Тя не спира да ме контролира, мисля за раздяла! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя не спира да ме контролира, мисля за раздяла!
преди: 27 дни, 18 часа, прочетена 1363 пъти
Добър вечер мъж съм.
С приятелката ми сме заедно от едва половин година и вече виждам доста неща в нея, които ме дразнят адски много, да всеки човек си има кусури нормално е, но нейното не е!
Болезнено ревнива е, а дори няма повод от моя страна.
Излизам с момчетата, слагам си парфюм направи драма, защо ми е парфюма други жени ли ще има, мигам на парцали, казвам не и тя почва да говори глупости... Как искам да впечатля някоя за това ми е парфюма и край две мнения няма.
Когато се видим с момчетата трябва да се чуем с нея на видео чат да покажа (докажа) с кой и къде съм нищо, че съм й казал трябва да го види? !? !
Хора чувствам се УЖАСНО НЕУДОБНО, когато съм с телефона и се налага да доказвам, за мен това е глупаво!
Приятелите ме спукват от бъзици, хората в заведението или където и да сме ме гледат странно и с насмешка, което е абсолютно нормално при вида на следната гледка:
- Идиот обикаля с телефона и се обяснява "мило сам съм, няма други" как иначе смешно си е и още как.
Другата глупост от нищото започва да ми обяснява, че не я обичам и ще й изневеря, което не е вярно!
Оправда се с разни нейни бивши те били направили това и онова и аз по 100 пъти й говоря да не ме сравнява с никой, защото сме различни хора, нямаме нищо общо и е ГЛУПОСТ, но тя си продължава.
Постоянно ми рови в телефона, не че има нещо разбира се, че не но ме дразни ужасно много.
Същото така иска да цепя секундата с вдигането на телефона, а това че шофирам оо хич не я интересува, после пак драма ако не вдигна (на време).

До скоро бях сам и тези нейните изблици или не знам какво са ми идват в повече и съм й го казал, че трябва да се примерни, ако желае да останем заедно тя се съгласява, но всичко е до време после пак наново.
Не ми е приятно такъв контрол, аз как не си позволявам да навлизам в личното й пространство, не разбирам защо й е толкова трудно да не го прави и тя на мен.
Все се съмнявам, сравнява и тем подобни търпя доста време, правя КОМПРОМИСИ, нищо не се оценява даже ми казва, че съм длъжен, колкото и да държа на нея вече смятам, че свободата и нервите са ми по важни.
Вие как мислите това нормално ли е ако ли не има ли шанс за дълготрайна промяна или всичко ще е поредния фарс?

Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 27 дни, 8 часа
hash: ab545c23ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Бягай с 300 от тази луда... Това няма да се промени вярвай ми. Бил съм с подобна откачалка и слава богу реших да сложа край и се преродих. Ще ти скъса нервите ако се задържиш с нея това е до гроб ревността

 
  ...
преди: 27 дни, 8 часа
hash: b333454159
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ако не те проверяваше, щеше досега да си овършал половината град. Явно си е напатила от такива излизаници по мъжки. Защо не я вземеш, или и другите да си вземат техните поне от време на време?
Не е редното да звъни докато караш. Явно си от рядко красивите за нашите географски ширини.

 
  ...
преди: 27 дни, 8 часа
hash: 5ec7a7298c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не е добре тая ревност, наистина и аз така мисля че доверието и спокойстввието с човека който си са най важните. Поговори с нея ако не разбере се разделяйте! Жени много...

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 8 часа
hash: 3b3caf6db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Съветът ми е да приключваш ясно и категорично. Тези хора не се променят, никога!
Нейното не е просто "травми" от минали връзки, това си е болест и от най-отровните за хората около тях.

Ж

 
  ...
преди: 27 дни, 8 часа
hash: ce61aca551
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мислиме, че няма шанс, не, никакъв.
А лично аз мисля, че е странно какво си допуснал, да ходиш с телефона да снимаш и подобни. Тази жена е изхабена от предходни връзки. Както тук пишат някои, ходила е при играчите, само в тях се е целела, а те са ѝ извъртали номера и са я хвърляли като мръсен парцал, какъвто всъщност е. В следствие на това "всички мъже са еднакви" и пренася негативите от предходните "връзки" върху теб. Аз не само бих я зарязал, но и бих ѝ пратил на майната си да върви, като ѝ обясня ей тия неща по-горе. Както и да ѝ кажа, че нормален мъж няма да има по тоя начин и да си осинови като за начало едно-две котета, та да ѝ правят компания(като няма нищо лошо в това).
Та ей затова не е окей да си с този и онзи, изхабяваш се, но ходи го обясни на "силната и независима" жена.
А ти си за бой, реагираш не като мъж. Не, че аз имам много мъжки реакции, но пич, оставил си я да стигне прекалено далеч. Имай си го като урок за в бъдещето и не давай някой да ти "проверява" телефона и там подобните. Аз нямам парола, но ако видя, че жена ми рови там, ако аз не съм там и не ѝ е потрябвал тел, примерно да ѝ е паднала батерията и подобни, ще я направя на 2 стотинки. Доверието се гради и затова се нарича доверие, защото вярваш на човека, а той затова го цени и не ти се заравя в най-личното пространство наобратно, както и не злоупотребява с него.

 
  ...


...
преди: 27 дни, 8 часа
hash: 8b4397e2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като жена на 26 години, съвсем сериозно смятам, че не е адекватно това поведение. Имала съм 3 връзки до момента и никога не съм си позволявала дори да гледам телефона на партньора си, нали ако му нямам доверие, изобщо няма да бъда с него. Нормалната ревност е едно, минаването на границите съвсем друго, при Вас те определено са минати, а е едва началото на връзката. Очевидно има някакви проблеми със себе си, самочувствието или стари травми, но трябва да се работи върху тях, а не да се прехвърлят на партньора. Не мисля, че психиката и нервите Ви ще издържат още дълго. Бъдете директен и честен с нея - че ако смята, да бъде така, ще се разделите с нея. Ако отново не промени нищо, отговорът е ясен.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 7 часа
hash: a2352ed8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Естествено, че това не е живот и е по-добре да се разделите. Явно има някакви комплекси, страхове и психологически проблеми, които трябва да решава, но не за твоя сметка.

 
  ...
преди: 27 дни, 7 часа
hash: 49640eade9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз и приятелят ми имахме проблеми в началото на връзката. Той ми нямаше доверие, защото съм имала повече сексуални партньори от него в миналото. Даже ме обиждаше и ме наричаше с всякакви епитети. И в най-малкото нещо виждаше поводи за ревност, а аз не смятам, че съм му давала такива. Беше много трудно в началото, даже ходихме на терапевт по негово желание. И двамата наистина искахме да се получи между нас, но ни липсваше доверие. С времето той се убеди, че държа на него и никога няма да го нараня или предам. Но ни трябваше доста повече от половин година.

 
  ...
преди: 27 дни, 6 часа
hash: 16ef5512f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бягай тази няма да се промени тоя контрол не си заслужава колкото и да я обичаш това ще те довърши.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 6 часа
hash: 16ef5512f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Такива жени, като твоята няма да се променят това че един бивш им е изневерил и те приемат, че всеки следващ ще направи същото, ти по никакъв начин не можеш да промениш това. Колкото и да й ходиш по гъза да правиш всичко което тя иска пак няма да е достатъчно все ще има съмнения независимо от реалността. Имах на времето една такава пароничка, като твоята беше ад същите изпълнения, че и по-зле, е не се промени за повече от 2 седмици. Такива си живеят в друг свят според мен спести си нервите и времето и я махай.

 
  ...

...
преди: 27 дни, 6 часа
hash: 16ef5512f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ебаси психопатката един и изневерил и тая полудяла колкото и да е хубава и секса не си заслужава брат тая ще ти вдига кръвното всеки ден ти компромиси ще прайш за кво мани я не ти трябва. Не е нормално това ще ходиш с телефона да се обясняваш да доказваш на лудата че тя може да види някоя жена в заведението и да реши че си с нея ако ще да е на друга маса то като е луда и несъществуващи неща ще вижда.

 
  ...
преди: 27 дни, 6 часа
hash: 9906e93196
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Братле, ти си бил е*ати женският чехъл, честно ти казвам! Какво ще й доказваш на тази изкукуригала и незадоволена от живота идиотка? Правилно ти се подиграват приятелите и непознатите по заведенията. Моментално разкарай това подобие на жена! Не ти трябва драма куин в живота. Истинската жена ще се интересува как си, дали може да те подкрепи с нещо и никога няма да си позволи да показва изблици на ревност, да те контролира и така нататък.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 5 часа
hash: 5dddc8a20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Стандартно поведение на човек с гранично личностно разтройство.

Просто и казваш, че ако иска да е с тебе, ще трябва да отиде на психолог (такъв който предлага нещото наречено Диалектична поведенческа терапия), или да си ходи.

Ако знаеш английски, в YouTube може да намериш хубави видеа на темата "какво да правим ако партньора ми е с ГЛР", но те са смислени само ако човекът иска да се промени и му трябва помощ и подкрепа. Ако няма желание, разкарай я, да се оправя сама.

 
  ...
преди: 27 дни, 5 часа
hash: ca0b899edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   По принцип е крайно, но знам доста двойки, в които подобни неща прави жената или все ходи с него. Аз моя го пусках сам и наистина се оказа, че е имало изневери. От тогава всеки път, когато е у родителите си, но аз решавам да не преча да си отиде сам, да, свива ми се сърцето, но имах повод. Да ти изневерят е страшен трус. При мен посещавах психолог, имаме и дете, всичко се разбра от мен, когато детето беше бебе, преживях криза, стигнах до анорексия тогава. Не подценявай ако са й изневерявали. Това, което прави тя е крайно, другото, което правят жени е да са залепени до мъжа, при родителите: идва и тя, с приятели: идва и тя. Но честно да ти кажа не знам дали те са зле, че си пазят мъжете или такива идиотки като мен, които даваха свобода и седяха сами с бебе. Във вашия случай ако е готин човек: просто психолог. До крайност се е стигало от изневери в живота й.

 
  ...
преди: 27 дни, 5 часа
hash: a00eb34f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Жена съм, ама твоята приятелка е абсолютно ку-ку. Разкарай я час по - скоро.

 
  ... горе^

...
преди: 27 дни, 2 часа
hash: 567b148114
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ако наистина имахте връзка, щеше да излизаш заедно с нея и приятелите си, а не само в мъжка компания.
Нейните очаквания за връзка са различни от твоите, а твоите по-точно са " някоя за секс". Стой си сам с приятелите и ловувай, когато и ако изобщо ти върже някоя
Приятелката ти не получава сериозно птношение каквото търси.
Дано тя да те зареже първа!

 
  ...
преди: 27 дни, 1 час
hash: c4991f52fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Кажи й, че искаш обикновена жена, качествена връзка, това е смисълът, всичко друго не е подходящо за теб, да си прецени дали иска каквото и ти и да ти го предложи.

 
  ...
преди: 27 дни, 1 час
hash: 567b148114
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Хей, 13, ти подбистинска жена все още разбираш "мама".
Защо все някой трябва да ви подкрепя, нали уж сте силния пол
Искам ли нещо, решавам и го правя. Нямам нужда от подкрепа.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 49 мин.
hash: b7268e35c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Момичето е с дълбоки следи от миналото. Реално страхът и се дължи на развитие в миналото, от там е решила че държейки нещата под контрол ще и даде нужното спокойствие и липса за ден два на тревожност.
Да приемем че дори ти можеш да я предразположиш така, че тя да се чувства спокойна и уверена. Тогава ти ще си безинтересния и скучни. Не защото тя го иска, просто така и работи главата, напрежението докарва допамин, от там високи нива на адреналин и реално тя е щастлива в своето нещастие.

 
  ...
преди: 27 дни, 41 мин.
hash: ee7f512b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Дебеланка ли е?

 
  ...

...
преди: 27 дни, 4 мин.
hash: 42b5dc3cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Авторе, прочети коментар номер 8, няколко пъти. Търпение трябва.

Повечето тука ти казват да я разкараш, ама ти сам се попитай, защо те ревнува? Свиден ли си ѝ или ѝ е все тая за теб?

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 22 часа
hash: caf127f1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Тази селтачка я изритвам веднага, да си носи комплексите и да търси психиатър. Да смърдиш ли? Що за тъпотия, ще ме пита за парфюма ми и ще доказвам. Няма са и вдигна и ще блокирам от всякъде и никакви компромиси с психопати.

 
  ...
преди: 26 дни, 22 часа
hash: 8d542edb4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ами те нещата с предните може би не са се получили, защото им е разигравала същите номера, но пред теб нали не очакваш да си признае? !
И кой знае дали изобщо са й изневерявали или изневярата е била в нейната глава, както в твоя случай.
Удобно извинение, брей, изневеряваха ми затова съм такава!
Това момиче няма да се оправи, ако то самото не поиска.
Това е моето мнение.

А другото ми мнение е, че ревнуват лиглите (идващи от заможни семейства, нищо не е било изисквано от тях като ценности, дисциплина, всичко е било оставено на самотек-училище, приятели, излизания, компании, вървяли са след всеки техен каприз, нямали са цели, освен една някой да ги отглежда и осигурява, първо мама и татко, после някой като теб, не са преживели никакви трудности, за нищо не са се борили- сравни живота й с описаното от мен и ще се убедиш).
Въпросът е какво прави една лигла при стойностен мъж?

 
  ...
преди: 26 дни, 22 часа
hash: 6cc1036fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Ей човече много се смях докато четох. Нямам думи.
Не ти се подигравам, но много е просто много смешно.
Аз имах такава жена. Ревнувашеме дори от жените в телевизията или от някой списание. Представи си ако погледнеш случайно някоя на пътя майко мила.. Изтрих си фейсбук скайп имах по онова време абе всички социални мрежи ги махнах. Имах познати жени. Тя взе че им писа на всички. Абе направо си беше тормоз. Аз си мислех че го прави уж от Любов. Ква ЛюбоФ кви 5 лева. Накрая тя изневери.
Точно от такива най много да се пазиш защото те знаят от себе си че биха постъпили по този подъл начин и си мислят, че и другите ще го направят, затова така се държат такива жени.
Разбрах го но беше късно 8 години загубих с нея.
Ако можех да върна времето назад пак щях да искам да съм с нея, но щях да я разкарам много преди да е станало късно.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 22 часа
hash: 3e9af7cbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Авторе, какъв мъж си ти бе? Как така ще проверява телефона ти, ще те следи и няма да позволява да изневеряваш? Че коя е тя бе, някаква си невзрачна женица, дето се мисли за всемогъща. Предполагам, че още не си я набил, а е трябвало. Трябва да и обясниш, че мъжът има право да изневерява защото е полигамен, а жена ако изневери на мъж трябва да бъде бита, а в един друг свят дори убита за това престъпление срещу мъжа. Правилно са казали умните хора! За жената само бой е. ан деца и сурови дърва за печката. Само така се укротява опърничева жена. Ще ми прави тя на мен такива номера, а аз ще я търпя, хайде холан. Ще си получи наказанието и толкоз.

 
  ...

...
преди: 26 дни, 18 часа
hash: 6c08d93a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Била съм в същата ситуация - супер ревнив бивш, скандали без повод, проверки на телефона и въобще пълна програма. Нещата не завършиха добре. Ситуацията ескалира до степен на физическо и психическо насилие. Разкарай тази откачалка преди да ти разбие нервите.

 
  ...
преди: 26 дни, 16 часа
hash: 8d5952b489
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   За мен има един принцип. Да слушаш интуицията си. Ако усещаш, че на човека до теб (вече) не може да се вярва - или не започваш отношения, или късаш. Ако не ти дават поводи за ревност - защо да те тормозите и двамата?

Болезнената ревност не е до пол. Тя е до ниска самооценка на човека и заблуда, че той може да бъде контролиран и ти принадлежи.

Има и такива мъже, които даже на работа звънят и настояват за "доказателства". Унизително, жалко, смразяващо. Как търпят жените, не знам.. Това си е насилник, не го ли осъзнават? Как да се облича, с кого да говори, кога и къде да излиза. Направо си губиш личността. И всичко е за твое добро, разбира се. Някои жени и живота си загубиха от такива ревнивци.

Навремето, след една безумна сцена на гадже си обещах никога повече да не допусна някой да ми държи сметка, при това - постфактум, за стара история. Или изясняваш на момента, каквото те терзае, или си замълчаваш.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 14 часа
hash: 2519cea44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Разкарай я. Нейното е болестно състояние и няма да се промени. Не си съсипвай психиката. Умереното доверие в една връзка е много важно. Нейното е параноя.
Ж.

 
  ...
преди: 26 дни, 12 часа
hash: 3b3caf6db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Интересни мъжете как пищят за една жена, че била ревнива, че той бил чехльо, а те самите заявяват "всички са еднакви".
И повечето реват като обезумели да има някаква, каквато и да е жена около тях.

Иначе съм съгласна, че трябва да се разделят, даже съм го коментирал горе.
Но същото важи и за отровните мъже параноици, които постоянно искат да проверяват въздуха, който диша жената.

 
  ...
преди: 26 дни, 12 часа
hash: 502a1ba915
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   А ти никога ли не я взимаш с теб?

 
  ... горе^

...
преди: 26 дни, 11 часа
hash: ef5e9d769e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Пич, докарай я до отвращение от секс. Само това помага. В един момент ще се радва да си далеко от нея. Ако, ти отказва секс, започни ти с драмите и тръшкането. Клин, клин избива.

 
  ...
преди: 26 дни, 10 часа
hash: 8ba707358c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Я, стига била го контролирала. Ами, те жените са много любопитни и непрекъснато искат да знаят какво е интересно, забавно, смешно на момчетата и на мъжете. При тях чувството за хумор, ако изобщо имат такова е странно. Логиката им е странна, не говоря за математика и физика, а за ежедневни битовизми. Това пък ми е интересно на мен. Когато бяхме млади, чета някаква книга и най-вероятно съм откъснал поглед от страницата и зареел поглед към никъде, чувам в ухото шепота на съпругата ми, "А сега за какво мислиш". Това много ме изненадва, тя не е любопитна, има силно развита математическа мисъл, а ми задава такъв странен въпрос. Не, че очаква отговор, но просто И е интересно защо не чета, а някъде съм се разсеел. Това не е контрол, а опит за сближаване и съвместно изживяване на някаква фантазия. Забавно ми е, както и приятно, това според мен показва, че мисли за мен и иска да опознае моите емоции. Аз пък от своя страна не съм такъв глупак да изпадна в откровения. Някой мъдър човек беше казал, че устата но човек служи, за да прикрие истинските му мисли. Понякога и отговарям с цитат от "Швейк", когато някакъв офицер го попитал " Как искам да знам за какво мислиш сиамски слоне". На което Швейк отговорил "Господин капитан, аз съвсем не мисля, защото когато войникът започне да мисли, той се превръща в цивилен лай-ар". Е, цитата е приблизителен. Че жените се опитват да контролират е повече от ясно, но срещат съответната контра игра. Просто проверяват дали, мъжът до нея не иска да си събере дрешките и да изчезне. Не се ядосвайте, а се забавлявайте. Колкото до излизането с приятели за мъжете и излизането по женски за жените, не го разбирам. Как смятат, че като млад ще пусна жена ми по заведения до полунощ с приятелки, как си представяте това. Аз къде ще бъда. Тук е вече друга територия и всеки пази своята и гледа да влезне в чужда. Е, вярно ние сме от по старото поколение, нещо като бумъри /консерви/. Моята лична доктрина е има два пола прекрасният/женският пол/ и силният /онези грубияни мъжете/. Джендърите, транс джендърите и различни други мутанти са американогейска, неолиберална, глобалистична перверзия. Алекс. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 26 дни, 9 часа
hash: 16ef5512f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   По темата зарязвай я тая!

"Десантчик" имам въпрос защо на всяка тема се подвизаваш как уау че животът ти е супер, а като гледам всеки ден стоиш в този сайт и коментарш, понякога се впускаш в многоооо обяснение от които абсолютно нищо ко конкретно не казваш като подкрепа или съвет по дадената тема. Изглеждаш ми да си някой чичко на 40-50г отчаян от живота чудеш се къде да си търсиш хобита т. е. с каква глупост да се захванеш.
Ето по тази тема пак нищо не успя да кажеш пишеш да разтягаш локуми това е.
Става банално колкото пъти да влезна тук ти все си коментирал.
Чудя се как като всичко ти е топ жената децата и т. н. намираш времето да пишеш по такива сайтове, ти ако беше наистина този за който се представяш нямаше да напишеш и един ред тук, защото нямаше да имаш нито времето нито желанието. Така че СПРИ да лъжеш и вместо да живееш я ерата на динозаврите ако можеш помагай със съвети, ако ли не СПРИ да пишеш тези безсмислени романи.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 4 часа
hash: 3e9af7cbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   "Но същото важи и за отровните мъже параноици, които постоянно искат да проверяват въздуха, който диша жената. "

Хей, 29, много ти знае устата. Разбира се, че мъжете ще проверяват въздуха който дишат жените и ще им разрешават дали да го дишат или не. Мъже са това, не са лукови глави каквито искат жените да са. Обърни внимание на положението на автора? Той дори не я е набил, а е трябвало да я бие постоянно, както всеки уважаващ себе си мъж, за да и дойде акъла, ако изобщо има такъв. Вярно е, че има гадни закони забраняващи мъж да бие нечестива жена, но има и вариант при който мъжът наказва жестоко жената и тя престава да бъде гадница, каквато я прави феминизма. На жените им трябва урок, за да си знаят мястото и да не се мислят за равни с мъжете. Авторе, не казваш тази жена дебела ли е или не е. Не стига че е гадна, ами и ако е дебела, един силен ритник отзад и край с нея. Това заслужават всички гадни жени, но докато има такива "мъже" като десантчика, вироглавите жени ще се блещят на мъжете и ще се мислят за недосегаеми!

 
  ...
преди: 25 дни, 22 часа
hash: c4991f52fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Номер 24, добър коментар.

 
  ...

...
преди: 25 дни, 19 часа
hash: cc18748a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Човек, тази жена не е в ред. Бягай с 300. Нормално е лека ревност, но нейното е параноя. Как изобщо си се съгласил да търпиш такова отношение? Намери си нормална приятелка която да не те прави на маймуна.

 
  ... горе^
преди: 25 дни, 9 часа
hash: 047517ffe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Това с парфюма е прекалено. И аз си слагам парфюм всеки път, като излизам, на работа също. Работя в женски колектив, само с други жени колежки и с деца. Обаче на мен самата ми харесва да мириша приятно, на парфюми, които на мен ми харесват. Как пък не, ще тръгна да се или не се парфюмирам заради някой друг.

Единственият изход е психолог или психотерапевт за нея. Иначе ще продължава все така, а ако не си ти с нея, с друг пак ще е същото.

 
  ...
преди: 22 дни, 18 часа
hash: 16ef5512f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Сигурно, като й кажеш че е луда се тръшка да реве и да те обвинява, че не я разбираш....
Да не си намерил лудата ми бивша 1:1 е беше.
Ако има татус под лявата гърда изкарай си ограничителна заповед без майтап!

 
  ...
преди: 21 дни, 21 часа
hash: 68cd24b175
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   40, все съм знаел, че в Сподели-то сте малко хора и се познавате един друг, ама чак пък такава голяма шуробаджанащина не съм и предполагал, че има тука ;)))

 
  ... горе^
преди: 16 дни, 9 часа
hash: 8ea3b73b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Човек, спи да я упрекваш и погледни малко по далече от носа си. Тотално грешка ще направиш, ако се разделите!
Това е жена, която много е лъгана и е страдала. Травмирана е от предишни изневери. Трябва да я успокоиш.
Искам да ти кажа, че аз бях една от най-разкрепостените жени на света, но след една брутална изневяра и аз станах много мнителна и не вярвам на никой. Абсолютно нормално е. И ако искаш да ти е съвсем ясно - преди имах гадже, което искаше да ме води на секс партита и бях склонна. Бях склонна да го гледам как прави секс с други пред мен и какво ли не. Така, че като казвам разкрепостена, въобще не се правя на интересна.
Обаче след него имах едно друго гадже, което се опита да ми съсипе целия живот. Не спря да ми надува главата, че иска бебе от мен, забремени ме, заряза ма и накрая разбрах, че паралелно е имал друга връзка и даже живеят заедно!!!! Представяш ли си къв болен мозък трябва да си, за да живееш с една жена, да правиш бебе на втора и да спиш с трета. Пълно е с такива хора, така че напълно разбирам гаджето ти. Никога няма гаранция дали някой не ти изневерява. Никога. Аз затова приех, че с който и да съм, ще ми изневерява след време, като му омръзна и ще почна и аз да му изневерявам, ако разбера, че не е верен.
Единственият начин е да й показваш сам, че няма поводи за притеснение. Вместо да се занимавате с тия тъпи чвидео чатове, отдели време, когато си с приятели да излезеш навън пред заведението, звънни й по собствена инициатива, говори и мило нежно. Вземи я с теб, когато сте с приятели. Ако всеки път излизаш само по мъжки, е нормално да се чувства гадно. Според мене ти просто не искаш сериозна връзка и те го е усетила това…..

 
  ...

...
преди: 16 дни, 2 часа
hash: 1ee19ebe3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   "Не спря да ми надува главата, че иска бебе от мен, забремени ме, заряза ма и накрая разбрах, че паралелно е имал друга връзка и даже живеят заедно!!!! "

42, разбира се че ще те зареже. Това е мъж, не е жена, има право да има и друга или други щом му харесва. А ти бъди благодарна, че е бил с теб и дори ти направил бебе. Вие жените така и не разбрахте, че не сте равни с мъжете и никога няма да бъдете. Авторе не му мисли много, бий и шуга на тази и си намери нещо по-младо, сега жени на път и под път. А, тя нека за се опита да контролира някой друг, ако може. На мъжете вече освен за секс за друго жени не им трябват.

 
  ...
преди: 13 дни, 6 часа
hash: e82ed4eb05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Идеята да се разделите е добра, обаче според мен причината е че ти слага рога! И ти прави сцени. защото щом тя може, така и ти може да можеш. Погледни от друга страна: тя какво прави и къде е. Няма да се изненадам ако ти прави сцени от чуждо легло!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker