Жена предприема ли действие след секс, ако мъжът не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена предприема ли действие след секс, ако мъжът не
преди: 27 дни, 7 часа, прочетена 1168 пъти
Здравейте,
Бях години в сексуални взаимоотношения с бившия си след като се разделихме. Не сме имали контакт от месец. В момента в който обърнах енергията към себе си се появи интересен за мен човек, потенциален за сериозни взаимоотношения (поне доста интересен да го опозная). Имахме се в социалните мрежи от няколко месеца и няколко пъти съм го игнорирала просто защото съм имала работа или нещо друго, но от седмица комуникацията ни тръгна добре. Макар и да го усещах, че като че ли е само за секса, бях заявила че не искам само това. При първото му желание да дойде да ме види му бях казала, че ако го прави само за секс няма смисъл, не ми е интересно така. Той заяви че иска деца и то от една майка ( което ме доведе до мисълта, че иска нещо сериозно) Все пак дойде за нощна разходка, разхождахме се и си говорихме в продължение на 4 часа и то в ръмящо време. Беше някак естесвено, нормално, имаше тръпка и химия. Беше много възпитан, не беше изобщо такъв сексуален както на чат. Изпрати ме и така, без целувка без нищо на първа среща. Аз си помислих, че не съм му допаднала. Обаче когато се прибра ми писа и продължихме чат още часове, в следващите дни ми пишеше всяка сутрин, беше загрижен, беше сексуален доста, беше директен че ме иска. Имаше го желанието и в двамата, поканих го една вечер в късните часове, беше ясно за какво го каня и така дори директно малко от вратата за краката, беше и малко неловко дори. Но поне според мен се получи доста добре секса, макар че от притеснение дори му падна на два пъти, накрая си имаше хепи енд, имаше комплименти към мен от него доста по време на секса, имаше две вмятания в началото и края на секса, които не гласяха, че няма да има продължение след тази вечер и че е само за тогава. След секса си говорихме известно време в леглото, предложих му да остане, но не пожела, на тръгване беше струден, две прегръдки може би и до там, спеше му се доста. Не ми писа, че се е прибрал, не ми писа и сутринта. Не ме оставя мисълта, че може би е това което беше и до там, има време още в което може да ми пише, но съм свикнала да има интерес веднага след това към мен и сега ме кара да си мисля какво ли не. Не ми е обидно от случилото се, но не искам и да приключваме така, просто с гоустване едва ли не. Навярно трябваше да съм вярна на принципите си и да не му се поддавам толкова бързо, но и двамата бяхме на мнение, че да се получи една връзка секса е много ключов. Та има ли нещо което мога да направя, трябва ли да го правя изобщо, нали той е мъжа и съм му и заявила, че искам той да е доминиращия в предишни разговори. Идва ми да му напиша след ден два ако не ме потърси "това ли беше" или нещо закачливо или още днес да му пиша, понеже знам че имаше нещо важно през деня, за което мога да се хвана. Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 27 дни, 5 часа
hash: 0794b824a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Завъртял ти е главата, искал е да те изч*Ка и до там, вече изхитряха мъжете -ама аз не съм за секса, искам деца, бля, бля от 1001 нощ и кой от къде е, явно си поредната в капана

 
  ...
преди: 27 дни, 4 часа
hash: 34562e0e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Нищо не пиши. Ще излезеш истерясалата лепка, която иска да го върже и си е въобразила, че имат нещо. Пък и сама си изявила инициатива за секса, което за такива несериозни играчи е добре дошло. Несериозен е и си е проличало бързо. Поне не си загубила месеци/години.
Сама си му се бутала. Пред себе си ще е чист-ти си искала, пуснал ти е и всичко е точно. Затова жена изобщо не трябва да поема инициатива ни за първият секс, ни втори или трети. Само след като разбереш, че има наченки за чувства и не излиза и с други.

 
  ...
преди: 27 дни, 3 часа
hash: 8ab965fb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нито е първият, нито последният с “големите приказки” докато се стигне до секса и край, после вече не му е интересно. Много ми прилича на един доктор от София на 27 години и той така сладки приказки колко сериозни неща иска ама само на думи. Обикновено тези, които много говорят колко “сериозни” отношения искат и търсят, са от най-несериозните мъже, моят опит поне това показва. Ако наистина искаш да разбереш какво се случва, можеш и да му пишеш ама вариантът да не отговори или вече да не е толкова заинтересован, е доста голям. Дано да греша. Не споменахте на каква възраст сте?

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 3 часа
hash: 2362ab4f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако нещо във взаимодействието ви не му е допаднало - вероятно само с това ще си останеш, и няма смисъл да го притискаш - това няма да промени нищо.
Но при подобно поведение и отношение от негова страна, едва ли има някаква надежда и перспектива.

Знам, че ти е криво, но по-добре се въздръж от взимодействие...
От една страна "Насила хубост не става! ", а от друга "Никой не бяга от хубавото! "... Нали се сещаш?

 
  ...
преди: 27 дни, 2 часа
hash: c54a3b5c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Как да го кажа, просто се наричаш бройка. Това е. Не очаквай повече от този човек.

 
  ...


...
преди: 27 дни, 1 час
hash: 9d0b01cafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хахахах, този ще се наиграе с теб. Ще тръгнете и ще има секс с бившия. 1000%

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 19 мин.
hash: 0e1799a351
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Нещо май и двамата се вживявате в някакви роли и позьорщина - накрая що така стана. Като натрупаш големи очаквания и изръсиш гръмки думи в чата, накрая така става.

 
  ...
преди: 26 дни, 22 часа
hash: 1c5425f077
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не му пиши в никакъв случай и не си търси поводи да го заговаряш. Ако има интерес сам ще те потърси, ако ти си измислиш причина да му пишеш, най-много да ти отговори нещо уклончиво и замазано, от което нито ще ти стане по-ясно, нито по-добре. Моето мнение е, че трябва да се пренастроиш за приключване на тези взаимоотношения, за да не те потърси не е толкова хлътнал. Изключвам вероятността да му се е случило нещо толкова фатално, че да няма пет минути да те чуе или пише. По-скоро му е било само за секса и ако се включи по някое време ще е като е пак на сухо, не си губи времето.

 
  ...
преди: 26 дни, 21 часа
hash: 539330c95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако още изпитваш чувства към бивши и още повече да спиш с тях след като връзката ви е гейм овер, то бързо отивай на консултация с психолог, ако е бил с над 10 години по-голям от теб значи че страдаш от sugar daddy issues, кой за бога се връща към бившия, тва е като да си преровиш боклука да видиш дали няма нещо, което още да ти е сантиментално и да го пазиш. :D

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 19 часа
hash: c79c987e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Нищо не му пиши.
Ако иска да се виждате, той ще те потърси. Сега анализира преживяното :)!

 
  ...

...
преди: 26 дни, 19 часа
hash: fae1629d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Извинявай, на колко години си? Мъжът е търсил само секс и го е получил. Точка. Интерес за нещо сериозно не очаквай. Ако реши, че иска да повтори, ще те потърси... По някое време

 
  ...
преди: 26 дни, 14 часа
hash: 89961f6219
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   ами - напиши му щом ти идва.
Какво ще загубиш?

Поне ще знаеш, че каквото е зависело от теб - си направила.

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 13 часа
hash: 79496368fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   "Навярно трябваше да съм вярна на принципите си и да не му се поддавам толкова бързо, но и двамата бяхме на мнение, че да се получи една връзка секса е много ключов. "

Хехех, какви принципи бе, моме? Съдейки по написаното от теб, и друг път се е случвал този сценарий - сама се издаваш между редовете. Лека жена си като повечето. Факт. Минал те е за спорта и бройката и е изгубил интерес и уважение - кое не е ясно?

А това благовидно оправдание "легнахме си, за да видим дали сме един за друг, щото сексът е ключов" го разправяй в детската градина. За да се получи, първо трябва да си пасвате като характери, а за да установите дали си пасвате, трябва да си дадете достатъчно време да се опознаете. След това идва сексуалната съвместимост. Плюс това секс между кажи-речи непознати не говори нищо освен за похот и кажи речи някаква страст. Какво проверявате, като се изчукате на втора среща, само вие си знаете. Въобще смешни оправдания за разпасани хора.

 
  ...
преди: 26 дни, 12 часа
hash: 625b8f1e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мисля, че си лесна. повърхностна, развратна и елементарна жена, нямаща чест и достойнство!

Така, че, в случая - каквото повикало - такова се обадило!

Ако искаш да си намериш сериозен човек за свой съпруг и да си създадеш семейство - трябва тотално да си измениш мисленето и поведението!

 
  ...
преди: 26 дни, 11 часа
hash: 39c6e915c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Притеснил се е, че му е паднал и го е срам
Смята, че се е изложил
Това е!

 
  ... горе^

...
преди: 26 дни, 11 часа
hash: 8fe91b100b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Мислим, че си поредната патка и че нямаш самочувствие, че си умираш за мъжко внимание и че звучиш отчаяна. Също, че си наивна и се поддаваш на мъжки манипулации и че не познаваш мъжката психика и че са ти слаби ангелите. Ти трябва да си манипулатора и да го въртиш на шиш, а не да му се връзваш на глупостите.

 
  ...
преди: 26 дни, 9 часа
hash: 17cb43bf2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Ако един мъж те харесва, то е невъзможно да сгрешиш. Каквото и да правиш. Секс, без секс, паднал, станал, пишеш му, не му пишеш, казала си едно, друго, трето - няма значение. Ако той реши, че те иска, ти си перфектна в неговите очи, каквото и да се случва. В същото време, ако те е нарочил за бройка, може да му се дърпаш колкото искаш, да му се правиш на интересна, да го зашеметяваш с визия, хумор, интелект и каквото още решиш и пак няма значение. Не те ли е избрал той, няма смисъл да се занимаваш. Ако искаш му пиши, за да разбереш по-скоро в коя графа си. Отново - ако той те иска, няма значение дали ще му пишеш или не и дори какво ще му пишеш, невъзможно е да сгрешиш. Ако те отреже, така или иначе е щял да го направи.

 
  ...
преди: 26 дни, 8 часа
hash: f203af9780
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Имала била принципи, ама се ебала с бившия години наред, пуснала на новия на втора среша, иначе била много заета и месеци го игнорирала. Много ясно, че след месеци игнор само ше те мине. Ти си се ебеш наляво надясно, а тий ще тв чака месецу да се наиграеш. Да не си много специална.
И после се чуду що така....

 
  ... горе^
преди: 26 дни, 8 часа
hash: 4482e0b884
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Благдаря на коментиралите, макар и някой да бяха леко по-груби, извлякох си уроци от случката.
Повечето коментари се препокриват с това което и аз мисля, че съм просто бройка и ще пише евентуално когато пак му се до. бе.

До 14ти- коментар, благодаря, но доста консервативно и на база един разказ не можеш да определиш човек колко е елементарен и повърхностен.

До 16ти-коментар. Благодаря. Макар и груб, донякъде прав и полезен. Мисля че някоя по-отракана мадама го е писала. Мъжко внимание имам, не умирам за него и режа доста, за да не заблуждавам. Искам го от конкретни мъже, които аз съм избрала. Отчаяна-да, защото виждам какви хора има или поне на какви булшити попадам. Слаби са ми ангелите и съм наивна да, защото съм с розовите очила за чисити и истински хора, но факт рядкост са. Относно мъжката психика съм научила доста, но имам още много да работя по въпроса и най-вече по последното ти изречение. Аз все съм разбиращата, добрата жена, но май трябва да се науча да играя играта по-друг начин, за да не съм наиграна аз накрая :D

 
  ...
преди: 26 дни, 7 часа
hash: 7e8fff2317
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Имаш предвид да му пишеш нещо "закачливо" или нещо "заядливо"?
Нищо не ти пречи да му пишеш веднъж. И после да си направиш изводите. Все пак ти искаш отговори. Ама си влязла в тоя филм с игрите и манипулациите до толкова че вече не знаеш как да общуваш нормално. Все трябва да си атгоре и последната дума да е в теб. И да си с една крачка с отмъщението преди него... Кофти...

 
  ...

...
преди: 26 дни, 5 часа
hash: a2d3024e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Леле, кви анализи, кво чудо. Пълнилили сте патка? Това се е случило, както в много от случаите. Останалите са женски вълнения, които не се базират на нищо реално. Нищо де, нали с все нещо трябва да си запълвате времето.

 
  ... горе^
преди: 25 дни, 22 часа
hash: 784efaa1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До авторката след коментара й - 20

от 14

Да, бях малко по-суров и краен, защото исках да те стресна и да ти покажа как изглежда постъпката ти отстрани.

Но коментарът ти - 20, ми допадна и виждам, че си се вслушала в коментарите и си самокритична, и приемаш градивна критика, което е хубаво! Харесвам хора, които осъзнават грешките си и се поучават от тях!

Затова ще ти напиша някои допълнителни съвети от своя богат житейски опит, с идеята да ти помогна да си намериш свестен човек за свой съпруг.

За да създаде човек добро и здраво семейство - трябва да се свърже и да го създаде с ПОДХОДЯЩИЯ човек!

А подходящ означава човек, с който имате първо духовна връзка и след това еднакви(или поне много сходни) възгледи, цели, приоритети и виждания по най-важните неща в живота!
И разбира се трябва и да си допаднете визуално, но това е второстепенното - достатъчно е да ти е приятно да сте заедно.
И накрая вече да се обикнете!

И ТОВА ТРЯБВА ДА ВАЖИ И ЗА ДВАМАТА ЧОВЕКА - И ОТ ДВЕТЕ ГЛЕДНИ ТОЧКИ!

Ако някога имаш дилеми и колебания за даден човек знай следното:
Когато човек срещне подходящата жена за своя съпруга(това го пиша от мъжка гледна точка, но е общовалидно) - той не се чуди дали да бъде с нея? А той иска да бъде с нея! И го прави. И не съжителстват заедно с години! А най-много до една година, сключват брак(и църковен също - за да има Божие благословение над семейството) и си създават семейство!

Още малко относно кой човек би бил подходящ за теб?

Трябва да се научиш да разпознаваш действително важните неща в човека и да държиш на тях!

За да ти помогна, ще ти изброя според мен, кои са най-важните качества в един мъж, за да бъде добре на жената да има такъв човек за свой съпруг:

1. Да е добър човек, добродушен, кротък, смирен, скромен
2. Да е благочестив
3. Да е жервоготовен
4. Да не е егоист и да обича да помага на хората
5. Да е вярващ в Бога и въцърковен човек, живеещ и практически според Божиите заповеди(разбира се и жената трябва да е такава)
6. Да те обича, цени и уважава
7. Да се стреми да надгражда и да се развива духовно и професионално

Изброил съм най-важните неща, има и още, но е добре човекът да отговаря на повечето от тези критерии!

Хайде със здраве и успех в търсенето!


п. с. този вторият, с когото си преспала една вечер - не го търси и не се занимавай с него, дори и той да те потърси!

 
  ...
преди: 25 дни, 9 часа
hash: d0c97e6a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   А ти каза ли му, че до скоро бившия те е чукал? Има една фейсбук група "Класическа българка" ти си за там направо. Имала принципи не знам си какво и бла бла... Още от първото ти изречение става ясно, че си лека и си от "бройките".

 
  ...
преди: 24 дни, 9 часа
hash: 90a9e5b7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не, не бих го потърсила. Не отстъпвам нито милиметър от женското в мен, не го преотстъпвам на мъже.
С мъже, които имат нужда от жени с мъжко поведение и енергия, няма какво да правим заедно, освен да си търсим мъже за всеки.
Харесвам се като жена, обичам се като жена, уважавам се като жена.
Ако той не изпитва подобно към себе си като мъж... Ще съм благодарна, че сам ме освобождава от себе си.
Но ако пък после се държи и като ощипана мома, че не съм го потърсил аз, мога да му предложа запознанства с хомосексуални познати, да не губи и той време в самозалъгване.

 
  ... горе^
преди: 24 дни, 6 часа
hash: 4331c824d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз не мога да разбера толкова ли е страшно и трудно да му пишеш че трябва да пускаш тази тема тук и да питаш непознати какво да правиш. Просто е абсурдно това. Значи да спиш с почти непознат мъж не те е страх въпреки че това крие повече рискове особено ако е такъв какъвто го изкараха в коментарите тук(все пак може и по проститутки да е ходил), ама да зададеш няколко въпроса и да си изясните нещата е голям проблем. Другото което ми прави впечатление е че казваш че не е заради секса и не ти е интересно така, ама то се вижда че точно затова го правиш. Затова съм напълно съгласен с това което е написал номер 13. Даже много добре е коментирал темата.
Това което е написал номер 23 също е абсурдно понеже повечето жени си избират мъж основно по два критерия - външен вид и пари, останалите критерии са по-маловажни и второстепенни. Едва ли
някоя ще тръгне да си избира мъжа по тези критерии които ти си написал, още повече като знак какви са част от жените тук. Не малка част от жените тук имат кой знае колко бройки ама иначе изискват мъжа да не такъв което е поредния абсурд понеже да изискваш нещо от другите след като ти не отговаряш на него е най-малкото наглост. Да не говорим че коментиращите тук жени са изкарвали нормалните мъже психопати и какви ли не още, а престъпниците и мутрите свестни хора(може да се види в една тема по назад вече не си спомням как се казваше). Иначе се правят на много морални и свестни. Така че не знам защо изобщо си правиш труда да ги пишеш тези неща и да даваш непоискани съвети след като нивото на не малка част от коментиращите хората тук е такова. Затова и този сайт ми стана толкова противен а преди имах съвсем друго мнение за него.

 
  ...

...
преди: 23 дни, 23 часа
hash: 713e10f9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Браво на класика. Евтино е минал. без цветя, без вечери, само лъжи. Тряа вкараш коренспендецията ви в учебнижите по сваляне на класички. Че и на чужд терен. Браво. Браво. Браво!!!
Добре те спряг за героиня на гореспомената група, ама там поне Класичките извличат вторични ползи, па на тебе само проблемите са ти слушали 2 часа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker