Дали и той ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19284)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали и той ме харесва?
преди: 1 месец, 5 дни, прочетена 387 пъти
Здравейте на всички!

Аз съм млада жена на почти 23 години и се намирам в малко сложна ситуация. Преди може би година и нещо за пръв път ми писа един много млад, симпатичен мъж с доста интересно излъчване, който е на почти 27 години. С една дума сме почти на едни и същи години. Той ми беше писал по повод работата му, като ми беше предложил да бъда част от екипа му. Аз му бях отговорила, че не проявявам интерес да бъда част от работата му, но определено година по-късно предизвика самия той интерес у мен и му писах. Започнахме да си пишем, казах му, че ще се радвам да се зяпознаем, той отвърна със същото. Започнахме да се питаме кой на колко е, кой откъде е, като аз разбира се бях проверила на колко е още преди да го попитам, като впоследствие си признах за това. Дотук нещо кой знае какво, тук вече идва интересната част. Той на 100% позна откъде съм и на колко съм, въпреки че каза, че не ме е проверявал предварително, което малко ме съмнява, предвид че всичко, което беше казал, беше вярно. Има ли вероятност просто да не желае засега да си признае, че всъщност наистина ме е проучил предварително? Също така има и още нещо, казах му, че е доста интересно как е познал и направо се изненадах, той ми каза, , Магия", аз му отвърнах:, , Тази магия е доста интересна", а той ми отговори:, , Тя още не е блеснала". Какво е вашето мнение, той харесва ли ме? Изключително съм впечатлена от това момче, има много интересно излъчване и си личи колко е преуспял. Разбира се не казвам, че ме е привлякъл факта, че има пари, а самото излъчване, както и някак си мисленето му, което разбрах колко е интересно и романтично, когато ми каза думите:, , Тя още не е блеснала", т. е. магията. Ще се радвам да чуя вашите мнения, както се подразбира доста го харесвам, но се чудя дали е взаимно! Хубава есенна вечер от мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 4 дни
hash: ad946591ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Наистина ли си на 23? Звучиш като 15-годишна от този разказ. По принцип щом си пишете значи проявявате интерес един към друг, но имай предвид че повечето мъже проявяват интерес към няколко жени едновременно и която им върже.. Не казвам че всеки път е така, но в повечето случаи. Ако наистина те харесва и иска да има нещо с теб ще те покани на среща.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 1937f01098
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Да, "магия". Със сигурност те е проверил и сега се прави на интересен, и те баламосва с цел да те мине. Такива фокусници с "интересно излъчване" и заучени фрази бол, и не ги говори само на теб, ама като те мине ще спре да ти ги говори.

Познавам едно такова "мило момче", дето опъна една рецепционистка, докато се хвалеше колко много голи снимки му пращат на снапчат. Е, какво стана? Опъна я веднъж и до там.

Жалко, че не ги знаеш какво говорят фокусниците, докато не си наоколо, та наистина да блесне.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 27ec5870ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Странно ми се вижда ей така от нищото някакъв непознат да ти пише за работа, че и да те кани. Не е това начинът, по който нормалните компании и мениджъри търсят кандидати. Да не е част от някаква схема за трафик на хора? Такава асоциация ми навява подобно нещо. Че и те е проучвал, което е леко психарско.
Или е схемаджия, или е пишман сваляч. Т. н наречената свалка с "магията, която щяла да бляска по-късно" на мен ми звучи смешно и наистина неромантично. Доста изтъркано.
Пробвай да се видите на живо и на оживено място.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: f2748199b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Хаха айде бе, не я бил привлякал факта, че имал пари. А ако нямаше пак ли щеше да те привлича излъчването му? Пича е направил точно това, което е искал. Проверил те е и после ти е казал тези неща, за да ти завърти главата. Ама ти си малко наивничка..

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 2d32b53e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Блягодаря на коментиралите, въпросния господин не е бил искрен с мен, подвел ме е и прекратихме контакт. И не, не съм наивна, винаги си имам едно наум и бях наясно, че може и така да се стекат обстоятелствата, че да прекратим контакт. Благодаря за мненията, няма нужда от повече коментари. Няма за какво да съжалявам, продължавам напред и това е. До първия коментирал - не, не звука като 15-годишна, а просто съм откровена и казвам това което мисля.

От авторката

 
  ...


...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 09ab7feef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом си е направил труда да излезе с теб, значи те харесва достатъчно, поне колкото за секс.
Иначе ако си кандидатствала за работа, сигурно те е проучил и запомнил. Аз лично не бих излязал с някоя жена, без да разбера колкото мога повече информация за нея предварително, а информация в наши дни има много.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: f92394ee29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не се занимавай, няма смисъл, търси качествени хора, това е решението.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker