, не, не искам повече от 1 път, искам да си намеря пристанището).

Прочетох тук някои теми с истории покрай самотни майки, и не, по възможност не искам да "бягам с 200", искам съвети как просто да си изиграя картите, така че да успея, ако се окаже, че това искам след като я опозная повече.

И без това зная, че няма да издържа години покрай нея без да опитам. Просто съм такъв.

Призовавам вас, които можете да омаяте всяка жена. Не искам да бъркам, искам да успея. Как става това? Всякакви съвети. Дали ще го направя ще преценя, докато го правя в движение. Не искам грешки. И знам, че искам жена точно като нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 4 дни
hash: 698f5370a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   И защо ти е таралеж в гащите? ! Бягай с 200:) Това е най-умното, което може да направиш, но понеже си решил да се "самоубиваш", ОК, все пак животът си е твой, просто след година-две ти, да, ТОЧНО ти ще пишеш да другите "новобранци" тук, че в такива ситуации най-мъдро е да бягат с 200. Всеки се учи от грешките си, а мъдрите се учат от грешките на другите...

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: e26897d7f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Имала красив ум, но е родила от някой топ мъж с мускули, татуси и брада и той я е зарязал.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: bb58efa294
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Защо ергените си мислите, че всяка самотна майка размита за вас? Че и е до свалки със скучаещи, че и на работното място? Фантазьорска, нарцистична работа. Знаеш и къде и е детето, което е доста психарско. Уж много готов, а като опре ножът до кокала ще си биеш камшикът, защото отговорността е голяма, а ти си готов на думи само.
Нито проявява реално интерес към теб, нито нищо. Държи се официално и общувате само по работа според написаното. Тия искри да не идват от твоя екран нещо? Може да и забавно да се бъзикате, да си разнообразява работния ден, но едва ли и е реално до връзки, и то с ергени на работа.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: c4ed00dc53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Винаги съм се учудвала на мъже, които оценяват жената само по това дали е млада и красива. Те не са ми по-различни от бивотните. Почти никакъв напредък в еволюцията. Какво правите с една млада и красива, но тъпа и ленива жена извън леглото? Имате ли теми на разговор или си мълчите като риби? Авторе, звучиш като един от малкото стойностни мъже, които си тъсят интелигентна жена за партньорка, а не надуваема кукла. Пожелавам то успех! Просто я покани на кафе и пистепенно я опознай по-добре. И, ако е рекъл Господ, нещата постепенно ще се случат, стъпка по стъпка.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: ced44bd0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами помисли си на първо място какъв ти е шансът да имаш "деца" от нея... Повечето съвременни дами раждат по едно, понеже не могат да родят половинка... Ти ѝ идваш с едно отгоре. Е, за едно сигурно ще се прежали (особено ако другото не живее при вас), но това ще е абсолютният максимум, на който можеш да се надяваш.
Казваш "интелект", но не знаеш докъде стига той и колко е дълбок... Простата математика показва, че всяка жена трябва да роди по "две цяло и две десети" деца, за да има устойчивост на популацията. И понеже това няма как да стане на практика, всяка пета жена трябва да роди три, за да се осъществи горното...
Има обаче и всякакви други видове "прагматична", "кариеристична" и т. н. логика, които изключват децата изобщо..
Бе не знам.. Пък ако е по-умна от тебе, и те хване за канарче, можеш да стигнеш и до много унизителни ситуации в живота. Това, което си разказал за другата разведена, е само един от начините, по които биха могли да се развият нещата.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 5d4dc0c483
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Интелекта вика и е голям. Ако беше така, нямаше да се разведе, не питай защо. Другото е ясно, тия са магнит за всички балъци, щото са общи и по-лесни. И точно като кучките, като вирне опашка и всичкото тъпи меринджеи търчат да се редят.
Не се изисква кой знае какво за да я омаеш, на тия лесно се пълнят бузите. После е по-тегавото, че разбираш, че не било само мъжа и, ами и още 10-ина най-малко пичове, не всичките красиви и умни, предимно даващи всичко за нея, че така се гледа дете в днеяно време.
Споко клъвнал си, ще си го получиш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 5d4dc0c483
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Интелекта вика и е голям. Ако беше така, нямаше да се разведе, не питай защо. Другото е ясно, тия са магнит за всички балъци, щото са общи и по-лесни. И точно като кучките, като вирне опашка и всичкото тъпи меринджеи търчат да се редят.
Не се изисква кой знае какво за да я омаеш, на тия лесно се пълнят бузите. После е по-тегавото, че разбираш, че не било само мъжа и, ами и още 10-ина най-малко пичове, не всичките красиви и умни, предимно даващи всичко за нея, че така се гледа дете в днеяно време.
Споко клъвнал си, ще си го получиш.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 064ccae974
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Радвам се за теб, че в момента се влюбваш в тази жена. Това чувство е много приятно и аз благородно ти завиждам.
Карай го полека и не мисли, че си на 34 и че не ти е останало време и т. н. Примири се със съдбата си, просто такъв ти е бил късмета, всяко зло за добро.
Като за начало това, че те кани да се запознаеш с останалия екип е добре. Може би и тя иска да те види на живо, както ти нея и затова ще използва колегите за параван.
Не говори за болести, травми, бивши приятелки и т. н. Карай го лежерно. Недей да изглеждаш като нуждаеш се за връзка, за деца, за жена. Това е Божа работа. Бъди пич, пусни се по течението, правете си веселото. Времето ще покаже дали между вас ще се получи. Като те гледам ти още не си хванал рибата, а си сложил тигана.
Друго нещо. Това, че има дете е без значение. Всеки човек е различен. Това, че бившата ти те е сравнявала, не означава че и тази ще го прави.
Пак ти казвам отпусни се и просто се забавлявай. Я си представи, че една жена веднага след като сте се запознали започне да те кани всеки ден да излизате. Да ти дава зор да заживявате заедно, да говори за деца и т. н. Какво ще си помислиш за нея? Ще си кажеш, че тази е луда.
Бъди лек братко, бъди като перце. Тази усети ли те, че си натоварващ, нуждаеш се мъж ще спре да ти обръща внимание.
Това са моите 5 стотинки по темата. Желая ти успех.

М30

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 40366e2d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Така както я описваш тя изобщо няма нужда от мъж, камоли такъв като теб. Щом не знаеш и какво се прави и трябва да те учим. Остави я да си намери мъж който знае какво да прави, а не пита по форумите. Да не си девствен? Мъж имал връзки не е нормално да не знае.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: e95d72445e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Какво разбираш под красив ум?
Жената е на 36 г, а ти искаш деца, а доколкото казваш тази не живее с детето си, явно се интересува само от работата си, защото няма как жена да е разведена и да остави детето на бащата. Може да не иска деца.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 63ef353e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Пак ли някоя "писателка" се прави на мъж и ни пробутва сълзливи истории? .
Мъж да каже за жена, че е имала "красив ум", не вярвам.
Целият този сантиментализъм и приказки за деца, ха, смърди отдалече на закъсала жена, която се чуди как да омотае наскоро развелия се шеф.
Златотърсачка, търсеща сигурност, но шефът може и да фалира, никога не св знае, но ремаркето му е за цял живот.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 7c09828214
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Започни от началото, не от края. Опознай я, позволи на нея да опознае теб. Ще видиш дали ще се влюбите един в друг и ако се случи, ще знаете какво да правите. Пожелавам Ви щастие!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 210d1a8f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Чакай, чакай. Детето и не е при нея? Ако е вярно тая не става

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 86f8e9e95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Вижте се на живо, поопознайте се.
И да не стане нищо не губиш

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 8c289763af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Авторе докато ти четох разхвърлената, скучна и невероятно дълга история разбрах само, че харесваш някоя ама незнаеш тя дали ще те хареса. Звучи ми типично тийнеджърска история само, че по Украсена. Няма да ти давам съвети, но ще ти задам въпроси на които си отговори сам.
Ако е толкова с "красив им" дали щеше да е разведена и то с дете на две години? Значи се е развела докато детето е било пеленаче. Представи си го, що за изрод е това?
Ако е толкова красива колкото я описваш наистина ли вярваш, че си единствения, който я харесва? А сигурен ли си, че само теб харесва? Нали е красива. Невъзможно е една красива жена да иска само един мъж.. Вероятноста е 1 на 1 милион. Явно си Ален Делон
И защо си мислиш, че те харесва? Искри хвърчали хахаха
Любезна е с теб защото работата го изисква умнико.
И грозен чернокож да бяха сложили там пак щеше да се държи по същия начин.
Работил съм в офис и много добре знам, как всички се държат с теб супер любезно. Невероятно подвеждащо поведение защото почваш да си мислиш, че всички те Харесват.
Затова мразя тези офиси и меренджеи. Най големите лицемери работят там. Затова на втория месец напуснах.
Другото, което е детето и е на две години.
Мислиш ли че ще ти роди след 3 или 4 години дете или искаш веднага хахаха.. Тя ще е на 40 години. Сигурен съм на повече от 100% че тя повече деца няма да иска.
34 години е родила. Изчакала е последния момент. Тя знае че след 34 години яйцеклетките почват да остаряват.
Авторе Авторе
Какъв то и да си меренджеи колкото и висшета да имаш от живота по голямо Даскало няма.
Явно там те няма никакъв. Не мислиш умно.
Ти си голям човек. Но не толкова умен. Е нали си меренджеи що не мислиш? Не разбирам.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 784757b63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И ти докато се чудиш как да подходи, мацката ще си хване някой пич. Аман от не уверени и чудещи се

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 696cde80ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Силно ме впечатли "невероятно красив ум".
Не знаеш колко е трудно за красива и успешна жена, мъж да забележи, въобще да се интересува от "красивият и ум".
Това е огромна точка за теб, а тя ще го отчете като такава със сигурност.
Правилна е тактиктиката ти да предложиш време, в което да се запознаеш с колегите и от офиса :) Бъди сигурен, че щом тя предлага това, е защото иска и тя да се запознае с теб официално и лице в лице без да излиза още от "колежка" но и има по-близки приятели сред колеги, които също ще те оценяват. Това да не те притеснява, това е много позитивно за теб.
Само значи, че и тя е с подобни на твоите мисли, но не иска да губи нито време, нито да влиза в "екшъни" като с типичните българи, които като видят красива и успешна жена, изключват горната глава.
Бъди макс. спокоен, ведър, позитивен, колегиален, Кавалер-последното е много важно. Дискретен физически контакт като крайчетата на пръстите на долната част на гърба и при отваряне на врата, да намеква покровителство, а не друг тип контакт все още.
Естествено ще я поканиш на обяд/вечеря след срещата или може би и с колеги от офиса да е първата среща.
Разговорът да се върти основно около хобита, интереси, по-малко за работа, да излезете малко встрани от зоната колеги.
Одобрителен поглед относно визия, усмивка, може би "как красиво се усмихва очите ти" имай в предвид, че е чувала всички банални комплименти, не я интересуват те, а да видиш извън/ освен тях.
Ако сте на вечеря можеш да попиташ дали бърза за детето (важно е да усети и твоята мисъл и уважение към детето и личният и живот въобще) и ако не, да се разходите след вечерята. Не сте деца, и сам ще видиш дали има момент, в който да усетите онази напрегната енергия...
След поне втора среща (вече лична, само между вас си) може да заговориш и попиташ нещо за детето, добре е тогава и да имаш малко символично подаръче, някоя плюшена играчка може би.
Имаш сериозна възможност за сериозна връзка и когато това се случи (ТОВА Е МНОГО ВАЖНО) поговори с нея и поискай да се запознаете и с бившият и съпруг. Така го опознаваш и него защото искаш или не, той ще присъства В живота ви. Но и ти от своя страна ще покажеш и на него, че си сериозен мъж, със сериозни намерения, отговорен и детето му ще е в добри ръце. Ако той е подобен като интелект и отговорност, няма да имате никакви проблеми в бъдеще.
Детето е малко, то се води, тепърва ще расте и се възпитава, бързо ще свикне с теб и ще те приеме.
А жената със сигурност ще е наясно, че ако сте в сериозна връзка, ще искаш и ти биологично дете. Ако тя няма подобни намерения, със сигурност ще ти го каже дори преди да започнете връзка.
Давай смело и каквото стане!

Коментирали те да бяга с 200... :)))) не можете дори да разпознаете отговорен мъж с капацитета себе си да анализира коректно, да знае наистина какво точно иска и какво предлага. Мъж, който не се страхува, че ще му се налага да харчи от заплатата си 2 лева за сладолед за едно детенце, вместо да ги вложи в ракия... Патетични сте.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 81e06072e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Как така детето й е при бившия й съпруг, за постоянно ли? Това не е ли червен флаг за теб? Как очакваш да гледа второ дете, щом не гледа първото?
И ако хипотетично започнете връзка, докато се развият нещата, мислиш ли че тя ще иска да ражда след година-две като е на 38? И дали ще може? Въпроси, които трябва да си зададеш.
Мислиш че няма умни и сами жени на 30 ли? Ти си млад, и 27-годишна можеш да си намериш. Възрастта не изключва интелекта, има хора и хора. Иначе разбирам че си се увлякъл по тази дама, но според мен трябва да мислиш стратегически спрямо твоите цели, а ти сам каза, че те са създаване на семейство. Да, това е голям риск, който според мен не си заслужава, най-вече защото ти нямаш дете, не си разведен и си още млад т. е. нямаш проблем с намирането на жена в диапазон 25-35 годишна възраст. И последно искам да кажа, че този тип решения са лекоо необратими. Защото след година-две и ти ще си 'стар' спрямо критериите на масата хора, и вместо сега да се съсредоточиш да намериш стойностна, млада и сама жена, ти залагаш да си губиш времето с нещо рисково. Не казвам че е невъзможно тази жена да иска да е с теб, и да ражда пак, но чисто като статистика е много малко вероятно тя да иска. Даже бас залагам че не иска да ражда пак, и то след като се е развела и преживяла най-вероятно купища проблеми и обременености. Вместо да намериш младо необременено момиче, което също като теб търси мъж за семейство, ти се занимаваш с интелектуалки с минало. После жените не знаели как да избират.
Това е моят съвет - жена съм (по-голяма от теб)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 428a2f1965
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Авторе, мъж съм, но напълно подкрепям номер 18.
Първо, никоя нормална майка нямо да остави детето си за постоянно. Това трябва да ти е огромна спирачка! Второ, сам вече си се опарил от подобна връзка. Аз имам същият негативен опит. И трето, още си на 34. Спокойно можеш да си намериш необременена жена, вместо да си губиш времето. Имай предвид, че времето минава изключително бързо и буквално утре ще гониш 40.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: f8953b5b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Един добър въпрос към хора и жени в конкретния случай, с толкова малки деца, които са се развели е, защо са се развели толкова скоро? Че детето и е едва на 2 години и тя вече се е развела. Защо?

 
  ...

...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 20d1e74c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 20, появата на дете може да постави брака пред истинско изпитание, особено ако и преди това нещата не са вървели особено гладко. Много хора се развеждат точно по това време.
Стрес, нови отговорности, недоспиване, един куп ограничения - всеки има чувството, че върши повече от другия и че партньорът му не го подкрепя достатъчно или се ослушва нещо като трябва да се върши. Настройват се хората един срещу друг. Не могат да разполагат с времето си, нямат вече лично пространство. Да не забравим, че и секса при някои двоики почти изчезва, защото има жени, които с появата на детето просто спират да проявават интерес към мъжа. Роднини често почват да се месят след раждането, уж да помагат, а всъщност напрягат още и без това натегнатите отношения. Това е и времето на следродитлните депресии, когато жената има нужда от допълнителна грижа и подкрепа, но обикновено не ги получава, защото мъжът и също е под стрес и неговия живот също се е променил. Хора, които не са се наживели преди това изведнъж се чувстват вързани и в капан. Абсурдно е, но често се получава така, че мъжа ревнува, защото партньорката му се занимава с детето и така го лишава от внимание и се чувства отхвърлен на втори план, а в същото време финансовият товар и изискванията към него са се увеличили.
Изобщо, ако отношенията преди това не са били наред и връзката не е вървяла гладко, то появата на едно дете определено няма да я заздрави, напротив всичко ще ескалира.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: c41b382476
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Веднъж си бил в такава връзка и пак искаш да се насадиш на същите проблеми. Това не го разбирам. Какво очакваш да е различно?

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 8c289763af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Дори да тръгнете сега не мисля, че ще иска веднага да ти ражда. Ама детето е още малко нека да порасне. Да се опознаем първо. Хубаво ще минат две три години тя ще е 38 39. Ще ти излезе с номера пък че е Стара, вече за деца искала спокойствие или кариера абе номера колкото искаш ще измисли.
И помни на нея не и пука, че ти нямаш дете. Не и пука че и годините ти минават. Гарантирам ти го. Ще покаже че уж разбира, но не и пука.
Казвам ти го от опит.
С една разведена учителка с дете се бях хванал през 2021 година лятото. Нещата бяха почти същите искри, тръпки. Пълна измама е това, особено с жените с деца. Нещо като Спам или вирус е това, внимавай. Тогава тя беше на 35 год.
А днес а утре грижех се за нейното дете. Минаха две години. По вдигнах темата. И тя каза.. ти как си мислиш на тези години да се гледа дете. Казах Моляяя ама нали каза.. А.. у и дръжки.
Събрах си багажа и си тръгнах от тях без да поглеждам назад.
Но загубух две години и повече и за какво. Много ме е яд. А мислиш ли че на нея и е пукало че ми е загубила времето? Не разбра се. Тя си има дете.
И все още ме е яд да ти кажа честно.
Случайно разбрах от познати, че въпросната жена е имала и други след мен но и те бягали още е била сама.
Жените с деца гледат някаква изгода да имат.
Или бъди с нея но няма да имаш деца. И така си живей.
Не те знам, но спомена, че скоро си излязал от нещастна връзка.
Предопреждавам те тази нещастасна връзка която си имал ще ти се стори рай!!
Wolf

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 6ea951c424
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До номер 17 : Страхотен коментар! И супер точни съвети, всичко което си написала е прекрасно! Личи си че си много интелигентен човек, желая ти всичко най-хубаво:-)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: b5d492e14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз пък на друго се чудя.

Авторът и жената, доколкото разбрах, не са се виждали още на живо, а само онлайн. И той вече усеща взаимни "искри".

Защото тя е учтива, явно по-харизматична, екстровертна и иска да запознава колеги от различни отдели.

Дотук аз поне виждам една много приветлива колежка, която поне на пръв поглед има усещане, че работи в колектив, а не хиена, която иска да унищожи конкуренцията с лошо отношение, подмятания, номера и прочие. Ех, защо не са всички колеги по всички фирми такива? ;)

Обаче не видях никъде желание точно с автора да има нещо повече, освен колегиални отношения. Особено пък с дете на 2 години. А може нарочно да го е споменала, за да сложи веднага някакви граници. Вероятно току-що се е върнала от майчинство и работата ще ѝ бъде приоритет за известно време, а не веднага нова връзка, особено с колега и особено с неясен изход при всичките предразсъдъци около "разведените жени с дете".

Дали не разчиташ грешно сигналите? Това често се случва - много ти се иска да е истина, но хората просто са учтиви, което в агресивното ни общество е рядкост вече и се бърка с флиртуване. А може и да е такава с всеки, без значение от пола.

Внимавай да не стане голям гаф. Първо се запознайте на живо и ако ти е пряк началник (нали е от мениджърския екип), не бързай да скъсяваш дистанцията. Даже и да споделя лични проблеми, не е задължително да ти намеква нещо.

Общуването онлайн, уви, понякога създава илюзия за близост и често самотните, интровертни и по-чувствителни хора биват разочаровани от очакванията си.

 
  ...

...
преди: 29 дни, 12 часа
hash: ccf82e0fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Начетох се на хейт и тук.
Авторе, Личи си, че си сериозен и отговорен мъж, от написаното личи, че започваш да я харесваш все повече.
Много си критичен към себе си, грешките са част от играта, без тях няма развитие. В твоята представа не би допуснал грешки, което е чудесно, но реално освен умът и не познаваш характера и поведението и извън работа.
Няма невъзможни неща по принцип, не се отказвай да опиташ да я опознаеш, възможности винаги има стига да сте отворени един към друг и да си давате шанс.
Да, малко притеснително е това, че детето не е при нея, но от друга страна си спомням, че се върнах на работа, когато детето ми стана на 1 г и 3 месеца, с това искам да кажа, че явно тя има амбиция да расте в кариерата и знае, че големите паузи в работата не са препоръчителни.
Не се отказвай да опиташ, но и не губи трезва мисъл и ясна визия за нещата, защото това, че работите заедно не е съвсем ок.
Успех!

 
  ...
преди: 23 дни, 1 час
hash: a013e7aa40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Не искам да звуча, като някакъв съдник или нещо подобно, но в повечето случаи от връзка с разведена жена няма никакъв смисъл, особено пък за млад мъж, който все още може да си намери свободно момиче. Имах такава връзка и още в началото светнаха всички червени лампи. Първата и най-основна беше бившият, който си стои в живота на разведената жена. Имаха си телефоните, звъняха си и т. н. Освен това постоянно се правеха някакви вметки свързани с него. Къде била сватбата, къде били ходили и каквото още се сетите. Освен бившият имаше още една камара бивши, с които е имала отношения след развода. И те си бяха в телефона й, че и си пишеха. При най-малката свада тия бивши се вадеха демонстративно на показ, като видиш ли, че я чакат и веднага може да преспи с някой от тях, ако не й се върви по водата. Скандалите от нищото бяха буквално ежедневие. Ми, нека си пишат и си виждат с бившите си, но да не заблуждават странични хора. Мой приятел преди години също имаше връзка с разведена жена и стигна чак до нервна криза, а е един най-спокойните хора, които познавам. Просто не си заслужава целият стрес. Даже и моментите, в които уж всичко е наред, пак не си спокоен, защото постоянно тръпнеш в очакване на поредната истерия. 24 часа стоиш на тръни. Хайде, няма нужда!

 
  ... горе^
преди: 22 дни, 17 часа
hash: aaf8211e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Авторе, звучищ като влюбен тийнейджър.
Моите 5 цента по въпроса - на жена, с добра кариера, развела се наскоро, с малко дете, надали й е до сериозни връзки, а друго дете съвсем не й е в плановете.
Но, ако имаш време за губене, пробвай се и си изживей тръпката с нея.
Кога и защо сте се разделили с бившата?
Ж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker