Влюбих се, а май не трябваше? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се, а май не трябваше?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2816 пъти
Здравейте! Никога не съм стигала до тук, да търся помощ, от хора който не познавам, но дойде време и за това. Аз съм млада, омъжена жена с прекрастно дете, но с мъжа ми сме разделени вече повече от две години, без развод.

Наскоро срещнах мъж, в когото се влюбих почти веднага щом го видях. Поразучих за него и разбрах че е женен, но няма още деца, макар да е женен отдавна.

Опитвам се да го изтрия от мислите си, но е невъзможно, не искам да развалм семейството му, макар да не съм сигурна колко е здраво то, имам малки подозрения.

Страхувам се да предприема нещо, не знам и какво, затова реших да ви пиша, може би съветите ви ще ми помогнат да открия правилния отговор.

Виждаме се с него, но по работа, сякаш усещам някакви искри, о дали не се и лъжа, защото ми се иска да е така...

Благодаря за съветите, предварително. Дано нещата се развият в посока в която, да няма, обидени, наранени и страдащи. Желая ви любов, слънчеви дни и много положителни емоции!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: c60dc186ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кой знае.... може да изживеете един роман и нищо повече, лично аз бих предпочел жена без дете, не бих оставил своята, е... защо да не изживея една любов с теб примерно... така че... има различни варианти... може да предпочете теб.... зависи.... ако виждаш любовта в него, изживей си я... но после не страдай... най добре да е свободен като вариант, но съдбата си играе с нас понякога... няма правилен съвет в случая...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1a7f280335
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, приключи с един етап от живота си, преди да почнеш с друг. Поддай молба за развод и се разберете с мъжа ти, че окончателно бракът ви е свършен.
Иначе, не знам. Едно е ти да харесваш някого, друго - той теб. Това, че няма деца от жена си нищо не значи. Има хора, които имат други планове, отлагат и т. н. Децата са продукт на брака, не обратното - както виждаш и при теб, какво като имаш дете, бракът ти е бил пълен провал.
Приключи ти първо с него, отдай се на кариера и дете, нека мъжът да те потърси, не ти него. Ако започнеш афера с такъв мъж, искай още в първите месеци той да се разведе. Иначе повечето нашенци мислят като 1 - и с право. Ти си направила своя избор, родила си млада дете, а сега какво? Нима другия мъж трябва да гледа детето на предшественика си в тази криза, когато има толкова млади и неупотребени провинциални момичета, които нямат дете и не са омъжени, макар и формално.
Какво можеш да предложиш ти на един мъж?
Какво ще значи това за детето ти?
Кой ще поеме разходите по това дете?
Има, разбира се, и по-широко скроени мъже, но те пък са винаги много образовани и успяли, били са в чужбина, може би и са надрастнали балканския ни манталитет. Проблемът е, че си имат своите изисквания и трябва като жена също да си не по-назад интелектуално от тях, а такава жена едва ли има един провален брак и дете зад гърба си и то на твоята възраст. Такъв мъж може да се примири и с чуждото дете, защото не му дреме от хорското мнение, но колко са тези мъже?
Може би още не си го осъзнала, но като млада самотна майка си действително подходяща само за афера в очите на повечето мъже. Съжалявам, такъв е животът. Скоро мъжът ти ще се ожени за друга и ще може да си създаде ново семейство, за теб се съмнявам.
Момичета, мислете много, преди да се жените и раждате млади и глупави!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ef4aa9a0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз бих те посъветвала да не си създаваш изкуствени ядове. Според мен повече от това да те използва в леглото известно време няма да получиш от женен мъж. Успех ти желая :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5e4ad5ccaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Кое си сака - оно си требе! " е казал Вуте.
Дали е трябвало или не - това са най-неуместните въпроси в случая. Ако тези неща подлежаха на разума, логиката и съзнателния избор, то всеки щеше да се влюбва в най-подходящия, всички щяха да са супер-щастливи, и никакви драми по света нямаше да има. Ама на - влюбил се Ромео в Жулиета - възможно най-неподходящата девойка, при това от вражеския род...
За щастие не всички любовни истории завършват чак толкова трагично.
Малко ти завиждам - при мен тръпката не е идвала от 4-5 години. Успех и не пропускай шанса си! Не слушай тесногръдата №3 - за какво "използване" може да става въпрос, след като щастието, макар и временно, ще е и твое?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 35f687d898
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От мене да знаеш, аз съм много, ама много женен мъж и
такива като тебе влюбени ама самотни съм ги виждал и ял
попарата. Знаеш ли, ще ти дам еди жокер. На мене са ми казвали:
Харесваш ли ме, дай сега да си помагаме. Хайде сега ти ми
обясни какво искаш. Ти искаш нов мъж.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1a9c2ef0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти имаш нужда от мъж до себе си. Това е ясно и най-естественото нещо. Но не всеки, който ти хареса е твоят човек, особено като си се опарила веднъж. Понякога ти се иска да видиш нещо у чуждия мъж, което така искаш за себе си. Но най-често това е илюзия, която се разваля и те кара да страдаш дълго след това. Моят съвет е да изградиш приятелства с много хора, без много очаквания и някой ден ще бъдеш приятно изненадана...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker