Жени, за да родите дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123821)
 Любов и изневяра (30468)
 Секс и интимност (14613)
 Тинейджърски (22044)
 Семейство (6695)
 Здраве (9751)
 Спорт и красота (4764)
 На работното място (3322)
 Образование (7414)
 В чужбина (1698)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1769)
 Други (19197)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, за да родите дете
преди: 8 дни, 13 часа, прочетена 1053 пъти
Имайки предвид днешните опции за съпрузи и бащи, трябва да сте
- финансово независими на 1-во място
- Ако все пак ще раждате от приятел или съквартирант (тези, които делят 50-50) не ги включвайте в акт за раждане на детето, защото вашият приятел/съквартирант ще взема решения за детето, които обвързват и вас. А не ви е съпруг! И не е поел отговорност за семейство - няма морално право в такъв случай, само ще ви контролира за собствени интереси.
- девствени и стари ергени изключвайте напълно. Девствените после искат да "се наживеят" а старите ергени са свикнали само себе си да гледат или майките им да се грижат за тях, не ги поемайте на ваш гръб, за мъже не стават, за бащи още по-малко.
- запазвате си винаги лично пространство--хобита, спорт, приятелска среда и РАБОТА, пък ако ще почасова да е. Вашият център сте вие, а всички други около ВАС, не може и не бива който и да е да става вашият център, неговият в такъв случай ще е на друго място, до който вие няма да имате достъп.
- проучвайте живота им и преди вас, дори временно да се "променят" винаги ще са си те, по-късно пак ще си излезе онова, което са подтискали временно.
- женски инстинкт е да се грижим, подтискайте си тези женски инстинкти докато се убедите, че отсреща има мъжки инстинкти, иначе сте просто "слугинята" за вкъщи, а другото ще си го търсят навън.
- не забравяйте, че влюбването е временен химичен процес.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 дни, 10 часа
hash: 97aa97c1f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   "девствени и стари ергени изключвайте напълно"

И после нямало свестни мъже...
С какво са ти виновни девствените, нали все отнякъде се почва?

 
  ...
преди: 7 дни, 9 часа
hash: f357a5fdb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Не знам кой те е наранил толкова жестоко, но имам чувството, че ще ти се отразят много здравословно стотина посещения на психолог.

 
  ...
преди: 7 дни, 8 часа
hash: aa51113fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Много вярно. Жени, следвайте дословно. Бих искала да те познавам на живо и да си поговорим.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 7 часа
hash: 9e5e462f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Дълго време се чудех кой е този психопат и що за провокация търси тук, като пише тия малоумщини. А то било жена. Вече всичко придоби смисъл и се успокоих.

 
  ...
преди: 7 дни, 7 часа
hash: 15f7a42dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Продължаваме с глупостите от "Тествайте мъжете ПРЕДИ"...

 
  ...


...
преди: 7 дни, 6 часа
hash: a1689cb0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Жени, ако искате да родите, просто си платете за донор и главата Ви ще е мирна. Единствената опция, ако времето напредва, а принцът няма и изгледи да се появи.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 2 часа
hash: 1531720f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Ха-ха, и "съобразявайки се" с всичко това - я родите, я не...
То и без това разжадте по едно, че не можете по половинка...

Той добре че животът си намира начин да продължи, че ако на вас чакаше...

 
  ...
преди: 7 дни, 39 мин.
hash: ce6d210859
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   6, това е много добра идея. Просто няма как да стане при всяка, защото е доста скъпа процедура.

Предполагам ти си същото момиче, което пусна темата за тестването на мъжете. Там коментирах и сега ще ти го кажа като жена на жена - ти си вятърничава. Приказваш пълни щуротии и 100% си някакво 20-годишно девойче, което е видяло разочарование от мъж за първи път. Хубаво е да имаш стандарти, но е хубаво и ти да предложиш нещо насреща. Вагина имаме всички жени.

 
  ...
преди: 6 дни, 22 часа
hash: e48613305d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   При 95% от приятели, колеги, състуденти-живеят в жилище на мъжа, семейната кола също е на мъжа, месечните приходи на мъжа са с 20-30% повече от на жената и наистина ми е странно като чета тук-мъжът трябва и това, и онова да прави. То е хубаво да имаш изисквания, но е важно и ти самият с какво допринасяш. Имам една позната, завърши университет с пълно отличие и се заби в една утрепана фирма за 1000 лв заплата, на няколко пъти имах възможност да и помогна за работа с двойна заплата-все ми казваше-за какво ми е, приятелят ми да мисли откъде ще вади пари, в крайна сметка и би шута и тя си се върна в родопското село-беше немислимо да живее на квартира.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 15 часа
hash: 729b03b06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   7, много жени вече предпочита да си родят и отгледат дете БЕЗ мъж, защото в много случаи вече е само безсмислена тежест наоколо.
Та не ги мисли, раждат си когато, АКО, и от когото поискат.
Въпросът е, че вече не си вземат търтеи да им се търкаля по дивана, досадни пияндета, фантазми, които се появят колкото да хапна и се преоблекат с чисти дрехи, съквартиранти 50-50, които хвърлят някой лев, но децата дори не ги и забелязват или още по-зле: дразни ги присъствието им и "бащиното" участие е колкото да му завърти някой шамар.
Такива мъже имат нужда от МЪЖЕ, а жените ако имаха нужда от "приятелка" наоколо, нямаше да се окачват с паразити с психарско поведение или на инвалидчета.

 
  ...

...
преди: 6 дни, 14 часа
hash: 729b03b06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   1- девствен до 18, нагоре вече е "бракувана стока" няколко теми има от жени, объркали се да пробват с девственици около 30 г които после се сетили, че не са се наживели.
2- липсват ти доста неврони, някои хромозоми, а предполагам и че имаш един "У" в повече, та ако моето е за психолог-лесна работа, но твоето е непоправимо.
3- често жените тук дори между редовете си казваме неща, а по-нежната вече част от човечеството си врещят и подскачат със същите "теми" от времената на дядо им, но без задълженията на дядо им...
4- мама сигурно ти е казала, че си умничък, нали? !
5- чакай де, може и още, като: жени, харчете си парите по млади жребци/жиголота и никой няма право да ви рови в миналото/ имате нужда от разнообразния дори във връзка, само гледайте да сте по-дискретни/ можете да спите на дивана на бившите си и настоящият ако не е психар, трабва да ви влиза в положението/ и още...
6-може и без плащане :))) повечето мъже са лесни к*рви, а изборът от красиви и не особено много прости е голям, няма нужда дори да знае после.
7- отговорих ти в друг коментар, но да добавя--вярно е, живота никого не чака, но само мъжете СТЕ зависими! За жените е лесно, защото вие имате две глави и от време на време функционира само едната, иначе и двете по-често са в покой.

 
  ...
преди: 6 дни, 8 часа
hash: 729b03b06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Н 9, вече знаем, че така нареченият втори мозък се намира в корема на. човека. При теб обаче има някаква аномалия, вторият ти мозък може би е по- надолу и отзад, а явно ти е центъра за възприемане на информация--анализ- изводи.
Добре е да се консултираш с лекар, притесних се за теб.
Иначе се радвам, че и ти имаш и вагина, ще ти трябва може би повече отколкото на други жени, грижи се за нея.


Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 7 часа
hash: 526ea0d5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 12 от 1

Те до 18 са още ученици и нямат нито приоритет, нито отговорността или способността да стават родители. Според теб, девствеността някакъв недъг ли е, че трябва да бързат да се отърват от нея децата, още незавършили пълнолетие?

А жените девственици и те ли са "бракувана стока" дето после се сещат, че не са се наживели?

А жените дето са се наживели и са ги минали десетима, преди да се сетят да се хванат с някой свестен, те "бракувана стока" ли са?

Да разбирам, че ще променяш някой "вървежен" дето всяка седмица ги сменя, защото той като ги е минал стотина и се е наживял?

А допускаш ли, че има девствени мъже, които няма да изневерят и именно затова са девствени, защото се пазят за една единствена жена, която ще им бъде съпруга? Аз съм такъв, ама вие мене по дискотеките няма да ме намерите, дето искате "да е верен*.
Е, бракувана стока ли съм, че не си чеша слабините с всяка втора?

 
  ...
преди: 6 дни, 5 часа
hash: 4f9855b1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Само индивидите от мъжки пол имат проблм с казаното. Съгласна съм напълно с всичко. 50/50 да са си с приятелчетата си с жената няма нужда. Като искат отношения 50/50 да вземат те да раждат. Хобита е задължително да имаш, за да не се изгубиш, както много хубаво каза авторката вашият център сте вие самите.

 
  ...
преди: 5 дни, 15 часа
hash: 032b5e8250
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Е, значи като направим твоята селекция останаха 1% да имат дете.

 
  ... горе^

...
преди: 5 дни, 10 часа
hash: 7fd95bed24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Защо всеки си мисли, че някой като е стар или девствен ерген като се хване с жена щял да иска да се наживее. Той като не е успявал през годините да си намери жена пак няма да може. По скоро трябва да се избягват мъжете с много бройки защото те са по склонни да изневеряват. Мъжът с малък опит няма как да започне да му върви с жените веднага след като някоя му се върже.

 
  ...
преди: 5 дни, 8 часа
hash: 91618eaeae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Относно девствените и старите ергени има резон в даденото от авторката обяснение, но в крайна сметка какво точно искат жените?

- Ако е девствен - смотаняк и ненаживял се;
- Ако е отишъл на проститутка, за да не е девствен - загубеняк и закъсаняк

- Ако е бил с малко жени - неопитен и комплексар;
- Ако е бил с много жени - женкар и бройкаджия

- Ако е стар ерген - егоист и саможивляк, "нещо му има, за да е останал сам";
- Ако е в дългогодишна връзка/женен - излъгал е някаква да му слугува, чехльо, "само кисне в безперспективни връзки";
- Ако е разведен - амортизиран, излишно бреме, "за нищо не става"

Баси, останаха ли някакви опции да си мъж на място в целия този водовъртеж от неясни женски желания и изисквания (освен да си пичът с "братулната физика, брада и татуси", на който по условие му се отварят всички врати и възможности).

 
  ...
преди: 5 дни, 7 часа
hash: fa0c6ac48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Добре, че беше авторът/ката с абсурдно идиотските си отговори под номера 11, 12 и 13, за да разсее всякакви съмнения, че е трол, чиято тъпа тема е измислена с цел забавление. Не си хабете нервите, хора, това безполово същество само се ебава с вас. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 дни, 11 часа
hash: bc22a35720
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Н 19, умничък си ти, веднага ме разкри :)))
Между ебавка и ебавка, преебани си оставате някои, щот' жените вече не падат на по- малко от колкото те самите СА, и могат!
Е, мама може и да си те кърми цял живот, поне през нейният цял живот.

 
  ...
преди: 2 дни, 14 часа
hash: ca1ab2cbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Аз, бих добавила и не раждайте от разведен мъж, ако не сте сигурна че е преодолял бившата. Има голяма вероятност той все още да се държи като съпруг на бившата си, а вие трябва да му раждате дете.

 
  ...

...
преди: 2 дни, 7 часа
hash: b0e1b9b806
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Авторке, последните няколко дена съм преборил общо 4 теми създадени от теб където пишеш едни и същи чалгаджийски глупости. Щом имаш толкова време да пишеш в делнични дни знам много добре, че не си от най-високия рафт стока така да се каже.

Много те дразнят мъжете които искат да се дели 50/50. Само аз да попитам ти някакъв инвалид ли си, че някой да те издържа? Ако можеш да работиш, което очевидно не правиш съдейки по свободното време защо ти трябва някой да ти плаща? Това го няма никъде из Европа освен по нашите земи. И в арабския свят го няма защото там жените си седят вкъщи и там гледат децата и се грижат за дома. Докато ти искаш да паразитираш от някого и от теб никой нищо да не иска. Успех ти желая с този манталитет :).

 
  ... горе^
преди: 1 ден, 11 часа
hash: bc22a35720
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   22, мъжете, които делят 50-50 са приятели и съквартиранти. Те дори дом не могат да предложат, нито се развиват в собственият си само живот.
Аз коя и каква съм, нито ти е работа, нито реално можеш да стигнеш моите 50% с абсолютна сигурност, манталитета ти е в най-добрият случай на уличен метач.
Не, не бих била с неудачник, за който моите 50% са важни за оцеляване. В такъв случай с моите 100% ще бъда много по-добре и без някакво неспособно себе си дори да гледа същество наоколо, освен собствените ми деца.
Нито пък бих родила дете на такъв, който след жена си, ще чака и на децата си да го хранят и поят.
Без значение дали ти харесва или не, такива си отпадате натурално, защото няма да бъдете избрани за размножаване, нито дори за "приятели".
Вземи си мъж да ти дава 50% а ти му "изфабрикувай" дете, гледай си ги, домакинствай освен да работиш т. н каквото си представяш, че трябва да бъде жената според теб, така или иначе мъж не си.

 
  ...
преди: 9 часа, 17 мин.
hash: 7d928e4d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   23, аз не съм писал за да ми отговоряш със същите чалгаджийски и дивашки глупости които ги пишеш в 4 теми вече. Писал съм ти за да се вразумиш, но това очевидно няма да стане. Някак си си мисля, че си под 16-годишна възраст така че си учи уроците, учебната година вече започна и трябва да се учиш, че да не трябва някой ден не дай си Боже да делиш 50-50 с някой мъж. Ау, какъв ужас!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker