Просто не разбирам мъжете... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124189)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14661)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19284)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто не разбирам мъжете...
преди: 13 дни, 1 час, прочетена 1250 пъти
Понеже прочетох онази история за пошлите жени, които са харесвани от мъжете и за добрите момичета, които си остават сами имам подобна история.

Наскоро се запознах с едно момче 5 години по-голямо от мен. Излязохме на 2 срещи, като привидно всичко вървеше ок. Имахме сходни интереси, сходно чувство за хумор и много общи теми, можехме да си говорим за всичко. Той беше изключително мил, помагаше на хората и притежаваше всичко хубаво в един мъж, което търсех - търсеше ме всеки ден, беше джентълмен, добър, внимателен и т. н. Казваше ми, че съм различна от другите, защото не съм споменавала за сексуални теми докато се опознавахме и не го изполвах за пари/ вечери/ почерпки, давах му свобода, можехме да си говорим на всякакви теми, но и го търсех често, за да знае, че имам интерес към него, също комуникирах открито с него. След време той започна да играе игри с мен, започна да не ми пише с дни, не ме канеше на срещи, но пак ме търсеше. Един път отмени нашата среща, защото баба му имала нужда от помощ на село и каза "Нека да го оставим за друг път". В същия ден видях сторито му, на което беше на купон с момичета и голяма компания.
След което ме беше гоустнал за около седмица. Аз реших да го питам като зрял човек дали това е краят на отношенията ни, на което той отговори, че не е и ми се извинява. Искал да ми пише пръв да ми се извини, но се бил обвинявал страшно много и се бил разкайвал и се обвинявал много и ме покани да се видим. Както и да е възстановихме си отношенията... дадох му шанс. Казах му, че бих се радвала да е по-деен в инициирането на срещи, да е по-мил - да ми подари цветя например. Той ми каза, че не подарява цветя, защото жените само ги захвърляли като увехнат. Разказа ми, че въпреки това се радва, че ми пука за него, защото на никой друг не му пукало толкова и не бил свикнал хората да ги е грижа за него и да си казват нещата директно както са.
На последната ни среща ме попита много сериозни въпроси - как е приключила последната ми връзка, какво търся в един партньор, т. н Разказа ми, че бившата му била адски токсична и скъсала с него, защото той отделял много време да излиза с приятелите си и не прекарвал често време с нея, колкото му се искало, зощото е зает и с работа. Той каза, че за него е важно как бъдещото му гадже ще се напасне с приятелите му и в средата му, аз му казах, че го разбирам и няма да го задушавам, но за мен е важно да прекарваме време заедно. На същата среща той без да ми каже ме заведе на рожден ден на приятелка от неговата компания, като ме постави пред свършен факт. Аз много се притеснявах, но въпреки всичко интеракцията ни мина добре и се харесахме.
Това трябваше да го приема като червен флаг, но не аз бях заслепена от манипулациите му....
Една събота ми прати снимка от фитнеса и беше написал "Търся си партньорка за фитнеса". (най-отзад в снимката от фитнеса се забелязваше русо момиче)Аз реших да се пошегувам, понеже ме дразнеше това, че не ме канеше на срещи, а вместо това правеше всичко друго, и му написах "Попитай момичето зад себе си" като очевидно се шегувах. Той написа "Добре, отивам" и две минути по-късно ми прати селфи със същото момиче. - оказа се че същата му е приятелка.
Аз много се ядосах, защото не го очаквах и му казах, че не ми е приятно това и го попитах какво той би направил на мое място. Той отговори, че не би му пукало ако му пратя снимка с момче. Аз му обясних, че нямам приятели момчета и не бих го направила защото не twotime-вам и не искам да го подвеждам, ако сме с презумцията, че ще се съберем. Той ми отговори, че твърде много бързам и не сме заедно.
За мен това нямаше значение, защото е подло да му се подигравам по този начин в лицето, пращайки му снимка с някой друг, дори да сме във фаза на опознаване.
Малко след това той каза че иска да помисли над всичко, защото съм била преувеличила и съм прекалила с реакцията ми. Дадох му време, и след около 3 дена го попитах за отговор. Той каза, че няма да се получи между нас и да си намеря добро момче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 дни, 14 часа
hash: 0c91942287
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Класическата история: играчът, който се прави на доброто момче, но губи търпение и се хваща с лесната. Не се отчайвай, ще си намериш добро момче.

Аз пък бях в подобна ситуация, но от страната на мъжа: виждахме се, допадахме си, всичко вървеше нормално в процеса на опознаване и в един момент ме игнорира и се хвана с някакъв абсолютен льохман. Направо ми смаза се самочувствието, ама какво да се прави - животът продължава.

 
  ...
преди: 12 дни, 14 часа
hash: a0b0e5ba93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Няма какво толкова за разбиране, не е висша математика. Много просто- не вярваш на всичко, което ти се говори, щом действията показват точно обратното. Не се навираш да го търсиш, ако той се губи с дни и седмици. Вместо да даваш втори, трети, пети шанс, се ориентираш към някой друг. Това, че някой си лафи с теб колкото да мине времето, не значи, че те иска завинаги. И си много жалка ако сама си просиш цветя.

 
  ...
преди: 12 дни, 14 часа
hash: 8111629d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Явно се е върнал при бившата или изобщо не са скъсали. Защо те подвежда е друг въпрос. Масово мъжете не са наясно със себе си и не знаят какво искат. Или просто тя може да му предложи повече.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 13 часа
hash: 3c8ed5b070
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Задушила си го. По-отговорно следващия път.

 
  ...
преди: 12 дни, 13 часа
hash: cc63e36408
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Горе главата, ще се появи и твоя човек. Като чета виждам, че сърцето ти е отворено и си готова да споделиш прекрасни емоции с някой мъж. Проблема тук е, че този не е готов за връзка. Имате разминаване. Няма кой знае какво за разбиране. Ти забелязваш някой, който ти харесва, той забелязва теб и ако сте на една честота - бам!
Аз като по-млад бях в подобна на неговата ситуация. Забеляза ме едно момиче, започнахме да си пишем, да излизаме, да прекарваме време заедно. В нейните очи аз бях сериозен самостоятелен човек, който се държи добре с нея. Но аз не я усещах и не успях да се пречупя, въпреки че и тя беше много добро момиче също като теб. И аз по подобен груб начин започнах да и пиша рядко, да не и вдигам телефона, да не и звъня, да съм все зает. Ако бях с този си акъл щях да и обясня как стоят нещата, но уви.
Няколко месеца по-късно срещнах едно момиче. Все едно бяхме родени да сме един за друг. И така седем години. Е, оказа се, че не сме родени един за друг. Ако бях с този си акъл щях да се старая повече, но уви…

 
  ...


...
преди: 12 дни, 13 часа
hash: 310c3e9225
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   От човек на близо 60 години - щастливо женен.

Авторке, аз също писах в онази история, но явно не си обърнала внимание на коментара ми - написаното там не е вярно!
Просто има хора и хора. Има и много мъже, които харесват добри, скромни и смирени жени!
Затова ти трябва да търсиш човека, който е подходящ за теб - за твой съпруг и създаване на семейство!

Значи аз за връзки няма да говоря, защото това е временно положение, което трябва в разумен срок да премине в семейство или да се разпадне. Ще говоря за семейството - защото това е едно от най-важните неща в земния живот на човека.

Но семейство трябва да се създаде само с подходящия за теб човек. А кой човек е подходящ?

Ето най-важните условия, за да се създаде едно добро семейство:
1. Да имате и духовна връзка.
2. Да имате еднакви(или много сходни) цели, възгледи, приоритети и виждания по най-важните неща в живота.
3. Да се обичате и уважавате, да се жертвате един за друг - това е същността на любовта, да няма егоизъм.
4. Да положите семейството си на здрава духовна основа, която е Христос! Тоест да сключите и църковен брак, за да има Божие благословение над семейството ви и да живеете Богоугодно.


Сега за този човек, който описваш в темата ти, отстрани е видно, че този човек не те обича! Харесва те, но до там!
И независимо от това, че първоначално ти се е строил подходящ - НЕ Е ТАКЪВ!

Човек трябва да се изпита в реални трудни обстоятелства! Тогава се вижда кой какъв е?

Затова продължавай напред.
И имай търпение! (Аз повече от 10 години съм търсил подходящата жена за своя съпруга... )
В свое време ще срещнеш наистина подходящия човек за теб! Но внимавай - да не го отблъснеш!

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 13 часа
hash: fd49eee4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Този не иска връзка, или поне не с една жена.
Може би мъжете са такива. Моят мъж на няколко пъти излиза с бившата на кафе. А аз отказвам на мъже, които ме канят, защото държа на човека до мен. Мъжете са друг вид

 
  ...
преди: 12 дни, 13 часа
hash: 5abeb61f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   По-правилно темата да бъде - "Не разбирам този мъж", а не "мъжете". Ей тъй тръгват разни предразсъдъци. Накрая заради един-двама, всички ще са в общия куп.
Решението е просто - научи се да ги разбираш и подбираш и искай съвети от познати мъже.

 
  ...
преди: 12 дни, 12 часа
hash: 604e3dcf2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Че той не е съвсем в ред е ясно. Обаче ти си царица на драмата. Само отчаян мъж ще те търпи такава нервозно-истерична.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 12 часа
hash: e1ef2b5508
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Лесно те е разкарал. Но въпреки това, той я има тая приятелка от преди теб да те знае. Това, че тренират заедно не означава нищо, а ти си несигурна. В днешно време не можеш да имаш само приятел от другия пол, защото те мислят, че спиш с него/нея. Но като цяло поне не те е мотал много, което е ок.

 
  ...

...
преди: 12 дни, 12 часа
hash: 33c1b7cde6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Човекът обича свободата си. Готов е да ти даде свобода и на теб. Кое не разбираш?
Важно е да уточниш на какви години сте.

 
  ...
преди: 12 дни, 11 часа
hash: 6d4ba1065a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Ми правилно ти е казал, не се занимавай с този човек. Очевидно не е сериозен, отговорен и достоен. Мъж като ти каже да търсиш по-добър, не е, защото нещо се шегува. А е защото знае той самият какъв е и си казва истината. Бягай с 300. И разбери, че да се изравниш със земята и да не искаш нищо от мъжете, не те прави по-достойна и свястна в очите им. Очаквай си и вечерите, и почерпките, и всичко. И при най-малкия провал в морала, бягай. Не давай секс, изпитвай го и при лъжа, развратност или безотговорно поведение бягай.
Поработи над самочувствието си. Този те е направил на луда. Лъже те, излиза по купони, докато те гоуства, ти продължаваш да го търсиш. Сигурно си доста млада и докато се осъзнаеш, ще трябва да се напатиш. В конкретния случай, обаче - б я г а й.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 11 часа
hash: 99c14cdd9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Те самите не се разбират, пък какво остава за други.
Прекалено добричка си, разбирай скучна. Поне според изкривените представи за връзка тук. Ганьо иска да ревнува жената, да му изневерява, да го използва за пари, да си дрънкат мръсотии 24/7, да е мръсница в леглото и извън него, да знае, че излиза и с други мъже. Така ти се покачва стойността според него. Иначе си сива мишка.
Няма да намериш почва в тая страна. Този се е бъзикал с теб от скука или просто е зъл.
Парадоксалното е, че като станат вече на 40-50-60 тогава търсят скромни, мили жени. Дотогава са се гаврили с тях, пък чак като се обади простатата се сещат, че им трябва Добра жена.

 
  ...
преди: 12 дни, 11 часа
hash: e5d470e551
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Излизаш с боклук и питаш не разбирам мъжете, ем кво да ти отговоря? Намери някой читав и сериозен.

 
  ...
преди: 12 дни, 10 часа
hash: 2afa837fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Още при първия случай на неуважение му заявяваш, че няма да търпиш такова отношение и спираш да му говориш. Ако започне да ти се извинява и положи достатъчно усилия, така че да видиш, че наистина съжалява, може да си оправите отношенията. Но ако след това продължи с изцепките, приключваш с него.
Имам една приятелка, която периодично разбирам, че се е хванала с някакъв и той ѝ е изневерил. Отново, и отново, и отново една и съща история. Гадно ми е за нея, обаче не мога да разбера как винаги си ги намира такива. На мен пък никога не ми се е случвало, за щастие. Имала съм дългосрочни връзки, които са приключвали, защото са ни се разминавали житейските планове, без драми, изневери, лъжи и прочие. Но аз винаги съм гравитирала към скромни мъже, които са полагали усилия да са с мен. Ще търча по задника на някакъв, докато той ходи да си купонясва и се снима с някакви случайни жени, как ли пък не.

 
  ... горе^

...
преди: 12 дни, 8 часа
hash: aa58118c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Този плосък чехъл какво има да не му разбираш. Това което ти е казал, че не е свикнал на някой да му пука за него всъщност е говорил за себе си. Искал е да каже "на мен не ми пука за никой и се учудвам ако на някой му пука за мен".
Факт, че те е разигравал, бе си се усетила и си се опарила.
Съветвам те да започнеш да анализираш повече хората, особено мъжете, да се научиш да ги познаваш, защото те са толкова плоски и са като отворени книги, но жените си изграждат образи за тях и ги виждат в светлина, която сами са им създали, а после чуваме "какво му става, защо постъпва така".
На такива им викат играчи. Играят си с глупавите жени и ги разиграват.

 
  ...
преди: 12 дни, 6 часа
hash: 9756d85bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ето с такива дебили се влачите, после хленчите къде са добрите мъже.

 
  ...
преди: 12 дни, 5 часа
hash: 6d47fd9123
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Търси качествени хора за отношения, има такива, това е решението, ще се разберете от раз.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 4 часа
hash: 4af8565241
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Странна работа момче да се оплаква, че момичетата го дразнят със "сексуални теми".

 
  ...
преди: 12 дни, 3 часа
hash: bc9a21ece3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Напълно подкрепям номер 12. Следващият път не бъди толкова добра и точна. И изисквай!

 
  ...

...
преди: 12 дни, 18 мин.
hash: 2004cc81b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Явно нищичко не разбираш от мъже след като не ги различаваш от момчета. Какво точно не схвана? Не те ще. И аз не схващам защо ревете за "свестни" мухльовци, а точите лиги по такива като бившото ти гадже, ама явно така си е устроен светът.

Нека ти подскажа: мъжете са почти 4 милиарда. Трудно ще е да ги разбереш всичките. Разбери какво искаш от партньора и търси това у хората, а не наопаки.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 15 часа
hash: 27ea35b50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Мъжете са умни и сили, но не са сложни в емоционален еспект. Като правило жените лесно ги манипулират, а ако е е умна, образована мъжете не са никакво препятствие за тях. Някои мъже са и сантиментални, като правило мъжете подсъзнателно усещат тази своя слабост и затова понякога се държат преднамерено грубо. Говоря за мъжете, а не са отрепките. Вчера със съпругат си, хапнахме в едно заведение "Талпата", а срещу него запостяло и потънало в прахуляк някога популярното заведение "Капри". Та то отвори стори спомени. Така се завъртяха спомените и се сетих за една случка с две руски момичета. Някога, лятно време хотел "Плиска" беше едно от местата на престой на групи от бившият Съветски съюз Е, хотел "Москва"и онзи в Горна Баня също, /той преди десетина години тънеше в забрава и разруха/. Това бяха основните места където през лятото отсядаха съветските туристически групи. Та свършвам тренировката в старата зала "Академик", до старите студентски общежития, бях с едно момиче-колежка от ВМЕИ-то, с която бяхме отишли заедно, тя от скука, а аз на тренировка. Изпратих я до тях, живее в блок на една от преките на бившата "Коларовска". На връщане се отбих в една книжарница до кино "Изток" и две руски момичета търсеха щанд за руска литература. Тогава ми правеше впечатление, , че в България, руските туристи намираха руски книги, до които в Съюза не можеше да се добереш. Обясних им, че такава книжарница има от другата страна на булеварда, зад "Плиска" и им предложих да ги заведа. Заприказвахме се и ги заведох до другата книжарница. През цялото време си говорихме откъде са, харесва ли им в България, били се връщали от морето, всичко било прекрасно. Казах им, че съм студент втори за трети курс, те бяха, ако не греша, 1-2 години по-големи от мен. Харесаха си някакви книги и им предложих, ако имат време, да се отбием в едно бистро "Капри", което е на 30-40 метра от нас. Там, на кафе, торта и истински сладолед (а не някаква демократична изгъзица), продължихме разговора, беше приятно, някак забавно. Предложих, ако имат желание утре можем да отидем до една младежка сладкарница, която е на две тролейбусни спирки. Всъщност визирах "Фея"-та. Апартаментът на родителите ми е на около 200-300 метра, но за съжаление, те си бяха тук. Изпратих момичетата до хотела, взех си тролея и на другият ден, така и направихме, с тази разлика, че отидохме пеша. Булевардът не беше така натоварен и беше значително по-тихо. Успяхме да намерим маса на третата тераса, може би защото келнерката ми беше позната. На другия ден момичетата си тръгваха, но бяха очаровани от София и тогавашната чистота. Бяха мили момичета, някак се чувствах уютно в тяхна присъствие. Ако бях пречупил гордостта си и бях изкрънкал малко пари от бащата, щях да ги заведа. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 дни, 10 часа
hash: 0fcef0d59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Както ти писаха по-горе, като ти е казал да си търсиш добро момче го слушай. Той си знае какъв боклук е и че не те заслужава. На мен ми се случи подобна история - умен, образован, забавен, приказки отначало, абе с всичко ти показва, че иска да е с теб. После започна да изчезва лека полека и пак да се появява. Аз си мисля, ами да може да е зает дрън дрън. И докато говорехме на няколко пъти уж на шега споменаваше какъв боклук е. Аз малко се усъмних, но мислех че се шегува. Е накрая излезе МЕГА боклук. Оказа се че през цялото време си е имал приятелка, а с мен сигурно се е разнообразявал или си е надувал егото, че и други жени върти. После аз отвсякъде го разкарах и имаше наглостта да ме тормози по телефона. Така че бягай от тоя мухльо, сигурно и той върти няколко дава им надежди и после изчезва. В моя случай тоя беше не особено хубав и оттам комплексиран и затова сигурно е решил да си чеше жалкото комплексарско его. Та и тоя при теб същатата история, решил че вече те е зарибил, получил си дозата адреналин от повдигнатото его и си е бил камшика. Внимавай занапред с такива и недей да им ходиш на пръсти и да се стараеш за тия мишкари. Защото ми се струва, че си прекалено внимателна и изрядна, а такива точно търсят свестни момичета да ги зарибят и после лижат подметките на кварталната курва, защото тя им носи тръпка.

 
  ...
преди: 10 дни, 14 часа
hash: 6863c03ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   И кога правихте секс? И свестния и несвестния иска секс, ако си се дърпала много ясно, че ще са насочи към друга, в днешния свят така стоят нещата, живота е забързан и тези които искат да имат успехи се съобразяват с това.

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 9 часа
hash: 0ed4ede581
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Класическа грешка. Той се отръпва - ти го търсиш със “сериозни” въпроси.
Той се закача, ти се цупиш.
Той проявява инициатива - ти искаш друга инициатива.

Прав е. Не сте си никакви още, а се държиш като негово дългогодишно гадже.
Забравила си да се забавляваш, твърде серозно, твърде много анализи, твърде много драма

 
  ...

...
преди: 9 дни, 3 часа
hash: 1bf7fd28af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Twotime-вам
Гоустнал
Интеракцията

Хора научете се да говорите български, моля. Това някакво момиче от Алфа поколението ли е?

 
  ...
преди: 8 дни, 20 часа
hash: 8aa019db38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Еми от 2 срещи толкоз. Радвай се. Ако бяха 20 и със секс, щеше да си прекарана. Даже е сложил край сравнително коректно.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 15 часа
hash: ad32ab40ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До 26 - Познавам и 45 годишни, дето говорят така, за съжаление ...

 
  ...
преди: 8 дни, 14 часа
hash: a0b0e5ba93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   26 - Скоро ще започнат да казват слийпвам, уоквам, ийтвам, спийквам.

 
  ...
преди: 8 дни, 8 часа
hash: dfc95ad854
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   29, ама те и сега го правят, някои.
Една трета от населението са неграмотни и някои от тази една трета работят като даскали...

До авторката

Вземете я ползвайте, малко, тази прословута женска интуиция.
Момчето ти е казало, че си различна, защото не го търсиш за сексуални теми, които същевременно развива с други жени.
От това трябваше да ти стане ясно, че не те вижда интимно, а като приятел/познат.
Почти съм сигурен, че си си внушила много от "качествата" му, просто защото не ти е отделял много внимание и тази негова недостъпност го кара да изглежда по-ценен отколкото всъщност е.

Той прави това, което по принцип правят жените, а то е да си заделят един мъж, който винаги да е на разположение, на който постоянно се оплакват и със който си говорят за разни работи, за които не си говорят с "главния", само че в случая го прави мъж към жена.

Послушай какво ти е казал накрая и наистина си намери добро момче, което ще откликне на твоите усилия, не просто реципрочно, ами многократно повече - тип, дай му сантиметър, ще ти даде километър. Има ги и не е трудно да се намерят, просто правите обратното на това което сте правили, за да попаднете на кофти мъже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker