Да отварям ли очите на приятел за гаджето му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124192)
 Любов и изневяра (30576)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3347)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19285)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да отварям ли очите на приятел за гаджето му?
преди: 1 месец, 22 дни, прочетена 1346 пъти
Моят най-добър приятел ми е бил гръб в трудни моменти и го имам за по-малък брат. Общуваме от деца и никога не сме имали проблеми, прецаквания и прочие, все сме намирали път дори на разстояние. Уважавам този човек, може да се каже, че имам и обич и грижа. Това е много добър човек, а на мен емпатията ми е в повече.
Аз много добре знам, че сме на възраст, в която ако имаме половинки, те ще са на преден план, не че гъмжи от свестни жени (и хора като цяло). Искам да кажа, че съм имал приятелки и е познавал повече от една - нито съм му ги бутал, нито съм поставял между мъжкото приятелство, нито те са проявили неуважение към него. Но ето какво става.
Хваща една от много време насам, която го занимава. Тя е нагла и проста, но със самочувствие до небето, аз естествено съм спестил моето брутално мнение, но съм му казал да има едно на ум. Колкото е ерудиран човек той, толкова проста и неприятна е тази женица, за която си мисли, че всички мъже я желаят или тя му го внушава.
Така де, да го карам. Почва нонстоп да му прави драми, после той звъни и на мен ми ги повтаря едно и също, аз му давам съвет - зарежи я, прокуди я, той прави обратното - сервира ми "ама аз пак спах с нея, ама не се сдържах тя дойде".
Част от нещата, които тая е направила е да бъде битова алкохоличка на 25, посяга да го бие и души докато той кара, да му изневери напук, били временно разделени, хън мън и купища емоционални тормози.
Цялото това мрънкане все пак от мъж ми идва в повече, а на нея пряка дума не казва. Аз съм IT специалист, блъскам си главата, не съм терапевт - за нещо важно винаги, ама в тоя случай давам съвет, той не слуша после пак.
Достига се до спор, в който пак говори за нея, казах му, че не струва тая жена, той от там ми се репчи "лесно е на тебе да го кажеш, аз я обичам" - едва ли не аз съм неспособен на обич, жена не съм обичал, той само има чувства и само с тая любовта им е специална. Добавя ми, че с причина тя не ме харесвала, без да ми даде повече детайли. От там в гнева си тегля една майна и на него, и на нея и му казвам да не ме занимава.
3 месеца не си говорихме до август. В живота не сме се карали така никога с него. Звъни от нищото един ден виновен, явно иска да имаме ОК отношения, разбираме се при условието, никога, ама никога да не ме занимава с нея, открито знае вече мнението ми за нея, но няма защо да смесва приятелството с мен и връзката с нея, не аз спя с нея.
Минават няколко дни, пак почва да звъни тя пак го въвлича в драми, аз му вадя задника и физически, и психически. Той е обсебен от нея, тя го върти както си иска, не мога да го позная. Стига се до спор, в който ми намеква, че му завиждам и може би я харесвам, почва да ме обвинява. И това, щото съм искал да му помогна? Сърди се отново като жена, аз пък като се разбеснях и ударих блок навсякъде.
Мисълта ми е струва ли си да се боря за това 20-годишно приятелство, което една парантия той позволи да съсипе? Все крив ще изляза аз. Той явно иска да е лъган, а каквото и да кажа все ще е грешно. Обвини ме, че съм искал да доминирам на всички животите като типичен овен. То аз само искам да му отворя очите, щото той ми МРЪНКА на мен, иска съвет, после си знае неговото. Но явно вече върви в комплект с нея. Отделно това, че може да я харесвам ме обиди, защото винаги съм показвал точно обратното и е много далече тая от представата ми за добра жена и човек. Къде къде с по-свестни жени с някакви интереси, характер и визия съм общувал, това дъно ме дразни, че прави интриги явно.
Знам, че в живота няма вечно. Общувам с много хора. С някои съученици, колеги, свободни електрони отдавна сме изгубили връзка, не съм дете, нито дърво - местим се, променяме се. Не вярвам, че всеки ти е приятел. Ама този беше. Този и още двама, едното момче е в Испания, другото в Германия за полякиня се ожени, но ми се доказаха като мъже, а този беше най-близкият, един вид хората след семейството. Кой е прав, трябва ли да се извинявам, да оставя ли така просто повече да не проговорим след 20-годишно приятелство?
И за протокола, и аз имам вече приятелка - нейната гледна точка е, че и двамата са луди и никой не им е длъжен, малко крайно, но тя е човек, мразещ драмите и доста рационален. Може би и аз любовта трябва да си гледам, както той "неговата". Човек, до когото толкова съм бил, застава срещу мен, това ме ядосва. А тая я знае от тази година, не му е жена или нещо от този род. Можеше да си гледа нея и да спре да общува с мен, нямаше да имам лоши чувства, но не трябваше да ме въвлича в техните драми, за да съм крив аз! И все пак ми е тъпо....

М26

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 21 дни
hash: b867dccc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ти съдник ли си и? Сам си я избирал, сам да си и сърба попарата. Такива са му критериите за жени, това го възбужда.
Не можеш да спасиш мъж, който харесва боклуци.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: bc6ec02dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Приятелят ти е глупав!
Не разсъждава трезво, а мисли с долната си глава.
Пиела алкохол душала го, изневрявала, но явно доста легла е овършала и е добре обиграна, та приятелят ти явно е пристрастен я към свирките, които прави, я към аналния или свършването вътре. Звучи гнусно, но само с това може да го държи

Какво повече можеш да направиш?
Бъди кратък и го отрежи.
Отговори му, че изборът си е негов и да си носи последствията сам.
Кажи му, че подобна жена не би изтърпял до себе си - да пие, да души и да изневерява, както и че повече не желаеш да те занимава с тази връзка.
Кажи му директно, че каквито и съвети досега да си му давал, все са били безполезни и накрая ти си излизал виновен, нищо, че сам те е търсил за съвет и смяташ, че не разсъждава трезво, а мисли с долната си глава.
Дистанцирай се и се наскаждавай на живота. Като му мине манията и свали розовите очила сам ще осъзнае, че си бил прав.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 2cd8515bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Авторе, правиш впечатление на изключително стойностен човек- балансиран мъж и добър приятел. Ти не си настойник на твоя приятел: това е вече възрастен, изграден човек. Ако продължиш да го вадиш, както сам се изрази “физически и психически” от разни каши, ти не му правиш услуга. Този човек трябва да бъде оставен да потъне в дъното, щом толкова го влече. От там вариантите са два: или ще се осъзнае, ще разкара този боклук, или точно обратното. Ти си направил, каквото можеш, на твое място бих се отдръпнала дискретно. Той когато и ако изобщо се осъзнае сам ще се “върне” към теб. Струва ми се и че не осъзнаваш нещо много важно: твърдиш колко свестен и добър човек е приятелят ти. Не го поставям под съмнение, но това определено е човек объркан и със сериозни травми: ако не беше, нямаше и през ум да му минава да се занимава с такава нискостойностна жена и да се забърква в драми. Приеми го така: приятелят ти има нужда да научи сурови житейски уроци по трудния път. Това му е необходимо: не му пречи. Само остани там като подкрепа, но единствено при условие, че това не пречи на твоя душевен мир.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: b728ef67bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Не се меси. Нека ти споделя какво го мъчи, влизай му в положение и само толкова. Не се набивай в очите на гаджето му, защото ще го настрои срещу теб и ще си развалите приятелството завинаги. То даже нещата са тръгнали в тази посока. Всеки човек си има живот и ще го живее както той си иска. Това е. Бтв и аз имам приятел овен и той много се меси в живота на хората и смята, че винаги е прав. Обаче винаги е далеч от истината. Успех ти желая.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 6ba8bc843c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Напълно разбираемо е как се чувстваш. На твое място бих прекъснала всякакъв контакт с този човек, колкото и да е трудно. Едно е да си с неподходящ партньор (в крайна сметка той ще си понесе последствията), съвсем друго е да сипеш обвинения и да нагрубяваш приятел, който се е опитал да ти даде насока и съвет. И между другото - колкото по-възрастни ставаме, толкова повече ценим спокойствието и уравновесените хора. Може би един ден ще си дори благодарен, че тези двамата не са част от обкръжението ти.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 86abda9b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Моят съвет е въобще да не се занимаваш повече с този и женицата му. Нали знаеш поговорката "Нито едно добро не остава ненаказано". Той очевидно не оценява това което правиш за него и се е обсебил от прост и долнопробен човек. Гледай си ти живота, той самия си е избрал неговия и нека си търпи последствията.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: e373fed574
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Не се ври там, където не са те садили.
Навремето гаджето на най-добрия ми приятел ми се предложи и пак си замълчах. Уж си ИТ, а нямаш достатъчно наличен акъл за да прецениш ситуацията.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: cb4db59849
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като заговори за нея: "дай да сменим темата" или не смесвате приятелството с приказки за нея, или ще си крив.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 44a8cc96db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Неколкократно си се опитал да му отвориш очите, но той е сложил розовите очила явно. Не е окей сам да ти споделя драмите и проблемите си, да иска утеха и съвет и като си искрен и прям да се сърди. Остави го да си бие главата. Така или иначе, ако продължи връзката с нея тя ще прави интриги и ще го настройва срещу теб, а той щом се връзва не заслужава уважението и приятелството ти. Времето и ситуациите отсяват хората в живота ни. Нормално е да ти е тъпо. Аз имах много близка приятелка в гимназията, преживели сме какво ли не заедно, но тя се омъжи и тогавашният ми приятел и мъжът й не се харесваха особено, започнахме да излизаме в различни компании и така постепенно се отдалечихме, но и до днес ми е носталгично за това приятелство.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 409731810b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Ами време е да се разделите...
Човек не може да си научи уроците, ако не си направи грешките САМ!
И никакви "съвети" тука не помагат - дори да се вслуша в твоите съвети и да ги изпълни, после ще каже "Стана толкова лошо заради твоите глупави съвети! " - то не е като да изпълняваш готварска рецепта механично... трябва още и да знаеш какво и защо го правиш! Сам виждаш, как той ВЕЧЕ извърта нещата на 180 градуса без сам да се усеща...
Да, движим се, променяме се и ПЪТИЩАТА НИ СЕ РАЗДЕЛЯТ (освен ако нямаме да гледаме общи деца или някакви други дългосрочни ангажименти). Това е съвсем естествен процес! От позицията на времето мога да кажа, че приятелите ми сега нямат нищо общо с тези от детството или от младежките ми години.
Тепърва ти предстоят много нови запознанства, с нови хора, които в много по-голяма степен ти пасват на вижданията В МОМЕНТА.
Остави хората от миналото си в миналото! Нещо, което до един момент е било необходимо, приятно и полезно, постепенно изчерпва потенциала си и става излишно, неприятно и безполезно! Няма вечни неща, нито приятелства, нито партньорства! Ако имаше такива, нямаше пък да има развитие... Всичко щеше да е застинало и мъртво завинаги...

 
  ...

...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 6f3ea1aa87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако другия те обвинява и не разграничава приятелството от жената, теглиш им една майна и да се оправят.
Това не е вече приятел, а враг. Като не иска да види истината, го остави да си троши главата.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 1f85948a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Щом изтъкна, че си IT специалист и казваш, че твоят приятел обича да е лъган и правен на идиот, що не му предложиш малка сума пари, а той в замяна да се скара на псевдоприятелката си и да я зареже изцяло? Аз бих постъпил по този начин на твое място. Само че му заръчай да й го каже с твърд тон и да не кляка пред нейните мрънкания и циркове! Да й покаже, че той е мъжът в къщата както се казва. Сега го дръж блокиран, но ако в бъдеще се видите на живо, чак тогава му кажи за това, което ти написах!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 8801491711
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей, авторе,

Звучи ми сякаш ти държиш на приятелството ви и си му го показал. Повече няма какво да направиш. Знам, че искаш - но няма повече какво да се прави по това, което чета. Идва моментът в който приятеля ти трябва да си изглади нещата сам. Дистанцирай се и не прибързвай с решенията, но не оставяй това да ти влияе на личния живот. Той ще се оправи и сам, ако не може - ти не можеш да му оправиш взаимоотношенията колкото и да искаш.

Разбирам и природата ти - и аз съм овен. Съвсем чисти намерения, отдаденост към приятелите и искрен опит за помощ. Но това не означава, че отсреща имат нужда от това.

Няма как да му отвориш очите повече - а и не е нужно, може би наистина търси само разбиране човека.
Ж28

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 59ca1b6f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Това няма да спре докато не се осъзнае той, не го зареже тя или в най-лошия случай не се стигне до по-краен и гаден изход. При всички положения ти няма какво повече да направиш, той очевидно няма намерение да спре да те товари. Разбирам, че ти е болно, но в живота докто някои хора се развиват, други деградират. Ако няма как да общувате без да те товари, по-добре е да се премахнеш от ситуацията, защото за теб е токсична. Хората сме много сантиментални същества и държим до последно в такива отношения, като се крепим и надяваме на миналото. Не живей в миналото, а в настоящия момент и сам си направи изводите резонира ли ти още този човек като някой, който искаш в живота си.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 05b91b539e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не се обиждай, може и да не съм права, но имам чувството, че този текст не е писан от мъж (приятел), а от жена.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 8d962753f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Намери му друга. Това е спасението. Докато не намери заместител, все ще се подхлъзва по тая.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 95a4b99f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторе, от моя личен опит със съвети и опити за помощ на приятелки, било то дали се е хванала с алкохолик, селяндур, такъв, който постоянно да я обижда колко е смотана и грозна, наркоман и какво ли още не, няма никакъв смисъл.

Мрънкане, реване, оплакване и пак седене в тия връзки, единтствената разлика е, че като ясно заявиш позиция, че това е ненормално, че те самите са отговорини за цирка, в който са, защото го избират ежедневно и покажеш, че мислиш, че трябва да се разделят, те спират да общуват с теб, без значение колко време те познават и какво си правил за тях.

Хората не могат и никога не са могли да понесат истината.
Даже виждам как почват да се събират заедно най-депресираните и запуснати и нереализирани жени в кофти връзки, за да се самоуспокояват, че окей моя е пияница, ма на тая мъжът й я нарича мърла и грозна, така че аз пак не съм толкова зле.

Жал ми е, разбирам, че психологиеската зависимост и ниското самоувствие са реални проблеми и че хората наистина страдат, но от една възсраст нататък, според мен човек е длъжен да се научи все пак да преценява нещата, да погледне себе си дори, та нали ако 2 години откакто си във тази връзка ти си безработен, качил си 20 кила, погрознял си, изпаднал си в клинчна депресия, не е нужно да си учен от НАСА да събереш 2 и 2 и да разбереш, че връзката ти те тегли към дъното.

Така че, много съжалявам, но според мен такива хора след няколко човешки, приятелски разговора по темата, следва да бъдат оставени на последиците от собствените си избори.


Поздрави,

Ж27

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 75e84acc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Ми да, наистина му завиждаш за нея и искаш да му я отмъкнеш и да си я присвоиш за себе си, защото явно наистина е някоя неустоима секс-бомба. Кого си мислиш, че лъжеш? !? Вие отдавна не сте никакви приятели, а кръвни врагове и съперници, които се избиват за една разпоретина, за да й пълнят дупките със сперма. Ето какви примитивни, диви животни сте мъжете. Заради единия дивашки нагон сте готови да заебете и приятелство, и семейство и деца, че даже и собствената си майка.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 0d845d830f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Да, той не е отговорен за собствените си избори последната една година никога! Мрънкаше на мен и "какво да правя, брат" и после не е доволен като не чуе това, което иска да чуе.
Какво да му спестя, че тя е с него, щото може да го манипулира, но изборът си е негов, да не ми говори за нея, че не я понасям?
Къде е логиката, че я харесвам, искам да я чукам (пак според него) - не бих я пипнал дори да ми плащаха. Такава жена, макар че съм строго против, ако беше на пътя ми щях да ошамаря и изпъдя. НЕ живеем в един град даже. Аз завиждам? Как завиждам бе, като те измъквам от лайната ли?
Споменах, че съм ИТ специалист не да се хваля, а защото ми крадеше от времето, в което работя, а той няма проблем да си взима болнични, за да следи нея например, което намирам за обратно на мъжко поведение.
Не е ли истински приятел човек, който те спасява с истина, а не да гледа как си го начукваш? При положение, че ТИ искаш съвети. Натоварваше ме, да.
И гейски ли прозвучах, че мислите, че съм жена? Не, гадно ми е за 20-годишно много близко приятелство и се чувствам предаден, трябва някъде да си го излея. Търси виновник, че е избрал мърша и му прави живота черен. Все тая вече. Не аз звуча гейски, не знам кой звънеше да се оплаква, а ако не го изслушвам обръщаше, че съм егоист станал. Ами като не приема истината?
И съм обиден от интригата, че едва ли не съм предател и я харесвам по интимен начин, той е предател, че вярва на нейните лъжи! Сега да си търсят нов виновник.
Да, тя му скача на бой, дърпа кормилото, на критика реагира с агресия и дори при запознанство с нея, тя не спря да се хвали пред мен, тогава нов човек за нея. Не сме общували с нея на живо, че да ми вкарват името в интрига повече от 3 пъти общо, за сметка на това съм слушал за нея 300 пъти.
Аз никога не съм го занимавал, никоя моя приятелка не си е позволила такива истерии или интриги, особено сегашната, която не ги знае лично, защото вече се бяхме отдалечили, когато я хванах.
Спирам до тук с опитите за общуване. И последния път не го потърсих аз, мога да намеря да пия бира с компания всеки ден, явно този човек е стоял по-високо за мен. Казах, приемах го като по-малък брат, овен съм и имам чувството да защитавам, но не мога да лъжа.. той е рак, широка душа, щедра, начетен човек. Всичко пропиля за тази. Сега го виждам като предател. Съвет от моята собствена половинка "не се обграждай с хора, които се водят от чувствата, а не от мислите си и не се учат от грешките си". И е много права.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: ae1bfa5ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Бъди честен с него, така има смисъл.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 6687f63001
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Ти като типичен овен си силно емоционален, горещ/горящ в емоциите си, крайно директен и с рогата напред, на мен лично ми харесват такива хора, но аз съм от изключенията, които предпочитаме крайна до болка откровеност пред лицемерие или матирана, посипана с Розова пепел истина.
Тъй като си типичен овен, а точно такива най-добре познавам и по начина ти на изказ, и по реакциите ти спрямо приятелят ти ми е напълно ясно, че изпитваш към него силно чувство на покровителство.

Ок, опитай просто да изслушваш без да реагираш, тоест да си само приятелят, при който може да "разтовари". Знам, че за теб ще е много трудно да не реагираш, но ако искаш да запазиш приятелството си...
Междувременно се дистанцирай внимателно, отказвай понякога срещи под предлог, че имате нещо по-специално с твоята приятелка.
Ако ти с твоята приятелка сте пример за по-добри, по-нежни отношения, мисля, че ще му повлияе повече това, което вижда вместо това, което му се говори.
Токсичните отношения са най-силно свързващи заради биологичният процес в главите им, хормони...
Ако неговата приятелка работи, а вие двамата с приятелката ти или ти сам и той сте свободни в някои часове, кани го насаме на приятни емоции--разходка, кино, бар, каквото и да е, но е приятно време, смях, без негативни неща и без да му набиваш канчето.
Не забравяй, че онази знае как да го манипулира срещу теб, тя ще направи всичко, което може за да си го държи като подлога и приток на негативна храна/енергия.

А по принцип лично аз бих прекратила отношения с някой, който за една или един полов орган атакувана мен след толкова години приятелство и то след поискан съвет.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 52ef3857df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Запази си приятелството с него, 20 години са това.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 2701f777c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз хубаво искам, но той вече много уля нещата. Държи ме виновен за кривата си връзка. Какво мога да направя от тук насетне? От автора на историята е коментарът.

М26

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 2701f777c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Важно! Резултира всичко в отново една голяма кавга, след която не мисля, че има връщане назад докато той се занимава с тази жена. Останал е без приятели, това говори достатъчно. Един ден бих го приел, но сега не искам да ми е пред очите. Замислих се за последните месеци преди да се скараме за лайнарското му отношение и бях набрал. В спора ме удари в болни теми и не съм такъв, какъвто ме изкара. Хванал е луда и парантийка, но мен се опитва да изкара с лабилни нерви. Няма какво да комуникирам със заблуден човек.

М26

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 1cf8d96baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Не се меси и не се опитвай да му отваряш очите. Сам виждаш, че излизаш ти виновен накрая. Даваш им само поводи тъй да се сближават срещу общ враг на връзката - ако не се сещаш, ти го играеш врага. Виж, че даже му е вменила, че я искаш за себе си и затова го настроиваш. Няма как да излезе нещо добро за теб от тази ситуация, отдръпни се и изчакай сам да се осъзнае. Отвън така или иначе не можеш да му помогнеш, само обратен ефект има намесата ти.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 75e84acc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   25, ти да не би да си прикрит гей и да го ревнуваш от нея, и затова така настойчиво се опитваш да ги разделиш? ! Сори, брат, този мъж вече е зает, и за разлика от теб е ХЕТЕРО! Търси си друг мъж, който да е свободен и да споделя твоите обратни наклонности!

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 0859d7b318
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Както се казва, не прави непоискано добро. Опитал си, видял си, че не става, отдръпни се и го остави да си следва избора и последствията от него. Гледай си живота, приятелката и не се занимавай с него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker