Малко объркан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Малко объркан
преди: 1 месец, 11 дни, прочетена 597 пъти
Добър вечер. Искам да споделя нещо, което ми се случи преди няколко дни и искам да изразите мнения и ако може АДЕКВАТНИ съвети, ще съм ви благодарен. Та, както казах, преди няколко дни мой приятел ми писа, че има нужда от помощ и ме попита дали съм съгласен да помогна, отговорих, че няма проблем. Отидох сутринта на работа и когато влязох в сградата видях, че там има едно момиче, което преди никога не съм виждал, а познавам майка й и тя (майка й) е изключително готин човек. Та, почнахме работа и понеже всички сме на едно място, дъщеря й не спря да ми хвърля погледи, аз също го правех, като задържах моите очи в нейните, някой път с усмивка, друг път без и понеже аз работех с друго момиче на нея явно й стана някак неприятно и усетих, че се ядоса (поне така мисля аз, съдейки по държанието й). На почивката ни седнахме да хапнем и тогава разбрах, че си има приятел. И понеже аз не съм човек, който обича да разваля чужди взаимоотношения, реших просто да я игнорирам, но си признавам, че когато тя не гледаше към мен, аз гледах към нея, за да видя реакциите й и съдейки по тях не й беше приятно, че не се споглеждаме както в началото, сякаш беше ядосана или нервна. Исках да я питам за фейсбук или да разменим телефонни номера, но се отказах, когато разбрах, че е обвързана, а тя е изключително сладко и красиво момиче. Та, бих искал мнения главно от женската аудитория и когато казвам ЖЕНСКАТА, нямам в предвид мъже да ми се правят на жени, щото такива за мен са мека китка, пък и ги усещам веднага дали е писано от жена или мъж. Благодаря ви. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 10 дни
hash: 16e03825c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Момичето има приятел, не съпруг. Не се знае и колко хубави отношения имат. Пробвай се.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: eb9588e274
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Не се занимавай. Шарят и очите. Представи си, че си във връзка с тази и тя мята погледи на всеки.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 2a2e52fbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Здрава психически жена със сигурност няма да гледа "ядосано" непознат мъж, защото той работи с друга жена.
Не си превеждаш правилно поведението и.
По-скоро ако е имало някакъв намек или подобие на "яд" да е било вид предупреждение "с мен не" особено щом се познавате отпреди с майката. Намесвам майката защото ако се държиш по-свободно с всички жени или поне, които предизвикват мъжки интерес в теб, ако ти се носи име на пробва навсякъде, вече ще е предупредена от майката.
Това, разбира се само по твоите обяснения, не съм я виждала с очите си все пак, може и да греша, но това е с което свързвам.
Все пак с малко време сам ще видиш и се увериш6дали има вероятност за нещо повече от колегиални отношения, но със сигурност не те е гледала с яд.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 7c84435e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Направо нищо не разбрах. Къде изчезна приятелят ти в цялата случка? Въпросното момиче колежка ли му е, позната? Защото според мен той ти е връзката. Кажи му, че си я харесал, но не е било нито времето, нито мястото да предприемаш нещо. И ако може да ти съдейства. Нещата не са толкова сложни, колкото обичаме да ги правим. Имала приятел - ами те може да са от две седмици заедно, може и да не се разбират, но все още да не са се разделили окончателно. За да те заглежда със сигурност нещо у теб е привлякло вниманието ѝ.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 98292ddd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Жена се краде. И аз съм обвързана, че даже с брак и с две деца и един човек разведен даде заявка, че иска сериозни взаимоотношения с мен. И аз ги искам и то колко, но той се отдръпна. Съжалявам, че не бяхме по- смели, когато се държахме прегърнати да се целунем. В прегръдките на никой не се бях чувствала така, но го приех, като прощална прегръдка... Само да имаше малко смелост да ме открадне.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 102d9ca9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Действай, ти гониш твоето, но ако те приеме, силно се замисли дали е сериозна, щом докато е във връзка, хвърля погледи другаде и имай очаквания и с теб да го направи. Това е моето мнение. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 1dfa1d5275
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Чак и изисквания има, кой да му отговарял. Моя съвет е да се пробваш и дано приятелят и е достатъчно луд, за да те излекува. Тогава ще видиш едни погледи.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 93503114a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От автора до номер 4 - Аз се държа приятелски към всеки. Колкото до това дали майка й й е казала нещо, не мога да си кривя душата и да кажа, че е така. Колкото до това дали ми се носи “име”, НЕ, в никакъв случай, не е ставало и няма да стане, защото си имам нещо, наречено МЪЖКО достойнство и морал! Майка й е изключително готин и добър човек, познавам я от преди, но не мога да кажа дали всъщност двете са си говорили нещо за мен и ако да, дали е било лошо или хубаво.

П. С. Благодаря за коментарите и мненията ви до момента. Оценявам го. :)

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: f2b8e89259
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От автора до номер 8 - Ако иска да се пробва, да каже къде и кога и да видим кой-кого ще излекува! Мен не ме бърка грам какъв е и кой е, не ми дреме! Колкото до “изискванията ми”, имам ги, защото не съм “жена” в мъжка кожа като теб и не знам какво точно мисли момичето, за това искам повечето от коментиращите да са от женската аудитория! Обаче ти тва няма как да го разбереш, защото още не си “узрял” умствено. Бих ти дал съвет да прочетеш отново какво съм писал в темата си, защото аз лично не видях да съм писал, че съм тръгнал да флиртувам с нея, точно обратното! ;)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 2a2e52fbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторе (9) пробвай с шега в стил "като ме погледнеш, на субтитри-то ми излиза--да, може да пием по 1 кафе след работа" или каквото ти е в стила, но с усмивка "различна" от усмивките към други.
Хем неангажиращо, хем насочващо все пак. Ако каже за приятелят, ще е границата която ще сложи, но пак с усмивка можеш да се измъкнеш със следваща шега "ами покани и него и майка си, аз ще си говоря с бъдещата тъща"

Н 4

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker