Има приятели момичета, не му вярвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124192)
 Любов и изневяра (30576)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3347)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19285)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има приятели момичета, не му вярвам
преди: 12 дни, 16 часа, прочетена 656 пъти
Здравейте, моята история е дълга и моля за съвет… С приятеля ми сме заедно 3г и половина и той все още предпочита приятелите си пред мен.. По-лошото е, че си има/имаше момичета приятелки в компанията. Когато тръгна да се сърдя винаги ми казва, че преувеличавам, че са само приятели, че той не излиза с тях ами те сами идвали. Още от самото начало на нашата връзка имахме проблеми ( бяхме скарани за 2 седмици), тогава те започнаха да ме обиждат, направиха общ чат за да ме забрави. После се оправихме, но неговите приятели непрекъснато му влияят. Всички му казвали че не съм за него, че не ме харесвали, ами тогава какво прави той с мене. Няма собствено мнение за човека до себе си. Само да отбележа че е нямало изневери поне от моя страна, нито съм допускала момчета. За него не знам. Даже разбрах, че излизал по желание на приятеля му с момичета, просто да се запознаят. :/Вече му нямам доверие за нищо. Един ден много ме иска, на другия губи интерес. Аз се опитвам по всякакъв начин да го предразположа, но той няма промяна. Промяната трае точно 2-3 дни. Миналата седмица един негов приятел го накарал да си направи снапчат и добавил и тези двете. Когато разбрах не се изненадах, но според вас нормално ли е да е с хора, които са били против човека до него. Утре ако се скараме пак ще е така. Повлиява се от мнението на родителите си. Ако те няма да ме искат следователно и той. Гледам вече да не обръщам внимание. Трудно ми е да го оставя, защото все пак ходим три години. Но не е нормално да се чувствам като натрапник. Ние за толкова време не сме отишли на една вечеря или някъде да се веселим. Винаги сме се съобразявали с неговите приятели. Може проблема да е в мен, тъй като аз гледам да не го насилвам. Но се чувствам нежелана и необичана. Питала съм го дали аз правя нещо грешно, но той ми казва че няма нищо, че нямал да намери такава като мен и т. н :( Моля не ме съдете, просто когато споделя на някой ми казва да го оставя… какво да правя :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 дни, 13 часа
hash: 3a3d147037
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ами нищо, продължавай да си изтривалка, какво да ти кажем? !
Ти знаеш какво трябва да направиш, но не искаш.

 
  ...
преди: 12 дни, 13 часа
hash: 725f5f3324
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Няма как да го накарат насила да излиза с други. Това с приятелите му е оправдание. Удобна си му просто, докато си намери друга.

Не се унижавай така и не си губи повече времето. Сама казваш - минали са 3 години. Още толкова ли искаш да загубиш? На този етап би трябвало вече да мислите за сватба, а не дали приятелите и семейството му те харесват. Явно просто не е този човекът.

 
  ...
преди: 12 дни, 12 часа
hash: 5abf653bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бягай

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 11 часа
hash: 11dcaeb747
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Бях години наред във връзка, в която повечето приятели семейството на половинката ми, не ме харесваха. Една от причините беше, че не одобрявах начина им на живот - компанията беше от деца на богати родители, които имаха всичко на готово, друсаха, спяха с кого ли не, изневеряваха си, всички си бяха баджанаци, но с претенции, че са нещо изключително. Относно семейството - защото нямах амбиции, бъдещето ми не изглеждаше перспективно и т. н., което беше вярно. Имахме известни проблеми с приятеля ми по тези въпроси, но никога не се е влияел особено. След време разбра, че съм била права, когато започна да им сърба попарата, но късно...
В твоя случай тия хора нямат никакво значение, единственият виновник за ситуацията е гаджето ти. Слушайки ги, той подстрекава поведението им, а хората много да си намират жертви, които да тормозят, особено на вашата възраст (подозирам, че сте пубери).
Ако толкова много те ценеше, щеше да попари всякакви коментарчета, чатчета, тъпотии, да се запознавал с други момичета (? !? ! ) и подобни. Пичът се забавлява на твой гръб, удобна си му по някаква причина и не си те слага на сърце изобщо. Може и да го кефи цялата ситуация, вниманието и "драмата". Вие, ако не можете да излезете без разправии, какво очакваш от тази връзка? Няма нужда да повтаряш една и съща грешка, защото, видиш ли, вече го правиш 3 години. Колкото по-бързо му биеш шута, толкова по-добре. Не си някаква отчаяна тетка, която да трябва да се примирява с подобно унизително отношение. Тепърва ще срещаш и по-големи идиоти от тоя, спокойно.

 
  ...
преди: 12 дни, 10 часа
hash: 39b610ce0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Приятелство между мъж и жена НЕ може да има!

Гаро

 
  ...


...
преди: 12 дни, 9 часа
hash: b4f12d4a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Оставяш го и това е. Не става. Ще си намериш свястно момче.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 3 часа
hash: e2992682b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   "нямал да намери такава като мен" е тук е много прав. Трудно ще намери друга да търпи такова унижение 3 години. Първо, ако приятелите му не те харесват до степен да правят общи групи срещу теб има няколко варианта за това - или ти си направила много, ама много лошо впечатление, или твоичкия те "благославя" често пред тях и те са си изградили лошо мнение. Писала си и преди, явно няма промяна от предната тема. Снапчат от хора над 12 нали се сещаш за какво се ползва? Този не те уважава, камо ли нещо повече. Твоите приятели къде са? Събираш бързо един стабилен support group - майка ти, най-добрата приятелка, психолог, целия арсенал от хора, които да ти окажат подкрепа и без да му се обясняваш много му теглиш една майна и го разкарваш. Ревеш каквото ревеш и си набиваш в главата, че нищо не губиш, а напротив и си си напълно самодостатъчна, защото явно не можеш да си сама. Започваш хоби, разсейваш се с нещо продуктивно и малко по малко забравяш за него.

 
  ...
преди: 11 дни, 17 часа
hash: 34c73bc491
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Има ли приятели момчета, не ѝ вярвам.

 
  ...
преди: 11 дни, 15 часа
hash: bfa7d4031d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Не си ценена, а си приета за даденост.

Но искам да попитам, мислила ли си, че това е причината да си останеш с него? Че това те привлича в него, това че не ти обръща внимание и го приемаш като предизвикателство да го накараш да те обикне?
Така го обясняваш "Аз се опитвам по всякакъв начин да го предразположа, но той няма промяна. ". Много се вписваш в клишето "аз мога да го променя" и той явно се възползва от това, като ти подхвърля сладкодумни трохи, да не се откажеш.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 14 часа
hash: a2f6b6864f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката Никога не съм имала конфликт с тези хора, нито да ги обиждам. Просто му казвам, че те няма да му дадат добър съвет. Той ми казва, че те са такива хора, които винаги се забъркват с драми и нашето не е нищо. Даже не съм се опитвала да го отделя от тях, а да приема. Но просто едно и също нещо се повтаря и затова не мога да се примиря. Той е наивен и се притеснявам, че ако примерно се оженим пак ще е така, че и по-зле. Ще съм натирена да гледам деца и къща и той няма да ме смята за нищо. Просто винаги съм гледала да дам шанс, да избегнем конфликт, защото ако беше друга със сигурност ще станат на кълбета. Не се изкарвам жертва или нещо подобно, но неговите действия не са приемливи…

 
  ...

...
преди: 11 дни, 13 часа
hash: 7ca0d92e5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   5 може, ако не се привличат. Аз имах такъв, не ме привлича, но сега не сме приятели, мъжа има възражения

 
  ...
преди: 11 дни, 3 часа
hash: a4856cb659
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Айде, пак, "той е наивен", ама те приятелите му така му влияят...
Наивната си ти. Ако искаше да се държи добре с теб, щеше да го прави. И да, бракът няма да оправи нещата. Права си, че може да стане по-зле, но то и не звучи да сте се запътили натам. Остави го, виж как ще реагира и как ще се чувстваш ти след 2-3 месеца. Какво губиш? Още унижения?

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 2 часа
hash: 1fe953ca79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Търси връзка с качествен човек,това е перфектното решение за щастие.

 
  ...
преди: 8 дни, 13 часа
hash: 3670ef73b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 13"Даже не съм се опитвала да го отделя от тях"Ето го проблемът. Виждаш, че те му влияят зле, че те обиждат, че му предлагат забежки, а се държиш като мекотело. Той ли е наивен или ти? Щом неговите действия не са приемливи, не ги приемаш, вместо да ни обясняваш, че не можеш да се примириш, а всъщност да правиш точно това, избягвайки конфликт и ултиматум с приятеля си. Ако имаш дете и виждаш, че детето ти се движи с лоша компания, пак ли ще си мълчиш или ще си строга с него, ако ще да влезеш в конфликт, за да го опазиш? Независимо дали той е наивен или се възползва от тебе, поведението ти прави мечешка услуга и на двама ви, защото, ако се възползва от тебе, го поучаваш, че номерът му минава и поведението му е приемливо.

 
  ...
преди: 8 дни, 7 часа
hash: 86e1ff1b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До н13 Да, така е права си, но аз пак съм говорила, просто не съм искала да се налагам, защото когато го напрая веднага се почва “ не слушай приятелката си” и вече съм се отказала. Оставила съм го сам да вземе решение с кой да се има.. И аз не знам вече какво да кажа, сама съм си виновна, че търпя. Не съм писала да очаквам съжаление или защита, просто исках да видя дали отстрани ще са на моето мнение, че не трябва така да се постъпва. Всичко съм се опитала да направя. И себе си да променя и него, преди мислех че проблема е в мене, ама не е. Явно там ми е грешката, че е трябвяло по -рано да прекратя всичко

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker