Трябва ли да се боря за него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да се боря за него?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2757 пъти
Здравейте, на 23 год. съм и имах 4 месечна връзка с момче на същите години. В началото всичко беше хубаво, говореше ми колко много е влюбен и колко държи на мен, но в последния един месец той започна да се държи странно и да не ме търси, не ми казваше какво се случва... и така до преди 10 дена, когато ми каза, че има нова приятелка.

Обясни ми, че не знаел какво ще стане с нея, но иска да провери, а към мен чувствата му са объркани. Реших да го оставя и сега се чувствам ужасно...
Нима всичките онези обяснения в любов са били лъжа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: db36ed3fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам ужасно е.. и болезнено че в един момент нещата са прекрасни а пък в следващия сякаш всичко е било само сън.. иска ми се да ти отговоря защо хората постъпват така.. може би дори и те не могат да си го обяснят.. казват ти че много държат на теб че те обичат а в следващия момент са си намерили друга.. случвало ми се е безкрайно много пъти.. вече не мога да вярвам на красиви думи.. дори и на действия.. незнам как се печели доверие.. незнам кога думите стават истина просто пази сърцето си.. и не позволявай да те разиграват.. щом този човек те е заменил с друга няма място в живота ти... който обича истински няма да се подаде на изкушението.. той ще изтърпи всичко но ще бъде с теб.. не съжалявай..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8cc88e012c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не са били лъжа за това си точно време, но човекът е скъсал с теб + си е намерил друга приятелка. Въпросът е приключил за него. Гледай си живота и продължавай напред. Просто не е искал директно да ти каже - не те обича вече и не иска да бъде с теб. То е очевадно обаче. Все пак, мръсникът, си е оставил вратичка - може и да те потърси после за секс и, ако не се получи пак да си те използва... до следващата му приятелка.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 24bb53cefa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Може и да не са лъжа, що трябва да са лъжа? Четири месеца е нормално време за една връзка. Връзките така започват - не се знае как и кога ще приключат, иначе никой нямаше да смее да ги започва, всеки щеше да търси вечната и единствена любов и все да се съмнява в нея... :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5014f06a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е бил с теб, защото е нямал с кого другиго да е. Никога не те е обичал. Който обича, той ще държи на любимата си. Избягвай да го срещаш за известно време и продължавай да търсиш истинската любов.
~~~Приказната кралица~~~

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bc7b04d5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Почти като моята история е! самоче аз съм момиче на 14 момчето на 17 и така 4 месеца държим връска от начало беше супер абе както казваш ти и последния 1 месец.. вече не ми звани както преди не ми казва даже че ме обича а си признава че не ме обича и съм безразлична.. няколко пътя сме късали но не можех да се здържа и се расплаквах.. и той заради тва е с мен.. на моменти се държи много добре кара ме да се чуствам специялна и ме глези а на моменти даже не ми се говори! и уш другия месец слет декенври ще скъсаме сериозно, но пак не знам.. но този път няма да позволя да се расплача за един идиот който не заслужава обичта ми! такаче остави го не се занимавай не ти трябва да ходиш подир него като леко момиче както мен! и го правех само от обич молех му се плачех.. пфф.. всички са еднакви!!! намери си друк и този боклук го забрави щом прави това значи не е човека за теб и трябва да потърсиш друк.. тва е сеино да си купуваш дрехи.. "отиваш в магазина вземаш няколко парцалки.. пробваш всеки и коит не ти става или седи добре го заменяш с друк докато не оцелиш подходящия ;дд"

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 520ff2d511
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарежи го според мен ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1bb251878c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абе любов, дрънки...
Не всички взаимоотношения за месец, два или пет са били с любов. Това, че си бил с някого пет месеца изобщо не означава, че те е обичал.
То май тази дума се използва под път и над път, ей така - да си говорим за любов.


Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a4b8b43ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Кофти е защото ти явно дъжриш на него, а на мен ми става мъчно от такива истории...
Явно още не е достатъчно дорасъл, за да знае какво(и коя) точно иска. Остави го... ще си намериш друг-поне ще си заслужава, защото тоя очевидно не е от тея, за които си струва човек да се бори:)
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: abeb4c6970
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма смисъл да се натискаш там, където не си желана. Всеки има право на избор - той е направил своя. А колкото до това, дали е лъгал, когато е говорил онези красиви думи, мисля че не е. Когато човек е влюбен наистина чувства нещата, които казва, но с времето идва неизбежното опознаване, което може да доведе до разочарование. Тогава чувствата изстиват и тези думи вече не са актуални.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker