Притиснат между бившата, сегашната и детето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124187)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Притиснат между бившата, сегашната и детето
преди: 12 дни, 24 мин., прочетена 553 пъти
Не знам от къде да започна. Мъж съм на 34 от ромски произход от град Пловдив съм. Не мога да кажа че ми личи че съм от ромски произход, ако ме срещнете на пътя. Имам още два братя и макар че сме сираци майка ни се постара да завършим гимназия. От 18 години с братята ни всяко лято ходим по чужбина да работим, така успяхме да вдигнем хубава къща за нас на четири етажа, отделно направихме отделна постройка, която е специално за майка ни, и с братята ми успяхме да завъртим успешен бизнесмен. В махалата сме едни от уважаваните фамилии. Май ще напиша доста дълго тук, но искам да ви обясня че не съм светец и всяко лято като се прибирах от Англия или Германия се захванах с лоша компания с всички екстри алкохол, хазарт и по това време се захванах с бившата ми жена, която ми е комшийка. Тя е типична циганка и бебето стана от пръв път. Още на първия месец тя беше бременна. Връзката ни продължи четири години, в които аз пиех с една компания се мъкнехме по казина, и не знам как не затънах в дългове по това време. С бившата връзката беше адски токсична и ми е идело да я ударя доста пъти. Отделно тя слушаше майка си, въобще трагедия. Няма да изпадам в подробности, само ще кажа че след една пиянска вечер аз се сбих с тайфата в един бар и ме арестуваха, след което тя взе синът ни който в момента на 24 октомври ще направи десет години и така тя прекрати нашите отношения. Пиша ви това, за да ви стане ясно че не съм светец, но тя пое инициативата да се разделим. Детето аз си го гледам, издържам го и както вече споменах синът ми живее точно в долната част на махалата и не е лишен от нищо. След като направих една катастрофа и прекарани няколко месеца в затвора на мен ми дойде акъла в главата и спрях да пия и се появи жената която ме прави щастлива. Тя е студентка, учи за медицинска сестра и е много умна. И, тук идва проблема бившата ми жена разбира че има друга жена в живота ми и скоро време смятам да заживея с нея и започна да ми прави проблеми. Започна да ми праща съобщения че иска да се събере с мен, да напада приятелката ми че се е захванала с женен мъж и да настройва детето срещу мен. И, сега настоящата ми постави ултиматум, цитирам: Или поставяш бившата на мястото и избираш бъдете с мен или край! От друга страна е и детето ми, с което бившата ми ме манипулира. Вчера ме срещна на пътя и ми каза че за сегашната ми приятелка, аз съм успял да се взема в ръце, а когато съм била с нея съм бил непоносим. Редно е било преди да помисля за връзка с друга, да съм се опитвал да оправя нещата с майката на детето ми. Но от друга страна съм изключително щастлив с това момиче и с нея се чувствам спокоен и щастлив, но усещам че се появява ревност от нейна страна заради бившата, а ако поставя граници на бившата, тя ще ми вземе правата над детето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 7 часа
hash: 0f247d0fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Тази история ми се струва скалъпена.
Познавам доста хора от ромски произход и никога не съм чула някой от тях да употреби спрямо друг от общността словосъчетанието "типичен циганин", напротив, те даже се засягат, ако някой спомене манталитета им.
Другото - много ми е приказна тая история - тримата брата, бедната майка, образовани, трудолюбиви, предприемчиви, успешни - много не ми се вписват тия прилагателни към етноса.
А и "типичната циганка", интелигентна, учаща, красива - сама тя да се захване с разведен мъж, пък дума да не става - семейството да и позволи.
Та така де - много неизвестни има в тази история.

 
  ...
преди: 11 дни, 5 часа
hash: 5f63159464
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Еми брат с такъв грамотен и културен ром как да не ти са изкефи човек. Гледай си детето, пляскай си пичета от медицинския и си живей.

 
  ...
преди: 11 дни, 3 часа
hash: 0979499f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма да ти изземе права за детето! Има си закони з а тези неща и бащата е еднакво защитен както и майката въпреки, че по принцип децата остават с майките.
Ако детето ти е единствена тревога, а искаш да си с новото момиче, е време да поставиш бившата на мястото и- тя е бвиша!
Кажи и го "не си ми жена, бивша си"!
А ако се наложи да я съдиш за свиждания с детето- ами адвокат и я съдиш, толкова е просто.
Не позволявай да те изнудва и манипулира.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 7 часа
hash: 8a9877df7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И на мен историята ми изглежда доста измислена, но въпреки това, ще напиша отговор.
Някога познавах едно ученолюбиво цигане. Сега би трябвало да е ба 34-35 години. Дори на частни уроци ходеше. Но всички, които познавам са пословично неграмотни, нищо че са уж завършили средното си образование и сега са на 25-30 години, а обези на по45-50 дори не могат да четат
Завъртяли сте успешен бизнес, а не бизнесмен.
И щом си мъж си щастлив, а щастлива може да е само жена
Ако все още си женен за бившата, подай молба за развод. За бърз развод - Костинброд.
Какво значение има бившата, след като отдавна е направила своя избор и е решила да те зареже, няма право повече да те съди. Да си държи на избора и да си го следва.
Щом новата е жена е съгласна да се живее с разведен с дете, ожразовала се е, а и те кара да се чувстваш щастлив, не я изпускай. Желаещите няма да са много.

 
  ...
преди: 10 дни, 7 часа
hash: ac7332e9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И ти й кажи, че няма да й плащаш никакви пари и ще я съдиш за правата на детето. Ще видиш как ще се кротне. Немога да разбера защо трябва да забъркват и детето....

 
  ...


...
преди: 10 дни, 7 часа
hash: 53c52de6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Бако роме, ти трябва да си много глупав и наивен ако решиш да се събираш с бившата. Разкарай тая пача от теб и се занимавай само със сегашната! Никой не може да ти отнеме детето. Като се видиш с него, му кажи всичко, което прави майка му, че го настройва срещу теб и така нататък! Ако майка му се заяде с теб и не ти дава да го видиш, съдът ще я задължи.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 3 часа
hash: 9b76199a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Kaкви права? ! Нямате брак, не сте имали дело кой да отглежда детето. Кое точно ще ти вземе- името на детето? Ти си му бащата.
Друг е въпросът, че си се държал като гъ.. Естествено, че ще ти е ядосана, ще се заяжда и ще ревнува от новата хубавица. Не може да те принуди да живееш с нея, може да ти прави панаири в маалата и на новата може да й писне тази ромска действителност.

 
  ...
преди: 10 дни, 2 часа
hash: 1703bad1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Горе -долу съм съгласен че има доза истина в тази история, защото съм си имал работа с роми от Пловдив. Повечето рода на цар Киро са в Пловдив и има доста богати циганчета в Пловдив, които, ако ги срещнеш няма да разбереш че са цигани. Това което не разбирам, как нормално мислеща жена ще се хване с мъж с дете.

 
  ...
преди: 9 дни, 22 часа
hash: 1703bad1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторът ви пише
Не съм казал че съм грамотен, майка ни се постара да имаме средно образование и съм се оженил на близо на 25 не преди 18. Целият ми живот съм бачкал по чужбина, благодарение на което имам бизнес и къща. С бившата не може да се преговаря, а детето като ме срещне на улицата минава на другата страна на пътя. Сегашната ми приятелка не е циганка, а помакиня от Велинград. Учи в медицинския в Пловдив и като заживеем заедно смятам да излезна с нея на квартира извън махалата. В момента сме скарани с нея сложи ми ултиматум да премахна окончателно бившата, но тя върви пакет с дете.
Но, за едно сте прави трябва да я съдя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker