Като в приказка, но не е моята... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124199)
 Любов и изневяра (30579)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4772)
 На работното място (3347)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19286)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Като в приказка, но не е моята...
преди: 1 месец, 18 дни, прочетена 756 пъти
Здравейте!
Жена съм.

Надявам се да проявите разбиране към това, което ще споделя.

Преди 2 години се запознах с един мъж изключителен кавалер, мил и много харизматичен!
Много случайно беше запознанство ни всичко тръгна, като на шега нямах дългосрочни очаквания бях убедена, че всичко ще бъде просто неангажиращо, защото той е човек с доста различен начин на живот, пък аз съм да речем от "простолюдието".
Въпреки моите очаквания неща се задълбочиха знам всичко за него, както се казва и "кирливите му ризи" той същи знае моите.
Той има незаконен бизнес съответно начина му на живот е супер лукс. Не мога да си изкривя душата и да кажа, че не ми е харесал този начин на живот, но място ми не е там, не принадлежа на този снобарски живот, не се чувствам добре в такава среда, знам и мога да се държа подобаващо, но вътрешно ми е празно.

Освен това има и толкова много минуси постоянно е в някоя параноя, че го преследват определени хора, което понякога се случва и аз съм била в такава ситуация и е страшно, но в 80% от случаите всичко е в главата му, стряска се от определени коли, а те просто преминават и се оказват просто случайни хора...
Давам си сметка, че едното е за сметка на другото в този случай е неизбежно.
Когато някой го ядоса не му оставя длъжен и винаги се стига до бой...
Когато се скараме и ми е ядосан става и си тръгва, след час два му минава, никога не се държал лошо с мен!

Не ме ограничава от нищо:
къде да ходя, с кого как да се обличам не е задушаваща връзката ни.

Преди някой да си направи грешни заключения НЕ МИ ДАВА ПАРИ СПОКОЙНО, не че не е предлагал, аз не взимам ще ми е обидно и неудобно за това си ходя на работа, сама си ги изкарвам!

С него съм зареди отношението му, а не парите, никога до сега не съм срещала толкова галантен мъж с възпитание и маниери. Познавам семейството и приятелите му в общи линии всичко е супер ще си кажете какво повече искаш, като ти е супер... ПРАЗНО МИ Е отвътре, когато сме при снобарите, но когато сме само двамата не.... не знам как да го обясня.
Все още съм на мнението, че не ми е там мястото и никога няма да бъде, освен това неговите паранои са всеки ден, а започнах и аз да ги прихващам миналата вечер отивам да видя една приятелка и една да речем специфична марка кола минава покрай мен и намаля и аз почвам да се треса от страх, а то се оказа напълно случаен човек, който си търси място да паркира.

Искам ми се да се разделя, а сърце не ми дава, знам че такъв друг никога няма да намеря, обаче дали и следващ бих намерила не ми се вярва....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 18 дни
hash: d8ca554bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Харесва ти лукса и да си принцеса, ама не ти харесва че е тъп на копеле за да се занимава с простотии. А кажи ми сега кой ти е крив?
Тоя е бегал, от всички уж тарикати на прохода са остарели 2-3ма и дори на достолепна възраст бичат с охрана и не смеят да мръднат сами. Та големия праз като тънат в лукс, ама нямат свобода да ходят където си искат.
Другите са или под ливадата или в затвора.

Та не разчитай на тия лесните. Там мозък няма.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: fa5db22593
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Авторке, цитирам част от думите ти:

"Той има незаконен бизнес"

Само това е достатъчно, за да ти кажа - БЯГАЙ С 200!
И никога повече не се занимавай с този или подобен човек!

Няма значение как се държи към теб и дори и звезди да ти сваля - това в случая са дяволски неща!

Махай се, докато все още можеш, ако вече не е късно!

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 7cbc39d554
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз пък точно такъв търся. Искам да има повече пари, да ме води на почивки и да ми купува луксозни подаръци. Едновременно с това да ми харесва и като характер и като отношение, да е мил и да усещам емоционална връзка помежду ни.
Единственият минус е това с незаконните неща и това, че някой може да ви преследва. Разбирам те, това и мен би ме отблъснало. Но в България е така…. забогатяват само тия свързани с мутренските среди.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 18 дни
hash: a3db3d1d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ти си лудаааа всичко е супер с този те такива не се намират под път и над път да знаеш, а щом е с теб значи има за какво, като те чета оставам с впечатление, че си интелигентна, което е рядко срещано, а щом той е с теб значи и ще си и хубава. Момиче в тоя сбъркан свят да намериш красив и умен човек заеш ли колко е трудно и от двата пола.

Празно ти е запълни го какво искаш някой мамин хубавец на 30 и кусор години не пуснал полата на мама и вместо мъж ще си имаш дете непорасно. В България са все такива, като жена ти го казвам.
Да с този е различно малко плащещо, НО виж има тръпка всеки ден е интересно, ти не си свикнала на този живот и какво с хубавото лесно се свиква.
Знаеш ли колко си мечтаят да намерят такъв човек до себе си, а ти си тръгнала да се отказваш НЕДЕЙ!!!

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 9a160373ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами така е в живота, ти сама го каза - едно вместо друго, няма абсолютно щастие. То не може да продаваш дрога и да ти е спокоен живота, в този бизнес често някой дава фира. От друга страна не е ли натрупал вече достатъчно капитал, за да го вложи в някой нормален бизнес и да се отдалечи от рисковата си незаконна дейност. Ако го направи рисковете ще намалеят значително, пък и вероятно ще се дръпне от сегашната си снобарска среда на наркодилъри:)

 
  ...


...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 1eade40cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Как така няма да си намериш друг? Защо се самосаботираш? Следващият няма да е 1:1 с този, но какво от това, ако ти е приятно с него. Въобще търси си себеподобен, не психясвай с този повече. Ти избираш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: a3db3d1d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Чак ми е смешно какви проблеми имат хората по точно си МИСЛЯТ че имат ударила си 6 от тото а не искаш защо не разбирам? Това е толкова рядко срещано да не би ти се случило пак. Да има си минуси ама то не може все всичко да е плюс.
Да си го гонят параноите кво те бърка не е като да няма защо но това си е негов проблем не е твой такъв човек не би допуснал да ти се случи абсолютно нищо на тебе. Не бери грижи за това. Радвай се на това което имаш че други нямаме такъв късмет... не го зарязвай тоя ще съжаляваш после много то е най лесно да обърнеш любовта в омраза но после няма връщане назад да знаеш

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: dc93c12593
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти нормална ли си, чуваш ли се какви ги говориш? Влюбена си в мъж с незаконен бизнес и очакваш нещо добро да излезе от това? Или си млада и неопитна или си глупава и несъобразителна. Момиче, не се занимавай с този, след време живата ти ще е ад. А я си представи, че го гръмнат? А и с този всичкия стрес как ще имате пълноценен живот? Та той на 50-60 ще се гътне с всичкия този стрес. Той сега се държи добре, но на хората с незаконен бизнес не може да им се има доверие. В момента, в който остарееш и погрознееш или ще седи и ще ти паразитира и ще се мачка или направо ще ти бие шута. Опичай си акъла, момиче.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: a3db3d1d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо сърце не ти дава чак пък не можеш да се повозиш пак в градския ли май това те спира.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 6f6b2d1b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Това е цената на този живот. И всяка жена трябва да я плати, щом иска да е с мутрата, връзкаря, с тежкаря и тн.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 47c855aa07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами според мен това никак не е малко - да нямате приятелска среда, в която и ти да се чувстваш като в свои води... Когато сте си само двамата - ОК, но така ли ще живеете цял живот? Така ли ще израстнат децата ви (и сред снобарчетата)?
Да не говорим, че него във всеки един момент могат да го гръмнат или пребият! А ако са по-злобнички - и вас (тебе и децата) да очистят! Не малко такива случаи има вече...
Галантен и възпитан бил.. Ами като се замислиш - той няма никакъв друг шанс да бъде с нормална жена! А ти си се хванала в капана! Другата му алтернатива да е с някоя златотърсачка или снобарка!

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: cdcfd319d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Празно ти е, защото е менте, менте, лицемерие, двуличие.
Харесва ти едната маска, ама не ти харесва другата.
С този няма да стигнеш далеко, нито пък той самият, затова по-добре стой надалеч, ако не искаш да си косвена жертва.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: a3db3d1d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Видяла си тази лъскатавата част харесва ти, но не съвсем знаеш какво и как, тръгни си най-лесно е.
Защо ти е този стрес един път може да е някой случаен друг път да не е и ти ще живееш в страх и защо, като можеш да си намериш някой със законен бизнес щом си хванала веднъж такъв като твоя повярвай ми ще намериш точно такъв който търсиш. Такива "мутри" не ходят с грозни, което за теб е имаш възможност да намериш който си поискаш. Търси го бе момиче, като стоиш и бездействаш няма да стане, всеки прави грешки въпроса е дали ще си вземеш поука от грешката или ще е я повториш. Този щом не те ограничава значи няма не те държи на сила с него можеш свободно да си тръгнеш. Ти решаваш обаче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker