Тръпка към колега - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тръпка към колега
преди: 1 месец, 17 дни, прочетена 1110 пъти
Здравейте. Аз съм майка на малко детенце и в момента съм във втората година по майчинство. Имам мъж, с когото за съжаление си имаме доста проблеми и неразбирателство.
От доста години имаме приятелско семейство, с което излизахме и прекарвахме добре. С мъжа от другото семейство сме колеги и съответно общувахме доста на работа. От там тръгна едно мое влечение към този човек, една тръпка, която не мога да опиша. Отношението му към мен беше друго и без да искам вече изпитвам чувства. Реших твърдо да прекратя това, защото неговата съпруга ми е приятелка и не искам да им повлияя на семейството. Скъсах отношения с въпросното семейство, след това забременях, родих и си мислех че с времето (не общувам от почти 3 години с тях) всичко ще отмине, но продължавам да мисля за този човек.
Чудя се дали не направих грешка, че скъсах отношения с този човек. От друга страна не искам да нараня приятелката си. От трета не се чувствам добре в сегашната ми връзка.
От цялата ситуация страдам вече 3 години, но не знам дали той има обратните чувства.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 16 дни
hash: 6d69a422b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Стига с тия тръпки-кръпки. Покажи малко преданост, именно способността на съпрузи да преминават през трудности е бленуваната "обич" и "любов", не лесното; на празна писта всеки е експерт шофьор. Ако искаш нещо, изгради го в своето стопанство, със своя мъж, не да го търсиш в чуждия двор.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 5587dfcedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Просто "връзка" е, докато още няма дете. След като се появи дете/деца, вече става семейство, а това трябва да бъде третирно по ъвсем различен начин!
Трябвало е да предприемеш нещо, докато все още наиситина е било връзка! Сега детето ти ще расте без баща, или пък с пастрок...
Каква приятелка ти е, след като не поддържате връзка от 3 години? !
А относно скрупулите ти кого си могла да нараниш - мислиш ли, че за теб някой би се замислил в аналогична ситуация? Хората се събират чрез допадане и съвместителство, а не кой на кого приятел бил и т. н.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 02a40d9725
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Скучаеща мама в майчинство. От скука се чуди кой мъж да грабне и чия семейство да разбие.
Този колега ти е толкова скъп, защото не ти е в къщата. Ако живееш с него, бързо ще се освестиш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: c1910e61b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Иди на психолог, прилича на следродилна личностна криза, която ще ти изяде главата накрая.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 9ab97f0829
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Жена съм- не бъди евтино курве!
Тя ти е приятелка, той и тя приятели на мъжът ти, те са били ваше приятелско семейство!
Не си влюбена, нито привлечена, просто е динственият мъж освен твоят,
с който сте общували по-отблизо.
Мъже навън бол, не си избивай своите семейни проблеми в чуждото семейство и то така близки.
Та, сядай си на г... и щом искаш, оглеждай се други мъже.
Но едва ли с този характер (щом си способна на това, си жалко, евтино курве-без извинение! ) който и да е мъж ще те трае за нещо повече от 1-2 бодвания, че дори "всеядните" мъже не харесват себепободни жени.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: f5a0d57be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А защо си забременяла и родила от човек, който не ти допада, защо всъщност изобщо си се захванала с него. Или сигурно е с мускули, татуси и брада и си го взела за голям мъж, а се е оказал господин никой?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: e18983bfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От написаното разбирам, че си родила дете от мъж, който на обичаш и то съвсем съзнателно? ! Тръпката ти към колегата е най-малкия проблем. Тэзо колега едва ли те имэ за нещо повочи от колежка.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 028a636a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Едва ли да те вземе вече с дете хахаха
Закъсняла си. Вече си и напълбяла и леко остаряла
Никой нормален мъж не би тръгнал с жена с дете на няколко месеца звучи ми смешно

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: d38ed14f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора:
Искам първо да кажа, че не комуникирам с тези хора. Отдавна съм ги загърбила и не съм тръгнала да търся начин да общувам с тях.
Просто ми тежи и още го мисля. Не искам да развалям ничие семейство или нещо подобно. Трудно ми е в моето семейство, предполагам че и затова ме мъчат тези мисли в главата.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 02a40d9725
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   11, тоест от скука. От много грижи по детето. Уж в майчинство мамите изнемогвали. Ако толкова се терзаеше за детето си, пукаше ти за детето ти, колкото за някакъв си колега, нямаше да имаш цена.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 16cfbe235f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не бих останала във връзка, в която съм нещастна, и няма значение кой ще ме вземе с дете на няколко месеца. Ще бягам, докато детето не се е привързало към баща си.
С колегата, предполагам, можеш да имаш забежка, от която след това и на двамата ще ви е неудобно. Но това е само налучкване, защото не знам нищо за него. Всичко е възможно.
Много пъти съм имала тръпки към чужди мъже. Нищо не правя, оставям ги да отминат, защото съм в щастливо многогодишно съжителство. Няма база за сравнение между мъжа, с когото си живеем постоянно заедно и толкова много сме се напаснали, и някого, с когото само сме сядали на маса на по питие. На някакъв етап от живота вече и първата любов да дойде и да ти пристане, ще те домързи да се занимаваш.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: e88f303fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От автора:
Ех значи, като кажете че майките седим и скучаем. Само един мъж може да каже подобно нещо, поправи ме ако си жена номер 12.
Сякаш майките сме хора без мисли щ, без чувства и без други интереси, освен тези покрай децата. Много ме ядоса този коментар.

И аз мисля, че проблема е в моето семейство и затова ми тежи, и се чувствам по този начин.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 02a40d9725
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16, жена съм.
Ти си доказателство, че именно скучаеш в майчинство. Ако толкова се беше преуморила от гледане на детето, от безсънни нощи, от преспивания, от абсолютно всичко, нямаше да мислиш някакъв си колега отпреди години, с който даже нямаш контакт от също толкова време. Който изобщо не му дреме за теб. Това само на безкрайно скучаещ човек може да му дойде на акъла.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: d884f47722
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От 13. Такива тръпки не стават непременно от седене и скучаене. Може и да е точно от изнемогване от грижи. Или от разбърканите хормони, както писаха и по-горе. Обаче авторката пише за “доста проблеми и неразбирателство” с мъжа си и тръпката към колегата я е имала преди да забременее. Авторке, ти всъщност помниш, че си имала такава тръпка преди 3 години. Не е ли време да се видиш пак с колегата, да провериш как е сега тръпката? А той със сигурност ли е още с приятелката ти?

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 0685548d0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Започни работа по-скоро. Колкото повече си заета, толкова по-малко време за глупости ще имаш.
Знаех си, че няма истинско женско приятелство. Поредното потвърждение.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: e18983bfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Просто много хора сами си създават проблеми и се вкарват във филми. Живеят във виртуален, а не реален свят и неценят хората до себе си.

 
  ...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 13fdce57c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ненавиждам изневерите, лъжите, тайните и всичко което се прави зад гърба на другия. Никога не бях поглеждал друга жена през годините. Нямам социални мрежи и подобни, не бях писал, не бях се срещал, дори и не бях говорил с други жени цяло десетилетие. Смених работата и още с подаването на документите жената която ги занесе в офиса ми грабна окото. Из между всички тя избра да ги занесе и явно и аз съм грабнал нейното. Още на първия работен ден през цялото време си разменяме погледи от далече. После тя ме заговори, после разговорите ни бързо станаха искрени и лични. Колегите ме предупреждаваха да стоя на страна да внимавам какво говоря с нея, че не била със всичкия си, а и мъжът и бил психопат и я счупвал от бой. Казах си че ще и помогна каквото и да ми струва. Разказах всичко на жена ми и не съм крил нищо от нея. Тя знаеше как ден след ден аз ставам все по близък с друга жена, как я прегръщам. Как всички колеги ни смятат за любовници. Отне ми около половин година, но тя заряза мъжът си. И тук започна сложната част как да запазим приятелските отношения без да стигаме до секс, като и двамата се желаехме. Вървях по много тънък лед в отлични отношения със съпругата ми, но и в опасна близост до колежката. В крайна сметка колкото и да се стараех да няма друго освен приятелство в мен се зараждаше все по-силно любопитство. Желанието ми не стихваше, взех да я сънувам, не можех да мисля за друго освен за нея и се ядосвах на себе си как по дяволите се влюбих в още една жена. Споделях всичко с жена ми, как се чувствам какво желая... Каза ми, изживей го! Никога нищо лошо не си направил, изживей го! После ще съжаляваш, че не си опитал. Казах и какви ги говориш няма какво да изживявам с друга моето семейство е тук и ти си тази с която искам да прекарам живота си. А тя ми каза, знам но за да спиш спокойно хвани онази жена докосния както докосваш мен, целуни я както целуваш мен и всичко ще е наред спокойно. Мина време и един ден се целунахме с колежката. Нямаше магия, нямаше чувство. Хареса ми, но дълбоко в мен не почувствах нищо, дори и вина не усетих. От там нататък всичко си продължи по старо му. Колежката си намери свестен партньор и към ден днешен сме семейни приятели.

 
  ...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: d38ed14f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От автора
Номер 18, определено съм уморена от грижи по детето. Понякога ми се иска партньора до мен да ми помагаше повече в грижите. Със семейството са, имат и дете, именно затова не искам да се бъркам. Понякога просто ми минава през главата за него, харесвах тяхното семейство. Но да не искам да го разваля, просто проблема е при мен явно в моя дом и моето семейство.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 5a66376ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От 13, 18. Авторке, мисля, че ми се е случвало. Бях много тежко преуморена. Бях се нагърбила с повече неща и не ги приоритизирах правилно. Седнах да върша една изостанала, но важна работа и не знам защо почнах постоянно да мисля за един колега, към когото имах тръпка, но не бях го виждала няколко месеца. Никакъв контакт нямам с него и не съм и мислила да запазваме контакт. После бяха едни депресии, едни чудеса. В моя случай просто имах нужда от почивка. Но моят партньор ме подкрепи много, докато бях такава нещастна и разконцентрирана, и не беше той източникът на моето нещастие. Търсѝ корена на проблема. Казваш, че ти е харесвало семейството на колегата ти. На мен пък ми харесваше с колко много неща се занимаваше моят колега и колко беше добър във всичко. По някакъв начин исках и аз да съм като него. Ако твоето семейство не ти харесва, помисли наистина дали не е време за смяна на мъжа. Не се отказвай да бъдеш щастлива. Успех!

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 02a40d9725
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   22, не си уморена, а скучаеща.
Как реши, че тоя колега, който не ти е виждал очите с години, баш с тебе ще си легне, че ще му развалиш и семейството? От цяла държава жени? Скучаеш яката.
Отделяй внимание на мъжът си и детето си. Ако толкова ти пукаше за детето, колкото за някаква батка, щеше да си добра майка.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: e18983bfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До 23. То, ако толкова ленно се сменяме мъж, жените въобще нямаше да изневеряват, а щяха направо да се нанасят да живеят при новата си тръпка, заедно с децата си. Да, ама не. Авторката, просто иска да я ебе различен мъж, нейният и е омръзнал и си търси причина.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker