Защо никое момиче не ме харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30573)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3347)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19285)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо никое момиче не ме харесва
преди: 1 месец, 17 дни, прочетена 2246 пъти
Здравейте! Търся си от известно време приятелка, но имам чувството, че никоя не ме харесва. Висок съм 170см, 68кг, на 22, занимавам се с програмиране, работя по проекти, печеля състезания и съм доста добър в това, което правя. Скромен човек съм, не се хваля и се старая да се държа добре с хората. Излизал съм с няколко момичета, но не си допадаме. Не знам каква е причината. Не си падам по момичета, които висят по дискотеки, търся си някое умно момиче, което обича ученето, книгите, природата, животните, такива неща. Също, всеки път като изляза с някое момиче ми казва, че си търси някой, който учи за полицай, пожарникар, военен или че съм бил нисък.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 16 дни
hash: 79fd6b40f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

1.   Ако беше 1 и 85 , брадясал, назобан със стероиди, щеше да имаш доста кандидатки...
Имаше данни, че по приложенията за запознанство в чужбина около 80 процента от жените ще те филтрират, ако си на твоя ръст, така че си търси някоя, която не е напълно повърхностна. Дебелите няма да те върнат, тях не ги ги търсят мъжете много-много.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 2d4a1ae2b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

2.   Първо, не си нисък. 170 си е добре, това че на тях им е неудобно да носят токчета покрай теб или някаква друга нелепа причина да не те смущава. Има по-високи от тебе, . които пък нямат срещи и има грозновати дето дърпат и после се хвалят "таз пичка, оназ пичка". Изобщо не си мисли, че 170 см те прави сакат за момичетата.

Второ, ти къде ги търсиш? В университета? Онлайн? Ходи навън и ги търси там където би трябвало да бъдат, като книжарници, зоопаркове и така нататък. Най-вече ги търси там където се чувстваш на място, за да не се престараваш и чудиш за какво да говориш с тях.

Дали ще те харесат е хазарт, ама ти си бъди на ниво, защото си винаги със себе си.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: aa7e16f9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

3.   "търся си някое умно момиче, което обича ученето, книгите, природата, животните, такива неща"
Супер, но не ги търсиш в библиотеки, сред природата, в благотворителни Дружества...
В дискотеки ли намираш тези, които те връщат? !

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: e367843d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

4.   Защото вероятно си им смотан

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 4146420dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

5.   Обяснението е просто - не си топ мъжага, т. е. нямаш брутална физика, татуси, брада, лош поглед и не се правиш на оборотен и не демонстрираш богатство. Жените не ги вълнува колко си свестен и стабилен, колко богато дар слово имаш, какво име в обществото имаш и с какво се занимаваш. Вълнува ги да изглеждаш по гореописания начин, да се правиш на голям мъжкар, да се правиш на богат и т. н., а реално може да си тежко комплексиран, беден, неграмотен и пропаднал. Но е важно да демонстрираш нещо си.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 61afaea87d
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

6.   Като жена, по-голяма от теб ще ти кажа, че при теб два фактора влияят да не си намираш приятелка:
1. Не си подбираш правилно момичетата. Излизаш с момичета, които си падат по полицаи, охрани и тн. типажи, към които ти не спадаш. Момичетата ценящи интелекта също се различават и визуално от тези търсещи адреналин. Научи се да ги познаваш.
2. Възрастта ти също има значение. Твоите връстнички все още си падат по високо адреналинови връзки и не ценят интелекта и стабилността на мъжа.
Аз самата на 20 си падах по културисти и да са колкото може по високи и яки. След 7 годишна връзка с такъв и вече на 27г ми беше писнало от нервните му изблици породени от употреба на тестостерон, постоянното висене във фитнеса до 10 вечерта. Уикенди и ваканции да не можем да отидем никъде защото той тренира. А в малкото случаи когато сме някъде да се търси трескаво фитнес. За сметка на това нямаше и никакви пари и не можехме да се устроим и да зажовеем заедно. Харчеше всичко за добавки. Писна ми от всичко това и надраснах тези си представи за мъж. Започнах да гледам за други качества у мъжа. Да, ръста е важен, но ако компенсираш с други качества, няма да има значение.
Смятам, че по напред във времето ще намериш партньорката, която е твоя човек.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 1c53a99e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

7.   Българката е комплексарка и няма как да ти се получат лесно нещата. Сам виждаш какви абсурдни оправдания са ти изтъкнали. Пробвай да предложиш на някоя пари. Кажи ѝ, че ще я издържаш в замяна на секс. Така ще ти кацне някоя пичка. Но трябва да се разделиш с поне едни 2-3 бона на месец.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 517936fc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

8.   Насочи се към дребни жени, ще ти подхожда жена около 160 см.
Да, нисък си за мъж.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 624e1d3e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

9.   Нямах намериние да пиша но коментар 1 и коментар 5 са вероятно на един и същи човек, който вместо брада и татуси да ходи да си търси добър психотерипевт или психиатър, че във всяка тема пише, че ако нямаш брада и татуси 90% от жените те отписват. Та да споделя аз, имам приятел с брутална брада и татуси "брадата" му е прякора, сменя момичетата по-често от бильато си и вече е към 30тте. Никоя сериозна не се занимава с него щото го знаят къв боклук е по отношение на тях и след секс или се прави че не е имало или ги гоуства (това топ мъжкаря идеал за коментатора). Работя в службите и ще ти кажа, че тия с брадите и татусите винаги в политиката на работа се водят "оперативно интересни" или "съмнителни лица". В 21 век да се поддържаш гладко избръснан и да не си нашарен като пандизчия също се цени и то от по-стойностните момичета, брадата и татусите са балони на евтиното мъжко его в допълнение, на това ако живее под наем в красна поляна и едва едва си плаща лизинга за 10 годишното БМВ. В този живот позьори много, истинските хора са отвъд обвиката ако ме разбирате.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: c78c7443e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

10.   Много ясно, че според всички 150 сантиметрови трътли ще си нисък, щом си 170. Целия тоя безкраен избор на мъже и пропаганда, че "заслужавали повече" тотално им проми мозъка, и им изкриви представите за реалността. Ти си една глава по-висок от нея, ама тя не се види себе си, че е 150 см. гномка, тежаща 80 кг., а вместо това седнала да те обсъжда теб, че си бил "нисък", при положение, че си по-висок от самата нея. На жената й е позволено да е 150 ниска и дебела и пак ще има кой да я вземе и да е ок с това, че е ниска и дебела, а мъжът дори 180 да е пак няма да е достатъчно за лакомите жени, щото "нали е мъж" и трябва да е бодибилдър. Долни двойни женски аршини в действие. А щом на гномките са им такива огромни претенциите, не искам и да си представям какви са на тия около твойта височина, камо ли на по-високите от теб.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: aa7e16f9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

11.   Н 7, ами ще ти рекна една истина: ако жена ще бъде с един за пари, то и сред високите има такива, които предлагат. Хайде не си внедрявай собствените комплекси, а? !
Не е в ръста му проблема, но явно достатъчно ги нервира за да му хакнат точно ръста.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 81a164b2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

12.   Ми нисък си, като повечето мъже тук. Като срастнати съъ земята са.
Къде ги търсиш тия умните? Във фейса, Инстаграма, нали? Пробвай в библиотека, още съществуват такива сгради. Или музей, худ. галерия.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 0d4271cd5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

13.   Е де, няма страшно. Никой не е идеален, а реален, аз като малък, бях някакво разочарование за майка ми, така никога не покрих критериите за "образцовото" момченце. Не свирех на пиано като синът на някаква колежка, не свирех на цигулка като синчето на друга колежка. Просто обикновено, средностатистическо момче. Слабо, жилаво, както се казва "само, кожа, кости и жили". Даже, някога като малък, сутрин, с цел поне малко да надебеля ми даваха в една чашка, жълтък от прясно яйце, разбъркан с лъжичка захар и лъжичка какао, да ама резултат никакъв. Няма как по цял ден с летни или зимни кънки по улици, и разни състезания с другите момчета, понякога разбити зъби или носове, разбира се в къщи вечерта по някой шамар. Е, всичко това по време на социализма, просто съм стар. Иначе, се срамувах от съученичките си, защото бях грозен /пъпчив/ и гледах да не ме виждат много. Кротко си седях на последният, средната редица и еднообразен живот -джудо, учене на уроците, понякога записи на уредбата на съседското момиче, с което заедно сме израснали. Иначе отличник, е не пълен. Чак лятото на морето с родителите си, преди двугодишната казарма, една майка на едно момче ми каза нещо, което ме силно смути с нейната констатация и изводи. Попита ме дали спортувам, защо съм имал много хубаво момчешко тяло и сигурно момичетата ме харесват. Първо помислих, че не е добре със зрението, но вярно беше, че от 3-4 месеца пъпките по лицето ми бяха поизчезнали, а на морето от загара не личаха. И аз не съм висок, тогава бях към 181 см, а в казармата за две години станах към 183. Бях десантчик, физическо натоварване, ръкопашен бой, стрелби, марш на скок, облазване с танкове, тактика, хвърляне на РГ-42 от открита позиция. Тогава така ми се струваше, но като, че ли българските момичета, ако не са близки на някое войниче, изпитваха смесени чувства към войниците нещо средно между погнуса и пренебрежение, но когато край нас минава коли и автобуси с чехословашки, полски, "гедерейски" момичета, които отиваха на черноморието , ами те ни е радваха, маха ни с ръце даже се е случвало да ни пращат въздушни целувки. Става някак топло на сърцето, все едно и ти си човек, а не някаква отрепка, макар и с оръжие. След казармата плавна социализация, трябва да е избавиш от някои навици. Някак съседското момиче ми повлия да погледна по друг начин на живота. По време на следване продължих с джудото, даже вече и по месторабота в един институт. Баща ми и майка ми, имаха малка разлика във височина, може би към три сантиметра, та майка не носеше високи токчета, но това не им пречеше да са щастливи и да се обичат и то толкова много, че когато майка почина, баща ми отказа да живее без нея и някак един ден седна във фотьойла и тихо си отиде, само осем дни след майка ми. Имаха 60 години съвместен живот с любов и уважение един към друг /Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: bdaa8b0353
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   Спрях да чета след като каза, че си 170см. Ето ти проблема. Порасни още 20см и тогава ми кажи дали не те харесват момичетата. Успех!

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: a860754cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

15.   Според мен докато търсиш жена, като слагаш изискванията напред - няма да ти се получи.
Правилния начин - харесваш някоя заради циците пък после намираш друго какво да харесаш в нея.
Ако вървиш напред с обявата за скромна дето да харесва книгите и природата, пък и IQ тест да и правиш - ВИНАГИ ЩЕ СИ САМ!

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: dc17f7e697
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   Авторе, проблемът не е в ръста ти! 170 е нормален ръст. По-скоро килограмите може да са ти повечко за тоя ръст на 22 години, но това завиви и от конструкцията на тялото ти.

Както и да е, с две думи, проблемът вероятно идва най-вече това, че не си привлекателен за жените на външен вид!
Защото, който каквото и да приказва, и при двата пола - при първоначалното запознанство най-важен е външния вид!

Но дори и да не си особено симпатичен, в дългосрочен план - щом имаш добра професия и си сериозен и отговорен човек, е въпрос на време да срещнеш подходящата жена за своя приятелка и съпруга.

Но най-важното - имай търпение!

Нещата в живота много рядко стават от раз!
Повечето пъти, трябва време, докато срещнеш подходящия човек! Но всичко това става в своето време - нито по-рано, нито по-късно!

Ти си още млад! Животът е пред теб!
Ще се появят ситуации, в които ще се запознаеш с подходяща за тебе жена! Гледай само да не я отблъснеш!

Имаше една много добра тема по този проблем, която би трябвало да помогне и на теб, и която аз съм си запазил. Тя е в раздела Любов и Изневяра и е със заглавие:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "
http://spodeli. net/4/story-172076. html

(за да се отвори от връзката - махни интервалите в нея, защото сайтът автоматично създава два интервала,
или напиши заглавието й в Гугъла - и ще ти излезе)

Прочети я многократно като обърнеш внимание на съветите на автора, а не на хората, които спорят с него!

Там са дадени добри съвети на хората в подобно на твоето положение, ще ти копирам някои от тях и тук:

--------------------

За хората, които са сами и искат да срещнат сродната си душа:

1. Трябва да търсите човек с еднакви(или поне със сходни) с вашите интереси, цели, ценности, възгледи и приоритети!

2. Трябва да бъдете много търпеливи, постоянни и упорити!

3. В никакъв случай не трябва да се обезкуражавате или отказвате, дори дълги години да няма резултат!

4. Трябва да влезете в такава среда, където има хора с близки до вашите интереси!

5. И не се отчайвайте, ако не се получава, а продължавайте да опитвате и да търсите, и да се молите на Бога за това - щом много го искате и полагате усилия, Бог накрая ще ви го даде!
(С едно изключение - ако това няма да бъде полезно за спасението на душата ви. Само в този случай Бог не изпълнява нашите молитви! )

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 4146420dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

17.   До номер 9. Аз съм номер 5 и пиша за мускулите, татусите и брадата. И да, точно така е. Такива мъже биват харесвани. Един симпатичен, интелигентен, добре облечен, с добро име в обществото, с богато дар слово, без комплекси и без притеснения мъж, изобщо няма да бъде отразен от жените, ако до него стои един гледащ като теле, не можещ две думи да върже, но пък напомпан, изрисуван и засекъл брада. Както глуповати тийнейджърки, така и жени на 30 - 40г с образование, професия и интелект харесват само такива мъже.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 775dcad5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

18.   До 1 и 5 Хахахаха, "мъжаги", да ви светна че брадите и татусите не отиват на всеки. Такива брадати смешковци скитат по улиците че чак жал да ти стане. Сигурно някой ги е излъгал и тях, завалиите. От друга страна куцор кьораво и сакато вече има татуси. Вече е банално. Напънете си мозъчетата и бъдете оригинални. Щом има мъже без татуси и бради но със съпруги и деца, то проблемът е във вас.
Щастливо женен съм, без татуси и брада..

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 517936fc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

19.   17 номер, ти ли си "Един симпатичен, интелигентен, добре облечен, с добро име в обществото, с богато дар слово, без комплекси и без притеснения мъж, изобщо няма да бъде отразен от жените... "
Това, че ти се имаш за интелигентен, симпатичен не означава че и жените те възприемат така. Добре облечен също е според теб е така :) С добро име в обществото! (Малко прекаляваш тук)
Идея си нямаш какво харесват жените.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 5daa00f715
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Проблема е в излъчването. Има не много високи страхотни симпатяги. И много високи сухари, естествено. Просто на някои хора се радваш да затворят вратата от вътре, на някои отвън. Чаровен ли сте, забавен ли сте, човечност имате ли? Или сте професор, многознайко? философстващ нон - стоп? Доста българи звучат, като невероятни капацитети и експерти по какво ли не, тона им е такъв. Или пък са крайно мълчаливи, като че ли не могат да контактуват свободно. Работете върху себе си, за да станете приятен на хората.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 9e7bc1f75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

21.   Запомни едно, (Скромноста не краси човека)! Трябва да си нахакан и със самочувствие, като гледам ти имаш покритие. Бъди бохем, живей си живота, не се свивай, излизай, пътувай, няма начин да не срещнеш момиче, не е задължително да е българка, понеже повечето са с изкривена представа за мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 5321b521fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

22.   За тези в коментарите които казват, че 170см било нормален или среден ръст. Среден ръст е може би в провинцията на държави като Перу, Гватемала, Еквадор и то сред хората 60 . Излезте малко навън и се разходете из центъра на София - пълно е с високи, стройни и красиви мъже предимно над 185см. И млади и стари. Проблемът е в ръста на автора. Ако не си отворко и/или с много пари няма как някоя да те огрее. Жените на днешно време имат огромен избор и биха избрали много мъже преди да стигнат до теб така че работи по парата и харизмата.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: c78c7443e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

23.   19, не съм 17, но същото важи и за вас, жените - това, че вие се имате за интелигентни, красиви, преуспели, независими и др. простотии не значи, че и мъжете ви възприемат за такива. Всичко това е само във вашата проста главица, промита от феминизъм, и никъде другаде извън нея. Имате нужда да се поспрете с това грандоманско самочувствие без покритие и да си свалите огромните претенции, защото иначе никой мъж няма да ви вземе, и ще си останете стари моми с котките. И без "вече ни е взел" - тая заучена простотия вече се изтърка, измислете друга.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 17b6d88a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   23, защо продължаваш да пищиш след жените като крайно нуждаеш се ако сериозно вярваш, че жените щели да си останат смаи ако не смъкнат критерии?
Единствената опасност за жената е, че ще намери точно според критерия си мъж и ще бъде щастлива.
Пък и да не намери, сама ще е по-добре, отколкото с типичен ганьо, или някакъв крайно компромисен вариант... Тц, кротувай си там ти.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: c78c7443e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

25.   24, ами защото си е точно така, ето защо. Колкото повече "качвате" и подбирате, толкова по-малка става вероятността да се намери такъв, дето да ви отговаря на всичките тия "критерии", и пак ще си останете сами. Искали да са щастливи. Ми че вие сами си саботирате пътя към щастието с вашата глупост, простотия и подбираници, сами сте си враг на себе си и вървите срещу себе си, ама сте тъпи и не можете да го разберете. Никой не ви е спрял да сте щастливи. Никой не ви е спрял да си избирате качествени, добри мъже и да бъдете щастливи с тях. Да, ама вие не искате качествените, вие си искате татуираните, назобани, безмозъчни говеда, наркомани и биячи, и от тях раждате деца, напълно съзнателно и целенасочено. Никой не ви е виновен, че нарочно правите погрешни избори по ваше желание, че после да искате някой друг да сърба попарата, която вие сте си надробили. Вие сами си го правите да ви е така, и като ви гледам колко сте злобни и прости, си го заслужавате. И не, никой не пищи, още по-малко пък за такива боклуци като вас. Само констатираме обективните факти.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 0b5f39c20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Винаги е било така с жените ще ти излезе късмета

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 049b566f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

27.   170 е джудже а не мъж. Жените искат Мъж с главно М.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: fdb2639653
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   Скромни момичета, ценящи такива неща няма вече.
Даже и най задръстените искат активен, вървежен и много бърборив мъжкар. Тоест професионален сваляч и женкар.
Нищо че после ше плачат, като ги сменя една след друга.
Такива са настоящите стандарти и представи.
Тава възбужда.
Така са се учили по женски статии и списания.
Огледай се какъв е светът. Лъскавост. Неглижиране и надпревари състезания. Свръх материалност!
Иначе в общи линии няма нищо ненормално и мъжете и жените да желаят такива, каквито ги привличат.
Останалите стандарти вече отиват към извращения.
Какво да се прави това е положението.
Учи се да бъдеш оригинален и веселяк.
Само това може да проработи в твой плюс.


Състезан

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: dd694e718e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Мъж съм и не съм съгласен с всеобщото мъжко мнение, че жените трябвало да си свалят критериите. Всъщност жените като цяло имат ужасно ниски критерии - в масовия случай киснат в абсолютно безпреспективни връзки с посредствени партньори, колкото да не са сами, самоубеждавайки се всеки ден колко са щастливи; или пък се мъкнат с някакви абсолютни отрепки, дето щели да ги променят с много "любов". В същото време идеалната им половинка мине, види и в крайна сметка подмине, защото все пак си има достойнство. Изтече време и нашата почва да реве как нямало свестни мъже, пък тя цял живот се е саботирала сама, както правилно отбеляза някой по-горе.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 15b0634831
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Номер 22, аз като по-млад бях 187. Сега съм някъде към 184.
И преди и сега 90% от хората са по-ниски от мен.

Автора - грешката ти е, че търсиш жена за връзка. На твоите години трябва да търсиш жена за секс. Просто твоите връстнички това търсят - затова и не се интересуват от заплати, професии, интелект и т. н.

И запомни - почти всяка жена става за секс, но не всеки секс води към връзка, така че не се влюбвай в първата.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 17b6d88a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   29, съвсем точно описа актуалната реалност.

Ж

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 049b566f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Нацепен ли си?

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 9557953d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Да, нисък си, не спортуваш и не ти е секси тялото и си им скучен. Така както ми го описваш си класическият зубър. Аз съща не проявявам интерес към такива мъже защото са скучни и задръстени и старомодни. Сексът е пълна трагедия със зубърите, ако изобщо се стигне до такъв. В повечето случаи даже ще ти каже Не се чувствам готов за секс още. Изобщо излъчваш отчаяния за жените и няма никаква химия. Най важните компоненти са химията и физическото привличане. Иначе сте си само приятелчета.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 37536426c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Всичко става с пари, повярвай. Всички сме виждали яки мацки да ходят с неугледни, ниски и залухави мъже заради кинтите им. Ти имаш условията, бъди щедър и ще се намери една дето да ти е до теб и да я трескаш, но да знаеш че и някой друг баджанак ще имаш. Важното е, че ще си е повече до теб, тъй като ще вижда сигурност. Ако си от програмистите, вадещи добра печалба, ти си човека за ппвече ит 80% от пичетата. Успех.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: c78c7443e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   17, и мъжете искат жена с главно Ж, а не 150 см. гномче, проядено от злоба и комплекси. Сигурен съм 100%, че ти си второто, но никога няма да си го признаеш.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: d1fc6fe6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Търси качествени хора, има такива, това е решението.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 4146420dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Номер 19, да. Точно това харесвате - простовати мъже със "самочувствие", татуировки, бради, лоши погледи. Съвсем целенасочено се хващате с такива, раждате деца и след известен период от време тръгвате да се развеждате, защото се оказва, че "мъжагата" ви всъщност не е мъж със силен и пробивен характер, за какъвто сте го мислили, а е един комплексиран неудачник, който с нищо не може да се справи. И чак тогава като самотни майки почвате да се оплаквате, да търсите някой да ви отгледа детето от "мъжагата", да се прехласвате по мъже, които никога преди това в по-младите ви години не бихте погледнали и т. н. Мога и лични примери да дам. Моя братовчедка, лекар, много добро и кротко момиче, някъде на 28-9 се омъжи за един фитнес инструктор, който го раздаваше мъжкар и си въобразяваше, че е мутра, нищо, че беше на почти 40 и живееше с техните. Тя го прибра в своя апартамент, роди се дете, но големият "мъжкар" и "мутра" толкова беше специалист в своята професия, че все беше безработен. Започна и злоупотреба с алкохол. За физическо напсилие не съм чувал. Но се наложи бащата на братовчедка ми да се намеси и да го изгони от апартамента и. Разведоха се и сега една добра млада жена е самотна майка, заради тотално погрешният си избор. Е, поне си отглежда спокойно детето, че преди покрай грижите за детето, трябваше да се грижи и за "топ мъж". Друг пример - мой познат, работещ на добра позиция в банка, беше хванат и набързо заведен под венчилото от 7 години по-голяма от него самотна майка с дете от "топ мъж" с мускули, татуси и брада - охранител в дискотека. Моят познат, влюбен, загубен даже направи стая на детето и и вече си му е като основен баща. И интересното е, че тази същата не е някаква чалга кифла, а интелигентна, културна жена с финансово образование, работеща в международна компания. Но въпреки това първоначално е била предпочела този с ръбестата челюст и 3 думи в речника. Имам още примери, но не ми се пише, че нямам време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker