Писна ми от тая откачалка, обсебена от моя приятел! Как да действам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ми от тая откачалка, обсебена от моя приятел! Как да действам?
преди: 1 месец, 11 дни, прочетена 845 пъти
Искам да го давам сбито, но има важни подробности. Хора в 20-те сме лицата в историята (аз - набор 1998, приятелят ми - 1999, братовчедка ми - 2000).

С нея идваме от малко морско градче (аз съм и от София, а по-скоро в това населено място е семейната вила), той е от Варна. Заради близостта между фамилиите ни - майките ни са сестри, цял живот тя се върти около мен и до преди 2 години общуването с нея ми беше приятно, беше ми и добра приятелка - лятото се виждахме, че останалото време си бях в София и виждах само доброто почти в нея. Лятото 2022 тя завъртя цели две момчета.
Първият беше момче, с което тя чатеше, въртеше го на чат, уреди си излизане. Той дойде да ни види. Момчето беше красиво като кукла - сини очи, бяла кожа, малко лунички само на нослето, гъста поддържана леко дълга кестенява коса. Обаче нашата ме дръпна настрани, скъса се да се смее, че бил нисък - той 1. 70 колкото мен, но много хубаво тяло. То не бяха подигравки, то не беше - "Няма шанс с тоя, педя човек, Господин Тапа". Чак аз се отвратих. Казах й, че не е на 16, да се стегне малко и че самата тя е ниска. Тя ми каза да си го взимам аз, цитирам дословно. Тя харесвала високи, тъмни и брадати.
Аз пък взех, че я послушах. Момчето беше и много начетено, нямаше какво много да си говори с нея, но с мен намери общи теми. И не ми се иска да го казвам, но мен ме хареса и визуално повече, а и аз не крия, че той ми харесваше. Това че е по-дребничък, а даже не е нещо фатално като 1. 50, не значи че не е страшно красив без да преувеличавам. А по-важното е, че е възпитан и добър за разлика от нея.
Тя нашата 1. 60 се смее на него, че бил нисък. А обективно казвам, той и визуално, и като знания я превъзхождаше х 10. Започнахме да излизаме, станахме си приятели с него, а през това време личеше, че сме яко хлътнали и се червяхме един около друг.
Тук давам по-набързо, тя се заби с един уж нейн тип, който й изневери, направи я на нищо, ама и тя въртеше номера. Вече с гаджето ми се бяхме дистанцирали, но тя още ни търсеше.

Споходи я страшна завист и започна да ме обижда вече лятото на 2023, първо лично да ме обвинява, че съм "го откраднала", че съм била толкова задръстена, че трябвало тя да ми "открие" гаджето.
Това съвсем не е така, тя бясно се подиграваше на момчето, а аз даже нищо не търсех, но той ми направи впечатление, а любовта не пита. Трябвало да сме благодарни "нищожествата", че се познаваме благодарение на нея.
След няколко опита да ни пресреща, се стигна до това да ме нарече с по-грозни епитети и да й ударя един шамар на улицата и да отвърна на обидите с истина. А именно какъв боклук е, как нея са я опъвали по тоалетните, но се има за голямата работа, как се е захващала с женени чичовци и обвързани мъже, но никой не я иска вкъщи. Тя почна да кълне и реве като луда, опита се да бие, приятелят ми я избута и заяви, че единственото хубаво нещо в нея е, че ни е запознала неволно и това наля масло в огъня. Казахме й да се разкара от живота ни.
Съзнавам, прекалихме и ние, но тя е лунатичка. Грам не може да търпи другите да са щастливи. Нито той е спал с нея, нито я целувал, а и тя не го харесваше докато не видя, че ни провървя с него! А на кривата ракета цял живот космосът й пречи!

Та след тази случка ни пусна жалба от злост - то тя ни е нападнала, но понеже сме се защитили, била пострадала. Още се влачи жалбата, даже следователите се смеят, видяли са, че е луда. И пред тях ги говори тези работи, че преди бил й в кърпа вързан, а аз съм го откраднала.
И ние от София, където той вече живее при мен и от Варна като сме при неговите, вече не стъпваме в малкото градче, но се влачим до районното, защото мръсната нарцисистка иска и от разстояние да ни прави мизерия и само говори, добавя нови детайли, а знаете как в България се влачат жалби, дело най-вероятно няма да има.
Блокирана е, година не сме я виждали. Аз казах й на леля ми и баща й, че не си познават детето, какви мизерии прави. А тя нито работи, нито учи, обикаля заведения и гледа тъпо като крава. От тях никаква позиция, чак ми паднаха в очите. Голяма била. Добре бе, нормално ли е 24-годишна към днешна дата така да прави? Като е голяма, защо не й спрат джобните и да я лекуват?

Все още ме плюе по родния град. Въпросът е, че ми писна от тая мърла и искам да я наредя, но как? Над нещата сме, какво да я бием като простаци, как да я гоним?
Живеем на друго място и тя ПАК създава проблеми. Допълнително повечето хора са я зачели като луда и не я искат около тях. За какъв човек говорим изобщо и как да процедирам? Луда е, а никой не я спира. Моля публикувайте, че имам спешна нужда от съвет, ето днес приятелят ми пак беше на разпит например и би път.

С него вече живеем заедно, сгодени сме, а тя още повече се пени на това. Плюс това няма един боклук да нарича приятеля ми джудже, а мен думата с К. Аз съм имала една сериозна половинка преди НЕГО и заради негово заминаване се разделихме, единствен интимен партньор, нейните 20+. Толкова да завижда. Ние се обичаме, работим си, той още учи, тя си хаби живота, за лудница е и иска и нас да подлуди... с такива роднини, не ти трябват врагове.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 10 дни
hash: 8dcf2ac054
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Очевидно искате да се препоръчате за по-интелигентна и зряла от братовчедка си, но начинът Ви на разсъждение и изразяване показва, че сте на едно ниво.
Когато човек е над нещата не се занимава с глупости и отмъщения.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 82f8521083
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Виж сега, прекалено детински разсъждавате и двете.

Но, било каквото било!

Нищо недей да правиш, просто не й обръщайте повече внимание, не я търсете и не контактувайте с близките й!

Ти гледай човека за който си се сгодила дали е подходящ за твой съпруг? - недей обръща внимание толкова на външността!

И ако се обичате, разбирате, уважавате, имате еднакви цели, приоритети и виждания по най-важните неща в живота - тогава сключвайте брак(и църковен също - за да има Божие благословение над семейството ви) и си създавайте семейство!

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: bbf271ace2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторката: Очевидно аз споделям, че тя емоционално ни подлага на тормоз и оплюва/обижда, искам някакви мерки за справяне с проблема. И като нормални хора, номер 1, викаш да си мълчим, простакесата да мачка? ! Това е над година вече, не 1 месец, а живеем в София, далеч от нея. Защо пък винаги трябва да съм на ниво и да търпя? За нея не следва ли да има някакви мерки? А относно шамара, беше повече от заслужен, на улицата викаше обиди зад гърба ни, а се насмете като я пляснах. И последно, защо мъж като се филмира в някоя история подкрепяте, а когато аз имам реален повод да съм ядосана и защитавам и своя невинен приятел и себе си, нашето достойнство, все едно аз съм лабилната го изкарвате? А този тормоз от нея смятате ли, че не ми се отразява психически, да не съм робот?

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 57fe24a186
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Извода ми е, че тя не иска него иска ТИ да го нямаш.
Тези са от най-лошите завистници.
Но и вие и давате поле за изява и подхранвате конфликта.
Ти си много импулсивна и атакуваш с обидни епитети, които пък предизвикват отговор.
СПРИ се! Не и давайте повече възможност за контакт. Пък какво говорел, пък какво правела зад гърба ви, какво ти пука? !
Игнор! Иначе няма отръвка, а най-много да се вкарате и в по-сериозна беля.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 1f7296964c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Грешката ти е, че си паднала на нейното ниво и си я удряла и обиждала. В тая ситуация трябваше да я подминете. Сега ще си сърбаш попарата Един дол дренки сте. И ти си същата селянка по това, което пишеш.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: a7547d1189
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Пълен игнор. Колкото повече обръщаш внимание и се занимаваш, толкова повече ще се дразниш и подхранваш нейната злоба.
Вместо да се откъснеш от нея, повече ще се забълбукате.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: a9587092df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ами игнорираш я напълно. Няма да й отговаряш, ако те срещне се разминаваш като непозната. Няма смисъл да търсиш активни начини за отмъщение. Вече ако се опита да те удря, тогава я събаряш на земята или шамари.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: bbf271ace2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторката: Селянка съм, защото се защитавам и не позволявам една луда да ме мачка, интересна логика! Явно затова българите толкова време са били роби. Само тук по-читавият трябва да мълчи на лудия, на простия. Ако мъж пишеше, щяхте евала да му правите, че е ударил този, който го обижда. Все тая. Блокирана е и не общуваме с нея. Буквално ми е първа братовчедка и роднините говорят пред мен, не че разпитвам. С нейните не общувам, нашите си говорят с тях, без да намесват мен. И така.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 1fe6ba7f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Тя не е обсебена. При нея върви поговорката "не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле".
Тя ти завижда, че си няма гадже а ти си успяла.
Продължавай напред, пълен игнор ако продължи полиция.
Успех.


В. А. М.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 59956daaf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, моля те, не обиждай хората с истински психични проблеми (така наречените "луди"), защото братовчедка ти не е луда, а е просто много, много кофти човек. Познавам хора с тежки диагнози, които колкото и да са нещастни, никога не биха развалили чуждото щастие. А тази е толкова противна, че и от лудницата биха я изритали.
Иначе, както казваш ти - дело вероятно няма да има. Следователите не пасат трева, както сигурно братовчедка ти си мисли. Тя явно е прекалено наивна (меко казано) и не може да се досети, че тези хора работят с всякакви престъпници, убийци, лъжци, изнасилвачи и че на момента са преценили, че върти к*рвенски номера. Вероятно даже не им се занимава с нея, но нямат избор, а че тя ги разиграва, им е ясно. Нито им е първата, нито ще им е последната.
Много добре разбирам гледната ти точка за това да не се мълчи срещу такива хора. Аз самата съм реагирала на простащината с простащина и просто за мой късмет на два пъти се разминах с жалба в полицията и то след като на мен ми посегнаха първи, а не аз. Така е в България - когато надприказваш агресора или откажеш да му се подчиниш на заповедите му да се "бегаш от тука" и то на обществено място, ти налита на бой и когато си получи заслуженото, в един момент става жертвата. Така и с твоята братовчедка - агресор, докато не си и' изпукала така заслужения шамар, и в следващият момент ти си виновната, а тя - жертвата. Но хората по- горе са прави: кому са нужни тези махленски панаири? Разбира се, не винаги трябва да си мълчим, защото наистина ще бъдем смачкани. И в това кога да мълчим и кога не, също трябва да намерим златната среда, както във всяко едно нещо в живота, което в България е трудно. Тук на почит е простащината и затова страдаме всички. Обаче, ти не си простачка по- душа като братовчедка си, нищо че коментиращите те изкарват такава. Затова и поведението й те дразни и впечатлява. За простаците по природа като нея това е нещо нормално и даже им доставя удоволствие, докато за теб и приятелят ти не. Трябва да реагираш спрямо обстоятелствата. Боят е много краен метод, особено за уж "европейска държава" и не е твоят прийом, нищо че онази си заслужава не шамар, а шут. Боят не е за хора като теб, освен като самозащита при нападение, а и вече си я наранила с думи. Еми, научи се да се биеш с думи и по- точно с истини, както си направила с нея. Много по- ефикасен и болезнен метод. Бъди жестока с думи. Виждам, че имаш дар слово в тази насока, щом си я разревала. В този случай шамарът е бил напълно излишен. Тя достатъчно е изтерясала на улицата от това, което си казала и просто е трябвало да я оставиш да реве и подигравателно да й се смееш. Следващият път, в който се занимае лично с теб, не я бий, въпреки импулсите си, а с максимално спокоен тон й кажи още гадни истини и уличното представление е гарантирано, току- виж е цъфнала в Интернет. Другият силен метод е безразличието. Помисли малко... Първо, вероятно това да те предизвика да я удариш, е било предварително премислено от нея, само и само за да има за какво да пуска жалби срещу вас, а също и за да има повод да те изкара лоша в представите на обществото. Такъв тип хора не са за подценяване. Те често не са от най- интелигентните, но въпреки това имат умственият капацитет да мислят с един ход напред и да премислят такива сценарии, а за да попаднеш в капана й, е атакувала твоята емоционалност. Кофти е когато се възползват от емоционалността ти, но за твое добро е да се научиш да се владееш.
Второ, тя реагира на вашето щастие със зверска злоба, защото тя самата е безкрайно нещастна и смачкана. Истината е че вероятно е доста лесна за досмачкване и то до такава степен, че да не посмее да се занимава повече с вас, просто вероятно нямаш необходимия опит. Каквото и да прави спрямо теб и приятелят й, не й обръщай внимание, не за да те мачка, а защото ще види, че каквито и усилия да хвърли за да ви навреди, ще отидат на вятъра, защото не се впечатлявате от тях. Тя е жадна за внимание и точно липсата на такова ще я побърка допълнително. Друг начин е също да си правиш майтап с поведението и думите й и да я подиграваш за тях. Така тя ще види, че не я приемате насериозно и ще й се стори доста обидно. Когато се занимае с вас, жестоко я бийте по слабите места и не с епитети, а с намеци, защото тази може да реши да пусне жалба за уронване на авторитета, в случай че например я наречеш на к*рва. Такъв тип хора могат да пуснат жалба и защото някой е пръднал без да си иска в тяхната посока и да го изкарат, че иска да ги отрови, така че без бой и епитети, а само гадни истини с подигравателен тон и поглед и право в слабите й места, когато се присети за вас, а през другото време - безразличие.
И още един сигурен и гаден за нея метод - твоето лично щастие и твоите лични успехи. Хора като братовчедка ти мразят да виждат чуждо щастие и успехи, поради собствената си душевна мизерия.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker